СЕПТЕМВРИ на вратата чука вече, коя ли ще е първа с бебче?

• 13 843
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Шейли Hug Чета бавно и малко трудно, но се справям с основните неща Hug
Глупава съм и не си развивам езиковите нива. И френския съм занемарила, и английския ooooh!
Трябва да се взема в ръце, ама ще видим как ще стане Grinning
Давам си сметка, че след две години вече ще съм на пазара на работна ръка и ми трябват ефективни езици... не изоставени и позабравени като при мен Confused

# 76
Здравейте, мацки  Hug Hug Hug Да не си помисли някой, че чак сега се излюпвам, нееееееее, ама като се засилих тука да се правя на домакиня и мале мила стана тя.....  Laughing Laughing Laughing Laughing
За първата страничка да кажа пак, понеже от предната тема не ми е написано явно, раждане в МБАЛ Бургас, секцио ако продължава да се върти седалищно-напречно, или нормално ако благоволи да направи това усилие да се покаже сам на бял свят, ха ха ха....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Я кажете тая кафява черта през корема дето изниква задължителна ли е и зависи ли от нещо принципно, дали ще се появи или не? Защото аз нямам а вече съм почти в средата на 8-ми.Не че ми липсва де, ама да попитам.

# 77
Не бях влизала през уикенда и като влезнах вчера сутринта  Shocked От тогава вече два дни чета. Добра, че си писах на едно лисче на кого какво имам да казвам Simple Smile
Първо, на Диденцето сладко, мерси за информацията за Щерев   bouquet Малката Дара там се е родила нали? И да ти кажа, че не са толкова еднакви цените с Токуда, щото аз искам и таткото да е с мен, и май упойка ще искам и евентуално отделна стая, щото другите мами в общите стаи понякога мрънкат като си държиш детенцето при себе си и то ги буди. Та като гледам ценоразписа към 2800-3000лв. излиза, а в Щерев всичко това влиза в 1800-те. Там се запознах с д-р Юнакова (една приятелка е раждала при нея) и много я харесах. Една спокойна такава.... изслуша ме, отговори на целия списък с въпроси, май тя ще да е ДОКТОРКАТА. Утре сутрин отивам пак, вече официално да я запозная с бебка-Вики - да се видят на ехографа и да станат приятелки  Grinning
Второ, пак към Дидето: и нашето легълце е Аделина лукс. Като го сглобихте, отзад под таблата остана ли пространство, като че ли за още 3 чекмеджета? Дано го обясних като хората. Всъщност и някой друг с такова легълце може да каже. Щото по приложените чертежи, задната табла трябва да стига до пода.
Трето,  Мари П, ти каза, че имаш новопоявили се бемчици по гърдите. И аз имам. И се  питам трябва ли да се притеснявам.  newsm78 Ама така като чета никой не се е изказвал компетентно по въпроса. Дори Асенцето, която е експерт по циците (ако мога така вулгарничко да се изразя) Blush   Та, Мари, ако разбереш нещо - пиши!
Четвърто, ВАЕ, досега лафа за спането на тавана не бях чувала някой да го казва на български. Аз го знам (и използавам) само на руски - "Неудобно спать на потолке - одеяло сподает  Laughing " Някак си много миличка ми стана като го написа  Heart Eyes
И накрая - всички от които чакаме резултати от ЖК, бързо да се отчитат с добри новини!
А, и днес едно от братчетата ми (ние сме 3 деца) има рожден ден. Да се почерпите:

Аз не съм канена на купона, който се заформя в Студентски град, щото цитирам " си бременна и те нема в пиенето, на нас такива ни не требват!"  Joy Нищо, аз догодина ще си наваксам  hahaha
Леле, колко дълго стана  Rolling Eyes Ама е така като не съм писала 4 дни  Wink

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 16:02 от Anjelika84

# 78
Айди,чакаме хубави новини от Ирини и Сончето  Hug
Гледам всички се притеснявате вече,да не zараждате..ама ще видите колко от нас(вас)ще преносят даже,та после ще се почне.."айде,какво става..?" .Абе..само всичко да мине добре при всички,пък иначе каквото сабя покаже  Praynig
Муцка,питаш кога ще раждаме с тебе?Ми айде де,де да zнам.Иначе сме zаедно някъде,поне по сметки,ако не са ни криви  JoyА и както не съм на консултациия чак до 25ти...няма и как да раzбера,може направо към болницата де тръгна.А може и не..Аz само тихичко го каzвам,че нали искам да си иzчакам термин,нямам прzнаци,zа сега.И дано..
Бръм,аz също чаках в къщи преди,докато контракцийте станаха на 5 мин.Но като е zа първи път си е..абе не zнаеш.5 пъти zвъннах на лекарката,да питам да тръгвам ли,тя много ми помогна.Аz не zнаех определено,щеше да ме е шубе да чакам толкова.
Наистина е много важно да попаднеш на добър лекар или акушерка,но още по важно е да ги сушаш какво ти говорят.Аz не съм се цепила,не са ме и ряzали,каzвах вече.Не zнам моя ли е zаслугата или тяхна,но дано и сега е така.
 Hug

# 79
ina_lemon, не знам тази кафява черта през корема дали е задължителна. Първият път си я имах, а след раждането изчезна. Сега не се е появила още, а коремът ми доста е наедрял. Предполагам, че сега може и да не се появи, ама защо си нямам и на идея  newsm78. Не че държа да я има, де  Simple Smile

# 80
Mili mami, molq vi ne se syrdete, 4e pisha na latinica, no sum v 1 internet klub4e i nqmat BG Sad Zatova shte buda i kratka. Dnes mi e purvqt po4iven den u doma, nishto 4e kolegite zvunqha ve4e nqkolko puti Sad da me tormozqt... Uspqh da si podredq nqkoi neshta i da po4istq malko. Obadih se i na tehnicite ot Magelan i jivot i zdrave v 4etvurtuk shte imam Internet u doma i shte si pisha na BG. Ina4e sega umiram ot jega - tolkova e goreshto v SF, 4e edva se domuknah do klub4eto, ama mnogo iskah da vi pro4eta i da vidq kak ste! Na Asenceto stiskam palci i utre v 9.30 shte sum v MOL-a Simple Smile Na Didka, blaodarq za novata tema i za prekrasnite snimki - tolkova uspokoqvashto mi podejstvaha i se 4uvstvam mnogo shtastliva.
Danip, otnosno Plovdiv - nie sme v Kju4uk Parij, no ne znam dali pak shte hodim predi rajdaneto. Ve4e me e strah da putvam.
Tova e ot men zasega! Celuvki na vsi4ki i do skoro!

# 81
Няма да ви се появи чертата,смятам аz  bowuu .Не е zадължителна,но се появява,ако я има,по рано,свърzано е пак с хормони,оттам пигментация,но не съм zапоzната.Само zнам,че май ви е късничко.Аz също я имах първия път,много тъмна.Сега има,но една мижава такава...

# 82
Асе, за еднократната помощ искам да те питам дали знаеш може ли да напиша пълномощно на майка ми и тя да отиде вместо мен или искат лично? И като не сме женени искат ли някакъв документ на бащата?

# 83
За чертата-аз имам съвсем тънка и съвсеем бледа!!започва под гърдите преминава отдолу под пъпа/но бие в дясно/и слиза чак до....сещате се до кое ми и минава през цялата в средата!!Не зная защо чак до там стига EmbarassedЧувала съм че жени с по-тъмен тен са предразположени да им е по наситена тъй като естествената им погментация е по-силна  newsm78Аз съм много беличка и за това чертичката ми едва се забелязва но си я има!И пъпа съм чувала че на някои мами потъмнява!Моят си е същият само дето е като дръжка на капак от тенджера-толкова е скокнал напред hahaha Joy
Ирини и Соня нещо се губят!!Дано всичко да е наред PraynigВЕче очаквам някоя мама като не пише известно време да е родила  Embarassed Embarassed

# 84
Момичета, до обяд съм като парцал. Отмалявам, изморявам се, тежко ми е, лошо ми е... Ако бях в първите месеци - ДА, но за този период нормално ли е?

# 85
dididi, ти нямаше ли проблеми с хемоглобина?
Аz като се чуствам като парцал, zначи, че съм zабравила да си иzпия хапчетата...
Ама никога не ми е прилошавало..

Да ви се похваля, току що си вzех количката от магаzина, много съм доволна. В събота ще си вzемем и коша zа кола  Heart Eyes. Хлапето може да идва вече (само мебели и дрешки си няма още, но и това не ме притеснява)

# 86
Аз количката съм я поръчала от преди месец някъде от ebaby.it. Дават ми срок на доставка 2 месеца, които изтичат края на август.Предвидила съм и отпускарските седмици за Италия и за цялата Европа през август, така че се надявам септември средата поне да си е при мене. След 4-5 месечни проучвания и чуденки се спрях на JANE NOMAD , цвят LAND. Много ми е готина и си я чакам с кеф.  Grinning Grinning Grinning Grinning
Кошарката миналата седмица тръгнахме да я капарираме и ни казаха в магазина, че като вляза в девети месец тогава да отидем,нямало смисъл по-рано. Иначе тя е на ARBOR , в Асеновград или в Хасково ги правят, не съм сигурна. Супер простичка е, с решетки отвсякъде, отдолу е с колелца, които се махат и остава н  дъги за да е като люлка, а когато и тези дъги се махнат си остава на крачета. Остава само да си ги взема нещицата в къщи и да си ги подредя.

# 87
Сладуранки, вижде каква готина картинка ми попадна в пространството:

Ние, така като все висим пред комповете, бебетата вече са зарибени и ми се струва много подходяща картинката. Искачат от корема на мама и право към нета!

# 88
Ох, момичета, докато стигна до компютъра и ето вечесте изписали темата и сме в нова. Нали все още сме в ремонт- вече нямам сили и търпение. Ще се опитам да наваксам с четенето! Засега приятнавечер! Hug

# 89
Мире, и аз имам такава линия, ама от пупа на долу...Simple Smile А имам едно въпросче. Вчера забелязах че пъпчето ми е почервеняло. Знаете ли от какво може да е това

Общи условия

Активация на акаунт