СЕПТЕМВРИ на вратата чука вече, коя ли ще е първа с бебче?

• 13 825
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Деси, ти си свършила 36-та /днес ти е последният ден/ и от утре си вече в 37-ма! . Ако си гледаш лентичката. Ако си за 28.08 наистина си в края на 37-ма и на 08.08. почваш 38-ма!!!
sweetkids_mama не е ли още на Свети Влас?
А юник и на мен ми прави впечатление, че се губи!
Адашче, а ти къде си също цял ден?

# 196
  • Бургас
Мариам, Hug ем така е то, телепатия..на мене ми е сантимент..има защо..ама за това- друг път..Winkхкмм( покашлям се недвусмислено) Joy
Мире, няма са плашиш, бейбе, важното е че искаш да отидеш на църква! Hug
Анджи, под сурдинка да ти кажаи аз не ходих за тия лекции и ако утре не ида, те свършват тука, виж как в розово пиша, засрамена, поруменях
Сонка, Пз го напуснах заради Сф, сега Сф заради Вр., нал знаеш, че съм космополит, бей:)..ох, кат казах космо..се сетих, че ша ода на бръснар веке..егаси, тия растат кат доматете с колци..била съм мърдала и се кикотела и шавала вика мажо и не можел веке се разправя с мен..аз па му казах, че ша ода на рус бръснар, с криви крака и зелени очи..Simple Smile, може и не толкова рус..Simple Smile
http://i22.tinypic.com/263d15g.jpg http://www.redcap.ru/photo_boys_madrid/Sinnombre9.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=nUGOjmKduGY, вокалот:)
http://img216.imageshack.us/img216/7903/277591398eba902bcb1re4.jpg

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 17:45 от Муциту

# 197
Деси, ти си направо в 37мата. И споко, бе душа...няма да уморим таралежчето. И аз много обичам животните, не бих си простила да убия някое. Балконът ни е голям, оставила съм му храна и вода и съм му направила сянка. Това е само за днес. Ние много искаме да си гледаме 2 таралежа в двора, но имаме и куче и не знам как би реагирало, затова...малко да му се порадваме само и после кой от къде е Simple Smile  От утре пак ще си е в гората, обещавам  thumbsup

# 198
лелеее Муцоооо ама какво е това бееееееееееееее Laughing Laughingмного убав тоя господин!!!!Искам и аз такъв Crazy

# 199
Отчетче от мен:
Днес бяхме на куп изследвания, ръснах се 140 кинта, ама няма начин
Беб е добре, рита и все още се върти  Party Пораснали сме 2.7кг и главичката е 9.5см - юнак ще е на мама. Хемоглобина ми се е качил от 99 на 114 (супер новинка) Няма изгледи за скорошно раждане, разкритие няма, таз идеален за нормално раждане. Води и плацента добри.
Утре като излязат и др резултати от микробиология, хив...и  отваряме шампанското и чакаме бебон.

Иначе съм +16кг, обиколка на корем 106см Simple Smile

# 200
Суит е в Бургас, бе Grinning На активна почивка Grinning

И аз съм тук все още Wink Laughing Не знам до кога, ама сигурно първи ще научите новината, като има такава Hug
Току-що си спретнах маникюр сама, вчера бях на педикюр... Остава само на кола маска да ида и всичко ще ми е ОК Grinning Да ида нагласеничка и красива Heart Eyes Че все пак тоз мъж като излезе трябва да види, че майка му не е коя да е Wink Нали ще му формираме вкус на младежа Sunglasses

# 201
Мацки, и аз днес бях на лекцията - по-скоро, за да се видя с Асето. Е видяхме се... Тя цяла вечер е била с контракции и да ви кажа - май до утре ще си имаме Любчо. Още щом я видях и разбра, че се е започнало - толкова одухотворена, толкова спокойна, толкова...в друго измерение. Нека се помолим за първото ни бебе в отбора и за наистина специалната му майка - всичко да мине по-най-добрия начин!

МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ЗАГРИЖЕНОСТТА! Няма да изброявам поименно, но наистина усещам подкрепата ви! В действителност още съм в лек стрес, но да ви кажа реших, че засега няма да ходя по други лекари, защото мисля,че само ще се донапрегна. В крайна сметка Димитров от 100 години все това прави - фетална морфология, Марков 2 пъти ме е гледал и ми е казал, че всичко е ок, моят доктор също казва, че бебчо си е здрав, вчера проверихме и плацентата и пъпната връв и въобще - всичко - както Веч казва - щом обстановката е ок и щом бебчо е видмо в добро настроение - значи просто няма смисъл от гледане. Така или иначе не може и не бива д асе вади толкова рано. Ще мътя до края на септември ако може  Praynig Вчера си издирих всички снимки от от 6та г.с. до сега и забелязах, че по ехограф от 4 месеца си излиза термин към 10ти октомври... т.е. откакто се мерят крачета  и ръчички общо взето беб си върви така... Ще следим редовно как върви и зрере, ще слушаме тоновете, и ще се уповаваме на Господ  Praynig
Сонче, благодаря ти за прекрасната молитва.
Адашче, изкара ми акъла - докато ти изчета последните постове бях така  Crazy
Шейле, честита ти родилна хралупка.
Мона, изобщо нямаше смисъл педиатър да ме консултира по пренатални въпроси, душа, и затова и аз си тръгнах преди края.

трябва да се къпя и да излизаме на вечеря...

Целувки за всяка по отделно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
  • София
Асе, какъв дух, евалата! Ще родиш красива, с усмивка, прическа и лак! та нали ще срещнеш съвършения мъж Simple Smile
Днес бях на консултация - към 2 и 100, 200 г. тежи , нещата са в норма, от другата седмица всяка седмица ще ходя да ме гледа + ми пусна влагалищен секрет, обменна карта в 36 седмица.

# 203
Асе, направо ти завиждам колко си спокойна Simple Smile аз колкото повече наближава и толкова повече се шашкам.
Сонче а молитвата е много хубава
  Hug

# 204
Здравейте кукли  Hug!
Ние снощи се завърнахме от почивката в Бургас. Много е хубаво при мама и тати  Heart Eyes, не ми се тръгваше изобщо, ама ...
Вече съм тук и успях да прочета цялата тема - герой съм аз, сигурно съм изтървала поне 6-7 други, ма ще наваксвам.
Гледам нямаме си още бебе, ама Асето как хубаво си се настройла, дано всичко е толкова хармонично и красиво, колкото ти се иска. Ти поне ще си хубава с тия разкрасителни процедури  Wink.
Ирините и двете много гуш и не се шашкайте излишно, както и Juja.
Вече забравих какво още щях да пиша, ама е ред и да се пооплача малко.
Нямам нито тъмни линии, нито коластра, нито ставам нощем - нищо  Rolling Eyes. Направо се притеснявам защо никакви симптоми не ме тресат. Освен че ми тежат килата и трудно ги нося в тия жеги, нищо не ме мъчи и притеснява. Ама и аз нямам много време свободно да се отдавам на размишления и ми е едно спокойно ...все си мисля че когато и да се роди бебо и колкото и да съм подготвена или неподготвена, като го взема на ръце и ще си дойде всичко на мястото.
Иначе Дребо е от 6-7 седмици с главата надолу и се притеснявам дали му е добре така, че малко като прилепче го раздава, пък и е направо хиперактивен - не се спира денонощно това дете. В петък съм на ЖК и при моя док и ще питам дали е нормално.

# 205
здравеите, мами!

не зная дали приемате още в клуба, но ще опитам. чакам момиченце, с термин 21 септември, но ще е по-рано защото е секцио. като гледам колко сте напред, аз сигурно ще съм най-изостаналата мама - нямам още нищо купено и набелязано, а и ми е за първи път. каня се другата седмица да спра да работя, че да нямам вече оправдания, но не се знае....

много се радвам че има толкова мами този месец и пожелавам на всички успех и леко раждане. аз имам да наваквам доста с четенето.. Embarassed

# 206
tracy Добре дошла при нас welcome Естествено че приемаме даже много се радваме когато компанията става по- голяма Peace

# 207
Добре си ни дошла!! HugМного е хубаво като се множи нашият отбор от мами!  bouquet
Асе очакваме вече щастливата новина!!
Ирини много се радвам че всичко с теб е наред!!И че си по-спокойна!!!!Това да се чува!

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 19:49 от Mirkata_21

# 208
Браво Иринии,ето всичко си е наред с мъничката,това ще е.
Браво и на Асето  Praynig
Абе не zнам,с тия седмици и аz се поубърках.Щото ми се местеше термина и на линийката май е останал zа септември,каша..Иначе нали и 28.08 каzваха,не zнам..Абе коя седмица съм не zнам,но със сигурност съм в 9тия,това е  Wink
Сонче,пиша ти телефона и.Тя е в един кабинет,zаедно с още 2 или 3 лекарки,те всъщност май са 3 кабинета.Но абсолютно не мога да ти кажа номера на блока,zащото винаги съм си го zнаела ей така и никога не ми е трябвал номер.А тя е от доста отдавна там.Ти ще си питаш каквото те интересува,но смятам,че иначе е добър педиатър.Не  се пият антибиотици zа всяко нещо и праща на специалисти,ако се налага.Още си водя Кристиян там като сме си..,дано пък вzемеш,че я харесаш,не zнам  Blush .Та каzва се доктор Маслева,тел.0888355278 .
Не zнам как стоят нещата в Доверие,раzпитала ли си?Аz просто отдавна съм при нея,още нямаше Доверие и не zнам.
Ако си бях в БГ,можеше често да се виждаме,а и после с количките...Еххх

# 209
Здравейте,
и аз бях на лекцията днес. Полезни неща чух, по-скоро ги преговорих, не че не ги знам....Бях се приготвила и да записвам Laughing, ама освен кога се счита за ефективно кърменето, друго не се наложи...
Асе, ти къде избяга, че не можахме да се видим? Аз седях зад една руса висока дама, с която ти по едно време говореше. По едно време се изнесе нанякъде и скоро не се появи....а аз си тръгнах преди края, че се появи нещо спешно... Rolling Eyes Жалко, че не се запознахме. Ама наистина изглеждаш много одухотворена, спокойна и уверена! Hug
Гледам, че на 12.08 ще има полезна лекция за първи грижи за новороденото. Някой ще ходи ли...Ако мога ще дойда.

Общи условия

Активация на акаунт