Отговори
# 120
  Момичета може ли да ви се оплача?Съжалявам че ви натоварвам с проблемите си,ама понякога просто ми идва да хвана гората и да се махна от всички newsm45.Не издържам вече.Ужким аз съм бременната и би трябвало мен да ме тресат хормоните,а съм длъжна да търпя настроенията и на майка ми и на мъжа ми.И с двамата неможе да се говори така са се изнервили,а аз трябва да си мълча иначе стават егати скандалите  #2gunfire.Подивявам вече,да си идва детето в неделя и се махам от тия двамата,само ме тормозят.
 Айде оплаках ви се,поплаках си и извинявайте че ви притеснявам.

# 121
  • Бургас
Добър вечер красавици. Hug
Аз преди малко се прибрах и съм гроги.
Този последен работен ден ми взе силиците,ама от утре съм почивкааааа newsm44

Параходче и Майлили утре само хубави новини за бебоците и вас. Peace

Аз също си мисля,че превръзките ще са удобни и че зависи от течението.
Мисля да приготвя наколка вида,че да съм подготвена.
За гащите -аз залагам на еднократните.Даже систъра ми изпрати два пакета/10бр./

Трикси бебока като реши да се появи нищо няма да го спре.
Даже днес с колежките си говорихме за една позната,която роди 25дни преди термина.
newsm78

Сънлайт браво за човечето.Аз също ходя на месец на консултация все още ,
така че не се притеснявай,ако доки е преценил че всичко е наред то защо да ходим по-често.

Светли81 браво за прегледа.

За стволовите клетки мисля,че е добра идея,но за съжалние на нас не ни е по джоба Weary

Тони да се нарадваш на мъжа си и да го поглезиш,че от утре той трябва теб да глези и на теб да угажда.Дано да си хареса подаръка.

Отивам да хапна и после ще се вясна пак.Че днес ми беше сташно гадно,че нямах време да ви нагледам smile3516

Абе Съни мила я да ги склатиш малко твойте хора.Те в час ли са така да те товарят?
 smile3512Май нещо са забравили,че си бременна,изнервена и имаш нужда от мило тотношение и да не ти лазят по нервите.
Поне като си дойде детето щие си имаш компания,която е съпричастна с теб/освен нас де/ Hug

# 122
Хоп, и аз турих една снимка на бебешки дрешки в общия албум за покупките... Май е крайно време да спра, детето голо няма да остане, а чакам и още няколко неща от ГАП утре  ooooh!... камарата с дрешки от баткото, дето "стават" умишлено не я снимам...
б.а. нещата в горната част на облегалката са ни подаръци от БГ Wink... и това все е размер за новородено, а има няколко неща от 0 до 3 месеца, но не са много...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=251280&pid=6805963&lp=-3953

sunny_77, душа, пусни си наочниците и изобщо не обръщай внимание на околните, бих те посъветвала да се оттеглиш с любим филм или книга и млечно шейкче в ръка и да им даваш заето Wink  Hug ...

Ина, абе, то аз снимки гледам уж редовно, ама концентрация ми липсва, защото един малък рошко види ли ме на компютъра дотърчава с бойни викове "ма ту ту тууу" (това е мана- мана от мъпет шоу) и с моето браузване из нетя се свършва Simple Smile...

# 123
Аз пък си пия газирани напитки, вкл. кола. И бездруго нямам никви пороци и вредни навици   angel008, поне това си позволявам. Винаги съм харесвала газираното (най-вече колата), сега съм го поограничила, не ми се и пие по много. Редувам го с айрянчета, вода, по-рядко сокчета, но примерно ако ми се припие кола удрям по една 0,5-литрова бутилка без угризения.
Сънлайт, много сладки заглавия, имахме нужда от свежи попълнения . Жалко само, че в шопинговата тематиката имахме вече 2 теми (май  newsm78), но първото ти предложение ми е фаворит отвсякъде  Hug
Параход, Майлили, чакаме да се завърнете от прегледите
Съни, постой малко при нас и ще те отпусне. На мен така ми минава   bouquet
Недялка, освен да ти честитя най-после хубавото време, което ти предстои, посветено единствено на теб самата и малкото човече. Е, и помалко на мъжлето  Wink

# 124
  • София
tediko, не съм Гери, но да ти кажа чев сайта на Шейново си пише. Ето ти линк http://www.sheynovo-ag.eu/index1.html
sunny_77, миличка, стана ми жал! Я не се ядосвай, а ги строй в две редици и дватата, бива ли такова нещо, да разтройват бременна жена  smile3513 Прегръщам те, дано се чустваш по - добре вече!
[sfkbfk], ама какви са тези красоти, бе жена! Ти какво искаш съвсем да обезумеем ли  newsm10 smile3521
Неди, честито, дойде и твоето време за почивка! А и на беба и е разрешено да се ражда най - рано втората половина от септември по - рано НЕ!!!!!!!!!!
Госпойце, само хубави мигове с любимия ти желая и да кажеш дали е харесал подаръка!  Wink

# 125
  • Бургас
Трикс и Алис наистина мисля да се отдам на мързелуване ,глезене и похапване на мамините вкусотиики.
На мъжо внимание му обръщам достатъчно.Той ми е един глезльо,ама си е мой и го не давам за никой.
Като си ходим до Плевен си почиваме един от друг.Той ходи у майка си,а аз при мойта.
Така после много си се радваме един на друг kiss

# 126
  • София
Момичета да ви почерпя!

Много благодаря на всички за прекрасните пожелания!

Аз съм последна седмица на работа и лудницата е огромна, изпуснах ви края и не мога да смогна да чета..
Моят приятел утре има рожден ден и съвсем ще издивея.
Вече нямам търпение да си остана в къщи, макар че имам толкова да оправям, че не ми се мисли.

Лека нощ и да спите добре!   bouquet

# 127
trixy, благодарско, мила Hug Heart Eyes

# 128
Здравейте и от мен. Нещо напоследък нямах много настроение за писане, а и достъпа до нета ми е ограничен от мъж ми  Mr. Green След като се чудих цялата петъчна нощ дали да го будя и да вървим към болницата или да чакам сутринта и пропуснах ходенето до Троян, за което се навивах от месец, сега съм задължена да лежа най - малко по два часа иначе ме заплашиха, че ще ми спрат нета  Mr. Green
Майлили много мило ми стана като видях, че си пуснала снимка на януарската ми дружинка  Mr. Green Сега вече сигурно ме разбирате какво имах предвид преди време за другата отчетна  Wink
Честити празници на всички, на които съм пропуснала да честитя   bouquet
Бебочка на теб ще ти честитя на 01.09.  Heart Eyes Аз също си го харесвам този месец. Ние с мъж ми се женихме на 17.09, без да знаеме, че било Вяра, Надежда, Любов  Grinning
Софко мерси, че ме определи като фина. Сега определено се чувствам дебела  Joy На въпроса "Какво правиш" редовно отговарям с "Дебелея"  Mr. Green
Иначе аз днес бях на преглед и бих всички рекорди за заплес  ooooh!
Отидох на преглед, при което се оказа, че съм си забравила личната амбулаторна карта, което означаваше връщане до Костинброд и после обратно в София  Twisted Evil   И щях да метна и една от януарските мами, че ще се видиме и й казах Супер, като сподели, че имала работа и не става  Crazy  За капак нещо ме чална в главта(най-вероятно силното слънце)  и вместо да си мина по обичайния маршрут, реших, че ще ми е по-бързо по Д. Николаев, който се оказа в ремонт  Crazy  Е нема ви разправям какво е чувството в 3 след обяд, в кола без климатик, по задръстена улица и бременна  Twisted Evil
За лигнина и превръзките - чудех се и аз как може с лигнин и в кой век живеем, ама се оказа определено много по удобен от превръзката, а и икономически по-изгоден  Wink, щото аз хич не мога да търпя да ми мокрее и сигурно през 15 мин. го сменях. Превръзките дето ми ги беше взел мъж ми влязоха в употреба точно за   2 часа и сле д това, след около седмица вкъщи, когато намаля кървенето. Но всеки сам решава и се учи от опита си най-добре  Peace
Със сигурност съм пропуснала някой или нещо, но утре ще продължа, ако ме остави майстора, който е вкъщи  Crazy

# 129
Привет и от мен. Цял ден ми е безнастроениенякакво, но се видях с приятелка,
с която много се развеселих и разсеях Simple Smile Много забавно беше

И аз съм в групта на очакващите утрешния преглед. Ще записваме тонове. Вечерта ще се отчета

# 130
  Благодаря ви милички  Hug,ама дори и във форума се крия като влизам се крия,щото ме гледат накриво.превземала съм се била с втората си бременност,какво пък толкова съм преекспонирала нещата,отивам си и си раждам.То имаше един лав на чужд гръб и 100 тояги са малко.Като съм идвала на срещите от форума съм ги лъжела къде съм и с кой съм.А аз тази бременност дори нямах време да ми се обадят хормоните от работа,ама не съм длъжна и техните нерви да търпя и да си изкарват негативизма върху мен.На майка ми не и говорих две седмици и да видиш как клекна,ама това на нищо не прилича.Аз съм бременна,тя си идва преди мен от работа,а веднъж не е взела да ми сготви нещо,все на сандвичи карам.Ох спирам,че не сте длъжни да ме слушате,ама само вие сигурно бихте ме разбрали и бебка която не спира да ритка като ме усети така разстроена.
 Прегръщам ви и лека нощ на лягащите вече!

# 131
  • София
Мале, Съни, верно ли бе #Crazy направо не мога да повярвам, какво е това отношение?????????? Аз ако съм на твое място направо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не се тормози, важното е да сте добре с малката беба, те душичките всяка емоция на мама усещат, нали сме едно цяло! Ако ти е тежко знаеш, че винаги можеш да споделиш с вас и ще срещнеш подкрепа и разбиране!
syconium, ще чакаме новини и от теб утре! Радвам се, че се чустваш по -добре!
manana, тези дни се чудех къде се изгуби.

# 132
Добро утро  момичета !

При  нас беше голяма жега тази нощ ,отново не спах.Като се замисля -това ще ми е тренировка за безсънните нощи  като се появи  бебо ...Така ,че гледам от  веселата страна на нещата  Laughing

Днес  успех на всички ,които са на преглед !Похвалете се и ние  да се зарадваме с вас.

Съни 77, не им обръщай внимание ,гледай  ти да си спокойна и по своя начин щастлива знаейки какво носиш в теб и поне за негово добро  не се тревожи толкова .Има моменти в,които ми е много напрегнато или изнервено -аз сядам ,галя си корема и си представям  как ще дойде време да си го гушкам !

# 133
Съни, разбирам те прекрасно  Hug цяла бременност не спрях да работя, 1 ден болнични не съм ползвала, с обзавеждане и майстори аз се занимавам, малкия все ми се катери по главата когато съм в къщи и накрая майка ми мъж ми казаха че съм ги побъркала .... попитах ги какво са свършили те по новия апартамент и какво аз и се почна колко съм неблагодарна и колко съм изнервена и как още 2 месеца ще подлуждам всички  #2gunfire Може и ние да не сме това което сме били и хормоните да си казват думата, но определено това не е отношение към бременна... Точно вчера бях набрала на всички около мен  #Cussing out

# 134
Добро утро, момичета! Влизам само да попитам нещо, а после като имам повече време ще ви чета.
Та, питането ми е по-скоро към раждалите мами. Вчера мисля, че получи истинска контракция, но не съм сигурна. Усетих като ритник отдолу, съчетан с болки от двете страни на корема. Не беше толкова болезнено, колкото неприятно, но пък за щастие се случи еднократно. Ще съм ви благодарна да ми кажете дали това са били контракции.

Целувки на всички и ще се опитам по-късно пак да се включа.

Общи условия

Активация на акаунт