Споменах, че сме женени от 9 години, но не споменах, че живеем заедно от 12 г. Де факто живеем заедно от първия ден, в който се видяхме. Ама айде да си призная, че беше нощ, а не ден де

Та в началото и ние ходихме..... Барове, кръчми, дискотеки, приятели, домът ни беше като хан!
Тук обаче искам дебело да подчертая, че инициатор на повечето от приятните ни общи занимавки бях аз
. Е, освен в една.....там си е достатъчно инициативен и тогава, та до ден днешен Та ходихме, бая ходене изходихме. Постепенно обаче нещата се уталожиха, мистърът стана доста социално мързелив и домашно ориентиран. Виж за мен това не важи никак, макар да се съобразявам /все още и засега/ с него и представата му за семеен живот. Абе просто тия хора си ги влече удобството, изразено с чехли на дивана пред тв-то, някое и друго питие и прословутото им ХОДЕНЕ НА РАБОТА.
О, отново да не забравяме МАМА. Тоя фактор съществува при всички мъже, както знаем, но при Девите направо боде очите....понякога и сърцето.Силно ме дразни, че моя като го питам нещо от рода на "Как изглеждам" или "Как ти се стори това" или "Какво мислиш за този човек" отговорите му обикновено се свеждат до "Екстра", "Бива", "Мани"
. Абеееееййййй! Човеко, ще ти стане ли нещо, ако кажеш повече от една дума! Като са учили прилагателните някога явно е бягал от час
Право в десетката
!

!
Отношенията ни бяха доста диви и страстни, и нямаше нищо общо със сухарите, които описвате тук. Вероятно нещата се променят с брака, затова и темата е за 'омъжените за Деви' Или може би просто за 'омъжените...', защото пък аз намирам някои общи черти с моя мъж - Овен

!
! Така и не показа емоция до 6-7 месец когато започна вече да идва с мен на прегледи и да се радва и притеснява.
! И естествено е мама "петлето"
Просто не може така. Всичко трябва да е идеално, опънато, удобно, красиво, добре миришещо, изгладено и недраскащо.
Много обича да ме пита какво мисля за това как изглежда като ще излиза - добре ли е, нещо да не е както трябва....Аз в последно време се изтарикатих и отговарям обикновено с "Голям човек си, реши сам най-накрая". А това просто го убива