Омъжени за Деви

• 127 641
  • 861
  •   1
Отговори
# 165
Аааааааа, чакай, чакай baby_neutral Споменах, че сме женени от 9 години, но не споменах, че живеем заедно от 12 г. Де факто живеем заедно от първия ден, в който се видяхме. Ама айде да си призная, че беше нощ, а не ден де hahaha hahaha
Та в началото и ние ходихме..... Барове, кръчми, дискотеки, приятели, домът ни беше като хан!  bowuu Тук обаче искам дебело да подчертая, че инициатор на повечето от приятните ни общи занимавки бях аз Sunglasses. Е, освен в една.....там си е достатъчно инициативен и тогава, та до ден днешен  Embarassed Laughing
Та ходихме, бая ходене изходихме. Постепенно обаче нещата се уталожиха, мистърът стана доста социално мързелив и домашно ориентиран. Виж за мен това не важи никак, макар да се съобразявам /все още и засега/ с него и представата му за семеен живот. Абе просто тия хора си ги влече удобството, изразено с чехли на дивана пред тв-то, някое и друго питие и прословутото им ХОДЕНЕ НА РАБОТА.  ooooh! О, отново да не забравяме МАМА. Тоя фактор съществува при всички мъже, както знаем, но при Девите направо боде очите....понякога и сърцето.
Силно ме дразни, че моя като го питам нещо от рода на "Как изглеждам" или "Как ти се стори това" или "Какво мислиш за този човек" отговорите му обикновено се свеждат до "Екстра", "Бива", "Мани" ooooh! ooooh! ooooh!. Абеееееййййй! Човеко, ще ти стане ли нещо, ако кажеш повече от една дума! Като са учили прилагателните някога явно е бягал от час #2gunfire

# 166
  • И аз не знам къде...
.......... прословутото им ХОДЕНЕ НА РАБОТА.  ooooh! О, отново да не забравяме МАМА. Тоя фактор съществува при всички мъже, както знаем, но при Девите направо боде очите....понякога и сърцето.

Joy Peace Право в десетката  Peace!

Ние живеем заедно от 7 години  ooooh!! Чак се чудя на мене си понякога  Thinking!

Силно ме дразни, че моя като го питам нещо от рода на "Как изглеждам" или "Как ти се стори това" ........ отговорите му обикновено се свеждат до "Екстра", "Бива", "Мани" ooooh! ooooh! ooooh!. Абеееееййййй! Човеко, ще ти стане ли нещо, ако кажеш повече от една дума! Като са учили прилагателните някога явно е бягал от час #2gunfire

Че понякога ми отговаря без дори и да ме погледне  #Cussing out #2gunfire!

# 167
Това за малкото говорене и желанието да си стои у дома го има в моят съпруг. Обаче почти не се е случвало да искам да излезем и да ми е отказал. Но определено все трябва да го побутвам, липсва му инициативност. Нищо от тези неща не ме дразни, такъв си беше и когато се запознахме преди 6 год.  Heart Eyes

# 168
И аз тука  Crazy
А аз съм овен..

иииии не знам той или аз сме по-мрънкаливи.. Ама такива искри хвърчат, че не си е работа  ooooh!
От 9 години сме заедно  Crazy

# 169
Аз съм Риби. Не знам дали сте забелязали, но повечето Деви са силно привлечени от пролетните хора. Разбира се, Девите като всички останали се женят за хора, родени в кой да е месец на годината, но 2/3 от тях налитат на родените февруари, март, април. Интересна работа.
Тука реших да ви изброя няколко световно известни мъже Деви, вие пък си разчоплете и сами си вадете изводите - Майкъл Джексън, Ричърд Гиър, Мики Рурк, Чарли Шийн, Шон Конъри, Хю Грант.

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 00:13 от NUR

# 170
  • И аз не знам къде...
Ау, последните трима са ми любими  Peace! То все на такива ще налетя  Laughing!

Аз съм Лъв  Wink!

Първото ми гадже също беше Дева  Crazy! Уж се бях зарекла, че мъж Дева не ща да виждам, ама на ........гледам го вече 7 години  Crazy ooooh!!

# 171
За връзка Лъв-Дева веднага се сещам за Дженифър Лопес и Марк Антъни. Утре ще ви дам няколко интересни линка. Сега - лека нощ на всички, колкото и малко да сте тук все още   bouquet  bouquet  bouquet

# 172
  • София
Странна работа  Thinking
Около 2 години имах връзка с мъж Дева и нямаше нищо общо с това, което описвате тук. Никой досега не ме е обичал така и не се е държал така с мен  Blush Отношенията ни бяха доста диви и страстни, и нямаше нищо общо със сухарите, които описвате тук. Вероятно нещата се променят с брака, затова и темата е за 'омъжените за Деви' Или може би просто за 'омъжените...', защото пък аз намирам някои общи черти с моя мъж - Овен  Mr. Green
Само да вметна, че и аз съм Дева  Flutter

# 173
Ами не, просто ти самата си Дева. Горе-долу нещо като търкулило се гърнето - намерило си похлупака. И въпреки всичко наличието на "диви и страстни" отношения идва малко над общата представа за Дева. Може би все пак зависи от твоята лична гледна точка за това какво са силни и неконтролируеми чувства.
Освен това нека се запомни един път завинаги - говорим за слънчевите знаци. Няма как всеки роден на тази планета в отрязък от 30 дена да прилича на другия едно към едно. Просто няма как да стане. Защото в един хороскоп взима участие не само Слънцето, но и асцедентът, МС, ДС, лунни възли, Луната и още 8 планети, чието местоположение към момента на раждането ни изиграват роля за формирането на характерите, вкусовете, навиците и заложбите ни.  За пример мога да дам себе си. Аз съм Риби. Работата обаче е там, че само и единствено Слънцето се е намирало в знака на Рибите, когато аз съм се раждала. Никак не съм мълчалива, нито кротка, каквото е общото мнение за жените, родени февруари-март. Така че тук говорим доста обобщаващо, но с лични примери.
Що се отнася до връзката Овен-Дева - среща се често, но в малки случаи удържа на времето. Коренно различни характери, с коренно различно виждане за нещата, че дори и ценностна система.
Тук ще пейстна нещо, което е много характерно за отношенията жена Дева - мъж Овен. Подчертавам - принципно. "Вие сте различни като деня и нощта, чудя се какво ви е привлякло един към друг. Може би невинността и скромността, която жената Дева излъчва са накарали Овена да си помисли, че тя е подходяща да му стане съпруга (именно съпруга, а не гадже). Ако вече сте заедно, впрегнати в брачния ярем, сигурно не минава и ден без той да съжалява за прибързаното си решение. Тя е готова да критикува всяка негова необмислена и рискована постъпка, без ни най-малко да осъзнава, че който не рискува – не печели в живота. Овенът е човек на импулса, а Девата на реда и ако някой от вас (Девата) не се научи да прави компромиси със зодиакалната си природа, то недоразуменията и раздялата са неизбежни. Сексуланата съвместимост е повече от добра, двамата се желаете силно или поне първоначално е така. "
Познавам толкова много Овни. И за мъжете и за жените последното нещо, което мога да кажа е, че са студени или скучни. Напротив - врят и кипят, енергията им е огромна и заразителна.

# 174
У дома сме януарски Водолей и септемврийска Дева. Много сме различни, почти в двете крайности. Аз беснея, той кротко чака да ми мине. Майка ми и баща ми са овни и скандалите ни са много бурни, а един без друг не можем.

# 175
"Вие сте различни като деня и нощта, чудя се какво ви е привлякло един към друг. Овенът е човек на импулса, а Девата на реда. Сексуланата съвместимост е повече от добра, двамата се желаете силно или поне първоначално е така. "
Познавам толкова много Овни. И за мъжете и за жените последното нещо, което мога да кажа е, че са студени или скучни. Напротив - врят и кипят, енергията им е огромна и заразителна.
Абсолютно вярно, макар че при нас е обратното - той Дева, аз Овен..
От друга страна нищо друго не ме е търпяло толкова досега.. Даже не знам как го прави - да му имам спокойствието  ooooh! Понякога чак ме дразни Simple Smile
Какви ли не съм ги въртяла - основно стрелци, раци и близнаци  Laughing Особено с последните двама представителя - ммм малка приказка  Crazy Ама защо ли все на такива налитах  Laughing

Та .. че трява Девата да се ръчка - о, трябва и още как! Обожава да му се мрънка! Всичко ще направи, само да има 1 кило мрънкане преди това.. А да, и ВСИЧКО ще направи за приятелите си .. за вкъщи - ако остане време  Laughing
И аз нали съм импулсивно такова - та скандалът доста често е неизбежен, като нямам нерви да мрънкам достатъчно  Joy
Не ни е скучно определено Simple Smile
А за секса какво да кажа - в началото беше диво и страстно Simple Smile Като всяко начало  Wink Той още си е - ама мен ме намързява на моменти  Blush

# 176
Ей , ама мойта дева не е чак толкова зле. Женени сме от 6г. и нещо. А сме заедно вече повече от 10г.Излъга ме още като бях малко"кьорпе"(не се смейте на думата) Laughing Дразни ме ,това ,че не може да отказва , но не на мен , а ако някой друг го помоли за нещо. Ей откачам. Не е скандалджия.Както бях казала и емоции не показва , което много ме влудява.Така и не разбрах дали се радва като раждах и двата пъти. Хората , които са били около него казват , че бил много щастлив и като пазарувал много ентусиазиран , а пред мен не  е показвал такива емоции. Като направих аборт също не разбрах какво чуства , имах чуството ,че не му пука. За него майка му е най - добрата , макар , че веднъж като се бях скарала с нея застана на моя страна , ноооо пак без думи , е поне с действия. В началото след като се оженихме си падаше егоист. Купуваше си само на него, понеже мама му пращаше парички от време навреме.А за мен нашите трябваше да дават , въпреки , че бяхме вече женени.Но това бързо отмина.Сега не мога изобщо да се оплача.За това как изглеждам също е доста пестелив , вадя му думите с ченгел.От време навреме се изказва , ако нещо наистина му хареса.Гледа тия научните програми , но най - вече си пада по мачове. Щях да забравя има страх от игли и кръв.Чак му прилошава.
Баща ми пък се опитва да  е корав , а в същото време винаги се разбира кога се радва и кога е тъжен.
Аз съм пак февруарски водолей.Майка ми също. Grinning
Ей олях се в писане.

# 177
Krisis, моят мъж много прилича на това, което си описала. Не е като мен буря от чувства, но е много чувствителен. Ето ви една случка от нашият живот...

Бяхме на сватба и там съпругът на моята приятелка нацелува нашето бебе и изобщо много му се радваше. След това докато се прибирахме моят мъж ме пита:
 - Какво изпитваш когато ревнуваш?
Аз: Най-общо боли те когато виждаш, че този когото обичаш е щастлив и се забавлява и с друг човек.
Той: Повече никога не позволявай млад мъж да целува бебето! Мисълта, че двамата може да сте щастливи с друг съпруг и баща ще ме съсипе.

След това през целият път повтаряше, че чак сега разбира как ревността може да те изяде отвътре. Това е най-близкото до обяснение в любов, което съм получавала.  Mr. Green

# 178
  • И аз не знам къде...
Аз съм получавала доста обяснения в любов, ама защото му беше бая трудно да ме "излъже" в началото  Mr. Green! След това все по-рядко и по-рядко и сега вече хич  Crossing Arms!
В началото на бремеността ми и аз ихам чувство, че не му пука  Crazy! А малкия е чакан и мечтан дълги години! Държеше се като че ли му е все едно  #Crazy! Така и не показа емоция до 6-7 месец когато започна вече да идва с мен на прегледи и да се радва и притеснява.
Като се роди синът ни ми призна, че докато не му се обадя е изпушил много цигари и плакал. Много мило ми стана за плакането!
И за него майка му е на пиедистал, но когато се скарам с нея застава на моя страна поне пред нея. Като мине време започва да мрънка как трябва да не и се сърдя  Crazy! Не че го правя  Naughty! И естествено е мама "петлето"  #Cussing out! Ей това ме подлудява като го чуя  #2gunfire! От нея де, не от него! И той не харесва тази реплика  Peace!
Не е егоист  Naughty! Обаче е ужасно суетен за мъж  Wink! Все да е докаран с готини дрешки и се чудипо сума ти време "тези дънки с коя блуза си ходят най-много"  Shocked! То аз не се чудя толкова за мен и детето колкото той!

# 179
Дори и при най-глямото ми контене аз се обличам за около 20 минути. Нашият почва с едно оглеждане на дрехите, с едно гледане на косата от ляво, отдясно, че и отгоре /бе има си коса, не е плешив, какво все се гледа там  Rolling Eyes/ , после се стои 15 минути в банята, после се почва едно обличане и въртяне отново пред огледалото, ако има нещо, което стърчи или е криво..... ooooh! ooooh! ooooh! Мрънкалникът се включва в действие. Голям проблем сеполучава, ако нещо го "боцка" или му е "неудобно" Praynig Просто не може така. Всичко трябва да е идеално, опънато, удобно, красиво, добре миришещо, изгладено и недраскащо.  Sick Много обича да ме пита какво мисля за това как изглежда като ще излиза - добре ли е, нещо да не е както трябва....Аз в последно време се изтарикатих и отговарям обикновено с "Голям човек си, реши сам най-накрая". А това просто го убива  Joy
Да реши сам, горкият той.  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт