Макар че почти никога не е съгласен .. ама защо ме тормози тогава не го знам

За дрехите никак не е суетен, даже напротив - едвам го замъквам да му купя нещо.. Обаче все не харесва каквото има
Шантава работа 
Шантава работа
Баста!

Ние още пазим абитуриенския му костюм
! Той е на 38 години, де
!
! И яде пържени яйца и още как
! Иначе бая нощи ще си ляга гладен
Това за яденето е друга тема дааа.. 

!
, ама както писах първото ми гадже в живота също беше Дева. И познайте какво ми се случи
! След 4 години заедно съвсем случайно разбирам, че той се е оженил и вече има 6 месечен син
! Надали можете да си представите какво преживях, а той как рева като малко дете! Това си беше и края, ама почти година го е крил и то перфектно
! и то главно мръвки
! По лесно ми е да кажа какво яде, а не какво не яде
!
!
, ама както писах първото ми гадже в живота също беше Дева. И познайте какво ми се случи
! След 4 години заедно съвсем случайно разбирам, че той се е оженил и вече има 6 месечен син
! Надали можете да си представите какво преживях, а той как рева като малко дете! Това си беше и края, ама почти година го е крил и то перфектно
! и то главно мръвки
! По лесно ми е да кажа какво яде, а не какво не яде
!
Маам гащи цял ден
Утре взима заплата и съм предупредена от 1 седмица, че на 15-ти ще правя пържоли и изобщо цялото меню е предварително спретнато от него.
Почти е невъзможно да им се откаже. Но това само като ще искат нещо. Ако ти ще искаш нещо от тях самите - нъцки. Това вече е съвсем друг филм.
Моят като ще ми иска нещо го познавам отдалеч - става някак си в пъти по-красив и гледо едно влажно и мило

Препоръчани теми