Омъжени за Деви

• 127 654
  • 861
  •   1
Отговори
# 180
Хм.. за обличането моя обикновено казва "Приготви ми какво да облека"  Shocked
Макар че почти никога не е съгласен .. ама защо ме тормози тогава не го знам  Crossing Arms
За дрехите никак не е суетен, даже напротив - едвам го замъквам да му купя нещо.. Обаче все не харесва каквото има  Crazy Шантава работа  Laughing

# 181
И при мен доскоро вървеше номера "облечи ме ти", но както вече казах -  Naughty Баста!

# 182
И при мен доскоро вървеше номера "облечи ме ти", но както вече казах -  Naughty Баста!
Joy
Като му кажа - да не си малък  отговорът е: Ами аз като се облека и ти все нещо не харесваш  Joy
Ама комбинацията му за цветове е простоооооо  ooooh!
Поне го научих да носи панталони, че до преди няколко години само с развлачени анцузи се мъкнеше и полудявахххххх  Twisted Evil

# 183
У дома аз избирам дрехите при купуването и обикновено няма проблеми как точно ще ги съчетае. Обаче стоенето в банята и пред огледалото е факт. Приготвям себе си и детето за половината време, което на него му е необходимо.  Laughing А за фразата "Това боцка!" свекърва ми има хиляди истории от детството му.

Моят съпруг не позволява да се изхвърлят негови вещи и най-често спорим за това.  Rolling Eyes

# 184
Боцкането даааааа  hahaha
Всичко трябва да му е мекичко  Mr. Green

# 185
Извинете, момичета, ама досега бях заета да обсъждам собствената си зодия bowuu
Офффф, с тва тяхното боцкане и дето все нещо не им е удобно направо ме втриса.
Има едно сако от тия тип 90-те и не ми дава и не ми дава да го хвърля или поне да го дам на някой клошар! Ще му чакам вика модата, то пак ще излезе на мода  ooooh! ooooh! ooooh!
Верно аз му купувам дрехите, че и обувките дори, сам няма да се напъне, но като застане пред гардероба и като каже "Къде ми е еди кое си? /чорапи, слипове, боксерки, ризи, квото се сетите/, а то само трябва да се обърне и да си го вземе!  #Cussing out
Да яде пържени яйце впрочем за него е равносилно на обида. Някой трябва да се постарае на НЕГО да му е хубаво иначе го приема за неуважение. Това включва както дрехи и храна, така и май целия му живот #2gunfire

# 186
  • И аз не знам къде...
Моят съпруг не позволява да се изхвърлят негови вещи и най-често спорим за това.  Rolling Eyes

JoyНие още пазим абитуриенския му костюм  ooooh!! Той е на 38 години, де  Laughing! Да не си помислите, че е завършил вчера  Joy!
Обаче си пазарува сам  Peace! И яде пържени яйца и още как  Joy! Иначе бая нощи ще си ляга гладен  Mr. Green!

# 187
хахаха Simple Smile Това за яденето е друга тема дааа..
Като се запознахме беше скромното "Аз всичко ям" .. "Ама не е като на мама"  Joy
После забрави "мама" .. ама .. "О, каква е тая супа" .. "Аз дроб не обичам" .. "Зелен фасул, грах, тиквички, чушки - това храна ли е?" .. "Защо няма месоооооо. Това ще ме наяде ли според теб"  Joy
Та от "всичко ям" - яде 3 манджи на кръст.. Освен ако не му скръцна някой път със зъби, че ми писва  Crazy
И се сърдииииии .. като малките деца.. ПЪК!

А къде са ми чорапите, гащите и блузките е редовния номер.. И винаги са му пред очите, ама трябва да обърне целия гардероб, че да ги види  hahaha

# 188
Виж, колко е елементарно а Laughing Цялата работа е - обърни ми внимание, грижи се за мен, аз така разбирам, че ме обичаш, приказки не ми трябват Joy
Аман от тях. Я да ви посъбера малко линкчета за Девите аз

# 189
Само аз ли не съм на работа?  newsm78 newsm78 newsm78

http://www.biodarmedo.com/index_files/Page3387.htm

http://sitekreator.bg/astro/__33.html

http://testovebg.com/deva.php

Я какво намерих - "Как да разберете, че мъжът Дева ви изневерява"
Девата се слави с постоянството си и да покориш мъж, родил се под този знак на зодиака, не е по силата на всеки. Но ако все пак се е стигнало до изневяра, излъганата в чувствата си жена няма шанс някога да узнае за това – за Девата е характерна предпазливостта и понякога тя я прилага по най-добрия начин. Ако мъжът Дева е срещнал Тази, заради която би рискувал проверени във времето и скъпи за сърцето му отношения, той едва ли ще поиска да изневери, но ако въпреки това го направи – изневярата ще остане покрита с мрак. Не е изключено тайната да я разкрие Тази същата, неподозирайки, че веднага ще престане да съществува за него, защото клюкари и от двата пола, мъжът Дева не понася. Обаче има един начин, позволяващ на изневеряващия Дева да се разкрие и това е фразата : ”Аз обикнах друга”, което не подлежи на обсъждане, нито на обжалване.

# 190
  • И аз не знам къде...
Аз не ходя на работа все още! В майчинство съм, но малкия ми взема акъла и за това не пиша много през деня  Peace!

За изневярата - да ви кажа вярно е, че много добре го крият! В мъжа си не се съмнявам  Blush, ама както писах първото ми гадже в живота също беше Дева. И познайте какво ми се случи  #Crazy! След 4 години заедно съвсем случайно разбирам, че той се е оженил и вече има 6 месечен син  Shocked! И всичко това без никой нищо да заподозре  #Crazy! Надали можете да си представите какво преживях, а той как рева като малко дете! Това си беше и края, ама почти година го е крил и то перфектно  Shocked!

И моята Дева яде 4-5 неща  #Cussing out! и то главно мръвки  #Crazy! По лесно ми е да кажа какво яде, а не какво не яде  Crazy!

# 191
Аз не ходя на работа все още! В майчинство съм, но малкия ми взема акъла и за това не пиша много през деня  Peace!

За изневярата - да ви кажа вярно е, че много добре го крият! В мъжа си не се съмнявам  Blush, ама както писах първото ми гадже в живота също беше Дева. И познайте какво ми се случи  #Crazy! След 4 години заедно съвсем случайно разбирам, че той се е оженил и вече има 6 месечен син  Shocked! И всичко това без никой нищо да заподозре  #Crazy! Надали можете да си представите какво преживях, а той как рева като малко дете! Това си беше и края, ама почти година го е крил и то перфектно  Shocked!

И моята Дева яде 4-5 неща  #Cussing out! и то главно мръвки  #Crazy! По лесно ми е да кажа какво яде, а не какво не яде  Crazy!

Леле.. стига бе.. Това като на филм  Shocked Мислех, че такъв двойствен живот има само по американските драми  ooooh!

Офф: И аз не работя Simple Smile Маам гащи цял ден  Mr. Green

# 192
Мдам....Дариии и на мен ми се случи подобно нещо, но сега ме мързи да се впускам в спомени. Но това си е самата истина - решат ли, че не трябва да се знае, то това няма да се знае.
И с тия мръвкииииии  ooooh! Утре взима заплата и съм предупредена от 1 седмица, че на 15-ти ще правя пържоли и изобщо цялото меню е предварително спретнато от него.
Аууууу, забелязали ли сте като искат нещо какви стават  smile3515   Почти е невъзможно да им се откаже. Но това само като ще искат нещо. Ако ти ще искаш нещо от тях самите - нъцки. Това вече е съвсем друг филм.  Sick Моят като ще ми иска нещо го познавам отдалеч - става някак си в пъти по-красив и гледо едно влажно и мило  Laughing Сърце от камък да имаш, няма да издържиш.  newsm03 newsm03
Днес следобед ми се обади, за да бъда уведомена надлежно, че няма да се прибира тази нощ - налагало му се да пътува. Аз понеже не съм вчерашна си знам урока - идеята не е да бъда предупредена, а по-скоро да се чуе моята реакция на новината. "Аууууу, така ли, милоооо? Ама, защо така? Ау, какви са ти лоши шефовете! И да внимаваш много, че вчера тежка катастрофа на Тракия пак е имало!" - И той цъфти! Чак по телефона се усеща доволството му - "Ето тя силно се притеснява за мен, а се притеснява за мен, защото самият аз съм притеснен, следователно ме обича"  newsm44
Да им имам логиката аз на мъжките Деви....

# 193
хахахаха Simple Smile
НУР, кога е роден твоя? Мъж ми е на 02.09 Simple Smile

Брат му и той е дева, ама е малко лъвска дева (на 24.08) .. те пък са толкова различни двамата.. Ама лъвското говори много Laughing

# 194
Има, има. И синът ми е дева. Невероятно кротки, добри и благи души. Ако имам пак дете, пак искам дева. Какво не им харесвате?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт