Омъжени за Деви

• 127 646
  • 861
  •   1
Отговори
# 510
Явно моят е голямо изключение, защото е много романтичен, извинява се и умее да ръси комплименти.  Wink Върши и домакинската работа.  Sunglasses

# 511
  • София
И аз всъщност не мога да се оплача - много ме обича, никога не позволил на свекитата да ме обидят - винаги е на моята страна, има златни ръце - всичко прави, вкусно и с удоволствие готви, обича децата, помага с домашните....

Това, че не обича компании, ресторанти, концерти, обича да сме двама.

Иначе това, че е винаги прав, че може да ме навика, да ме обиди и полсе се закача все едно, че нищо не се е случила. А аз все още се сърдя Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green моята си работа.

Играе гимнастика - и аз всеки ден му пипам "плочките" и мускулите Laughing Laughing Laughing

Ами, добре си живеем.... аз да не съм подарък Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 512
И моята дева готви невероятно добре.
Дори в началото на семейният ни живот на повечето неща за хапване той ме е научил как се правят.
Сега вече го прави рядко, поради недостиг на време, но за сметка на това в събота ни устройва невероятни закуски.
И сутрин задължително той пуска кафето от машината hahaha

# 513
Преди да се омъжа имах връзки с мъже.Деви.Точно 4 на брой. Laughing
И за ваша радост всички те бяха женени Mr. Green
Жените им пишеха във форума колко са обичани и колко са мили мъжете им с тях. Whistling
Кратка историйка за да се развеселите.... Laughing
Един от Девите.Женен.Аз-негова любовница.(линчувайте ме сега Laughing)В последствие попадам в компания където е жена му.Не знам,че е Тя.Сприятеляваме се.Дружим си.Излизаме на кафе.Кани ме на нейн РД.Отовам.Девата там Laughing.Гушкат се.Милва я той.Тя щастлива.Обсипана с подаръци.Театър голям. LaughingЦирк Глобус ряпа да яде Mr. Green
Един урок научих!
Дева за съпруг НЕ вземам! Crazy
...сега ще подскочите как съм могла да развалям семейства....Не съм! BlushЖивеех си живота както ми харесва.А женените мъже бяха най доброто за свободно момиче като ме тогава-бях сигурна,че няма да ми бягат подир фустата и да ме задушават с обвързване Laughing
И всички ТЕ Девите-готвеха много добре....и закуска в леглото ми носеха Whistling

# 514

И за ваша радост всички те бяха женени Mr. Green

Основен недостатък им е. Моят бивш беше дева. Последният, за когото можеш да кажеш, че ще кръшне, вечно зает с работата си, вечно да помага на другите Simple Smile
 А изневеряваше, и то неведнъж.
Вуйчо ми е същият - не може да живее, ако не кръшне, хем е дърт вече Joy
Подписвам се и аз - не се женете за деви  Sick
И още нещо - много зависи дали е влюбен или не е. Имах и приятел дева, но той беше влюбен в мене - ревнив и обсебващ! Tired

# 515
Всички мъже кръшкат. Аз пък съм била с представители на почти всички зодии, независимо женени или с приятелки. Ако някоя жена си мисли, че мъжът й е верен, много се лъже.  Laughing Иначе девите наистина знаят как се свалят жени и какво да им говорят, а освен това са много дискретни и трудно могат да се хванат в изневяра, но това не значи, че не го правят. Аз си предпочитам моя мъж - ако ще да кръшка, както казах - няма верни мъже по принцип, просто някои са по-задръстени и не ги бива в свалките. Но нека да ми готви, да ми чисти, да ме отрупва с подаръци, да ме кара да се чувствам единствена, неповторима, красива и желана, да ми изпълнява желанията. От там нататък мъжете са все едни и същи. По-добре отколкото да съм женена за някакво дърво.  Shocked

# 516
Преди да се омъжа имах връзки с мъже.Деви.Точно 4 на брой. Laughing...
Моите сериозни връзки преди брака пък бяха 3 и то все с деви. Само дето не бяха женени.
Дори с единият живеехме заедно, но...
Често се шегуваме с мъжа ми, че на мен ми е писано живота ми да премине с мъж от тази зодия.
От въпросните ми сериозни връзки, само едната дева ми изневери Close  И то аз интуитивно усетих, иначе щеше да си премълчи.
Изнесох се на момента, щото пък много се засегнах тогава Naughty

# 517
Имайте предвид, че не всички изневери се хващат. Повечето жени така и не се усещат. АЗ съм се усетила за 3-ма, но сигурно и другите са го правили, само дето са били по-дискретни. И не са били деви. Влезте в gepime.com - там е пълно със женени, с мъже, които имат приятелки и самите мъже са от най-различни зодии. От младежките си години като се сетя как ме сваляха, независимо женени или с приятелки, независимо от зодията. Та от тогава си извадих извода, че всички мъже кръшкат. За мен по-важно е отношението. Мъжът ми е единственият дева, с който съм била и мога да кажа, че това е най-успешната ми връзка за момента - за пръв път се чувствам обичана.  Heart Eyes

# 518
..... Мъжът ми е единственият дева, с който съм била и мога да кажа, че това е най-успешната ми връзка за момента - за пръв път се чувствам обичана.  Heart Eyes
То и аз така, но все си имам едно наум.
Както казваше баба - мъжа си е мъж, и цар да е, и простак да е Joy и все за едно и също мисли.

# 519
..... Мъжът ми е единственият дева, с който съм била и мога да кажа, че това е най-успешната ми връзка за момента - за пръв път се чувствам обичана.  Heart Eyes
То и аз така, но все си имам едно наум.
Както казваше баба - мъжа си е мъж, и цар да е, и простак да е Joy и все за едно и също мисли.
Така е, но това не зависи от зодията. Абе нека си мисли, аз нали съм добре?  Peace

# 520
Но нека да ми готви, да ми чисти, да ме отрупва с подаръци, да ме кара да се чувствам единствена, неповторима, красива и желана, да ми изпълнява желанията. От там нататък мъжете са все едни и същи.
Абе мноо важно че го слага на друга...нали твоите очи замазва с подаръчета после.
И как Ше се чувстваш единствена като знаеш,че не си Mr. Green
Да те кара да се чувстваш желана-не е толкова трудно.Ще те ....всяка вечер и си готова-залъгана. Mr. Green
Да ти изпълнява желанията? LaughingЧе то да не би оназ му работа да е магическа пръчка бе моме Mr. GreenХОП!И желанието сбъднато Mr. Green
Значи накратко-за теб е важно да ти купува дрехи и да те чука всеки ден.Другото ...майната му Laughing
Живота не се измерва с подаръците които те отрупва мъжа ти бе дечко,нито с желанията които ти изпълнява.Ще се сетиш,че има и друго един ден Laughing
Във всяка тема развяваш байряка-колко съм щастлива с моята Дева,колко подаръци ми подарява,как ме отрупва с внимание,как ми готви...как съм...егати късметлийката...Немога да готвя-ама му стапям лагерите когато бебето заспи и той предпочита мен от колкото някоя домакиня ooooh!
Толкова ли силно искаш да повярваме в това?Или ти се иска сама да се накараш да повярваш в думите си?
Гаранция си с този мъж не повече от 3 години(да не казвам две) LaughingАко греша-ще си сменя...ника Mr. Green
И ти ще се научиш да готвиш...и ти ще разбереш,че за да получиш трябва да дадеш...и ти ще проумееш,че не е важно какво се крие под полата ти а какво имаш в главата си Laughing
Ще пораснеш...някой ден Laughing

# 521
Djane, много ме развесели твоя пост.  Laughing
Първо, не съм дечко - на 30 год. съм.  Laughing
Второ, минали сме вече 3 години с мъжа ми - можеш да си смениш ника.  Laughing
Трето, струваш ми се нещо недоволна от твоя мъж та се заяждаш с мен. Май завиждаш, че има и щастливи жени или за това, че моят чисти и готви, а твоя те е оставил ти да чистиш, да готвиш, да гледаш децата и явно скоро не ти е правил комплимент, а може би не може и да те задоволи? Не ми се искаше да ги казвам тия неща ама нещо така ми прилича. Какво те е яд сега, че аз се чувствам добре? Аз не съм ти виновна за това, че ти (най-вероятно) не си случила на мъж? Все пак сама си го избирала. А и да се разделим с моя мъж пак ще се оправя в живота. И с него мога, и без него мога. Мъже никога не са ми липсвали, но не това е най-важното нещо на света. Човек може да се чувства добре и когато е сам, и когато е с някого, но явно ти не си го усвоила това изкуство та те дразнят тези които се чувстват добре в кожата си.  Wink

# 522
 Laughing Laughing
Аз не изпитвам необходимост да обяснявам на целия форум как ме глези мъжа ми и колко ме обича.Стига ми,че аз го знам.
Неможел да ме задоволи.... Joy
Не ми бил правел комплимент! Mr. Green
И как го реши бе мацко това Laughing
Ако тази мисъл те прави още по щастлива,приеми че е така. Laughing
Аз съм грозна,нещастна,незадоволена,необичана и лишена от комплименти жена LaughingИ имам мустаци които бръсна всеки ден Mr. Green
А!Пропуснах!И всяка сутрин за закуска ме бие мъжа ми LaughingЗа вечеря-аз него Joy
Ако си на 30-дръж се като такава а не като пуберт.
Ако сте минали вече три години-това е само защото мъжа ти ти замазва очите с безборй подаръци за да изкупи гузната си съвест.Все пак е Дева Whistling

# 523
Да не се изместваме от темата. Девите са супер. Джейн, не си мисли че твоя мъж не ти изневерява, само дето и подаръци не ти прави. АКо си доволна от него, дръж се тогава като доволна, не като незадоволена завистница.  Peace

# 524
  • София
А моята Дева не кръшка Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Няма какво да търси на страна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт