Лятото почти отмина, но дивее Юлската дружина

• 11 015
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
  • sf
Мама му аз пропуснах отговора с твойто име?
май каза, че е Йоана.
ние бяхме в Борисовата градина-имаше нещо за децата с песни и танци, та и двамата се забавляваха. Утре от 18ч пак ще има някакъв концерт. Ако някой ходи натам-да свирка.

Кога ще се съберем на цаца в Заимов ?  Wink

# 16
  • Бургас
Цопппп добре че е събота че да ви прочета.  Tired Не се оплаквам де....
Сладкишчо се нащуря с мотора в морската и сега спи блажено.
Браво на Доротея, че си хапва, Ивчо хапва май само с бавачката  Rolling Eyes Днес ми е обявил гладна стачка, забелязах, че като беше хладно повече ядеше, а днес половин (няма половин) пюре и мнооооого цица. Иска ми се вече да се отбива, омръзна ми да ми бърка в пазвата. Аз го взема като се върна от работа, а той първата работа да бръкне и да си изкара цицата, ааама-ха.

Молбичка към Варненки, някоя от вас може ли да ми купи от икономическия техникум справочник за кандидатстване и миналите книжки с тестове  Praynig Плащам предварително и черпя като ме приемат. Сега ми щукна да завърша във Варна, нали недовърших висшето си  Embarassed(срам ме е да си призная) и мисля да кандидатствам и да се приравня  Rolling Eyes Ама то минаха 11 години от как съм отваряла учебник по математика, дали ще се справя  newsm78

# 17
  • sf
Кико пак е с Т  Tired вече трети ден, не ми се вярва да е от зъби, пхууу

# 18
Колко вдига,Вики и по колко подържа?Ти нещо даваш ли?Кашля ли,яде ли?
А за цацата-само да ме спонсорират от НОИ и идвам с катуна.Незнам,ама за нищо не ми стигат парите от мъжо.Живота ли стана наистина много скъп,децата ли щото са две или шапката ме стяга много и не харча разумно.Вероятно от всичко по малко.
Шушона,как няма да се справиш!Ще се справиш разбира се!Особено като имаш такава хубава подкрепа от човека до теб!Подкрепа от която всеки има нужда,някой да вярва в теб!Моят не ми дава шофьорски курсове да изкарам-спасявал ми живота така.
И аз само за работа си мисля,иска ми се да уча нови неща,да се развивам,да съм сред големи хора.Искам повече свобода и лични финанси най-вече.

# 19
  • sf
Тази вечер не беше висока 37,7. Ама беше като парцал. След Панадола бързо я сваля. През нощта и днес като че ли нямаше. Избягвам да му я меря, щото едва го удържам.
Иначе яде, рядко отказва. Нито кашля, нито соплоли, нито диария- нищо, само тая Т.  Tired

аз имам книжка от две години, но съм карала я има 50-60км, я не- след курса. Ама моя иска да ми вземе кола и да возя децата по училище и ясла , а мене ме е шубе  Sick

Кико заспа, имам си салата, бяло вино, една вафла и филм- Сексът и Градът- Другите двама са в хола и мисля да си го гледам сама  Joy

# 20
Абе хубаво е лекар да го прегледа по принцип.Никола също нямаше нищо според мене освен темп.,ама педито видя лошо гърло!
Ще си заформиш мини купонче,а?  PartyАбе хубаво е да имаш повече стаи!Ами като пораснат децата и те си искат пространство,тука в двустайния ще се избием!  Sick Сега съм причислена към децата,скараме ли се и ме пращат да спа при тях.Леле,тва майчинство ми смачка тотално самочувствието и достойнството.  Sunglasses

# 21
Шушонче, за коя година ти трябва справочник? Щото те изпитите минаха, респ. справочникът ще е остарял. Иначе сестра ми е студентка във Винса, ако искаш мога да я помоля септември да вземе справочник. Или ти си прекъснала и мислиш да продължаваш ?
Никсъна яде по 4 пъти горе долу ( казвам горе долу, щото като види някой друг да яде също иска, а и аз му давам бисквити от време на време). Понякога изяжда по 250-300 гр на хранене Shocked така че Доротея не е сама.
Вчера се запозна с втория си братовчед ( синът на моя братовчед, ама че объркано стана), който е на 2 години и учудващо много се харесаха. Забелязвам, че не харесва всички деца, а си играе само с някои. Особена слабост към него имат какичките между 3 и 4 години- все се намира някоя да го гали по главата, да го целува и да го води за ръчичка. Не че дърпа нашия Laughing Явно в тая възраст у момиченцата се появява някакър "майчински" инстинкт и интерес към бебетата.

# 22
Така е,момиченцата на тая възраст много им се лепят!Аз понеже съм сред такива постоянно едва отървам Никола.Като го заобиколят по три,четери-една го гали,друга му оправя косата,ама става като Ботев и самодивите в гората.А да не говорим,че горкия Никола е все сред жени,един мъж няма за цвят при децата в ежедневната компания.Затва той много се радва на батковците.
Айде,пописах!Сега лека от мен!

# 23
..една го гали,друга му оправя косата,ама става като Ботев и самодивите..
Laughing Joy Joy Joy

# 24
И аз съм с книжка от няколко години, но ме е страх да карам. Сега с бебето и кучето е много трудно да мръднем на някъде без кола и родителите само врънкат да си вземем, но наистина много ме е страх  Confused А пък мъжо даже е имал преди време, но се е блъснал два пъти и я е продал и вече не иска да чуе за кола.
А пък малкия вече щъка все по-уверено.  Heart Eyes  Баба му се похвали, че свалила 5 кг докато беше тука. И аз слабея, даже повечко отколкото ми се иска  Rolling Eyes 

# 25
  • sf
изгледах филма, ама нещо много блудкав за моя вкус. И ме е яд,че Саманта заряза Смит- много бяха сладки.

Кико в понеделник ще го водя при Масларски , ако продължава така. ПОдозирам,че е гърлото.

# 26
  • USA
една го гали,друга му оправя косата,ама става като Ботев и самодивите в гората

хм, Хаджи Димитър  Joy

# 27
Аз още си кукам тука... Видях си септемврийската сесия и трябва да седна да уча скоро... Как може да ми се прави всичко друго, но не и да уча  Rolling Eyes Много се радвам на всички мами които успяха да си вземат изпитите с малчовците  smile3501 Особено на Томасе ... как завърши и магистратура с две деца и медал за отличие  newsm20

# 28
Аз все още не спя  Shocked Налегнаха ме едни мисли какво ще правя малкия през зимата. Спомням си, че миналата зима имаше по няколко поредни дни в които не излизахме или сме ходили само до магазина и сега ми се вижда немислимо да го затворя в къщи заради лошо време...
Чудя се дали ще е по-добре да го запиша на ясла, а аз да тръгна на работа пак... уффф... От друга страна се чудя дали ще намеря ясла със свободни места и дали няма да се разболява много и ...  ooooh! ако знаех само какво искам  Rolling Eyes

# 29
  • Бургас
Ааааа шофьорската книжка е хубаво нещо, аз съм шофьор от 4-5 години и не съм слязла от колата. Бившия ми мъж навремето като се записах да го карам курса и като почна едни драми да прави  ooooh! как щели да ме отнесат на пътя и разни подобни, мани мани. Ама аз си платих курса и напук го изкарах.
Рокси ами аз учех в бургаския ама прекъснах в 3-ти курс пак по вина на бившия, как така ще знам повече и ще печеля повече  Confused Та справочник сега има сигурно само за изминалите изпити, а за предстоящите ще е по-нататък. На мен ми се провали ходенето до Варна и затова моля за помощ. Искам да се информирам за това какво е било и ако има излязла книжка със задачите по математика от изминалите изпити ще е супер.

Общи условия

Активация на акаунт