Мами виенчанки сънуват мелби и торти - 20

• 25 355
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Vienna
Ето малко снимки на Макси zа теzи които не са го виждали на скоро http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274625

# 91
Добро утро и от мен, аз до сега се излежавах, таткото ни се правеше на мама, за да поспи мама.

Ани - и моят мъж беше на църквата на Klagbaumgasse 4, Каза ми, че е останал даже малко да гледа някакво кръщене...явно не сте се познали.  То и ние преди време кръстихме Алекс там при Йоан.
Той ходи отдавна в тази църква, казва, че попа там извършвал неделните литургии със сърце и вяра, а не като в другата църква, където били заучени, сухи и претупани. А и един път в църквата на Кюнплатц станахме свидетели на една караница между попадийката и една посетителка /попадийката почти директно си я гонеше от църквата/ и това ни разочарова още повече.Сега не ходим там.

Патенце -, точно Рейнбоу се казваше, чувах тогава доста положителни мнения за нея, ...но не си я купих.
Докладвай за Дампфбесен-а като го получиш.
А Макси като го видях на РД на Филип, останах с впечатлението че е много, много послушно дете, ..а  прическата му е супер.

А мен лично Мадона не ме "кефи", някакси външно ме отблъсква, то не е жена, ами мускули и телосложение на мъж /мое мнение/

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 11:43 от Jacobs-Clementina

# 92
  • Виена, Австрия

smile3533             smile3534           newsm08              smile3502

newsm62

Малко лиготийки, не ми обръщайте внимание!  smile3538
Ама то така ще бъде, като пак упражнявам едно от любимите ми занимания, а именно това  да си пиша сама...  smile3537

newsm52

# 93
  • Виена, Австрия
                              Лека вечер и успешен старт на новата седмица!

Kissing Heart

# 94
Ани, честит рожден ден на патерици! Бъди много, много щастлива!   bouquet
И честито ти християнче!

Честито и на всички, които имаха имен ден в петък! Да им е живо и здраво името!

dylsineia, вземи си спрей притив комари от аптеката. Не навсякъде има комари, но там пък където ги има са голяма напаст. Ние едно лято без да се пръскаме постоянно не можахме да седнем навън да вечеряме. Хубаво изкарване!

Хубава седмица   bouquet

# 95
Здравеите,добро утро на вси4ки мами.Е вие о6те спите но пак аз пи6а на на6енски.Моето ранно ставане 6те да се далжи на егн-то hahaha я па я Laughing
Няма да ви сервирам кафето от сега 4е 6те вземе да изстине докато станете и няма да е гот за пиене.
Патенце Макси има страхотна коса,направо "ме4та". Как сте с гребените?
Жени пи6е6 си сама за6то не се обади  v skypa.Два дни сам се преселила там , за6тото имам проблем с голямата 6терка, която е в бг и трябва да си доиде утре.
И аз сам сагласна за сре6та в сряда ,стига да не сам хукнала по болници.
Про6таваите за правописа но сам новак.
Сега 6те ви оставям ,4е сам планувала да се отдам на 6ев и кроика и сам разхварляла ма6ините от в4ера о6те.Няма на4ин, в 20 седмица ,а не влизам в никакви панталони.Наистина сам "голям кораб" Embarassed

# 96
Добро утро! Понеже съм си направила една голяма чаша "Якобс Монарх", та не може да не почерпя тази сутрин аз кафето  Wink
 Coffee    Coffee    Coffee
а това специално за Якобс Клементина Coffee

Габи, браво за кирилицата   bouquet. Разглезихме се да четем форума на кирилица и аз поне в повечето случаи пропускам писано на латиница  Embarassed
Аз и чак сега прочитам, че си бременна  Embarassed. Лека бременност и леко раждане! Супер! ще имаш хубавата за децата малка разлика във възрастта  Peace. Е, и много трудната за майката, ама това предполагам е само първите 4-5 години.

# 97
Диана освен една малка разлика имам и една 17-годи6на разлика.Голямата кака 6те става на 20 този декември.Не 4е раз4итам на помо6т от неина страна, сега и е времето да е млада и хубава и неангажирана, а и има о6те доста да у4и та да сполу4и.Тези два бебока закасняха за6тото имах проблем сас забременяването. Благодаря за пожеланието, дано да е лек финала ,за6тото ми е много пресен о6те спомена от раждането на Емето и да си призная малко ме е страх.

# 98
  • Виена
Здравейте, мами и татковци!
Най-напред честити празници, които съм пропуснала през времето докато не влизах във форума! Пожелавам здраве, късмет и прекрасно настроение!   bouquet Още не съм изчела пропуснатото от тази и другата тема, но като поостане време и това ще направя. Затова моля за извинение, ако не споменавам нещо важно в коментара.
Но специално за най-новото ни християнче Вико - да го закрилят Бог и всички светии  Hug Крайно време е и моето дете да бъде кръстено. От миналата година отлагаме заради теориите на баща му, че църквата тука била грозна  Crazy Суетата е доста далече от християнските добродетели, но ето че точно това е повод детето ми да ходи още некръстено  #Cussing out . Започнах да се ядосвам и затова минавам нататъка...
Патенце, давай отзиви дали си намерила заветната Робиня Изаура. И аз я търся. Ние сме си говорили за тоя Робо от Щатите, дето го е страх от стълби. Аз на него съм му мераклия, както ме е издала Сюзън. Имаше една тема във форума, където се обсъждаха такива "играчки" и си спомням как една мацка беше направила изказване как почиствала дома си от пон. до неделя. То не беше тупане, то не бе чудо  Crazy... Сериозно се замислих да я помоля да се ожени за Краси  Mr. Green Домакинската тема е ябълката на раздора в нашата общност, ма да не се заоплаквам сега ooooh!
Торбестото, на теб не знам дали ти писна при майка ти, но аз снощи бях на косъм да се яхна на автобусчето за София и да отпраша с мойта мама. Тя се появи като "Бърза помощ" в сряда сутринта след страхотно изплакване от моя страна по телефона как едвам съм жива от умора. Филипчето се е затормозило със зъби, които така и не се показват, а венците са надути. Добре че дойде майка ми, макар и само до снощи. Чудя се само моят мъж ли не проявява разбиране към това, което една майка прави докато е в каренц, че всеки ден ми задава въпроса "И от кво толкова се умори?" или "Какво прави днеска?"
Иначе вчера заради константно киселото напоследък настроение на проходилото ни кърмче, спретнахме в много тесен кръг прощъпулник (така ли се пишеше  newsm78 тази екзотична дума). Филип си избра шишенце с хомеопатично лекарство. Така че, споко, народе, има кой да ни лекува като ни одъртеят кокалите  Joy Joy  Joy
Хубава седмица от мен!    Hug

# 99
  • Виена, Австрия
Здравейте и от мен!
За малко да ви поздравя с добро утро, ама то е така, който спи като пор досега, че и детенце и то! Blush
Добре, че имам заместници за кафето, че ако чакате на мен, още ще си ходите полузаспали  Joy

Диана, къде се губеше досега? Как е Габи?

Ренка, най-накрая да се появиш! Ми ти ни заряза направо!
Честито още веднъж за проходилото Филипче!
Струва ми се, че пак са те налегнали разни настроения! Горе главата мила, знам че си уморена, знам че си на предела на силите си, но пък жертвата си заслужава! Само като си погледнеш слънчицето, не ти ли минава всичко! Сега като бяхме в БГ, прекарах първите си и единствени досега 24 часа без Тали,  откакто се е родила, така че знам как се чувстваш!   remybussi

Габи, ми ти защо така помежду другото споменаваш, че чакаш бебче?!
Леко и безпроблемно бременеене! На снимките дето беше пуснала, това ти ли си? Ми какви 20 годишни дъщери, какви 5 лева, та ти можеш да и минеш за сестричка на дъщеря ти!

Засега чао!

# 100
Guten Morgen i ot men
Мерси за кафето Диана, мммм обожавам Якобса    Coffee

Габи и аз съм пропуснала, че си бременна, леко и бързо да минават седмиците ти. Междудругото имам един "бременен" костюм - подарявам го, че само ми заема място още в шкафа. И нашата разлика с баткото е 17 год, ама е гот.   newsm10

Ренка - мятай мократа кърпичка на главата и симулирай "болна съм калманко, бледна съм" /май така се пееше в една народна песен/ и остави тати да подскача след Филип, да видим как ще говори после.

Жени - и аз си мечтая за поне едни 24 часа без бебчо,..ама и в БГ не ми се удаде, надявам се догодина да ме сполети това щастие и да се отдам на себе си през тях.

айде, до после, отивам да забъркам някой австрийски "буламач", че мъжо е като ламя след работа     food002 

# 101
Жени дадох ти оторизация но не те виждам в листа. Какво стана.

# 102
Само набързо да кажа, че се разбрахме за среща в сряда към 11ч. на шпилплаца в Щадтпарк
Ще пиша по късно, че е едно мрънкане, като седна на компа, та чак ми се отщява Crazy
Лек ден Hug

# 103
Ще започна да пиша, пък дали ще публикувам зависи от настоението на сина ми  Whistling
Клементина, чудя се как не сме се познали с мъжа ти, то бяхме 5 човека на кръст, пак съм бляла някъде  newsm57
Габи, леко бременеене и от мен. Не го мисли раждането, като му дойде времето и да си го мислила и да не си, резултатът ще е   ylinfant със сигурност повод за радост
Ренка, радвам се че си отдъхнала. Да ти кажа и аз много исках кръщенето да е в Бг, родата... ама решихме тук и съм много доволна. Те в Бг малко на панаир го обръщат, наскоро една приятелка ми прати снимки, ми то цяла сватба тяхното. Филипчето добре се е ориентирал професионално Peace
Мен пък нещо не ми се иска да си взимам почивка от Вико, та дори и 24часова. Ама има време, не се заричам
На наборите пък и не само да кажем, че в макдоналдс с киндер менюто сега подаряват детски МП3. За 3,50 ев и за мама хапване и за Вико играчка, даже музикална. Той напоследък много се кефи на музика, даже и танцува dance
Има ли желаещи за срещата
Чао за сега

# 104
Кажете ми за продължаване на фамилиенбайхилфето трябва ли да се попълва формулярът който е за (Zuerkennung/Änderung/Wegfall), но  не и  за Verlängerung или има някакъв специален формуляр? Или нищо не се попълва. Какво всъщност иска финанцамта за продължаване на фамилиенбайхилфе? (MuKiPass? доходи на бащата? прегледи при лекаря????

Кажете ми и нещо срещу безсъние, че от няколко дни нощем гледам  Shockedтавана до към 4-5 часа. До сега не ми се е случвало да не мога да спя, но много ми дойдоха кътниците на Дани плюс баба и дядо.

Общи условия

Активация на акаунт