Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 46 002
  • 922
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте момичета и Тунинг,
  bouquet
Първи ден след отпуска...... не съм писала от 01 август
От 4 август минах в трета .... така реших за да ми е по-лесно през почивката
Когато се върнах се оказа че не съм мръднала, т. е. съм някъде между 53 и 54 кг
на  морето се обзаведох с чуден летен вирус ..... съответно 3 дни се наложи да хапвам само солети и сухари
така че не съм сигурна как точно ми се отразява трета фаза ..... направих една истинска гала .... толкова ми стана тежко от храната ..... че се разхождах поне 2 часа след това ..... и не вечерях въобще / понеже галта беше обяд/
По -късно ще се опитам и аз да покажа снимки от плажа  Rolling Eyes

много сте изписали за две седмици ..... не съм изчела всичко но се връщам да чета
Добре дошли на новите момичета
На всички желая преди всичко здраве и много хубави изненади

Някой питаше за компоти с подсладител ..... още преди доста теми мисля че креми предложи на всички сериозни дюканки да си направят компоти и сладка с подсладител за трета фаза през зимата..... даже имаше и рецепта ще се опитам да я потърся

Лабело ..... изобщо не се ядосвай ..... сигурна съм че има много хубави неща които са ти се случили през тази година.....ако не врваш направи си списък ..... Hug

надявам се да не се постна и аз два пъти

# 646
Леле и на мен ми е първи ден  ooooh!

# 647
Боби1973 , аз имам доста голям проблем със запека, но се чувствам и подута Sad ходя през 4-5 дена до 00 и това хич не ме кефи
сега се опитвам по някакъв начин да променя нещата като правя коремни преси и пия чайчета, дано да се получи! но все пак ме окуражи малко че все пак това е нормално за което благодаря Simple Smile
Ще взема да пробвам и с парафиновото олио, и ми казаха че сутринта трябва да ям повече за да избутам храната, тъй като до сега хапвах само малко мляко с триците!Тази вечер смятам да си забъркам някое хлебче и утре да закусвам по-стабилно! Дано има ефект  Praynig

# 648
Слънчеви, т.е.лъчезерни /сега слънцето много не го обичаме, че ни дойде  "Байгън"/ smile3525привети и от мен!
dorchesterМного благодарско за табличката с мерките!  bouquetЧудесна и страшно полезна информация, която нямаше откъде да се намери! HugИ за сайта за диетичните компоти!Бравос , ще си ядем зимъска дюканските компоти! Flowers Sunflower
Кажете момичета нещо за това сирене на Маджаров-лайт .На етикета пише, че е приготвено от полумаслено краве мляко -1,5%.До тук-добре!Но после ...масл.-10%.сол-3+3,5-%.Четох някъде, че това се яде в режима на Дюкан и ми го купиха.Ама тези показатели нещо не ми харесват! newsm12Какво ще кажете?Да го линчуваме ли този Маджаров? smile3513
SlunchicetoЗа твоя информация аз направих грешка и в края на ударния период пих ленено масло и прецаках цялата работа-вместо да сваля качих килограми, та трябваше да започна всичко отначало! Sick
Пазете се от топлото!Пийте вода! newsm08  love001

# 649
зла Вещица и Звездопад, приемам критиката  Peace  Не бях обърнала внимание на статията. Прочетох я, но толкова.
За сладкото и компотите - предлагам да ги подслаждате с малтодекстрин/ фруктоза, заради срока на годност. Някой има ли идея колко ще е давността на нещо приготвено с цикламат.Аспартамът не става заради нагряването. Отслабвайте здравословно, не само за целта.
За диетични и диабетични при нас има едно нещо, което е с подсладител за приготвяне на домашно сладко. И както всичко в де, сладкото става с разбиване на пресни плодове с въпросната джиджавка за 5 мин. Тоест не се консервира. Има на тукашния пазар сладка за диабетици с фруктоза

# 650
Леле Дюканки за незнам си кой път преглеждам снимките ви и чак не ми се вярва.Забелязах че всички сте супер лъчезарни и прекрасни.И как иначе след такива резултати.Май при вас важи и правилото че всеки смъкнат килограм се равнява на смъкната година от ЕГН-то.На снимките СЛЕД всички сте подмладени и страхотни.Някой са направо със сменена визия.Боже,колко сте красиви.

# 651
И аз като прегледах снимките на всички отслабнали дюканки ,реших че е време и аз да отслабна,но нещо напоследък не бях много сериозна и не качвах ,обаче задържах.От днес и аз ставам стриктна ,че ме тормозят още 4 кг ,а имам още месец и тръгвам на училище и искам да съм с нова визия Hug newsm03  love001

# 652
Момичета ,вече и аз съм една от вас.Здравейте,драго ми е да слабеем заедно Hug

# 653
Здрваейте,
Лелееееееееее като Ви гледам всички колко се стриктни и режимни направо срам ме хваща.Голяма хаймана съм и от месец и нещо  мога да си призная, че не съм режимна, а още ми остават 2- кг бях на втори етап не бях стигнала до трети.Вие като по в час по въпроса дай ми сега съвет каво првим в този случай, започвам всичко отново или просто продължавам.Лееееееее леееееееееее как се поотпуснах.

# 654
  • Поморие
Здравейте дюканки! От юли не съм ви посещавала и е време и аз да се отчета:  начало 17.05-64кг,от 10.07 съм в трета фаза- достигнати 56кг. и засега кантара не мърда макар, че не съм много стриктна (оказа се ,че е по-лесно да спазвам 2 фаза отколкото да се преборя с позволените изкушения в 3та).

# 655
Здрваейте,
Лелееееееееее като Ви гледам всички колко се стриктни и режимни направо срам ме хваща.Голяма хаймана съм и от месец и нещо  мога да си призная, че не съм режимна, а още ми остават 2- кг бях на втори етап не бях стигнала до трети.Вие като по в час по въпроса дай ми сега съвет каво првим в този случай, започвам всичко отново или просто продължавам.Лееееееее леееееееееее как се поотпуснах.

Започваш отначало , ама ...  този път за мен  hahaha hahaha hahaha
Какво още ще сваляш  newsm78 , нали те знам как изглеждаш  Joy
Караш на Дюкан ,вече сериозно , за цял живот - знаеш как  Joy
Нали гледа клипчето - вземи си поука  Naughty

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 19:43 от mamce

# 656
Здравейте, мацки, вчера беше страхотен уикенд, направихме си с майка ми прелестна екскурзийка до Рупите, Рожен, Мелник и Сандански, а мъжете си стояха вкъщи да ни готвят  hahaha, ние затова много си ги обичаме де  smile3521.

Та вчера беше супер като изключим факта, че ми дойде МЦ в 4:30 сутринта, двайсет минути преди да тръгнем  #Crazy. Някъде назад четох, че някои от вас имат някакви проблеми с въпросното явление, карало им по-кратко и т.н., честно казано доста се учудих днес като не ми беше особено силно, по принцип втория и третия ден съм като продънена бъчва, чудя се дали е свързано с режима newsm12  newsm50.

Честито и на всички с поводи и добре дошли на новите (каза старото куче на след дъъъългия си стаж от 10 дена диета newsm62)     smile3525

# 657
здравейте муцунки
по въпроса за компотите моя свекър е диабетик и постоянно му се правят компоти с подсладител и им няма нищо
и да ви питам има ли в бг котиж чийз ако има да ви пусна една рецептичка преди малко я пробвах и стана нямииии изчезна цялата тава

# 658
Я да питам, в ПЗ дни може ли да се нагъват тиквички? newsm78

# 659
Тиквички може  Laughing
Слънчицето, може ленено масло, но само 2-3 капки дневно.

Общи условия

Активация на акаунт