Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 46 005
  • 922
  •   1
Отговори
# 570
Kri дай да се видим пред блока с кантарите и дружно да скачаме в/у тях newsm48 докато разберат, че само минусчета ще показват Crossing Arms
Мамче дръж гащите hahaha, че след някой ден ще ни се поФалиш, че и тях си затрила  Joy Joy Joy като колана
Правда newsm59 да си ни жива, здрава и слаба  Wink
Вещи Може ли да ме коригираш в таблицата -30,8кг.
Боби1973 ама ти от къде ще ги махаш тия 5кг.  Shocked, толкова си слаба Shocked
Третофазничките не предавайте фронта Peace
За протокола: днес кантара не ме обича smile3511

# 571
Саричка-честно да си кажа и аз не му се разсърдих,но ми присветна лампичката малко тревожно.Ще видя двугия месец как ще е ....
Лека и отслабваща на всички! Heart Eyes

# 572
Относно болежките- преди диетата толкова киселини и болки в стоматха имах,чечак пи писваше.Има х проблем със жлъчката,и обикновенно след хнанене започваше едно отвратително "поуригване" EmbarassedНе можах да повярвам ,че не съм усещала тези "благинки" от 02.06.08 LaughingАма се усетих чак сега като се замислих от вашите постове.
За цикъла- струва ми се по-вероятно да е от жегите.Но ако сте в началото на режима ,може и то това да е.В такъв смисъл,че все пак си е стрес за тялото диетата.Не ще милото доброволно да си даде запасите,и сега се брани както свари Joy

Айде лека и от мен Heart Eyes

# 573
Здравейте момичета! waveyЩе ме приемете ли в отбора си? Embarassed
От много отдавна съм в този форум и може би писах в тази тема още от самото и появяване,но така и не събрах достатъчно воля да направя нещо със себе си,до сега.....Ами то просто няма повече накъде Crazy
Утре ще се измеря и изтегля и с голям интерес ще разгледам рецептите ви,не знам защо не съм ги отваряла досега страхотни неща има,поздравявам ви  bouquet
Лека от мен Heart Eyes

# 574
На мен днес ми беше 3ден и резултата сутринта беше -800грама,което е супер обнадеждаващо. Mr. GreenА да питам този Хляб от трици цял ден може ли да се хапва  Blush

Дали ще го ядеш веднъж или на сто и веднъж пъти - ти си знаеш Wink , само трябва да прецениш количеството трици, които се падат в изяденото от теб - да не надвишават 3 с. лъжици - това е дневната доза, препоръчана от Дюкан.
Принципно е добре също приемът на трици да става до обяд...
Успех! Simple Smile
FlutterНедей заблуждава народа с това лежерно признание. / в червено/ Ядат се сутрин. Пункт. Новите стига са питали що, да изпълняват. Да отслабват ли искат или докторска степен по диетология да вземат / тук иронизирам себе си/ Joy
Ани1 и други новопоявили се. Горе в дясно на вашия постинг има бутон редакция.Използвайте го , когато искате да добавите нещо към току що написаното. В тази тема броя на публикациите не се смята, понеже е отчетна.
Боби, аз - като отявлена селянка- пак да кажа, че сиренето няма да стане.Обезмасляването на сиренето се извършва след закваската, нямам идея как, бях чела някъде, че не се приготвя от обезмаслено мляко. Все пак - респект за упоритостта ти и успех!

# 575
  • Пловдив
Риен, за редактирането те подкрепям, но за някои други неща не съм съгласна. Аз също доскоро казвах, че триците се ядат до обяд, но в интервюто в "24 часа" д-р Дюкан казва, че може да се ядат по всяко време. И също още нещо - темата не е отчетна и публикациите се броят Simple Smile

# 576
Привет и от мен  bouquet
Много ви се радвам на всички -да сте живи и здрави!
Поздравявам ви с една моя любима песен  http://www.vbox7.com/play:33dc902d  и ви пожелавам незабравима седмица изпълнена с положителни емоции.

# 577
  • варна/виена
Добър вечер на всички!
Още съм строго режим на,като днес ми е пореден първи протеинов ден.
При мене върви леко,като изключим съвсем редките ми посещения в 00.За 26 дена на режима съм го посетила само ТРИ пъти и то с помощта на Лаксен.Пия много вода ,но с зарзавата съм скарана.Не че не го мушвам почти на сила,но и той не помага.
Искам да уточня ,че и преди на всяка от диетите съм имала този проблем.
Оптимист съм,няма заради едното л.....о да се откажа,но и нещата се забавят.
Искам да попитам ,дали скаридите(малки или големи) са позволени.
Хапвам си често от тях,но след това кантара ми се муси.
Тонито26-следя с интерес твоите писания,знай че съм плътно зад теб и те гоня.Имам да свалям малко повечко от теб и ти обявявам съревнование.Кой ще свали повече до Нова година.
На 1 януари пускаме снимки и доказателства(надявам се до тогава да не ни е срам чак толкова).
Лека и цветна от мене.

# 578
Добро утро ягодки   Hug  bouquet
Включвам се на бързичко,че тука ме провокира един пост  Mr. Green

Тонито26-следя с интерес твоите писания,знай че съм плътно зад теб и те гоня.Имам да свалям малко повечко от теб и ти обявявам съревнование.Кой ще свали повече до Нова година.
На 1 януари пускаме снимки и доказателства(надявам се до тогава да не ни е срам чак толкова).

nikolincheto Я слънце сложи една линийка,че така не мога да те следя...да те гледам и ако ме надминеш с килата,да стрижа я коса,я пиърситг да махам,че и те си тежат  Mr. Green  Hug

Слънчев и усмихнат ден от мен   bouquet Hug

# 579
Добро и весело утро Wink

Успешна седмица.

# 580
Добро утро
пустия кантар е заковал и не мърда грам
бяс ме хваща вече минах килограмите които съм задържала по дълго ама  сега пак се закеркенечи
да сменям пак схемата ли какво?
мерси за кафето ривела изпревари ме
ама аз ще почерпя нещо за из жегите че чувам ще изпукате вече

пък и да почерпя може да се размърда кантарев
ако не отивам за нов... амаха
и не забравяйте да пиете

# 581
  • В сърцето на любимите мъже!
Добро утро и от мен!

Успешна и слабителна седмица на всички!

За мен днес е първи работен ден след дълга отпуска и съм малко неориентирана даже къде се намираше офисът...  Joy

Днес съм 5-ти ден ударен, но ми се струва, че задържам водичка - била съм стриктна, но съм в ПМЦ и хич даже и не се тегля... така де, резултатите ще дойдат, уверена съм, защо тогава да си развалям сега настроението. Довечера във фитнеса ще се претегля, че там кантарът е електронен и ще докладвам.

Поздрави...

# 582
Iggiberry мислиш ли че е удачно точно сега да ходиш на фитнес?
аз забелязвам че когато правя упражнения се застоявам на едно положение
мисля че е по добре стягането да става в 3та

# 583
  • София
   Добро утро!  Тези цветя са за всички,които имат за сваляне 40-50-60-70 кг.Аз съм една от вас и искам да ви вдъхна сигурност,че заедно ще успееме!  Тези цветя са и за всички,които устояват да са режимни и не поглеждат към забранени храни и напитки! Момичета и Туни,лек и успешен ден и много свалени килограми през тази седмица!

# 584
  • UK
  Добро утро, момичета!
  В моята трета фаза за първи път срещам сътресение. Кантарът ми показа 56кг, това са с 2 повече, отколкото на влизането ми в трета. Досега кротко си стоях на 54кг и даже по едно време в началото бях стигнала и до 52кг.
  Направо се изплаших, че пак ще тръгна нагоре, така че сега ще карам 2 протеинови дни.
  Тая трета фаза се оказа много трудна - веднъж сваляш много, после качваш много........ Mr. Green
   Hug

Общи условия

Активация на акаунт