В СЕПТЕМВРИйската дружина първо бебе вече има!

• 14 917
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Радвам се за всички, които имат добри новини от прегледите си! Simple Smile
Мариам, за тебе силно гуш и потрай още мънииичко и ще гушкаш сладурско бебче  Hug  Моля се и стискам палци и за сестра ти   Praynig
Ирини, уф и аз като теб, нищо не ми се яде, само сладки неща от време на време... От жегата ще да е. Незнам каква идея да ти дам за хапване - ето, Шматчето е посочила грозде, звучи апетитно Simple Smile  Аз иначе сега готвих дроб-сърма...

# 151
Привет, кукли!   bouquet

Асе, Мирка чудесни новини. Наистина ще е хубаво утре да идем на църква и да се помолим за нашите семейства и здрави бебчета!

За магнезия ..не знам защо го пия  Blush, нали слушам докторите. Сестра ми и тя ме съветва да си го пия, че беб можел да няма още 2кг и ехографа да бърка  ooooh! Било още рано да излиза newsm78

Ирини, тук ми е толкова приятно, макар че не пиша много често се старая всичко да чета (нали съм се записала и при Августинките, а там сега е такава лудница и емоция)  Party
Много се вълнувам за всички и непременно оставам тук на линия.

Мариам777, стискам палци и на ръцете и на краката ЗА твоята сестричка
всичко да е наред и да и изпишат нещо за тези гадни хемороиди  baby_neutral
Дано се стабилизират нещата при нея и да роди здраво красиво бебче!  Hug

Дидка
, имаш страхотен мъж - той милия се е загрижил, а ти такаа... Laughing

Аз тази сутрин правих палачинки  Mr. Green, сега отивам да пера на бебчо дрешките. Тази нощ спах прекрасно, нямах контракции и сега се чувствал като супермен - ще се пораздвижа из къщито  Mr. Green

# 152
Веч, много ясно, ама няма да е днес   Wink .А иначе, ако е късно смс, ако не, ще се обадя, само живот и zдраве да е. И zа теб важи  Simple Smile  .Може би и мойто вчера е било някакво наместване, или смъкване newsm78 .
Мариам, само дано със сестра ти и бебчето всичко е наред  Praynig . Както и с теб, айде снимай се деее  Flutter

# 153
Добро "утро" и от мен!
Преди малко станах и ви попрегледах набързо.
Асе, Мирка браво за хубавите новини. Все такива да са и да сте много спокойнички и двете.  Hug
Инче и за теб и твоето бебче едно голямо браво!
Дидка, Дании тия вашите мъже големи сладури Simple Smile.
Ирини и аз да кажа, че много си си хубава, а на живо даже още по-добре изглеждаш. Сигурна съм, че до месец след като родиш, ще си върнеш предишната форма до голяма степен.  Peace
Мариам   миличка стискам палци всичко да се нареди добре за сестричката ти.  Утре нали е Богородичка май ще е добре да и палнете една свещичка за нея и за бебо...Пък и ние ще се помолим всичко да е наред с тях.  Praynig

Аз да ви се похаля - моя приятелка от Бургас е родила днес сутринта в 7.30ч. момченце Росен  Heart Eyes. Не можах да разбера подробностите, че беше лудница, но и двамата са добре.
Това ми е четвъртата приятелка, която ражда последните 3 месеца и имам още 2 до края на септември, та много се радвам че си имаме толкова много бебчета. И сега като почнете и вие ....всеки ден с нетърпение следя дали си имаме ново бебе, защото много се привързах към вас и ви се радвам  Heart Eyes

Чета ви колко много шетате и ме е срам  Embarassed. Мен ме е хванала мечешката фаза и по цял ден спя на почивки  Embarassed. Нищо не успявам да свърша, но се надвам до седмица-две да почна и аз да мътя, ч то няма за кога...

# 154
Някой имал ли е от испанските одеялца с цип? Доволни ли сте? Не са ли много дебели?

Аз имах такова със сина ми, смятам и сега да го ползвам. Много хубаво и полезно нещо е. Особено за деца, които ритат много с краченца. Защото така хем остават завити, хем пък могат и да си ратат (достатъчно широко е.Това, което ми е с цип е средна дебелина. А имам и друго, по-голямо и без цип, нормално одеало - то е доста дебело и си е типична зимна завивка, използваме го за вкъщи за зививане през зимата
Аналния секрет - май е до практика на съответната болница.

Мариам, стискам палци за сестричката ти и бебето й! Praynig

# 155
Момичета, много сте добрички, благодаря ви за отношението   bouquet !
Сестричето в 2 часа е на доплер в частната "Селена" в, която и смята да ражда.
Моля се  Praynig да има добри новини.
Хич не разбрах защо онколог Wink, но след обяд и на такъв ще идат и дано да има ефект.
Деси отивам да си снимам тумбака, че да не вземе да падне нейде преди да съм го фотнала, но няма да ми се смеете Peace.

Ирини, аз ще си правя днес супичката на Шейлето, много ми се дояде супичка, а и днес е горещо ще ми дойде добре, направи си и ти нещо вкусно и прясно да почерпиш твоята принцеска Heart Eyes.
Благодаря ти за коментара и за лека за хемороидите, на Асето също  bouquet.

# 156
Мириъм, направо съм изумена какво ще прави сестра ти при онколог за хемороида..... Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Той определено работа няма да й свърши! Гаранция! Naughty Дано доплера да е добър, макар, че така както описваш нещата много напомнят плацентарна недостатъчност.  Rolling Eyes
Елс, благодаря за инфото! Ще си купя опредеелно, но чакам да позаредят есенните и по-дебели неща. Цената в Захи беше 32лв....добра ли е? newsm78

# 157
Така като ви чета и аз се радвам, че не съм в София. През първата ми бременност са ме гледали за разкритие само като отидох да раждам. Днес бях на преглед. От около 1м ходя всяка седмица. Отивам по-рано сутрин, около 8.30, и обикновено няма никой пред кабинета. Мерят ми кръвното, прослушват тоновете и това е. Записи на тоновете са ми правили с предната бременност, но защото чуха, че са доста ускорени. Тогава се наложи да полежа няколко дена в болницата и ми правиха записи по 2 пъти на ден. Сега не са ми правили записи, защото на прегледа са добре и няма никакъв смисъл.  Никога не са ми предлагали секцио или предизвикано раждане. Това второто пък знам, че се прави само ако преносваш. Когато бях бременна с Виктор и лежах в болницата се запознах с 2 майки, на които предизвикаха раждането. Обаче те преносваха вече 10 дена. На мен лекарката ми каза, че се вижда че бебо доста е наедрял. Бъзика ме да го удряме здраво на секс маратон и да излиза по-бързо.  Laughing. Аз нямам нищо против де.
Днес врътнах първата пералня с дрехи за бебо. За утре има още една и ги връчвам на таткото да ги глади  hahaha

# 158
Здравеите!!!
Mariam дано с бебчо всичко е наред!!! Hug
На всички с хубави новини браво!!!
Асе ще родиш нормално сигурна сам при такова желание няма как!!!Любчо си знае работата!!!
Мен много ме мързи вие чистите готвите,а аз едно пране не ми се прибира.Мъжо го е прострял а сега тапети лепят,а аз лежа!!! Blush
Ходих да се изкапя в моренцето и на беба сега маи и е много добре,кротува и не и е много топло!!!
Аиде сега вече ще дремна малко пак после прането ме зове!!!
 Hug Hug Hug на всички!!!

# 159
Включвам се и аз в групата с болезнени контракции. Онази нощ като се въртях и нещо стана, усуках се май. Бебето се завъртя яко, в момента го усещам по съвсем различен начин от преди и рита на различно място. Оттогава доста често получавам силни, болезнени контракции ниско долу и доста ме боли кръста. Не минават и като почивам, топли душове не съм пробвала. Мисля, че няма скоро да тръгне, само се притеснявам как ли се е завъртяло newsm78  Досега си беше с главата надолу.

Асе, Мирка, радвам се за вашите новини Hug

Мариам, стискам палци за сестра ти. Дано всичко бъде наред, дори ако се наложи да извадят бебето Praynig

Дидка, много се смях на показалото се бебе 2 см.  Laughing

Мен също никой не ме агитира за индуцирано раждане. Само веднъж са ми взимали влагалищен секрет (по мое настояване) и цито през април, че нямах скорошна Embarassed Сега също мисля да пуснем една микробиология, въпреки че нямам оплаквания освен леко ваг. течение.

# 160
  • София
...ако някой ме беше питал (е, все пак ще ми е втори път), щях да кажа, че сигурно не  мога да се иzлъжа, но явно не е така. .....
Това все едно аз съм го писала (пък и трети път ще ми е, живот и здраве  Praynig ), яма на - и аз се излъгах наскоро  newsm78
Асе, Мире, браво за добрите новини.
Дидиди, никога не съм ползвала стерилизатор и не мога нищо да кажа по въпроса.  Embarassed
Дидка, и моят ми е задавал подобни въпроси. Много са готини в такива моменти - като децата са  Heart Eyes
Мариамче, лошо това със сестра ти. Дано всичко се оправи по най-добрия начин!  Praynig
Топличко днес, а?  Wink
И аз съм утре на запис на тонове и мерене на кръвно, че Док го няма за повече.

# 161
Ей това някой ако може да ми го обясни как става  #Crazy
http://www.standartnews.com/news/details/id/7936/15-%D0%93%D0%9E … D0%9D%D0%9D%D0%90

# 162
Веч миличка не за пръв път чувам за такова нещо #CrazyКакто виждаш е факт!!Как може да нямаш цикъл корема ти да се подува и да рита бебето и ти да не усетиш!Ами тези лекари-съмнение за перитонит... hahaha hahaha Joy JoyЕ какво значи това че не е имала коремче ли???Ужас
На Дидка мъжа и е цяла книжка с бисерчета!!Много е сладък миличкия!!! Heart EyesМоя също не знае какво е разкритие но поне ме попита!!!И не само за това-пита за всяко нещо,което не му е известно и това може само да ме радва!!!И той има някой бисерчета но са нищо в сръвнение с тези на мъжлето ти миличка Heart Eyes

# 163
Не може да ви смогне човек. Как да запомня всичко което исках да кажа? Wink

Иринии, защо така се втелясваш милата. Какво ти е? Браво на снимчиците и си направи още!

Мариам, това тревожно звучи за сестричката. Дано всичко да е добре накрая. За хемороида...ако имах решение бих ти го дала, но аз бях така последният месец миналата бременност и нищо не помогна. Явно щерката е лежала така че е натискала нещо и нямаше оправия до раждането. Хирург няма да я пипне сега. Дадоха ми локално обезболително кремче обаче, което помагаше. Може за такова да пита.
Ще пробваш супичката? Кажи как става.
Аз днес забърках някакъв буламач. Имаше прекрасен пресен босилек в магазина, та си взех и го счуках в чуканчето с чесън на пюре, забърках зехтин, горчица, соев сос, мед и маринирах пилешки парчета в него. След това нарязах картовки и лукче и изсипах цялата бърканица в тавичка. Пекох 2 часа и добавих грах накрая и стана прекрасно. Корема ми е пълен.

Деси, ти ли се напираш да се следваща? Пак ще е някоя тиха майчица ми се струва обаче.

Шматко...тампони за кърма? ха ха ха ха ха..и аз ти се чудих за какво говориш.

Асе, радвам се че болницата минала леко и без проблеми.

Веч, ми ти си известна!!! Wink

Дидке, днес като си говорих с акушерката и стана въпрос за какво ти е казал доктора и тя доста се удиви. Тя само каза "ми то много добре, може да има лесно бързо раждане ако така бавно бавно се разкрива".

Та, да, днес ме посети жената и се заговорихме за какви работи ви говорят и какво е 'нормално' в България. Може би исках да видя дали моето удивление е в нормата или аз малко съм крайна в моето мнение. Но и тя жената ме гледаше ококорена и ви мислихме с най-добри чувства, като сестри които не ги третират с уважение и както им се полага. Някакси съпричастни...
Интересно е, че тя ме пита дали е същото положение по провинциите и по малките градове и изглежда че може да има разлика, от това което сте казали тука.

Както и да е, бебо е прекрасно, матката расте, водите са добре, сърчицето тупка както трябва и даже хълцаше като го слушахме. И се почва със седмичните посещения, направо не ми се вярва. На мене ми се струва че има още ехххееей много време, ама майче то не остана.
След това с мъжот се разходихме до центъра, което е едночасово бързо ходене и хапнахме в едно японско ресторантче. Много приятен ден. Даже дремнах малко като се върнахме.

Някой друг да не се напъва да ражда още?

# 164
Ей Веч, разби ме Laughing Не за първи път чета такова нещо "не разбрах, че съм бременна" Явно се правят на невинни девици Wink

Шейли, внимавай да не стреснеш жената, че нашето "нормално" си е само за нас Wink

Най-накрая качих снимки и на морският ми шкембак в албумчето. Ако ви е любопитно тук може да разгледате и малко други. След морето минахме и през Чифлик и от там са повечето.

Общи условия

Активация на акаунт