Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 082
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Тук станало весело  Grinning Ммилена, ние преди мнооого години бяхме доволни от Шипково, ама май там няма места за риболов  Rolling Eyes За местата, които ти си споменала съм чувала само хубави работи.  Peace И аз чакам иначе да кажеш  Blush
Нана, записвам си и този номер Peace , мерси  Hug Ровя се иначе из черните и бели списъци в Здравния. Тъкмо си намеря някой, уж хвален - хоп - в черния го споменават още толкова  newsm78
Нана, аз съм за Витоша - там жегите не се усещат  Peace Яд ме е, че таткото ни е зает тези дни, иначе и ние можеше да се занасем, а не да се топим в собствен сос  Confused Но може и на язовира да е добре.  Simple Smile
Блан, и от мен всичко най-най!  Hug Heart Eyes
Ели, радвам се да те видя  Hug Колко зъби още чакате? Може набързо да се повявят - при нас всички кучешки резнаха в рамките на няколко дни. Crazy А за двете ревящи деца - и аз съм се чудила как е било при Гъбка, тя хвана точно колики и зъби  Rolling Eyes

# 136
Честйт празнйк на всйчкй празнувалй сладурчета! Да са здравй й много много да радват мама ч тате!

Сега ще проверйте как се чете когато човек неможе да намерй й й точката Laughing Много е хубаво, Истанбйл е невероятен град, но почтй не нй оставят сводобно време за разходка, Вчера направчхме една дъъллгааа разходка по Босфора с вечеря, после малко дйско й сега не мога да сй отворя очйте, Tired Добре, че днес са нй далч напълно свободен ден,,,Най лошото е, че по цял ден нй налйват с нескафе, което на мен не мй действа нйкак ободряващо,
Гого ужасно мй лйпсва й незнам как ще йздържа още една седмйца,,,,

Целувкй на малкйте слънчйца й технйте мамй,,, Heart Eyes

# 137
  • София
Анди, радвам се да те видя и теб!  Hug Hug Hug Хубаво изкарване и после чакаме снимки  Grinning Hug

# 138
Честит Рожден Ден на Чавдара ( на патерица), Камен и Мария-Магдалена!

Нана аз съм при нашите в Момчилград и се прибирам чак на 01.09. в Пловдив. Жалко че няма да можем да се видим.
Ммиленка  Grinning да няма новини покрай теб?
Blanc весело изкраване на морето и лек път.

Ние вчера направихме изненада като присдтигнахме ощще в 10,30 ч. , но в крайна сметка решихме да не пътуваме следобед с автобуса в тези жеги. Обаче Тони пак си е залепен за мен и не иска да отиде при някой друг. Незнам как ще се разделим с него.
Пожелавам ви лек ден! Hug

# 139
  • София
В крайна сметка отидохме до Германския манастир, хубаво е, обаче мнооооооого жега. После минахме и покрай Панчерево на стената Кало хвърля камъни и се прибрахме опечени за обяд  sweating
После малко  wash hang  food002 и като стана детето го заведох на клубче малко да поиграе. Като се върнахме уж всичко нормално, падна от камиончето и тресна главата на плочките. От рев повърна и върху мен и върху себе си та скоростно влязохме в банята и двамата и скоростно пуснахме още една пералня. Cry

Да се похваля - изми си сам зъбите за първи път днес.  Wink  Реших че е крайно време да му купя паста и четка. Естествено после рева като магаре за четката, не искаше да я оставя. Вероятно беше решил да си мие зъбите цяла нощ  hahaha Та така...Утре да отида на работа да си почина  Mr. Green както казваше мама, сега я разбирам с пълна сила  Wink Laughing

# 140

Ммиленка  Grinning да няма новини покрай теб?

newsm78 мммми не...  hahaha Joy просто профилактика  Wink
 Ние пък днес отидохме на Мальовица.Тръгнахме,обаче към 11ч и не успяхме да си спазим режима.Опънахме си и палатка и изкарахме страхотно,само дето Марти не пожела да спи следобяд.Също така не яде нищо освен боровинки,които сама си береше (е и аз мъничко помагах) и умираше от кеф.
 Още не сме избрали къде да отидем,но ще ви кажа като го измислим.
Анди-наистина Истанбул е страхотен град,въпреки че за 10 г. много малко съм успяла да го разглеждам,като турист.  Sad А и храната им е....ммммммммм.В повечето ресторанти предлагат пилешка пържола от бутче или крилца  на скара в една червена марината подправени-направо са невероятни.Пробвай,ако ти се отдаде възможност.И оризът пилаф им е страхотен.

# 141
Брей,никакви Ви няма днес,къде ходите в тези жеги  Flutter,а от октомври като тръгнем и на работа,сигурно с една тема ще си изкараме годината  Joy Joy Joy
Аз днес цял ден чистих,прах и надничах в темата,ама нямаше с кой да си лафим  Laughing
От снощи нашия тати е на Варна и аз се ровя из нета,нещо немога да спя  Rolling Eyes
Анди,радвам се че пишеш,а за и точката е забавно да знаеш  Peace
Нана и мен ще няма петък,събота и неделя,пак ще се разминем за съжаление  Sad
Мимс,много отслабнала ми се виждаш на снимките  smile3501 на теб и естествено много хубава  Hug
Ох на мен още ни ми е излязла Заповедта за отпуска и ако и утре не излезе чувствам,че във вторник ще се скарам с някои от "Човешки ресурси" (подала съм молба на 5 август) ooooh!
Лека нощ и дано утре има някои тук  Mr. Green

# 142
  • София
ЧРД на днешната рожденичка!  bouquet
Брей,никакви Ви няма днес,къде ходите в тези жеги  Flutter,а от октомври като тръгнем и на работа,сигурно с една тема ще си изкараме годината  Joy Joy Joy
Joy Нали! Само дето, живот и здраве, не всички ще се върнат на работа  Whistling  Laughing И по този повод - до скоро гледах в нашите Отчетни една тема, започваща с "Пролет пукна...", явно и там са много активни  Mr. Green
На Ммилена и Нана завидях за разходките.  Crossing Arms Hug

# 143
Еййййй, амй хайде тогава аз да попйша малко Mr. Green

mmilena , за съжаленйе й на нас не са нй оставйлi много време за разходкй, така че успях да вйдя многгооо малка част от града, но останах просто очарована. Мерсй за пйлешкото предложенйе, ако ймаме свободна вечер, непременно ще го пробвам. Вчера сй взех от онезй огромнй картофй, напълненй с вкусотйй й беше много вкусно....само дето не мй се вйжда нйкак евтйно тук....ценйте са сй направо като във Вйена....Crossing Arms

Мацкй, а какво решйхте за общйя РД?

Kak e po-dobre za chetene - EN ili bez i? newsm78  bouquet  bouquet

# 144
Здравейте!
Блу, мерси за текста  Hug.
Анди, аз се справям чудесно без "и"-то.  Grinning А, какво всъщност правиш в Истанбул?  newsm78
Мис, дано да ти отпуснат желания отпуск  Peace.
На нас днес и утре ще ни сменят хоризонталните тръби в мазето и няма да имаме вода денонощно  Shocked. Изнасям се при нашите в Борово, добре че са ми близо, че тук определено няма да изкараме добре.

# 145
Вчера ходихме в парка Заимов.Малкия по едно време както си ходехме започна да се опитва
да скочи трупешката/от място/.Тича тича спира на място и цялото му тяло подскача но  newsm62
краката му не се отлепваха и милиметър беше мн смешен.Ние умирахме от смях а тои миличкия си
мислеше че се справя цудесно Joy Joy

Днес отивам на нова работа дано всичко да е ок. Praynig.Като стане ще ви разкажа.

Приятна седмица на всички Wink

# 146
  • София
Привет!  Simple Smile
Анди, и аз съм за без "и"  Laughing Peace
Ади, при нас пак правят номера с водата, няма налягане и едва църцори  Close 
Миллена, успех с новата работа!  Peace

# 147
  • София
Eлфче - "Блоковете в столичния квартал „Люлин”, които са с ниско налягане на водата, до няколко часа няма да имат проблеми с водоснабдяването, съобщиха от „Софийска вода”.
За „Люлин” 1 и 2 част вече се подава вода по алтернативни водопроводи. Пълненето на мрежата обаче ще отнеме известно време и в рамките на не повече от три часа навсякъде ще има достатъчно налягане на водата, допълват от дружеството. "

Тъй че Вярвай и се надявай - както е казал бае ти Монте Кристо.  Mr. Green

# 148
Добър ден! Simple Smile

Mmilena, за всички изброени места все хубави неща съм чувала.Била съм в Триград и на Цигов чарк, само че без преспиване, така че за хотел не мога да съм полезна.Но и на двете места има какво да се види, особено Триград - Ягодинската пещера, Дяволското гърло, Триградското ждрело.
На нас горещо ни препоръчаха с.Огняново (до Гоце Делчев) и от 1 септември сме там за няколко дни.В този хотел:
http://www.hotelpetreliiski.info/bg/na4alo.htm
Хотелчето е с минерален басейн, кухнята била вкусна, спокойно местенце...
А и наоколо има какво да се види - с.Лещен, с.Ковачевица, Мелник.
Като се върнем ще кажа дали наистина е толкова хубаво. Simple Smile
Milllena, успех на новата работа! Peace
AndyB, ще чакаме снимки от Истанбул.

Вики от събота е при баба си и дядо си в Ямбол.Ще ни я докарат чааак в петък.И сега ми е едно скучно и криво.Хем си починах в неделя, отспах си, хем вече ми е мъчно за нея.Добре, че сме на работа та да минава по-бързо времето.Решили сме с татко й да си обърнем малко внимание двамата. Heart Eyes
Ето и малко снимки на Вики и от РД-то:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270261&pid=7163976
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268327&pid=7163926

Спирам, че направо се олях. Blush

# 149
  • София
Нана, права си - вече няма проблем  Laughing  Hug
Ембър, на моя много близа приятелка мъжът й е от този край и често ходят до Огняново, харесва им  Peace Дано и на вас ви допадне  Simple Smile
Отивам да гледам снимки  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт