Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 081
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Така на мен най-накрая ми разрешиха отпуск от 40 дни  Party-това е добрата новина  Laughing
А лошата е,че в яслата има ремонт и няма да я приемат Даяна преди 15 октомври,а на мен отпуската ми изтича на 25 октомври и после незнам пак как ще ми разрешат да си ползвам и другите дни  Embarassed
Ембър,много е хубава Вики  Heart Eyes,приятна почивка ви пожелавам  Peace
Milllena, успех на новото работно място и после да пишеш как е било  Peace
Днес се сетих за Ира,вече трябваше да са се нанесли в новото жилище  newsm78,дано скоро се включи и да пише  Peace
Ставам да гладя,после пак ще видя дали има нещо за четене  Mr. Green

# 151
Здрасти банда!  Hug
Ние се върнахме и вече сме на тръстиката. Беше страхотно - без интернет, без телефон (почти) и т.н. Истинска почивка. Не сме излизали изобщо от Китен и по голяма част от времето бяхме в хотела.
Сутринта успях да хвърля едно око назад. Много ви благодаря за пожеланията!   bouquet   bouquet   bouquet Много ама много мило ми стана.
Ади ами то с нашите РД ще е така, но да са ни живи и здрави децата, пък ще му мислим като почнат да разбират.
ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ НА ВСИЧКИ НА КОИТО НЕ УСПЯХ ДА ПОЗДРАВЯ!   bouquet  bouquet  bouquet
Размазала съм се нещо от почивка и не мога да напиша нищо смислено.
Хайде до другия път!  Heart Eyes

# 152
  • Някъде там...
Здравейте и от нас  Hug

Мисс74 благодаря ти за комплимента   bouquet Ми доста свалих миличка с Дюкан, но сега не го спазвам много много  Whistling

Ембър на Огняново е страхотно. Ние ходим доста често там на една вила с басейн и купон голям, но там не е хладничко като на балкана. А този хотел който сте избрали наистина е хубав, но се намира в най-долната част на курортчето, наго ре като тръгнеш е пълно с хотели и вили и всички са на много изгодни цени. Нашата вила е за много хора , събирали сме се към 25-30 човека и ни излиза без пари почти, защото цялата вила на ден е 330 лв. Ето този също е много добър http://www.hoteldelta-bg.com/

А на mmilena мога да препоръчам на Цигов чарк ето тази вила-http://turizym.com/scriptsN/Adm_details.asp?admID=39 Ние ходим често на Цигов чарк, защото ни е най-близко.

Честито на всички празнували и непразнували!

Иначе ние сме добре, не мога да с есправям с Виктор вече, станал е ужасен, постоянно мрънка, иска и какво ли още не. Сега е в такава фаза , че всичко негово си е само за него, на никой не го дава. А пък някой ако се доближи до негова играчка, колело и т.н. става война-пискане, реване, дърпане, удряне. Абе незнам станал е много див и незнам как ще с еоправям с него  Thinking

Айде ставам за сега, после пак.

# 153
Привет и от нас Hug Ние се прибрахме от една дълга и мноого приятна почивка във Велинград и района. Там празнувахме и РД. Сега сме при родителите ни в Костенец, така че ще пиша повече и ще сложа снимки като се приберем у дома. Сигурно съм пропуснала много, ще наваксам другата седмица.

Честити празници на всички, които пропуснах да поздравя докато ни нямаше  bouquet Много здраве и много усмивки на малчовците и техните родители Hug

# 154
 Благодаря на Миммсс и на Ембър за предложенията за Огняново-май натам ще се насочим. Simple Smile

# 155
  • София
 Grinning Драго ми е да видя мами, дето скоро не са писали!  Hug
Двамата Вики (как звучи Crazy ) са големи чаровници  Heart Eyes , а мамите им - много фини  Peace
Мис, честита ти отпуска!  Peace Ние умуваме едно нещо, стискайте палци, ако стане ще ви кажа.  Simple Smile
Иначе и аз по едно време се бях сетила за Ира78
Искам си обещаното захлаждане  Crossing Arms Confused
Вст, после ще ни покажеш ли какво майсториш, ако правилно съм те разбрала?  Blush
Тази вечер Иво заспа по-рано, не мога сега да честитя рд  Laughing
Лека нощ от мен!  Heart Eyes
П.П. Албена, сега се загледах в подписа ти - сестра ти да не чака близнаци?  Grinning

# 156
  • София
Я, докато се поровя в Клюкарника, то станало време  Grinning
Честит рожден ден на Димана! Да е здрава, усмихната, умна и обичана! Ели, честит празник!     bouquet Heart Eyes Hug

# 157
Честит рожден ден на прекрасната Димана  Hug Да е здрава, усмихната и много да радва всички около нея!

Елфче, разбира се, че ще ви покажа, стига да ви е интересно  Hug А аз все забравям да те питам - ти не можеш ли да си вземеш сега болнични, а не отпуска  Thinking

И аз се любувах днес на дечицата ни - много са сладки  Heart Eyes

# 158
  Честит 2-ри Рожден ден на Димана!!!
Честит празник на Елиона!!!

# 159
  • у дома
ЧъРъДъ на чаровната Димана!   ura  Gift  ura

Eliona, Честит празник!!!  newsm51

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ДИМАНА! newsm59
Много здраве, късмет и весели игри!

Eliona, честит празник!  bouquet

# 161
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМАНА -ПОЖЕЛАВАМ И ДА Е МНОГО ЗДРАВО,УСМИХНАТО И ПАЛАВО ДЕТЕ      newsm59  bigdance2

ЕЛИ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК    bouquet

Ние отиваме на разходка   Party

# 162
 newsm59  на Димана! Много здраве и късмет!  bouquet

# 163
Здравейте, момичета HugЗавърнах се от хайманосване.Минавам набързо само да се разпиша и да кажа че с Дария сме добре.Мноого ми липсвахте.Не съм чела нищичко и докато дзверо спи, се захващам да наваксам пропуснатото!
По-късно ще има и смислено разписване Grinning
 GrinningПоздрави и целувки на всички! Heart Eyes

# 164
  • Sofia
Мацки, страхотни сте!!! Благодаря ви за пожеланията и да ви се връща!!!
От мен бонбони не се очакват и за това да разлея по едно за здравето на Димана и роднините (мама, тати и т.н.), разбира се, че ще трябва да я гледат Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт