Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 080
  • 305
  •   1
Отговори
# 165

Честит рожден ден на Димана!Да е много здрава и послушна!

Добре дошли на завърналите се Laughing Как ви завиждам за прекрасните разходки и най вече за почивката Wink Embarassed
     Наско става все по инатест и не знам вече как да се справям Sad До преди една седмица беше такова добро детенце,а сега е невъзможен.Дано е временно,че иначе ще ме сбърка #Crazy
  Elwing За зъбите нас сега ни почват кучешките,но много бавно никнат,само един се вижда и то връхчето.
   Хайде целувки от нас!Днес пак сме на рожден ден и ставам да събуждам зверчето Mr. Green

# 166
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДИМАНА!
БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ПОСЛУШНА!

Целувки от Вики за Диманка  Heart Eyes

# 167
Честит Рожден Ден на Димана  bouquet
Елфче, едно момиченце чака, но и  жената на братовчед ми чака момиченце в същия месец, та ще съм двойна леля  Peace

# 168
Добро утро  Hug Ей така обичам- разсънване пред компа с кафенце в ръка....сутрешна идилия Heart Eyes
Вчера успях да прочета всичко пропуснато, но....със сигурност не запомних всичко Blush,така че- ще ме извините, ама няма да се включвам по минали въпроси.
Искам обаче да честитя всички рожденни дни на нашите малки сладурковци,които съм пропуснала HugРазгледах и снимките в албумчето.Нямам думи просто- не че са си наши, ама са си най Wink
Ние с Дари сме добре.Бяхме в Плевен при  бабите, бяхме на моренце за малко, по други места...абе- разнообразих се малко и  си починах.Дари  малко се поразглези покрай  вниманието на баби и дядовци, но - вече влиза в релси, защото тук не е уцелила на публика за капризите  си;-) .На молрето страшно й хареса- не можем да я изкараме от водата.В заключение каза че ще си купим рибки, ще ги къпем в моренце и ще си купим и моренце JoyКато  заспи дзверо по обед ще кача и малко снимки , да не ни забравите Grinning
Аз още съм  отпускарка- до края на седмицата най-вероятно.... Rolling Eyesа Дари  евентуално от 1-ви отново тръгва на ясла.Усещам че ще има драма, защото  свободния режим повече от месец определено й се е отразил... Яд ме е само че не си дадох зор да се знаимавам с махането на памперса й, а най-егоистично се възползвах от помощниците в лицето на роднини, и  почти не се знаимавах с нея.....Абе- ще я пусна с памперс отново, а в движение ще го махнем.Малко й остана Peace
Очаквам включване и от ваша страна, че да не си  пиша самичка Crazy
Поздрави от нас и...хубав ден Hug

# 169
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденици! Честит празник на мамите им!   bouquet

Велмар, добре дошла! Grinning Hug

# 170
Честит Рожден ден на Даяна! Да е жива и здрава, и много щастлива! Miss74 да ти е жива и здрава рожденичката!  bouquet
Честит Рожден ден и на Ники на Kabiv!

Ако има и други рожденици д асе чувстват поздравени. Архива пак не работи, а списъка си копирах на компютъра в Пловдив.

Днес ходих на фризьор докато Тони спеше следобед. Нещо трудно се отделя от мен и все гледам да не ме вижда че излизам. Незнам този път как ще мине раздялата. Оглеждам се  за подаръци и в събота като дойде и таткото ще пазаруваме.

Велмар добре дошла. Ще чакам и обещаните снимки.
Лек ден на всички! Hug

# 171
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ МАМИ!   bouquet  bouquet  bouquet

Честит Рожден ден на Даяна! Да е жива и здрава, и много щастлива! Miss74 да ти е жива и здрава рожденичката!  bouquet

Кайли,мерси мацка за пожеланията,ама ще ги прочета в петък  hahaha
Велмар,добре дошла,липсваше ми динамиката около теб  Joy Joy Joy
Момичета,водихте ли децата пак при ортопед  Rolling Eyes,аз се чудя дали сега да я водя Даяна или на 2г. и 6м.  newsm78

# 172
Здравейте мамчета и дечица!
Честито на рожденниците! Весело детство и здраве!
В тази нова темичка ще има да чета...
С Дани вече сме си вкъщи! Аз съм отпускарче и се гледкаме. не може да ни се нарадва.
Чао до по-късно - отиваме да се чъпкаме и да се приспиваме

# 173
Честит рожден ден на прекрасната Димана !И искам снимки ,че скоро Ели не е слагала Praynig

Честит рожден ден и на Ники !Да расте умен като тати и мама и много здравичък и палав!Гери честит празник и на теб!

Вики е както винаги прекрасна на снимките  Heart Eyes

# 174
  • София
Днес имаме малка и голяма рожденичка  Simple Smile , както и утре  Whistling
Да са живи и здрави Ния и Юлиана! Много щастливи мигове и поводи за усмивки!

# 175
  • София
  Честито на всички рожденници днес и от мен  Simple Smile
  Ние утре заминаваме за морето и вече нямам търпение  Simple Smile
  А и да се похваля, че днес си взех изпита по кормуване от първия път. Падна се много точен изпитващ  Simple Smile
  Като се върнем от почивката обаче, ще тръгват малките на ясла и съм страашно притеснена...

# 176
Честит рожден ден на Димана, с закъснение. Да расте здраво и щастливо, хубаво момиче.  Hug  Hug  Hug   bouquet
Честит РД и на днешните рожденици, малки и големи. Много здраве и късмет на всички.  Hug
Айла, приятно изкарване на морето. За яслата и на мене започна да ми се стяга душичката.  Confused

# 177
Честит рожден ден на днешните рожденици! Много здраве и късмет!  bouquet Hug

Честит рожден ден и на Juliana! Много здраве, любов и късмет!  bouquet

Aila приятно изкарване на морето.
И аз се притеснявам за тръгването на ясла, но освен това ме притеснява и кога ще тръгне след като яслата е още в ремонт.

# 178
  • София
Честито на днешните малка и голяма рожденнички, желая ви много успехи, здраве и късмет  bouquet

Ели иска ми се да ти кажа, да не се притесняваш за Насето Hug Яна е станала ужасна и трудничко се оправяме, иска се много търпение

и съпричастност с техните емоции и желания. Тропане с крак, тръшкане , налагане,  удря , нищо не дава, пищи.... Смятам , че това е период и

ще отмине.

Струва ми се , че Яна заеква по малко и се чудя, дали нещо се е уплашила или е от това , че много думички вече е усвоила и се затруднява да ги

каже , особено като се е развълнувала. Като я накарам да повтори думичката след мен не заеква newsm78

# 179
  • София
miss74 ние не сме ходили на ортопед Thinking

днес сутринта отидохме за кръв и урина - за яслата и беше гоолям рев, аз пак й пуснах всички изследвания , а не знам , дали трябваше и дали

трябва пак да си правим Васеман newsm78 Предполагам, че от вторник- сряда и Яна ще е ученичка тогава трябва да са готови и

микробиологичните изследвания

Общи условия

Активация на акаунт