АПРИЛчето играчките следи и с ръчички вече ги лови!

• 11 618
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
  • Popovo
Аз все още ползвам Сано максима бебешки. Доволна съм и не мисля да го сменям.
А как ми се допи боза. Стефинка, с тази закуска разбуни духовете  Mr. Green
Косми в акото не съм намирала, не че Гого има много де, ама моята как пада само, скоро ще заприличам на мъжа ми ( той е плешко)
Тъй, тъй, Аквариел да вземем да ги запишем на уроци по пеене тез деца, щот и Георги ми пя, мрънка и т.н. през нощта.
Хиксита, мечти имам много, едната е да отида на екскурзия в Ирландия.
Аваке, няма ли опасност да се прекатури през решетките детето, така на снимката изглеждат много ниски.

# 271
И аз съм вече на линия Peace
Емма дава се 1 доза /3 гранулки/ сутринта преди ваксината,след ваксината пак 1 доза Peace Тоест....ако сте на консултация в понеделник към 17 часа-даваш сутринта и вечерта Peace
aquariel тези прецакани снимки са много яки Grinning

Аз имам нужда от нещо разхлаждащо Mr. Green предполагам и вие.....

Ауууу не издържам вече.....искам си на Варна на плажаааааа!!!Гарамтирам ви,че като се прибера в нас взимамм си детети и привечер ще се плацикаме във водата,ще ни влиза пясък в дупето....

това е снимка от плажа на Фичоза....там където аз ходя да си пека дупето newsm45

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 12:17 от sisee

# 272
  • Popovo
Аз ли нещо бъркам или някоя майка беше споменала за хомеопатичен лек за венци и зъбки Thinking

# 273
Аз ли нещо бъркам или някоя майка беше споменала за хомеопатичен лек за венци и зъбки Thinking

не бъркаш Peacetanzen дава такова на Аси,но не се сещам как се казва newsm78

ТУК има мои снимки от Фичоза,ако на някой му се гледат Peace

# 274
Сисеееее имай милосттт, че ти скоро ще се плискаш в моренцето, а ние в тая мръсна, гадна София се опекохмеееее   grinning039
снимките съм ги виждала-мн са хубави, тази ми е любима - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257606&pid=6176949

# 275
Сисеееее имай милосттт, че ти скоро ще се плискаш в моренцето, а ние в тая мръсна, гадна София се опекохмеееее   grinning039

Имам решение на проблема ти Мира /верно...само временно/ Peace Каня ви на гости в нас!Стягайте куфарите,Габи на рамо и у нас Mr. Green ще ходим на плаж,ще се разхождаме....Говоря сериозно!!!Апартамента ни е с 2 спални така,че място бол Grinning

Цитат
.....снимките съм ги виждала.......
аз на теб съм ти ги показвала Wink

Приемаш ли поканата???

# 276
Сисе благодаря ти за гостопиремството, бих дошла на минутата...само че с моите 85 кг, като се опъна наплажа, най-много да почнат хората да ме местят във водата-ще ме вземат за излязъл кит   hahaha

Сериозно имах възможността да отидеме с Петя на моренце, щяхме и да се запознаем във Варна със всички вас (ей за това много ме е яд), ама като съм една шматка и страхливка и ме достраша да водим тая година Габи на море, и сега другата седмица евентуано живот и здраве ще ходим май на планина  Hug

Та другата година живот и здраве сме на линия, ако не сме във Варна, ще дойдем задължително за един ден да се запознаем,и като гледам всички варненки какви сте сладурани пък и както и на мен така ина Васко това е един от най-любимите ни градове  Hug  bouquet

Абе щях да те питам нали имате котка, пускате ли я вече покрай Дани, тя как се държи. Ние нашата още не я пускаме в стаята с Габи, ама ей сега от другия или по другия месец мислим да ги запознаваме. Той по принцип е много кротко коте и досега не е проявил нито ревност нито агресия, макар че през повечето време само му се караме че все иска да влиза при Габи. Милият  е супер му е  самотно  Sad

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 14:02 от Aquariel

# 277
Леле, Сиси, с тази Фичоза как ме върна 20 ( че и повече !!! ooooh! ) години назад, когато всяко лято ходехме със семейството ми и приятели на палатки там. Беше приказно- девствени гори, пусти плажове.... абсолютна романтика.
Все още ли е така или строителния бизнес е "разказал играта" на местността?

# 278
Ivane все още е така Peace не е застроено с хотели и заведения,но плажа е претъпкан ooooh! всички ходят там,понеже водата е кристална,капанчетата достъпни /като цени/ пясъка хубав.....кофтито е,че с паркирането е голям зор!На мен вече 3-то лято ми е любимо местенце Фичоза и само там ходим Peace а колко семейства на палатки има....и изкарват така със седмици Grinning

aquariel Котьо /така се казва котката ни меджу другото....а също и Боцко....по паспорт е Силвестър Whistling той е с много имена/ Wink не стъпва в стаята на Дани /ние не му даваме,той си иска/иначе в другите стаи се "засичат" с него!Въобще не го отразява....Спи си на дивана,хвърля му по едно око и това е Peace единствено когато Дани много реве и аз съм например във wc-тo Котьо идва при мен и почва да мяука да ми "каже" че бебето реве!Или пък ако и аз съм в стаята ,а Дани плаче дълго време котката започва да се дразни и се доближава до него и го души!Добре се разбират да ти кажа Peace на Дани Котьо му е супер интересен....иска да го зяпа непрестанно!Знаеш ли какви игри си правим тримата Grinning правя топче от фолио на Котьо /любимата му играчка е това/ подритвам топчето в коридора,котката започва да го гони и да си играе с него,а Дани гледа с отворена уста и се подхилква Mr. Green
Като порасне има да го дърпа за опашката,той колкото си няма.....модела му е сиамец с къса и начупена опашка Peace

# 279
  • София
Привет Simple Smile

Сисе направо ме разби.....завиждам ти много, как искам да си цамбурна дебелото дупе и аз в солената вода, ама чак догодина ще ме огрее Sad
И ние ще ходим на планина доста далече и много се притеснявам как ще му се отрази пътя на Ради и въобще смяната на обстановката и на климата.... В тази връзка да ви попитам как монтирате с коланите кошчетата в колата, че имам съмнение, че ние не правим нещо както трябва, нали рядко пътуваме.....?

За бибата той Ради и без друго я ползва само като заспива и щом заспи качествено сам я изплюва и аз просто я махам защото и той си я пъха в ухото  Laughing

За космите в акото аз досега не съм откривала, но понеже вече ядем доста различни неща и акото ни е различни цветове и трудно могат да се видят. Моята коса е вечно вързана, а той оплешивя и сега тепърва му расте нова, но е много хубава и пухкава Simple Smile  Heart Eyes

И нас тия зъби ще ни побъркат, а като се сетя че още един не е избил, а те колко са много  #Crazy Но пък добре че не е постоянно мрънкане, общо взето е спокоен (пу пу) само на моменти се случва да се изнервя и да дъвче настървено де що набара ама не е често за щастие, еле поне не още...  Simple Smile

Имам и още да пиша, но довечера че отиваме на разходка Simple Smile
Чао и целувки на бебчетата Simple Smile

# 280
Сиси и аз страшно ти завиждам  Laughing винаги съм си мечтала да живеем във Варна.
момичета излизат ли пъпки на ваште бебчета от това постоянно лигавене и лапане на ръцете?
защото аз вече се видях в чудо с тея пъпки.давах фризопеп известно време като бях почти сигурна ,че е алергия от млякото ,но пак не изчезват ooooh!
поръчахме му нов матрак латексов ,че досегашния му е дунапренов и си мисля да не би пък да го е запарвал .в чудо се видях Thinking

# 281
  • In someone's dreams
Добър вечер!

Ние днес се върнахме от невероятна почивка на морето!!! Бяхме за 6 дни на Слънчев бряг и беше просто великолепно! Хриси се държа геройски, нямахме абсолютно никакви неприятни здравословни или други инциденти .... абе просто още съм в морска еуфория.      grinning039
Пиша толкова късно, защото досега четох, но съм в час по всички коментирани въпроси вече. Прави ми впечатление обаче, че Doroty_d нещо липсва от известно време, а гледам, че сега си на линия  Mr. Green я се разпиши бързо и ти  Laughing

Айде лека нощ, утре пак ще се "видим"   bouquet

# 282
Момичета направих Нова тема със старото оформление!
Понеже Лурдес я няма.......

Общи условия

Активация на акаунт