ИКЕА! ИКЕА! - Тема 4

• 57 101
  • 370
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Току що се завърнахме от Румънската Икеа! Във възторг съм!
Голям пазар падна и след 1 месец пак ще съм там, защото доста от нещата, които харесах бяха свършили и ни увериха, че до 3 седмици ще има ново зареждане!
LaDiDa,  а вие какво сте търсили, а не  е било налично?
И да ви питам има ли в момента в Икея Букурещ от белите легла (не бебешко, а детско-юношеско)? http://www.ikea.com/PIAimages/79387_PE203254_S4.JPG и подобно бюро и гардероб http://www.ikea.com/PIAimages/65574_PE177068_S4.jpg
http://www.ikea.com/PIAimages/22497_PE107372_S4.jpg?
valja, гардероба го има: ние всъщност тръгнахме специално за обзавеждане за детска стая: предварително бях набелязала серията HENSVIK (гардероба, който си показала е от нея). Имаше всичко, без легло!  Sad Питах за него и казаха, че след 3 седмици ще го имат в наличност. Приятелката ми купи такова, бяло:  http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/S39858939
Аз се позачудих, но все пак ми се иска всичко да е от една серия, затова реших да поизчакам. Освен това ни обясниха, че до 3 месеца можем да върнем закупена стока, която не ни е паснала или харесала, та така ще използвам хем ако има нещо излишно да го сменя хем да купя леглото.  Simple Smile

# 106
  • Варна
Вчера и аз ходих пак до Икеата в  Букурещ.След като предният път купихме легла за децата от там,сега купих бяло бюро за ученика,че да пасва на леглата.
Случайно виля ли има ли бели легла в наличност? Какво бюро взе?
Аз взех това бюро(в бяло само )
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/70079212
 защото няма много място в стаята,но синът ми много го хареса ,което е най важно.
А за бели легла имаше изложени да ,но в наличност не знам,аз ги купих преди месец и половина. Нашите легла са Мinnen и съм много доволна.

# 107
  • Варна
Момичета, някоя от вас купувала ли е чаршафи и възглавнички от румънската ИКЕА? Харесаха ми тези от стр.274/275 на каталога за 2009, но не зная в действителност какво представляват и дали им е добро качеството.

# 108
Бях в Солунската Икеа преди седмица. Предварително си бях набелязала няколко неща, между които чаршафи и пердета. За мое огромно съжаление качеството и на чаршафите и на пердетата беше доста лошо, най-долнокачествено хасе.

# 109
  • София
Дали сте срещали някъде легло или спалня, които да се вдигат и прибират като шкаф? Това е добро решение при малки помещения. По нашите магазини не съм виждала до сега. Прелиствам каталога, но и тук не виждам  Sad

# 110
И аз не съм виждала такъв модел в Икеа, вероятно е много сложен за изработка или лесно се поврежда, знам ли защо не ги правят?!?
Валя, добре си се насочила към ОДДА серията, но ако имаш възможност вземи и нещо за под леглото, примерно второ легло да се издърпва и като допълнение разширението за над главата, което също е практично,издърпва се и побира много неща!
Момичета, почнах нова работа и шефа ми е обзавел бюрото с икея, шкафове, дреболии, много се кефа!

# 111
  • Плевен
Ходихме до Икея, но серията HENSVIK се оказа пълно разочарование - на вид са я докарали, но е изработена от много тънък материал наподобяващ пресован картон. Sick

# 112
А момичета, имате ли наблюдения дали в някоя от двете ИКЕИ (гръцката или румънската) е по-евтино или няма различие в цените? Simple Smile

# 113
  • София
А момичета, имате ли наблюдения дали в някоя от двете ИКЕИ (гръцката или румънската) е по-евтино или няма различие в цените? Simple Smile

Във всяка тема досега е обсъждано многократно. Гръцката е по-скъпа

# 114
Някои има ли от тази масичка -
laptop table?
Дали е здрава и функционална?
В края на седмицата съм в Солун и се чудя дали  да се бутам в Икеата.

# 115
  • Бургас
Ходихме до Икея, но серията HENSVIK се оказа пълно разочарование - на вид са я докарали, но е изработена от много тънък материал наподобяващ пресован картон. Sick
днес сглобихме гардероба и етажерката- много сме доволни! За детска стая си е перфектна серията. Живот и здраве след 5 години като станем ученици ще се купува ново обзавеждане, така, че аз специално съм във възторг!  Heart Eyes

# 116
Някои има ли от тази масичка -
laptop table?
Дали е здрава и функционална?
В края на седмицата съм в Солун и се чудя дали  да се бутам в Икеата.

Много е сладка, но не я видях в гръцкия каталог. Иначе ние ще ходим след няколко седмици до Солун и ако я видя ще пиша  Simple Smile

# 117
И аз съм от големите фенки на Икеа. С нетърпение чакам да дойде и при нас в Бг, но за съжеление нямам толкова време. След няколко месеца ни предстои обзавеждане на новата ни къща. От доста време разглеждам каталога й, харесвами всичко от там - най-вече защото е различно, цветно и много раздвижено. Големият избор от аксесори също е невероятен...
Та така, след като прочетох цялата тема посветена на Икеа, реших че и ние с мъжът ми че отскочим до Румъния/Букурещ да си понакупим някои неща.
Имам едно питане, към тези, които са купували в по-големи количества и съответно са ползвали транспорт на фирмата, до БГ територия - изобщо предлага ли се подобна услуга и какви са цените й.
Предварително благодаря !

# 118
  • Плевен
Имам едно питане, към тези, които са купували в по-големи количества и съответно са ползвали транспорт на фирмата, до БГ територия - изобщо предлага ли се подобна услуга и какви са цените й.
Предварително благодаря !
Имай в предвид, че може би ще ти се наложи няколко пъти да ходите до Икея, защото не всичко го има в наличност. В мострената зала има от всичко, но като слезете е склада се оказва, че някои от нещата ги няма.

# 119
От Икеа - Букурещ няма транспорт до БГ.
Доколкото знам, в Русе не е проблем да се наеме такси, което да ви докара мебелите. Вие си преценете как ви е по-изгодно - дали да вземете кола от вашия град или да търсите в Русе. Ние пазарувахме преди две седмици, но си тръгнахме с буса и едва събрахме всичко. Даже накрая бях доволна, че спалнята, която искахме, не беше в наличност, защото нямаше да има начин и нея да вкараме. Така че пак ще се ходи. Не се оплаквам, де... кой знае още какво ще повлека другия месец.

Общи условия

Активация на акаунт