Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ИКЕА! ИКЕА! - Тема 4

• 55 102
  • 370
  •   1
Отговори
# 15
защото е ясно че избора е огромен Simple Smile

Aми аз лично не мисля точно така. Има страшно много неща, но от отделните такива (примерно дивани, секции и т.н.) няма толкова голямо разнообразие. Виж си каталога предварително непременно!

Тъкмо го разглеждам но ми се струва доста евтино, а все пак в Гърция стандарта е по висок от нашият.
Аз съм бил в ИКЕА в Стокхолм преди 2 години, но там цените са доста по високи.... Simple Smile

# 16
Привет, момичета.
С половинката ми ще ходим до ИКЕА в Букурещ идната седмица, та по този повод исках да ви питам дали някоя от вас е имала проблеми на границата на връщане след пазаренето? И дали се плащат някакви такси?
Благодаря ви за отговорите предварително.

# 17
Привет, момичета.
С половинката ми ще ходим до ИКЕА в Букурещ идната седмица, та по този повод исках да ви питам дали някоя от вас е имала проблеми на границата на връщане след пазаренето? И дали се плащат някакви такси?
Благодаря ви за отговорите предварително.

Няма такси, мита ддс-та и не би трябвало да имате проблеми, и всичко това благодарение на Евросъюза  Wink

А само като се сетя, преди повече от 20 години, като ходихме с нашите в Гърция, какъв проблем ни направиха на границата за един килим  ooooh!

# 18
Благодарско, red shoe!
Ами така би трябвало да бъде, но тази зима като се прибирахме от Австрия с кола, на границата ни изтормозиха заради 3 чифта спортни обувки.. затова сега се застраховам да питам. Simple Smile

# 19
А вие с какво си превозвате стоките от Букурещ?

# 20
А вие с какво си превозвате стоките от Букурещ?
С миниван. 7-местен е, и се отваря доста място отзад.

# 21
  • София
yoyoana, ти за пръв път ли отиваш в Букурещката ИКЕА? Че и ние мислим да ходим към 10 септември, та да питам как се стига до там. Вие откъм Русе ли ще влизате в Букурещ?
Аз така съм се влюбила в едно легло от ковано желязо, че няма да го оставя моичкия докато не идем да го купим. Пък и други неща сигурно ще харесам, сега започвам обзавеждане на нов апартамент......

# 22
  • Разпиляна във въображението
И аз тук!

Плаща ли се някаква такса за преминаване България-Румъния?

# 23
Zazolinka, да, за първи път. Предполагам, че оттам ще минем, най-близо ми се струва. Но мъжо го отложи за края на септември, така че ще чакам да пишеш за твоите впечатления. Simple Smile

# 24
  • Варна

Плаща се само такса за преминававе на Дунав мост. Беше около 16лв.  Peace

# 25
  • Разпиляна във въображението

Плаща се само такса за преминававе на Дунав мост. Беше около 16лв.  Peace

bouquet

# 26
Здравейте!Аз ходих предната седмица до летището в Букурещ,но то е на 2-3 км от Икеа.16 лева е таксата на нашта граница и после на излизане от Румъния се плащат 10 евро или 32 леи.115 км е Русе - Икея по околовръстния път.Но той е в ремонт и беше малък ад.Аз тръгнах заради магазина да го разгледам,но пътувахме 4,30ч и ми мина всякакъв мерак за магазини.Посрещнахме си хората от летището и веднага наобратно.А и винетка трябва да си купите,но ние не успяхме да намерим.Само на едно място имаше,но искаха само леи,не зная защо ни отказаха еврото.Ако мога с още нещо да помогна,питайте.

# 27
  • Бургас
а винетката колко леи е?

# 28
Да питам - има ли тапети в Икеа?

# 29
  • Варна
Винетката беше 6 леи, а тапети няма в Икеа, за съжаление. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт