Отговори
# 75
  • Бургас
Капучино и ние изоставаме с около 2седмици,но доки каза да не се притеснявам.
В рамките на допустимото е.Може бебоците просто да се родят по-малки.
Аз в понеделник съм на ЖК и ще видим как са нещата,че нашта доки беше отпуска и не сме се виждали от 9,07 та вече нямям търпение да каже жената как я кара бебешока.

Шики ма ти си страшна мажоретка бе мила.Липсват само помпоните.

# 76
Софко, честита ти тапия за шофьор Simple Smile А в София като дойдеш, ще те препитваме пак, че то в Щатите е for dummies в сравнение с тукашния висш пилотаж Wink
Много ме веселят твоите постинги, да знаеш!

Момичета, хич не се втелясвайте с тия размери. Меренето по ехографско изображение НЕ Е точна наука, бре! Ако някой не знае, да повторя - теглото го усредняват от размерите на главичката, бедрената кост и коремчето. Е да, ама както няма двама души с еднаква глава и бедро, така няма и две бебета! Да не говорим колко пък точно могат да го измерят - трепне му ръката на доктора като отчита с 1 мм и хоп - бебето 2 седмици по-малко, или по-голямо.

Аз, да ви кажа, като гледам септемврийки какви големи бебета раждат 20-30 дни преди термин, хич не се кахъря.

За мен поредна безсънна нощ, с гадене и въртене като пумпал. Аман вече.

# 77
Шики ма ти си страшна мажоретка бе мила.Липсват само помпоните.

Голяма съм грация, нали? Joy hahaha

# 78
  • Варна
Лелееееее,кво ми трябваше да се навирам в архива на бг.мама и попаднах на една тема, дето една мама пише, че през ноща, от по-рязко завъртане в леглото й се спукали водите два месеца по-рано от термина и съответно заради това трябвало да роди. Май вече не за 5 минути ами за 15 ще гледам да правя такива акробатики. Laughing

# 79
Абе, Пуки Whistling
Не мога да разбера това сега шега ли беше или сериозно го мислиш Simple Smile Нали голяма, интелигентна жена си, а па и раждала при това... как може на такива нелепици да се връзваш? Архивът на Бг-мама хаха  Mr. Green

# 80
Пуки, ти ако един оборот правиш за 5-15 минутки, аз докато се завъртя и то се съмне))))

Една открадната от септемврийките тема:

Оп-а почна се раждането 2

# 81
Пуки, в началото на бременността все на такива теми попадах -
преждевременно раждане, лекарски грешки, спонтанни аборти...
навреме се отказах да чета подобни истории и си заздравих съня  Laughing

Полина, браво на малкия герой! Надявам се, че скоро ще си е у дома

Момичета как ви понасят отпуските ? Бях свикнала да нямам никакво свободно време,
а сега пък почти нямам какво да правя и изпадам в някакви депресивни настроения.
При вас как е ?

# 82
  • Бургас
Сикониум не се вдавай на негативните настроения!
Кажи как е новото жилище?Как е района в който живеете?
Намери ли си нов лекар?Чу ли отзиви за болницата?

А Светлито как ли е?То Русе е далече,ама и тя един ред не драсва да я чуем как е.

# 83
  • Варна
Абе, Пуки Whistling
Не мога да разбера това сега шега ли беше или сериозно го мислиш Simple Smile Нали голяма, интелигентна жена си, а па и раждала при това... как може на такива нелепици да се връзваш? Архивът на Бг-мама хаха  Mr. Green

Параходче, в края на поста ми се хиля с емотиконче, ама не си го изтълкувала него. Grinning

# 84
syconium, ако се върнеш малко назад в темата ще прочетеш, че не си единствена! При мен беше същото когато спрях да работя, но това беше отавна и вече посвикнах със заседналия живот! Но в началото бях много депресирана и с чувство за вина даже! Да не говорим, че доходите ни спаднаха драстично и на всичкото отгоре не можех да стана от леглото, защото повръщах, припадах и каквото се сетиш от екстрите на началната бременност! Минава не се стягай Wink! А и в крайна сметка голямото събитие е съвсем скоро и няма да имаш много време да се отдаваш на отчаяния Peace!

# 85
  • Велико Търново
Ами Пуки, да ти кажа ли добре си хапвам, че и въобще не си спестявам хляб, форнети и др такива  Laughing Ама явно бебката е по-ящна от мен и всичко за нея си взима.

# 86
  • Бургас
Наде както и да хапваш,вяра аз ти нямам.Щото и аз хапвам и то добре ,ама на мене ми личи.
И на дупето ,и на бедрата, и на тубака.Така хубавко се оформям,че и аз почвам да се замислям с коя диетка после ще се боря.

Параходче,да не си настинала,че тръгнал някакъв гаден летен вирус.
Да се пазите момичета.

# 87
  • Пловдив
ВАНИЧКАТА НАИСТИНА СУЩЕСТВУВА! И НАИСТИНА ЦЕНАТА Е ЗА ДВЕТЕ ЗАЕДНО!

И аз имам такава  ваничка със стойка от Александра. Верно моята е купувана преди четири години и беше дори малко по-евтина. Мисля, че все още я продават. Според мен не е анатомична, но е дълбока и много удобна и сега пак ще си я ползвам.

# 88
  • Пловдив
Е как го направих това Laughing
И аз имам такава  ваничка със стойка от Александра. Верно моята е купувана преди четири години и беше дори малко по-евтина. Мисля, че все още я продават. Според мен не е анатомична, но е дълбока и много удобна и сега пак ще си я ползвам.

# 89
Невидимата, може би не ти се рови, но преди две теми бях пуснала линк-ове към упражнения за обръщане на седалищни бебета. По-добрия вариант е да поровиш в чичо Гугъл, търси "упражнения седалищно"

Благодаря за съвета alliss, а помниш ли името на темичката дето си пуснала линковете?

Благодаря на всички за пожеланията към близначките, някой беше питал дали са еднояйчни - да такива са. Като ги видим еветуално следващата седмица може да ги наснимам и да пусна снимчици.

Общи условия

Активация на акаунт