Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 221
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ох, цяла нощ сме с разстройство. Както си спи милия и приреве- мамо, боли коиемчето и се изака. Сменя го, заспи и после пак така. Не може да пие прахчета моето детенце, гади му се, хем ги разтварям в мляко, във вода, всякак  Tired
Ще звъня пак на доки, да каже някакви капки, сиропче, нещо друго да взима. Не иска и да яде, вчера почти нищо не е ял, добре поне, че пие вода доста.
Оплаках се  Tired
Чета ви момичета, радвам се и тъгувам с вас, но нямам сили да пиша.
 Hug

# 166
Ивка, дано бързо мине това разстройство. Помага чай от шипки, компот от дренки, кора от нар. Това се сещам за сега.

# 167
Рени, радвам се, че Галко е добре.
Бързо оздравяване на всички болни малчовци.

Анет, много неприятно с изследванията. Shocked
Относно ходенето с боси крачета...Ема цяло лято е боса, вкъщи или в двора на тревичката, по плочките, абе почти навсякъде. Само навън по площадките като сме е с обувки. И аз от Драганов знам, че не е хубаво обувките да имат уж ортопедична стелка. Купувала съм на Ема такива ботушки и съм махала подутината, която е сложена на свода(за това май Ренито беше писала, та тя ме подсети и аз да го махна).

Диди, нищо не казваш как сте с разбойника сладък?!

Дю, браво на Гери, че не е плакала като са я боцкали.

Момичета, радвам се, че снимките са ви харесали. Наистина е много красиво, радвам се, че с тях съм предала и на вас поне малка част от атмосферата там.

На нас ни остава още малко време до пътуването. Сега съм в размисъл какви дрехи да взема за Ема. Кажете как е времето, вечер хладно ли е, с какво спят децата? Ей такива неща ще са ми полезни. Искам да съм оптимално практична с дрехите на Ема. Ще сме в Бг. 10 дни, мисля за всеки ден да й взема комплект дрешки, но какви предимно-дълги или къси ръкави и крачоли?! Rolling Eyes Благодаря предварително.

При нас днес е хладно и всеки момент ще завали, та днес май ще се разминем с разходката.
Вчера купихме на Ема седалка за тоалетната със стълбичка, много сладка и практична.Ето тази:
http://www.baby-guenstig.de/lshop,showdetail,2004g,d,,,725147,,,.htm
 Сега е голям кеф да ходи там. Вчера не беше много очарована, искаше да изнезем приспосеблението от тоалетната ид а го сложа в хола при нас, за да се изпишка. Накрая се изпика в гърнето. Днес от сутринта ходи там, още иска да съм с нея и да й помагам в качването и слизането.

# 168
Ей сладурки как сте? Wink

Рени браво че сте се оправили бързичко.  Hug

Ивка малката душичка, много е неприятно това разстройство на нас само веднъж ни се е случило но беше кошмарно. Бързо оздравяване.  Praynig

Дю Гери е много готина. Момиче безстрано и сладко Wink. Дано все така расте.

Ели  Joy Joy Joy май си много права. Това ще е урока за тати да разбере как се гледат бебета.  hahaha

Пиги и ние сме с вас.  Praynig Hug

Хайде малко да разкажа и за нас. Вчера бяхме на преглед при хомеопатката и останах доста доволна. Тази жена шапка и свалям. Малко е ексцентрична, но иначе е много точна.  Криси е много добре, спокоен и ведър.

При мен има една страхотна новина за хвалене не можах да се стърпя и да не я споделя с вас моите виртуални приятелки  Hug Дадоха ми визааааааааааааа. Ще ходя у Америката. Живот и здраве към 20 декември ще летя на там.
Само ми е мъчно, че ще бъда на Коледа и Нова година без мъжо и Криско, но ... не може с всички. Поне ще бъда с другия си най-близък човек, моето "малко" двуметрово братче.Simple Smile На кака момчето, малее колко си го обичам а не съм го виждала от повече от 2 години  Shocked

Утре ми е и първия работен ден в училище. Стискайте палци, макар че сега е без ученици и не е страшно.  Blush

Е това е ... друг път повече

# 169
Добър вечерррр.Тук съм,чета ви,ама нещо не ми е до писане тези дни.
Утре е операцията,стискайте палци. Praynig
Ако всичко е наред,в неделя най-вероятно ще сме за поне 2 дни в София при нея да я видим как е.
Пиги: Hug Hug Hug
Ивка; Hug Hug Hug
Момичета ,страхотни снимки сте показали.Много са пораснали дечицата. Hug Hug
Ронка:голяма красота наистина Wink
Мама Дани :и ние с половинката си мечтаем някой ден за една екскурзийка до Америката,че там доста има да се види,ама дали ще ни пуснат... Rolling EyesДори наскоро обсъждахме една такава в едно от архитектурните му списания,за които е абониран.Страхотна е екскурзийката,ама е за 18 дни Shocked,част от нея е и в Мексико,той е съгласен,ама на мен ми се вижда скъпо,пък и 18 дни без детето...направо абсурд!Аз повече от 4 нощи не съм я оставяла,18 дни направо е ужасно много време и за нея и за нас. Confused
Изчезвам,че след малко ще се къпем.

# 170
Иве,дай му чай от джоджен.На Алекс много му помогна пред всички там прахчета и хапчета...
Ренка,Био гая ни изписаха за разстройството и честно казано не виждам  в упътването да пише нещо за повръщане newsm78
Лелееее,гледате ли "Хванати в изневяра"?

# 171
Тиция то и за разстройство не пише бе душа.Пише чревно здраве и имунитет ,за деца.На нас ни помогна.Вече не повръщаме.
Акото вчера беше жълто,днес ще видим какво ще е.Но ще продължа да го давам докато свършат пробиотиците.

Рони,да аз бях махнала мин година от едни пантофи сводчето.То беше от стериопор отдолу.Честито за стълбичката.Мн са хубави,но тук нямаме мн място и само това не съм купила още.Иначе ги гледах в един магазин в Бс.
За дрешките-сутрин преди 10ч и вечер след 18 тук поне в Бс си е хладно,така че вземи и от тези анцугчета пролетните.Може и само горничка да и слагаш.Ти ще прецениш.Иначе вечер спим по късо ръкавче и с лятна завивка все още.Може да и вземеш и грейка ако има.Вместо горница да и слагаш грейка.  Wink

Арлина стискаме палци.И да кажеш после как е минала операцията  Rolling Eyes

Мама Дани честита виза!  newsm24

# 172
  • somewhere over the rainbow
Хайде да споделя кафето си с вас:

/за първи път от три години Blush/

Днес станах да приготвя Даяна за яслата и повече не ми се спеше. Всъщност аз напоследък ставам по-рано и ми е доста по-добре, имам време за повече неща, а и цял ден се чувствам бодра. Сутрините са много приятни Party

Пиги, казвай как мина операцията? Към края на месеца може да ходим до София и ще минем да ви видим Wink
Момичета, трябва да си правя генетични изследвания, за моето заболяване. Знам, че само в Майчин дом правят, но нямам представа как точно става, колко струва, поема ли нещо ЗК... newsm78 Писах мейл на Кременски, завеждащият на лабораторията, тя му пълна кутията и ми върнаха писмото. На телефона два пъти никой не отговаря newsm78 Ако някой има инфо или пък живее близо до болницата и може да попита на място, моля да ми пише Praynig

Арлина, стискам палци цял ден за сестричката Praynig

За разстройство на нас ни помага Смекта-та. И аз не водя Дая по доктори, освен ако не е нещо много сериозно. Че аз съм станала подвижен фармацевт Crazy, предпочитам сама да купувам това, което и без това ще изпишат Mr. Green В очите капем Офталмосептонекс и вече почти няма нищо. Само дето в яслата не искат да й слагат, че нали им е забранено всякакви лекарства да се внасят, та само сутрин и вечер капем. Но ще мине, то си личи.

Ронка, какво да ти кажа за времето тук, доста е променливо. Като за септември. Все още Дая я обличаме с къси дрешки, но сутрин е хладно и слагаме връхна дреха до яслите. Спи с тениска или потник, отдолу с памперс или гащи. Но ще захладнява още май, така че според мен наблегни на по-леките "дълги" дрехи. Но вземи и къси, които не са много разголени - тениски, панталончета. Вземи и чорапки. Предполагам, че времето е подобно на "френското"
Peace

Ох, взех думата.... ooooh!

Успешен ден! Hug

# 173
Нан от 3 години не си пила кафе ли? newsm78 #Crazy Rolling EyesАз 3 дни не мога да издържа за това прекратих с хомеопатията,ти как си,ходиш ли още при тази същата или я смени,беше споменала за едни пъпчици по ръцете минаха ли ти?

Дани супер за визата,не може ли да вземеш Криско с теб и мъжа ти?    Лека работа  Peace
какво стана с клубчето? newsm78

Пиги какво стана с вас?Дано всичко е наред!

Арлина стискаме палци  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Тиция кога го дават това и по коя програма,аз вече до телевизора не смогвам #CrazyНо ще е интересно,въпреки че като се знам ще ми вкарва фитили  и по добре да не гледам такива предавания Crossing Arms

Ивка пробвайте със ампула гентамицин  Peace

Рони и ние имаме същата (подобна) седалка, само на нея си ходим  Peace

# 174
Ронка,станала си френска мадама страхотна Heart EyesСтрахотно е това приспособление за тоалетната.Откъде мога да купя такова в БГ? newsm78
Някой дава ли имуностимулатори на децата,тъй като съм в чуденка дали да взема коластра или кордицеп?  

# 175
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4023  Tizija ето от тук го взехме ние,но го има и в магазините,нашето е същото! Peace

# 176
  • somewhere over the rainbow
Нан от 3 години не си пила кафе ли? newsm78 #Crazy Rolling EyesАз 3 дни не мога да издържа за това прекратих с хомеопатията,ти как си,ходиш ли още при тази същата или я смени,беше споменала за едни пъпчици по ръцете минаха ли ти?

А, ти пък Laughing Аз без кафе не мога, заспивам Tired Искам да кажа, че откакто пиша тук /3 год/ за първи път влизам във форума толкова рано, че да е време за сутрешно кафе и някой друг да не го е сервирал вече.

При хомеопатката не съм ходила, ще ми се да направя тези генетични изследвания, че те могат да променят всичко. Надявам се към добро Praynig Екземата не ми се оправи, даже се влошава, вече почти всички пръсти са ми в рани. Предполагам е на емоционална основа, че напоследък хич не съм добре Confused Все пак си взех направление за кожен лекар, но в понеделник ще ходим в Пловдив, че на тези тук хич нямам вяра. Знам ги аз, изписват всички мехлеми наред, ако не помогне единия, давай другия #Cussing out Така и сама мога Mr. Green

Тиция, почнахте ли Изо-еди кво си? Laughing Давай отзиви, че и аз още се колебая какво да давам на Дая и докато се начудя, тя ще лепне нещо в яслата ooooh!

Аз превеждам статии за един сайт, а така ме мързи и само се ослушвам Laughing Врът насам, врът натам, а колко работа ме чака. ooooh!
Сега ще гледам "Дързост и красота", пък Whistling

# 177
  • Варна
Привет!
Ей Нан блазе ти! Аз от както родих големия син нямам спомен да съм ставала след 6-7ч. Ако се е случило е бил инцидент някакъв. Мойте зверове хем късно лягам, хем рано стават, че и аз с тях. Дори  и да ги няма в къщи аз пак не мога да спя.
Имуностимулатори не смятам да давам никакви. Баткото е пил какво ли не - по два пъти в годината и пак все беше болен. Направо имам чувството, че те го разболяваха. От както спрях да давам като че ли укрепна - пък може и да е пораснал и да е израстил болестите - знам ли.
Арлина стискам палци за сестра ти Praynig  Hug
Аз да ви кажа какъв кошмар изживях вчера. Тошко падна от колелото, но понеже се дърпаше от мен - се изкубна със сила и се сгромоляса с глават на асвалта. В първия момент много плака, но след това изведнъж като че ли взе да гледа през мен - стана неадекватен, не реагирае като му говоря, гледаше в една точка. Разбрах че е станало нещо сериозно. веднаха отидохме в спешния център и с влизането той заспа. като се разбяха тия доктори - слушаха го гледаха го, каазах - комоцио бързо на скенера. Не мога да ви опиша какво преживях - особено до като чаках резултатите от него. След като се събуди отново беше малко като че ли не насебе си. Докторката искаше да ни оставя в болницата за наблюдение. Аз отказах  и тя ми обясни за какво да следя в къщи и се прибрахме. Да обаче след тома аз още повече рухнах психически - почнах да се тормозя да ли съм взела правилното решение........Рев, рев......... И така. Слава на Бога детето ми в момента изглежда по същия начин като преди - палав, весел / като изключим раните по лицето/
Дано няма последствия от всичко това! Мили мами бъдете винаги около децата си, че лошото става толкова неочаквано и бързо! Не го пожелавам на никого!
Лек и усмихнат ден!  bouquet
Ние отиваме на репетиция за първия учебен ден! Wink

# 178
Арлина, и аз ще стискам палци и ще се моля за сетричката ти!!!

Анет, важното е, че сега Тошко е добре. Не мога даже да си представя какво си изживяла!

Аз също не смятам поне за сега да давам имуностимуланти.

Лек ден и от мен!   bouquet

# 179
Арлина, стискам палци операцията да е успешна! Praynig

Пиги, как мина операцията?

Анет, много неприятна случка. Важното е, че Тошко е добре.

Нан, успех с изследванията.

Благодаря на всички за отговорите. Да, и тук времето е подобно. Wink
Лети, седалката която е показала Ели е подобна на нашата. Тази която взехме е без подложка отдолу-която да го прави тип гърне. И се сгъва, става много компактна.

Имуностимланти и аз не давам. Да не ме чуе дявола, но откакто сме тук Ема не е боледувала изобщо. Сега съм малко в паника да не се разболее като си отидем на Бг. Дано всичко е наред и нямаме препядствия.

Аз за спането не мога да се оплаквам. Ема спи до 9-10 ч. Вечер ляга към 22:30ч.

Днес ще проверя за курсовете. Кога мога да започна да уча езика. Crazy Дано мога да се вредя и да го разбия този език, няма да ми се опре, я! Naughty

Пак много се разписах...

Аааа, щях да забравя. Момичето от и в София, на 16-ти ще имам малко свободно време, най-вероятно около 11-12 ч. Та ако някой има време и желание може да се видим. Wink
Хайде хубав ден.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт