Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 220
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравете мацки.

Арлина,Пиги  Praynig Hug
Нан благодаря за кафето .Пиши ми на лични моля те как се води точно заболяването ти и какви изследвания трябва да се направят.Ще се опитам да помогна.

Анет,много неприятно,предполагам какво си изживяла.На два пъти съм изпадала в твоето положение,но знам че след такова падане не трябва детето да заспива поне 2 часа,защото ако
случайно има сътресение на мозъка да не получи усложнения.Дано с Тошко всичко да е наред. Hug

Ронка, дават го от другата седмица да се захлажда така че го имай предвид.Сега все още е горещо и сме по потници .

Имуностимулаторите по принцип не са за да не боледува детето ,а за да изкара заболяването по-леко без усложнения.Иначе четох,че до 4 пъти на година ако боледуват децата в тази възраст е нормално.
Аз ползвам клеева тинктура при нужда-http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=1645&postdays=0& … r=asc&start=0

Лек ден от мен ,за сега Heart Eyes

# 181
  • София
 Hug
Ронка, момичетата са ти написали за времето- сутрин и вечер хладно, но през деня- жееегааа. И аз много се затруднявам с дрехи на Цеци, като тръгна на някъде, та за съвет не ставам  Naughty Снимките са разкошни, а и двете мацки са много сладки  Hug
Леле, Анет, много неприятно, добре, че Тошко е добре  Praynig
За спането, аз съм недоспала откакто съм родила  Crossing Arms
Нан- дано изследванията са добри и хич не се мотай, ами занимавай да превеждаш  Naughty  Hug
Пиги, за операцията чакаме да кажеш добра новина  Hug
Арлина, знаеш, че се молим за сестричката ти  Hug
Цеци май взе да се оправя, ака по нарядко и по гъсто  Peace Давам му ентерол, саб симплекс (така ли се пишеше?), това за коликите, витамин С. Днес стана и започна да търси нещо за ядене, че два три дни не беше ял. Та мисля, че е по-добре.
Хайде спирам, че стана дълго  Hug

# 182
  • Варна
Анет,много неприятно,предполагам какво си изживяла.На два пъти съм изпадала в твоето положение,но знам че след такова падане не трябва детето да заспива поне 2 часа,защото ако
случайно има сътресение на мозъка да не получи усложнения.Дано с Тошко всичко да е наред. Hug
Лек ден от мен ,за сега Heart Eyes
Сузи и аз така знам. Той се опитваше да заспи още в таксито на път за болницата, но аз не го оставях. До като го преглеждаше д-ката също заспиваше и аз все го бутах и щипех да не заспи, а тя ми направи забележка да съм го оставила на мира. И аз го оставих и той си заспа. Много се уплаших за детето си - веднага си помислих какви ли не неща. То за това казват хората да не ти се случва това, което си мисли майка ти! М/у другото много съм доволна от отношението на всички в спешния център - доктори, сестри, санитарки....... Много са внимателни и толкова бързо действат........

# 183
Ох Анет видяла си си роднините,добре че е добре вече Rolling Eyes

Къде е Нанни бъдещата мама *2,не е писала май скоро newsm78

# 184
Ели, бремнилийката ни ще се включи другата седмица. Сега са на чист въздух в Рила. Wink

Ивка, радвам се, че Цецко се оправя.
Анет, като те чета и настръхвам. Ужасно е всичко което си преживяла. Голямо самообладание трябва в такъв момент. Но ние майките го умеем това по природа.

# 185
# 186
Добро утро  Hug

# 187
Добро утро! Днес е 11 септември  ConfusedКолко години стават от 11 септември , забравих коя година беше Sad

Днес погребват на мъжа ми приятел,негов набор,нищо му нямаше никакви симптоми,преди месец бяхме на кафе,ходи до Италия, донесе ни прах за пране, не искаше да му го плащаме,а днес го няма вече,оставя  малко детенце,миличкото Cry CryБог да го прости Praynig               

Извинявайте че го написах Rolling Eyes   

# 188
Здравейте, не съм писала от много одавна, но все не остава време. Въпреки това ви чета редовно.
Ние сме добре, вече ходим на градина и Васето е много щастлив, че е при големите , а не при бебетата както казва той.
Иска да ви почерпя, днес имаме годишнина от сватбата станаха цели 3 години.

Приятен и успешен ден на всички

# 189
Ууау  честит празник Надежда,весело изкарване!  bouquet  bouquet  bouquet

# 190
здравейте, майки на юлски дечица! аз съм съвсем нов потребил тук, но се зарадвах на темичките които разисквате. моето детенце е момиче и се казва Йоанна, родена е на 24 юли 2006г. ще се радвам да стана част от отбора на юлските деца.   bouquet аз съм от софия и съм на 24г.

# 191
pineapplebird, добре дошла при над. Дано се чувстваш добре в нашата компания. Разкажи нещо повече за вас с Йоанна. Ходили на ясла, от кой квартал сте...ей такива нещица.
Много интересен ник имаш. Били помогнала в разчитането и значението. Аз май се справих, но не знам доколко е правилно.

Надежда, честита годишнина, Желая ви много здраве и дълъг и щастлив семеен живот!  bouquet  bouquet  bouquetю

Ели, много неприятно, моите съболезнования.

Дю, мерси за кафенцето. Аз и сутринта и преди малко се почерпих от него. Wink

Джорджи, мацко, забрави ни ти. Айде включи се в сайпа да те "видя" преди да тръгнем.

Арлина, Пиги, как минаха операциите? Чакаме ви с добри новини! Hug

# 192
Тук смеее,четем,после тръгвае нанякъде и така...2 дни бях в почивка.

Добре дошла на новата мама и малката Йоанна  Hug

Честита годишнина на Надежда.   bouquet

# 193
  wavey   Честита годишнина на Надежда! newsm38

Добре дошла на  мама  pineapplebird ! welcome

Ели; Hug Hug

Oперацията беше вчера.Доста дълга,тежка и много сложна.Разрезът е отстрани,под лявата ръка.Всичко са изчистили,така казват.Има дренаж на разреза и на дробовете,два  са.Говорих преди малко с нея,шепнеше.Има тръба и в гърлото,подават и кислород.Едва говори,много я боли,много.Бият и обезболяващи.Милата,толкова много болка,повече от половин година само болка. Confused
Сега ще правят биопсия,на това,което са махнали и ще видят какво ще назначат после.Дали ще има лъче или химеотерапия за виси от биопсията.

Ронка:много хубав аватар. Wink

Пиги:какво стана с вас,мина ли операцията?Дано всичко е наред. Praynig

Анет:ужасно изживяване. SadСлава богу,че Тошко е добре. Praynig

Отивам да къпем Зоя.Ще гледам да се включвам по-честичко.Лека вечер. Hug

# 194
Arllina,горката тя много болка изживя.Дано да е за последно и сега само към добре  да отиват нещата.  Hug

Ние пак играем посреднощ.По-скоро гледаме Анимал Планет.Много му харесва.
Иначе дупето му е подсечено и го сърби.Незнам как е станало,като се има впредвид че го мия след като се изака.По-скоро от тия жълти акита нещо му стана.Мажа с едно хомеопатично кремче и той няма нищо против  Wink

Хайде лягаме ..

Общи условия

Активация на акаунт