Арлина,Пиги

Нан благодаря за кафето .Пиши ми на лични моля те как се води точно заболяването ти и какви изследвания трябва да се направят.Ще се опитам да помогна.
Анет,много неприятно,предполагам какво си изживяла.На два пъти съм изпадала в твоето положение,но знам че след такова падане не трябва детето да заспива поне 2 часа,защото ако
случайно има сътресение на мозъка да не получи усложнения.Дано с Тошко всичко да е наред.

Ронка, дават го от другата седмица да се захлажда така че го имай предвид.Сега все още е горещо и сме по потници .
Имуностимулаторите по принцип не са за да не боледува детето ,а за да изкара заболяването по-леко без усложнения.Иначе четох,че до 4 пъти на година ако боледуват децата в тази възраст е нормално.
Аз ползвам клеева тинктура при нужда-http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=1645&postdays=0& … r=asc&start=0
Лек ден от мен ,за сега
Снимките са разкошни, а и двете мацки са много сладки 
Давам му ентерол, саб симплекс (така ли се пишеше?), това за коликите, витамин С. Днес стана и започна да търси нещо за ядене, че два три дни не беше ял. Та мисля, че е по-добре.

Честита годишнина на Надежда!