Юлските дечица мечтаят за братче или сестрица

• 13 219
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Арлина щом са изчистили всичко  това е добра новина,дано се възтанови миличката и да минат бързо болките,предстои ли друга операция или това беше,представям си какво и е,не не си представям Sad,дано издържи тя е силна и с  ваша подкрепа ще успее!Ще се молим за вас! Praynig

# 196
Привет!

Арлина, много се радвам, че лекарите са отстранили всичко. Дано е доброкачествен! Praynig Милата ти сестричка, много изстрада. Бързо да минава болката, възстановяването да е бързо и скоро да се гушкат с малката Соня.

Рени, и Ема много обича да гледа Анимал Планет. Като хипнотизирана е.

Преди малко се чух с майка ми. Ходила е на лекар във Враца, има няколко бучки в едната гърда. Cry Доктора смята, че е киста, но не е сигурен. Във вторник ще ходя с нея в София на мамолог. Дано не е нещо по-лошо, но са й казали, че без операция няма да мине. Confused

# 197
Здравейте майчета. Много време мина от последния път,когато писах,съжелявам за което. Цяло лято сме навън и малкото време,през което сме в къщи и децата спят,гледам да свърша нещо или да почивам.Като цяло сме добре. Вики си ходи на ясла,но всяка сутрин се сърди и плаче - не иска да ходи,после се успокоява и играе с децата,но на мен целия ден ми е крив.По  повод имуностимулантите - миналата година давах, но дори и болестите не сме ги карали леко - все ти4ах по болници. Тази есен няма да давам. Знам,че сега като се поразхлади и веднага ще ни тръгнат суполите и тъй като ходим на ясла, сигурно ще ни минат догодина на пролет. Дори и да я спра от ясла, тя се оправя до момента,в който пак започне да ходи на ясла. Ема вече стана но годинка - проходи,опитва се да говори. И двете ми момиченца много се обичат една друга,постояно се търсят. Сутрин,която стане първа събужда другата и почват да играят,целуват се. Вики много се гордее със сестра си,големи сладурани са:)
Стискам палци на болничките бързо да оздравяват.
Поздрави на всички!

# 198
А,къде сте всички мами Thinking

Аз днес съм болна на работа, с Т.Гадост.Но нашата лекарка ме прие в събота/да е жива и здрава/ и съм спокойна че вс ще е наред до края на деня.  Grinning Даже Т ми спадна вече  Party

Silvia_N  Hug

# 199
Рени гадно на работа болна,няма ли да заразиш клиентките докато ги лакирваш newsm78  Crazy

Рони успокой се и нея успокой,нещо като рутинно е щом е само бучки,на майка ми и махаха преди време,нищо не си личи,и сега ходи на прегледи редовно"в последно време не чак толкова" 

То и ние трябваше да идем след кърменето ама все отлагам аз,някой ходил ли е,какво правят?Дали е рентген или нещо  по безобидно ехограф newsm78

Силвия супер идилия две сестрички сладки и добрички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И аз искаааам ,ама не ми стиска

Юл е със сополи от вчера даже и кашля от тях,днес я водих-сол каралгол изписаха,то поне от тях минава хремата и сега диша Flutter

Някой пробвал ли е да оправя сополки със клеева тинктура(то е прополис) newsm78

# 200
Здравейте момичета!
Много отдавна нито чета, нито пиша. Успях да попрехвърля тази и предната тема. И откъде да започна не знам...
Арлина, изпращам ви много положителни мисли! Не губете вяра! Кажи на сестра си, че тука има дечица, които я чакат да ги учи да плуват!

На всички, които са в труден момент пожелавам да не губят търпение и увереност, че нещата ще се оправят, защото те винаги се оправят по един или друг начин. Ние не разбираме всичко и затова се натъжаваме, депресираме или отчайваме. Но ако имаме едно по-положително и не толкова буквално разбиране за нещата около нас ще ни бъде по-лесно и по-смислено. Само да има кой да ни подкрепя...

Моите момчета са болни и много криви последната седмица. Но и двамата растат със скоростта на светлината. И разговорите с тях  стават все по-интересни.

Момичета, искам да подканя онези от вас, които пишат да погледнат обявата за проекта " А тя каза..."
http://lavandula-kafe-i-knigi.com
Това е наша инициатива и по принцип ще се случи във Варна, но не пречи да се участва от където и да е. Дори имаме авторки от Франция и Италия за сега. Може би трябва да пусна обява и в Хоби...

Много хубав край на лятото тази година. Може би по-хубав от самото лято! Особено тук във Варна е приказно. Сега отиваме с любимия да се изкъпем прощално-ритуално в морето!
Чао.

Не се появявам на 13-та страница, но затова пък се появявама на 13-ти! Егати мистерията, егати чудото!

# 201
Пингвина хубав проект,да разбирам ли, че творбите после ще се мъдрят в книжка?  Иии  дайте пример в сайта сигурно имате вече пратени неща,чудно ми е какво точно ще е,явно различни мисли на различни хора

Хайде да наминеш и на 13 страничка тук,а не чак на другата тема в 13ти или нейната 13 страничка  Naughty  Hug

# 202
Привет!
Няма активност в темичката ни.
Момичета, влизам да ви кажа, че остана съвсем малко до почивката ни в Бг. Grinning
Утре тръгваме, не знам дали ще имам възможност да вляза и да ви кажа ЧАООО, да затова го правя сега.
Да слушате докато ме няма. Wink Да ви намеря в добро здраве като се върна. Hug
Ще ми липсвате, сладурки.

# 203
Лек път Рони,чакаме те на БГ земя! Hug

# 204
здравейте отново! името ми е Вили и съм на 24г, както вече ви казах Simple Smile от работещите майки съм, за което изпитвам вина спрямо моето малко съкровище. тя не ходи на ясла, ами е на "бабина градина", както аз обичам да казвам Simple Smile но ако трябва да съм още по-точна на "прабабина" тъй като с тази задача се е заела моята баба.  Hug радвам се че ще можеме да си общуваме, а сега и още по-често тъй като и работтата ми е свързана с интернет. искам да ви питам какви са ви наблюденията за детските градини и ще пускате ли вашите дечица?? аз лично се поуплаших като видях какво е положението за нашия квартал и вече се опасявам дали изобщо ще ни вземат другата година.  Praynig Simple Smile

# 205
Здравейте момичета! Много ми липсвате, но имам много работа и не смогвам да ви чета. Попрочетох последната тема, но на диагонал да си призная честно.  Embarassed Много са параснали дечицата и са много хубави.
 Нани - честитито, много се радвам за вас! Леко бременеене preggo и здраво бебче. passifier
Пиги - всичко да е ок  fingerscrossed
Арлина - честита ти племеничка.   bouquet Бързо възстановяване на сестричката ти, дано всичко е наред и скоро да си гушка сладуранката.
 welcomeдобре дошла на новата мама и Йоанна. Praynig
Ронка - лек път и хубаво ще бъде да се видим, ако имаш време.
Иначе ние сме добре. Калоян расте като гъбка, говори по цял ден, вече почти всичко му се разбира и то не само от мен. Ходихме на море, изкарахме чудесно, като изключим факта, че докато единия ядеше, другия търчеше след него. Там махнахме памперса и вече три месеца сме без, доволна съм от детето, казва си и ако и пико. Сам избира къде да си върши работата - в гърнето или в тоалетната. Скоро го заведохме на Камбаните, много се впечатли, доволно ги дрънкаше, обиклихме ги няколко пъти. И сега често се сеща за тях и разказва как ги е биел. Все още го гледа майка, във всички ясли сме резерви и не знам дали ще ни огрее. 
Ще гледам да се включвам по-често.
 lovekiss

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 17:45 от Nita

# 206
благодаря нита! добре заварила Simple Smile и аз ще изчезвам че нашата палавница май пак се разболя! yu5 пак е с температура. ще ви пиша после. чао засега Sad

# 207
Рони, лек път и весели мигове в България!  Hug
Добре дошли на pineapplebird и Йоанна!

Момичета, много съм развълнувана. Утре ни е първи ден в ДГ. Няма да мога да спя сигурно от вълнение.

Целувки.

# 208
Рони ако все още четеш-вземи на Ема по-дебели дрешки.Днес в Бургас захладня значително.Излязохме пролетно облечени и ни беше студено.Голям студ   cold Идната седмица го дават пак дъжд и студено  Confused

# 209
  • София
Момичета  Hug
Лелеее, да ви се оплача от моето диване. Вчера ухапа 2 деца, едно в двора и едно в пицарията. Така плакаха горките, а Цецо само викаше "няма ничо"  ooooh! Не знам какво да го правя, говорих му, плясках го, не спира. Толкова ми беше неудобно, че щях да потъна от срам.
Добре дошли на новата мама и детенце Йонна  Hug
Нита, Пингвина, Силвия никакви ви няма ей  Naughty
Рени, оздравя ли вече  Hug
Ели, аз ходих на мамолог. Прегледа е само опипване  Embarassed и ехограф. Няма да разрешавате да ви снимат с мамограф, защото е много е вредно. Използва се само ако има съмнения за нещо по сериозно. Предупреждавам ви, защото някои мамолози те пращат директно на мамографа  #2gunfire
Ронка, дано да си взела по дебели дрешки, че тук цяла седмица ще е студено, поне така казаха синоптиците.
Арлина за теб  Hug и за сестричката ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт