Юли отмина, но общ рожден ден ще празнува юлската дружина

• 11 082
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • Canada
Рокси, ние на Раян въобще не му давахме да гледа към екрана до към 9м., после, ако случайно погледне - това е и едва от 2-3 седмици го пробвам с детски за най-малките (не всеки ден обаче). Да, има за различна възраст и явно са добре помислени, защото му приковават вниманието. Разбира се, има и абсурдни неща - виждала съм в магазин пак от тази поредица за 3+ месеца Shocked . Никой не може да ме убеди, че е правилно дете на 3м. да гледа филмче.
Аз също четох за ТВ, ние май бяхме доста крайни с мъжа ми въобще да не му даваме да погледне  Wink За Раян специално мисля, че за езика ще му помогне доста.

# 271
  • София
Страхотни са ни дечицата, хубаво сте се забавлявали! Никола е с нова прическа, видях.
И Кая вика, когато иска нещо, ама и аз се чудя как да реагирам, уж й обяснявам и й отвличам вниманието, но не винаги работи.

И тя вика "мамо" и сега, като сме при нашите, като се прибират с майка ми от разходка, още от коридора я чувам как повтаря 'маамо, маамо!', много е приятно!!! По съчия начин вика и бабо и дядо. А от няколко дни казва как се казва, но тихичко, все едно е някаква тайна.

За телевизията преди я пазех повече, ние доста гледаме, но тя не се застоява на едно място, само понякога съм й пускала да гледа анимал планет или анимация, докато яде.

М/у другото, останах много изненадана, но държавната кухня в Разград хич не е по-лоша от ози, макар и само за левче на ден...

# 272
Галена, как е Кая? Ако още е с разстройство, вземи и на Хип сокчето с морков и още нещо, то е против разстройство точно Кая е умница, знам си я аз  Hug
Ками, по-добре ли е Евичка?
Цитат
Вие давате ли на вашите деца да гледат ТВ , пускате ли им нещо специално?
Аз доскоро рядко гледах ТВ през деня, главно новините вечер.
През деня, когато сме си вкъщи не пускам телевизора, но вечер Десо гледа всички новинарски емисии една след друга, пуска и музикални канали. Във вторите съм го хващала да се заглежда, но засега за кратко затова не се намесвам. На майка ми кабелната има бебешки канал, и там за кратко се заглежда. Иначе съм му накупувала дискове, но така си седят. И бейби Айнщайн се каня да сваля, ама да видим кога.

# 273
здравейте
Ева гледаше преди този бебшкият канал по нета докато се хранеше ,на една песничка лапаше доста добре  Laughing.ТВ  през деня  го пускам ,вечер гледаме ,главно мъжа ми , но тя вече е заспала.Сега голяма част от деня ни минава навън,но зимата ще видя как ще е
Март,мерси,добре е ,нищо й няма тази сутрин си закуси ,сега обядва ,няма никакви симптоми  Praynig

# 274
  • София
привет и от мен момичета
искам да ви благодаря за хубавата идея и това че се реализира- коко беше във възторг от клуба, досега не беше ходил на такова място и се почувства идеално там Heart Eyes тортата беше много вкусна, при все че не съм торто-любител и въпреки че нямахме кой знае колко шанс да си приказваме, се радвам че видях тези, които отдавна не бях виждала, както и се запознах наживо с други мами и бебоци! Hug
и още една благодарност, особено на камии рокси, за снимките- аз имам 2-3 понеже и коко и никола и никсъна и евичка ми завъртяха по едно теме, аз реших да не снимам, та благодаря на тези, които снимаха, чудни са снимките Hug
аз съм склонна на по-чести срещички, тъй като очевидно ще си говорим по-накратко, та поне да е по-начесто Laughing
поздрави на всички и за финал една почерпка от мен- днес брат ми има имен ден! Wine Glass cook
както и честит имен ден на сашето на искра, сашко на H.Kirova и алекс на аси  bouquet

п.с. ками радвам се че евичка е добре и не е гадния вирус Hug
рени, надявам се илко скоро да се оправи  Peace

# 275
  • София-Лозен
Туп, и аз да кажа, че съм изключително доволна от вчерашното парти и много съм благодарна на организаторите!  Hug Hug Hug Hug Hug
Всичко беше чудесно, а за тортата думи нямам, ммммммммммммм много Фкусна беше. Трябваше да се възползвам от възможността да хапна допълнително  Crazy Blush

Рени, дано се оправи Илко по-бързичко, че да не се мъчи детенце в тез жеги!

Ками, много хубаво, че Евка е по-добре!  Hug

Моля помогнете със съвет или поне споделете има ли от вас някоя със сищия проблем. Значи, снощи като се прибирахме с Вяра от партито, уж всичко беше наред и ей така както си пътувахме след около 15-тина минутки като почна да повръща  #Crazy #Crazy #Crazy направо ме ошашави яко, не знаех какво да направя, такива количества не съм виждала и голям човек да връща. Направо се разтреперах, спрях колата и седнах отзад при нея да пробвам да я поизбърша, кво бърсане братче, то няма от къда да започна, стола беше пълен, а тя подгизнала. Така я прибрах и направо в банята барабар със столчето. Не знам какво да я правя, от съвсем скоро ги прави тези неща, като се вози в колата. Много силно се надявах да не е наследила нашите гени с баща й, ние много трудно пътуваме или трябва да караме ние колата или да се возим отпред иначе поръчката се връща всеки път. Много се уплаших снощи. Днес нищо му няма на детенце, явно си е било от пътуването, но не знам как да действам. С нашето местоживеене няма как въобще да не пътува в кола  Thinking Cry Cry Cry Cry

# 276
  • София
Tеди, говори с педиатъра, по принцип има лекарства за такива случаи, но не знам дали стават за малки деца.

Аз знам, че помага и близането на лимон, например срязан на половина, на мен ми е помагало, но аз още не съм давала на Кая лимон, ако ти си давала вече може да си носиш, като пътувате, и да пробваш.

p.s. знаеш ли вече какво ще е бебчето? аз от вчера се мъча да отворя онзи руския сайт да "сметна" пола на бебето на моя близка.

# 277
Теди, сестра ми беше така. КАкво да ти кажа- с възрастта отминава. Знам, че не е утеха, но..доколкото съм чела е въпрос на вестибуларен апарат. Повръщането и прилошаването се получава от "лоша" координация между сетивата- очите ти казват на мозъка че се движиш, тялото- обратно, че седиш неподвижно и това е причината. Сестра ми дълги години се возеше само отпред. Ако можеш да изключваш предния еърбег мисля, че е ОК да сложиш столчето там.

# 278
  • sf
Мисля,че е до организъм. Има и големи хора, които повръщат.
а возенето отпред и много опасно.

# 279
Абе Вики,Кико верно е залепен за тебе!Мислиш ли,че яслата ще му понесе,много е привързан?
Евичка и Ади са големи скици,отракани са ни мадамите-юлки!
Аз имам Бебета Айнщайн.Почнах да й пускам когато беше на 1.10 месеца,в зимните дни,когато дългите разходки не бяха възможни.Много й харесваха и много неща научи от тях.Започна да се заглежа,но по-малко и в други филмчета,докато не откри Пипи.Никола се заглежда от сега,много се радва,особено на едни приказки театър.Не ме притеснява,че гледат по малко,щото имат и достатъчно активна игра.Аз гледам също новинарските емисии и сутришни,и вечерни.
Най-сетне успях да си сложа лещите,с много усилия.Добре,че брат ми беше до мене да ме напътства,все едно раждах егати.Сега ме болят,дано утре се справя.

# 280
Хоп, привет от мен! Да си кажа и аз, че много ми хареса партито. Благодаря на организаторите   bouquet  Hug И тортата беше чудесна  eat Само дето моя палавник много не се задържа на едно място, та търчах след него.
Уинкси, Герка  Hug много мерси, ще черпя по едно пиене  cheers
Гери, наистина съм си дошла с името и преди беше по-лесно, че черпех по веднъж, а сега трябва два пъти  Grinning
Янче, утре ли беше сватбата?! Успех!  Hug

# 281
  • sf
Абе Вики,Кико верно е залепен за тебе!Мислиш ли,че яслата ще му понесе,много е привързан?

ох, аз кат ви казвам,че е лепка- вие  не вярвате.
за туй сега докато е малък-заминава в яслата  Joy

# 282
Мдааа, вчера наистина беше супер!
Много се изкефих на Кико как си искаше тортичка докато мама си хапваше. Беше невероятно сладък и дори днес няколко пъти се сещам за него и си се смея сама Laughing
Днес посетихме зоологическата  градина. Дели най- много се впечатли от кокошките и от тигъра.
 Днес видях , че три зъба му избиват наведнъж и явно наистина на това са се дължали безсънните нощи.
Лека вечер!

# 283
  • София
Страхотни снимки изкарали сте много добре  Hug,яд ме е че не дойдохме,но път свеки не се появи въобще Mr. Green
Моите заспаха в 20ч наядоха се като прасета по 100гр пюре и по 180 гр АМ,ще се става утре рано,отивам да лягам че вече нямам сили.

# 284
  • София
Добре, че й няма нищо на Евичка. И при Кая май се оказа нещо еднократно. Аз снощи й дадох ентерол, днес не съм, но нищо й няма.

Дано и другите бързичко да се оправят - при Илко отшумява ли обривът?

Ох, това с трите зъба не си го представям. На Кая все по един й излиза и то с много зор, не знам как е ако са повече.

Общи условия

Активация на акаунт