Първи бебета се появяват, СЕПТЕМВРИйската ни тема озаряват!!!

• 14 522
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
До сега писах и така и не разбрах, къде изчезна, аааааааа  направо апя си каишката от нерви. Ще се опитам да го пресъздам пак.
Моарейн, виждам че има и други мами на моят акъл и това ме кара да си мисля, че не съм се превърнала във вманиачена от практицизъм консерва. Та и аз ще заложа на местният еквивалент на ританките демек бейбигро и каквито попълнения от ританки получа от България. Иначе след като се роди бебето сигурно ще идем с каката да купим някой параден тоалет, който по мойте разбирания максимално се доближава до практичността.
Ей сега ще го копна в клипборда за да няма изненади....ей подивях като ми обади че ми изтекла сесията и ми батиса словоизлиянията. Споделих, оплаках се и вече съм добре.
Яяяяяяяяяя още отговори. ..
Иринка, първо как са детето и ду..то? Споделям твойто мнение напълно...оф отдъхнах си...
Момичета, Шейла ме запали по супичките и сега съм метнала една гъбена чУрбЪ и обикалям около тенджурето, кат пумияр пред месарски магазин, от мерак да я пробвам си изгорих езика. В къщи само аз ям гъби, домашните любимци хич ги недолюбват, та аз реших така и така са ме зарязали, да взема да си спретна една гъбена оргия  Wink

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 21:11 от BAE

# 136
Прецака ми се лаптопа.  #Cussing out Не мога да пиша.
Продължавам от компа  newsm78 К`во ли беше  newsm78
1во Муцата тръгна към болницата.Няма контракции все още, но дак и казал  да върви.Та тръгна. Муцолино с теб сме  Hug Леко раждане слънце.

Бае скучно ли ти е мило, самичка в студената Ирландия  Hug Hug Hug

Е другото го забравих.
 Спокойна вечер мацки. Аз само ще ви чета, докато оправя шибания лаптоп  #2gunfire #2gunfire

# 137
Муци стискаме палци всичко да мине леко и скоро да ни зарадваш със здраво бебе!!!

А къде се изгуби Деси Манова..да не роди и тя???...днес май не съм я засичала newsm78

# 138
  • София
БАЕ, писах по-горе, мацко. Към по-добро вървим и моето д..., и детето  Heart Eyes  Heart Eyes Мерси, че попита   bouquet
Стелчеее, гуш бре
Мууууц, успех мила!
И аз проверявах Деси одеве. От сутринта не е писала!

# 139
*Ирина*  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 140
Ето ме пак
Нени, да ти е здрав и прекрасен Калоян! Много да те радва и бързо възстановяване ти желая newsm51 stork-boy newsm30
Асе, добре завърнала се. Много ти се рдавам, много гушки от нас  Hug
На Муцито и Марсиана - стискам палци, всичко да мине добре  Praynig  bouquet
Стела, успех с лаптопа и не му се давай  Hug
За гушкането - аз не мога да слушам чуждо бебче да плаче, та не мога да си представя моето да плаче и аз да му се чудя. Но политиката ми е точно като на Шейла и Бръм - чета, чета и си избирам, което най-ми допада. аз по принцип така си действам и мисля, че е най-добре
хммм толкова неща исках да кажа... Суит Кидс добре завърнала се и на теб!   bouquet браво за многото бани, аз сега хем съм във Варна, хем не съм стигала до плажа. Нали в петък ще се раждаме, сега не смеят да ме оставят сама и само ме преследват

хайде до после  Heart Eyes

# 141
Леле, заваляха бебоците...
Успех на Муцито  Hug .
Да бе верно, че Деската не се е мяркала днес. Дано са добре  Praynig
Стелла личи си по честотата на постингите, а ?  Аз поизлезнах от амока, осъзнах че това са ми последните дни с бебо да е част от мен, а и едва ли ще потретя, та взех да гледам по-ведро на нещата. А съм си и сама, та време бол. Та затова е това активизиране.

# 142
Муци, успех мила! Да ни зарадваш скоро скоро с добра новина!
Мамета, течението не спира - слабо е, но си е с нишки кръв, както и кафеникави нишки. Не ме боли, а и бебинка се успокои. Сега ще легна да видим дали ще мога да заспя. Сигурна съм обаче, че не е тапата, защото е слабо течението, както си ми е обикновено, само цветът е различен и ме притеснява много!

# 143
Ей ме на,  Laughing
Точно почвам да пиша, но първо честито и на мама Нени, бърzо въzстановяване и най доброто бебенце  bouquet
На Асето, ха добре сте дошли, благодаря zа раzкаzа,   Hug
МУЦКА, стискам палци и всичко, с теб съм Praynig
Вики,  Wink
Нещо още щях ли да пиша на някой  Thinking ... Не се сещам
Сега да ви раzкажа, май само аz си оставам от теzи с ранните термини  Confused . Днес ми каzаха, че всичко е супер, води в норма, плацента, като zа месец по млада поне, раzкритие никакво, шийка.. нищо и zа нея, иzобщо  Sad  ... А аz се точа zа тая седмица  Rolling Eyes ..И лелята ни идва в петък.. Абе ще ни раzбърка "плановете" човечето май.  И питам аz "какво сега с тия покаzатели, май може още месец да си седи, а" (уж на шега), а тя "месец не, но две седмици като нищо"  #Crazy #Crazy . И термина ми май пак си отиде zа 4.09 , та така.
Абе какво да правим, Божа работа си е то. Може пък като Дани п, на нея май и бяха каzали нещо такова последния път..
 Hug
А, сетих се какво щях да пиша още. Сина ми и аz го гледах по старата методика, ужас  ooooh! . Сега няма да е така, решила съм го. Въпреки, че не е пищял гладен по нощите, обаче пък режима беше обраzцов, беz отклонения.. Но пък zахар не съм сложила нито веднъж във водата, поне толкова акъл съм имала, иzглеждаше ми тъпо и беzмислено още тогава. Иначе той вода поглъщаше много, но не беше на кърма. Пиеше си доволно и да не е сладка...Сега не пие, диването..

Последна редакция: пн, 25 авг 2008, 23:10 от ~:Деси:~

# 144
Муци стискам палци дано всичко мине леко Praynig Praynig Praynig
Мале момичета тази Аделина лукс ни взе здравето, още я сглобява мъжа ми #Crazy от горе на всичко се оказа че липсват чекмеджетата където се издърпва тоест предната част на чекмеджетата и чак в неделя щели да ги докарат идиоти какво да ви кажа #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да не говорим че съм супер изнервена вече, тежи ми горещо ми е не се понасям приличам на плондер, знам че всичко е в името на бебока ама наистина вече нямам сила Tired
Съжалявам че ви занимавам с моите глупости ама имах нужда да споделя на някой който със сигурност ще разбере Hug Hug Hug
Дано живот и здраве най- късно другата седмица да се излюпи и моето бебче Heart Eyes

# 145
Деси точно на време се отчете ...почнахме да се притесняваме за теб!

Пееща
не се ядосвай излишно за креватчето...а за плондира - дръж се...всички сме така, но малко остана и после иде хубавото!!!

# 146
Флуч, за съжаление не мога да ти дам съвет само да ти кажа да не се притесняваш, щом цвета не е ярко червен, аз знам че не е страшно. Но какво е дали е тапа...нямам си на идейка.   Hug
Аде бе Деска къде се запиля днес?  Макар, че новините от прегледа са добри, за нетърпелива мама на финала 2 седмици си звучи като цяла вечност. Погледни го от към хубавата страна, квартирката явно предлага условия лукс и на беби си му е добре вътре.

# 147
  • София
Флуч, щом кървиш  newsm78, дали да не отидеш на лекар? Откъдеу си сигурна всъщност, че не е тапата?  newsm78
Мари, и при теб малко остана  Hug
Деска, добре му е на детето - я какъв просторен апартамент си има. Друг е въпросът как го мъкне малката мама  Joy
Димче, моля да подредиш датите за секциото в списъка, че са много объркани - ту август, ту септември, после пак-....  newsm78

# 148
Честито на новите мами, да са живи и здрави всички!
Момичета аз днес бях на преглед и ми казаха, че плацентата ми е напълно узряла, имала съм достатъчно води, шийката ми е напълно изгладена и е мека, само дето нямам разкритие и тежим 3100гр!Всичко ми звучи добре, но това за плацентата ме притеснява малко!Колко време мога да ходя с такава плацента!Също така по принцип знам, че бебето трябва да с гръбчето наляво, а моята бебка е с гръбчето на дясно!Това проблем ли е по принцип!?
Флучия на мен са ми казвали няма нормално или безопасно кървене по време на бременност, винаги има причина да се появи!В твоя случай ми се струва, че от това, че сте се "обичали"!Но за по сигурно аз бих отишла на лекар или най малкото щях да звънна по телефона!
Муци много се развълнувах за теб(термините са ни на една и съща дата)Стискам палци и на ръцете и на краката!Леко разждане!

# 149
Честит син Борис на мама mi6lence !

На всички останали живи и здрави бебета, по-малко да си слушате педиатрите и повече да четете кърмаческия!  

Общи условия

Активация на акаунт