АПРИЛче ясленче ще става - вече време не остава!

• 22 690
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
ДОбър ден!
Браво на новите ясленчета:)
Ани, както винаги е очарователна.
Деси, честит край на ремонта.
Ние сме много зле цялото семейство, не знам какво ни тръшна, обаче цяла вечер с Черепаха си бяхме разпределили баня и тоалетна. Добре че Мими дойде сутринта, а ние поспахме. Симончето продължава и тя да е с разстойство, но ака 2 пъти на ден и след това е бясна. Опитвам се да я приспя и после семейно ще ходим на доктори.

# 151
  • София
ДОбър ден!
 цяла вечер с Черепаха си бяхме разпределили баня и тоалетна. Добре че Мими дойде сутринта, а ние поспахме.

Това ми звучи като тазгодишния морски БГ грип. Всичките ми познати се върнаха с него, по 3-4 дни изкараха в тоалетната и с висока темп.

# 152
Ян4е, съ4увствам ти  Hug  И Милена пак е zле, беШе се пооправила малко,но от в4ера пак е дрисла, а и хремата пак е поzле  Sad  Дано се оправи ве4е, не zнам ве4е какво да й давам да яде, а тя милата има въл4и глад  Sad

Ани,и ваШите снимки са страхотни   Peace

Браво на новите у4еници  Wink

# 153
  • Sofia
При нас проблема с яслата продължава, днес ми каза още щом излязохме, че лелята му е теглила ухото и да ви кажа наистина беше леко зачервено, но не това което ми показа той, а другото.
Ексче, аз онзи ден дори бях свидетел на такова крещене - Млъкниии. Те милите всички гледаха уплашено и накрая разбира се започнаха да плачат. Направихме забележка, но веднага слезе директорката и ни обясни колко тежко им било!
В четвъртък лично ще се разправям с тази леля аз. Нали нямали право да ги бият или това го считат за галене - дърпането на ухото и биенето по главата.
По принцип питам, но и ако много ми кипне - кажете освен на " милата" директорка, на коя друга инстанция мога да се оплача, знаете ли?
Радвам се за Мати дано няма никакви проблеми!
Болничките, лекувайте се и ние миналата седмица се редувахме пред тоалетната, сега уж сме по-добре, но сме леко отпаднали, май ще ни трябват витамини.

# 154
  • София
Като си спомня краткото посещение на Мати на 48 ясла през пролетта и как там Милен беше слушал да им крещят си мисля, че за стреса на детето си оказва голямо значение отношението към него и другите деца от лелите! Тука са спокойни и той е спокоен! Е, да видим по нататак как ще е!

# 155
  • София
априлска мама днес разговарях със сестрите, още не ми се пише, че ми е изнервено но като ми мине ще разкажа подробно.
Просто стигнах до извода, че ако лелите не са млади каки, нищо не може да се направи, имат тежка професионална деформация.

# 156
Момичета, бърза питанка към мамите, които повториха /щото другите не ни хвана това/. Като се попълва молба-декларация за детските, ако майката е била 9 месеца болнични от НОИ, след това на общите условия, бележка за доходите трябва ли й? Има ли откъде да се види колко са й превеждани? Защото от службата й казват, че няма как да й дадат бележка, при тях е 00лв и 00ст, а по компютърен път се виждало. В Монтана пък една роднина каза, че пишели дохода на бащата + майчинство  Shocked Но мен лично ми искат бележка от службата, нито че се знае, че сме били 180 лв, после 220 лв. А при нея все пак е 90% от заплатата, т.е . все някой трябва да каже и удостовери колко пари са били.

Ани, много хубави снимки и от Турцията, и от сбирката. Сега ще ровя да скивам Миташки Blush Wink

Не знам за сайтовете и коледните подаръци, но на мен Дядо Коледа ми е обещал посещение по домовете,  Joy завиждайте ми, ревете, скубете си косите, ама на, на мен е казал!!!
А относно сайта казвайте!

# 157
  • София
Браво на Мати! Жалко само, че със Соня не са заедно. Интересно ми е дали първа и втора ясла са разделени по някакъв принцип. Имам предвид ако във първа са по-големи ми се ще Соня да е с тях. ще попитам.
Тя също е доволна и спокойна след първия и ден. Каза, че са пяли за зайчето. Ох, дано всичко върви добре.

# 158
Здравейте от нас, неоздравяващите. Откак се развали времето се грипясахме и няма отърваване, днес Даню беше с температура. Сега спи за 4-ти път.

Аги, мисля, че от службата трябва да й издадат бележка точно, че доходът й е нулев и с тази бележка да ходи при социалните. Те си знаят нататък, че е получавала болнични и колко са тези болнични. Ако правилно съм ти разбрала въпроса, де. Но без бележка от работодателя (даже и при нулев доход) не може да мине. По-нататък социалните, при които подава молбата, ще обяснят точно какво да се впише в графите.

# 159
  • Boston, MA
Енви, Дани с баща си е вече десетина дни в София. Аз не можах да се измъкна от работа по-рано от този петък, ще се засечем тримата известно време заедно, после бащата се прибира тук, а ние с Дани двамата ще стоим в Пловдив.

# 160
ОК, Бубка, схванах! Наистина си е доста 10 дни без детенцето. Много съжалявам, че се разминаваме с тебе! Confused

Ексче, снимките ти са, мммм..., нямам думи - тази морска пяна на фона на залеза! Перфектно! Peace

Вени, Лора ми се видя мнооого пораснала на последните снимки! Flutter

Болните, ей, я се стягайте и бързо преборвайте вирусите!!! Praynig Praynig Praynig

Относно ДЯ - така ми е претръпнало, че отношенията там са непроменими, че не съм на вашата вълна в момента. Просто нерви и усилия - на вятъра, за съжаление. Tired
В ДГ е по-друго - има някакъв диалог с персонала, нещата са на друго ниво някак си. Rolling Eyes

# 161
Здравейте, момичета  Hug
Нещо тези дни имам много работа, а и почивните дни прекарах на язовир Въча на къща във водата и беше голямо приключение, но ще разказвам по-късно и снимки ще кача  Grinning
Много сте изписали и отивам да чета.
Лек ден на всички   bouquet

# 162
  • София
Малко  smile3509 и от мен. И аз съм се изложила като фотограф. Толкова размазани снимки досега не ми се е случвало да излизат...  Embarassed

# 163
Момичета, Тони от тази нощ е с хрема. Ако има и други след срещата свиркайте, но ви казвам по-скоро да следите някой друг да не се тръшне също! Peace

# 164
Много са пораснали всички дечица. Аз прочетох в понеделник сутринта за срещата, но тъй като пътувахме през нощта, не можахме да се оправим за обедна среща.

В Русе се видяхме с Филипа и Иленка, щеше ми се с Иленка да се видим и в неделя, но решихме, че сигурно са забегнали нанякъде. Дилянка е красавица, на снимките я виждате, че е хубава, но наживо е още по-хубава. А Дарена и Пресил страшно си приличат на външен вид (уточнявам за външния вид, щото момиченцата са си момиченца, тя е голяма кротушанка). Пресил е с около глава по-висок от Иво и доста по-общителен  Laughing Много се опитваше да установи контакт с Иво, но Иво нали е със заешка душа горкия, викаше не! не! и бягаше да се крие  Mr. Green  Разбира се, снимки няма - тоз път съм си погубила кабела на фотото и не мога да махна старите снимки  Crazy Може би догодина ще има снимки от третата русенска среща  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт