От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 459
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро! Grinning

Успехи на започващите ДЯ и работа, и на приключващите с изпити, и на завръщащите се у дома!  bouquet

Татянка, спокойна и релаксираща морска почивка! Hug

Данче, все така позитивно да звучиш! Peace

halapela, много сте готини. Но Аксел още си е със зъбките, а на Петър фасадата така му оредя, че е за съжаление... Sad

Ние вчера се видяхме с Юлчето и с Младен и с Данинцето малко сладко, на което батко му продължавал, да му вика "Наньо!"!  Heart Eyes Много приятно беше!
Party

# 181
Добро утро на всички Hug
честито на Енви и Аги. Още много години щастлив семеен живот Heart Eyes
Данче, честит РД На дядо ти  bouquet (на патерица)
Успех на всички нови ясленчета, работяги и изпитвани Peace
Ние вчера кръстихме Кало bishop и съм много доволна. Незнам кога ще успея да кача снимки, че напоследък се прибирам само за спане Sad за друго нямам време. Да ми е живо и здраво мъжлето и все така да ми помага Heart Eyes През седмицата вечер поема Кало, играят навън, прибират се къпят се, вечерят, приспива го .... аз се прибирам по никое време като пребита, но много се радвам като виждам резултата от работата ми и ми е едно такова хем уморено, хем приятно, ама тази седмица мисля да си дам зор и до края на седмицата да си се преместим у дома, нямам търпение вече ...

# 182
Деси, да ви е живо и zдраво сладкото християн4е  Hug

Вени, добре сте се zавърнали  Hug  Радвам се, 4е сте иzкарали добре, а Милен има право.

Ян4е, детето се ка4ва на него съвсем нормално и върви. На немски се каzва Лауфрад = колело zа ходене, докато обикновенното колело се каzва Фаррад = колело zа каране  Wink Смисълът, както ве4е каzах, е да се нау4ат да паzят равновесие. Ще гледам да направя клип и да го ка4а като се върнем.

Малеее Мис4е, дойде ДЕНЯТ  Shocked  Лек път ви желая, zдрави нерви и бърzа адаптация  Hug 4акаме първите впе4атления като жители на Варна.

От мен една по4ерпка, баЩа ми днес е рожденник, 65 години  Sunglasses

Мерси zа пожеланиета, днес се о4ертава натоварен ден, сега отивам при остеопата, после трябва да отидем в друг град да сменим една 4аст на камерата, трябва да стегна куфарите и ве4ерта Ще ги 4екираме ве4е, zаЩото полета ни е много рано утре. Не вzимаме нито един лаптоп с нас, ни айфоуна, така 4е не о4аквайте вклю4ване от мен преди 17ти  Wink (или евентуално днес ако успея  Laughing )

Целувки  Heart Eyes

# 183
Добро утро  Hug
И ние вече сме в нормалния ритъм -  ранно ставане, ясла, работа, бързане, лягане  Crazy
Яна не беше ходила на ясла 2 месеца, сега плаче много, скъсва се от рев. В яслата казаха, че е много променена -  командва децата, посяга им, защитава си своето - неща, които не е правила преди. Много бързо порастна и има мнение за всичко, по всички въпроси се изказва, хитрува и като усети, че нещо е сгафила идва с най-милата си усмивка и запова "Мамииии, бичам теее" Laughing
Успяхме за няколко дена да отидем на море, наистина беше за кратко и пътят беше уморителен, но си заслужаваше, Яна полудя като видя водата, не е излизала от там.

Мисче,  лек път Grinning
Татянка, лек път и на теб, хубава почивка и честит рожден ден на татко ти   bouquet

Деси, честито кръщене на Кало Heart Eyes

Започвам със задачите, по-късно пак  Hug

# 184
  • София
Деси, честито християнче!  Hug

Татянка, честит рожден ден на твоя тати! Жив и здрав и много да го радвате!   bouquet

Вени, добре завърнали се!

Мисче, лек път!

Ние бяхме три дни в Белоградчик на палатка по случай Първия национален off-road събор. Естествено обиколихме околията чак до Видин. Много беше хубаво но съм схваната. Надуваемите ни дюшеци изпускаха и си спахме направо на земята. Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&pid=7471541

Ето и нови снимки на Реа, както и няколко от Гърция-Сивири http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&pid=7471524

Весел ден навсички!

# 185
Добро утро:)
Деска, честито християнче.
Татянка, много здраве на баща ти  bouquet
Мисче, Татянка, лек път:)

Рали, пак страхотни снимки. не се спирате значи,  само така Peace

Хайде и аз да се отчета с няколко снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=49453&pid=7212364

# 186
Янче, Рали,   много са хубави и двете, сладурани  Flutter

# 187
А с какво ги храните, така да им растат косите на сладурките Heart Eyes Heart Eyes!?  Wink
Моята е все такава плешла. Cry

Деси, честито ти християнче!  bouquet Да е здрав и безгрижен!

Татянка, честит ти рожденник!   bouquet Да е здрав и безгрижен!

# 188
  • 2 етажа над тавана
Здравейте, момичета-кокичета!!!!

На Аги и Енви - честити годишнини (на патерица), дълги още да ви радват семейния уют, любовта и щастлив детски смях!!!
 Hug Heart Eyes
Данче, да ти е жив и здрав дядо ти, да се радва на внуците и на правнуците!  bouquet

Татянка, честит рожденик и на теб! Много здраве и спокоен живот му пожелавам!   bouquet На вас - лек път и ще чакаме после отчети  много снимков материал!

Деска, честито ви християнче!   bouquet

Мисче, лек път и безпроблемна и бърза адаптация на родна земя Hug

Вени, добре завърнали се! Hug

Данче, дано приповдигнатостта и доброто настроение, които усещам в поста ти, да са дълготрайни Hug Много обичам като звучиш така Heart Eyes и ще чакам снимкииииии Mr. Green

Наденце, успешен първи работен ден Hug

Джинджър, успех на изпита.Ще стискам палци Hug

На днешните ясленчета - бърза адаптация и спокойствие за майките им.

Пак гледам има страхотни снимки Grinning  Рали, да те питам пак за ботушките - откъде са, много ми харесват Whistling

Сигурно изпескам нещо, но ще гледам да наваксам.
Мойте планове се провалиха за събота и неделя, свекър ми го оперираха от херния, свекърва ми беше на работа и двата дни и се наложи аз да пека 35-ти килограма чушки, които бяха купили. Разката ми се фамилията, имам мускулна треска от клечане. Освен това и градината трябваше  да се полее и да се обере каквото имаше, та си изкарах два дни в земеделско-бурканена одисея. Успяхме само да ходим до 1 магазин за мебели да видим за шкаф за хола, но нищо не ни хареса. Надявам се да успея тази седмица нещо да направя по въпроса със шкафа за хола, че докато не го взема не мога да си почна ремонта там.

Засега от мен толкова, после пак.

# 189
Привет!
Няма да мога да изчета май всичко, но искам да честитя от сърце на всички, които са имали повод през последните дни!!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Чудесни снимки видях - ето и от мен също

Бягам пак, целувкиииииииииии  Heart Eyes

# 190
Момичета,взех си изпита днес и вече официално съм семестриално завършила newsm44 newsm18 newsm44

# 191
Джинджър честито!  bouquetМного професионални успехи да жънеш.
Аз се поизгубих, но разбираемо-с детенце в Т-ще и мъж в Бургас си пътувах постоянно.Сф-Бс-Т-ще за нищо го нямам, че и с обществен транспорт Crazy.Отделно и по интервюта търчах, абе ooooh!.Резултат поне има-имам си работа от 15.09 и след няколкодневно обучение в Сф и В.Търново стартирам в Бургас. bowuuНе е работата-мечта, но поне стартовата заплата е над средната за Бс, което на този етап ме устройва.Ремонта е към края си, в началото ще спя при близки, но се надявам до 1-2 седмици да сме приключили./В този ред на мисли....Дескааааа, чакаме снимки на вашето новоремонтирано жилище Peace.
Честито на всички празнували през изминалите седмици  bouquet.
Сминс, добре сте се завърнали Hug.Снимките на всички са прекрасни Heart Eyes.Рали, зареждате ме с ентусиазъм само като ви гледам снимките.Чудесно сем-во сте Heart Eyes.
За отчета, Юли дебелее, говори/т.е.не му млъква устичката/, ходи на ясла и май дори му харесва Shocked.Със свеки се разбират чудесно, което може само да ме радва.Утре пак пътуваме за Бс, да уредим работата на Дени и ясла/градина на Юли/.Та по този повод да поразсъждавам на глас-предпочитам градина с оглед на това да не тръгва чак на 7,5 г. в първи клас-мислите ли че е удачно?/ако изобщо ми го вземат де Rolling Eyes/А и мисля че ще му е по-интересно при по-големките.
хайде да не ви оттегчавам с дългия си пост.Надявам се да се включа преди да замина, защото в Бс ще имам нет чак като се нанеса у дома/иначе нета е осигурен вече Wink/
Поздрави и целувки на всички  Heart Eyes Hug.

# 192
Ееее, Ванче, ти се разписа, мацка!  Hug Може да пътуваш много, ама гледам, че четеш редовно, без да пишеш! Crossing Arms
Честита ти работа!  bouquet
Относно тръгването на 6 г. на у-ще  - против съм, т.к. според мен нищо не печелят от една загубена година детство.
Петър например е роден през февруари, вече е на 6,6 г., но ще тръгва на у-ще догодина, заедно с набора и приятелчетата си.
Обаче вие си решавате за Юли, за нашите деца - ние така сме го измислили, освен ако за априлчетета не въведат задължително у-ще на 6 г.
Но за да не го местиш постоянно - може направо да го запишеш на ДГ, да наблюдаваш и ако прецениш, че избързвате - да повтори 1-ва група.
М/у другото сега Пепи ще е предучилищна група в ДГ и имат поне 4 деца, които повтарят предучилищната група, т.е. за да си влезнат в набора, като по-рано тръвгнали на градина - по преценка на родителите, естествено, никой не може да ги задължи, да го правят.

Смини, много весели снимки! Алекс е пораснал още.  Heart Eyes На Магито Бабълова татито знае ли, че щерка му купони прави с гадже във В-град!? Mr. Green

jinjer_78, честито!   bouquet На новия или на стария ГПК държахте изпит!? newsm78

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 08:44 от envia

# 193
Добро утро Simple Smile
Ванче, браво. Много напредвате с изпълнението на мечтите.
Смин, добре сте си изкарали Mr. Green

Ренка, хайде на отчет как мина вчера.

Аз пък съм с едни смесени чувства по повод градината. Не ми се вижда нормално да завършваш училище на 20 години. Но пък не ми се вижда нормално и да са толкова натоварени децата в 1 клас.

Хайде започвам да се трудя.
Лек ден

# 194
  • София
Добро утро!

Ванче, пожелавам ви успех на новото място! По повод на по-ранното тръгване на училище - четох една книга, в която се обясняваше подробно за развитието на мамчетата и изоставането им спрямо това на момичетата! И в тази връзка се съветваше момчетата да тръгват една година по-рано от момичетата на у-ще! Така че по-ранното тръгване определено не се препоръчва!

jinjer_78, честито! А сега дипломна работа ли предстои или държавен?

Общи условия

Активация на акаунт