От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа II

• 19 462
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Данче, честит Рожден ден на дядо ти! Да е здрав и още много години да се радва на внуци, правнуци и живот!

# 166
  • Варна
Добро утро!
Честит Празник!
Аз пък съм на работа!  Sick
Честити годишнини на Аги и Енви!
Данче, да не би да не сте бракувани със Ст? Защото ние не сме и то по желание на моя, а аз се дразня и все се караме. Някак си ми е тъпо, че той не иска.
Ники не ходи по площадки  Embarassed, днес например цял ден ще си седи с баща си у дома. Оня моя го мързи да изведе детето. Но определено е оправно хлапе, не се бие и не се дава. Явно ДЯ си казва думата.
Поканиха ме на гости в Брюксел, сега дилемата е откъде да намеря пари и дали си струва да си направя кефа лично и само аз Thinking

# 167
Честит празник!
Аги, честита годишнина. Пожеланието - същото като на Данчето Mr. Green
Данче, честит рожден ден на дядо ти, да е здрав и послушен.
Ние бяхме в зоопарка -  препоръчвам. Днес и утре на сцената до площадката на Хиполенд има детски забавления от Актавис. Раздават им сокчета, има масички с пособия за рисуване, рисуват им лицата, има много пъзели за редене, кегли, топки, музика.

# 168
Аги, честита петилетка!  married Любов и разбирателство!  bouquet

bg Честит ден на Съединението на всички ни! bg

Много благодаря за пожеланията! Hug

Относно агресията - все съм на мнение, че овреме трябва, да се пресича и по никакъв начин, да не се поощрява.
А децата сами си изработват свой си начин на защита, според темперамента, т.к. когато трайно тръгнат на ДЯ/ДГ - друг начин няма.
Така си мисля, де. Rolling Eyes

Сега ще се виждаме с Юлчето! Party

# 169
Здравейте и от нас  Party .Вчера празнувахме рождения ден на Аксел .
вече  2ри ден се мъча да кача снимки от реката и не успявам пускам само от морето : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273808
Честито на  за годишнините  на Аги  и Eнви   bouquet .
Енви ти ли ме беше питала  дали сме на предучилищна  вълна,ами още не сме защото градината ни е още в ремонт и до края на септември няма  да стане.Иначе ми е много мъчно ,че толкова бързо ми порасна момчето,и като си представя ,че догодина  ще е първи клас    Confused .

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 22:22 от halapela

# 170
Честит празник на всички и от мен bg

Честити годишнини на Аги и Енви. Още много , много по пет и десет да празнувате   bouquet

Данче, да е жив и здрав дядо ти.

Красе, не бих се чудила много за заминаването  Wink

Ренка, успех с яслата. Дано не боледува и бърза адаптация.

Преди малко се върнахме от сватбата, не беше лошо, но много топло. Нашата беше зимата и май по-добре. Ако сега пък трябваше да правя сватба, може би щях да искам да подпишем и да си направим едно хубаво пътешествие, знам ли?!

halapela, много са ти сладки дечицата, пу - пу, както се казва.

# 171
  • София
Какво ще правя без вашата безценна подкрепа?!

На сватбата изкараХ стра-хот-но! Това, че не купих костюм на Стаси беше една от най-разумните ми покупки. Разбира се, имаше седене по пода, ядене на сладолед /беше като камикадзе сред официално облечените хора  Mr. Green, аз го/ги пазех де/, опити за джапане във фонтан...
Колкото се бях спекла от притеснение и несигурност тези дни, толкова спокойно и непукистко ми беше от момента, в който се настанихме в ресторанта. Бях първа!!! на хорото, танцувах рок, туист въобще неща, които аз не правя от дълги години. Ст винаги танцува само 1! блус с мен, за втори винаги водиме пазарлъци, които рядко са успешни, а снощи - не можахме да го прибереме от дансинга. Разбира се, извънземната ракийка допринесе за този факт, но е факт, че танцувахме на песента от "Брилянтин"! Снимки ще покажа сигурно като ми прати булката, защото моите са с доста лошо качество - трябва ми нова техника, но да видим кога и каква и дали  Mr. Green

# 172
На куц крак, 4естита годиШнина на Енви   bouquet  Желая ви оЩе много десетлетия Щастлив семеен живот   bouquet

На Аги и СаШ съЩото   bouquet

И 4естит рожден ден на дядото на Дан4ето   bouquet  Да се радва на оЩе много правнуци  Mr. Green

Дан4е, радвам се 4е иzкарахте така добре на сватбата  Hug А като каzа нова техника.....ние в4ера си актуалиzирахме наШата  Laughing Купихме си огледално рефлексна камера и сега се (и я) мъ4им  Laughing

Купихме на Милена колела беz педали  Grinning    Добре се справя. Целта е да се нау4и да паzи равновесие и после направо Ще минем на истинско колело беz помоЩни гуми.

# 173
Честита годишнина, Аги   bouquet Бъдете винаги влюбени и щастливи  Heart Eyes
Честит празник и на дядото на Данчето, да е жив и здрав и много да го радват!

Татянка, колелото много ми харесва, със здраве да си го кара Миленката. Такива видях за първии път в Лондон и първо ги гледах така  Shocked но после ми се видяха супер идея  Crazy

Утре ми е първия работен ден  Rolling Eyes Пожелайте ми късмет  Peace

# 174
Честити годишнини на Аги и Енви,желая ви още много дълги и безоблачни семейни години преизпълнени с любов и разбирателство!

Наде,стискам ти много палци да ти мине чудесно и като по вода първият работен ден! Hug  bouquet
Нещо не съм чела много и не съм разбрала какво ще работиш ,но ще се поправя Blush

Стискайте палци и на мен утре е последният ми семестриален изпит по Граждански процес така се надявам да го взема Praynig Praynig Praynig,близнаците втора седмица са на градина тук до нас и много им харесва,явно има значение като познават всички деца и си е съвсем близо до вкъщи,от първият ден си казват на лелките за тоалетната,нямат проблеми и за ядене и спане и сутрин тичат с огромно желание дори да не изпуснат закуската,така и аз съм спокойна,желая ви лека нощ и успешна нова седмица утре!

# 175
Добр вечер!
Данче, радвам се че сте изкарали добре.
Успех утре на Надето и Джинджър, Вальо и Ренката.

Татянка, аз не го разбирам много това колело.С двата крака ли бута?

Лека нощ

# 176
  • София
Купихме на Милена колела беz педали  Grinning
Садисти!!!  Mr. Green
Веднъж в парка Заимов видях дете с такова кольольо и се хвърлих в размисъл, що така тея хора се гаврят с детето си.  Laughing Wink
Валски почти си е счупил едното помощно, та си мисля, че и на него скоро ще му се наложи да се учи да балансира.

За нас утре е първият яслен ден и ми е едно такова приповдигнато, но и доста притеснено. Ееехххх, Радини вълнения!  Grinning

Успех и на Надето и Джиндър!  Peace

# 177
Привет!  Hug
Ще си позволя да пиша без да съм чела последните странички.  Blush
Преди няколко часа се върнахме от Велинград...скапахме се от път.  Tired
Адашче, не минахме през Хасково, затова не съм звъняла.
Вярно - природа, чист въздух, басейнче, хубав хотел, приятна компания, ама 8 часа път ...с Алекс  ooooh! ooooh! ooooh!
Иначе се видяхме с Маги, децата поиграха малко, много е посраснала и не спира да бърбори и да бяга, бонбонче сладко си е тя  Heart Eyes
Утре ще ви чета, лека от мен!   bouquet

# 178
Здравейте, момичета!

Смин, тъкмо да те питам що чиниш тук по късна доба и ти си си казала. Аз чак сега зацепих колко е часът там.

И аз не съм чела, за което ще ме извините, но съм на края на силите си и не ми остава ред за компа. Остава ни ден до пътуването и още не съм готова с всичкия багаж, а и къщата почистваме междувременно из основи, че нали е за продан  и всичко си стои в нея, та не е само един прохосмук да минем и туй то.

Искам да пожелая приятна ваканция на Татянка, знам че летим в един ден. Надявам се с всички останали да наваксам другата седмица от Варненско.

# 179
  • София
Добро утро! Аз пък прочетох последната страница и честити годишнини на Аги и Енви!

Ние се прибрахме снощи! Прекарахме чудесно, Халкидики много ми хареса! Както каза Милен - не виждам причина да ходя повече на нашето Черноморие/ да не се обидят Варненки и Бургазлийки!/! Водата кристално чиста, малки спокойни плажчета, спокооойствиееее! Ние бяхме на втория ръкав - много е красиво да пътуваш по пътя, обикалящ полуострова, има страхотни местенца!

Аз също започвам с изследванията на Мати за ясла - другата седмица трябва да е ученик заедно с кака си! В нашата градина има забавяне заради ремонти, но само на градината! Яслата ще си започне от15-ти!

Надявам се всички да сте добре! Мати така и не спря да кашля - остана сутришно кашляне! Слава богу, не зарази никого!

Ще кача снимки и ще дам линк!

Общи условия

Активация на акаунт