В прегръдка, дрешка или люлка, ОКТОМВРИ бебчо сладко ще си нунка

• 13 556
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
feel_u успех на адаша с яслата.И ние ще сме като за първи път хич не му се ходи на милия.Беше 2 месеца ваканция и сега само като споменеш ясла и почва да хленчи ама няма начин и аз съм човек все пак  GrinningКогато отиде за първи път аз сигурно съм решала повече от него  Embarassed
Някой да знае къде мога да намеря актуално инфо за Милка ленд.Никъде нищо не открих newsm78

Гери, детска, детска  Wink

От яслата ни изписаха преди повече от 2 месеца.... И моят ревеше до последно (3 г), ама сега иска да се връща.... Детска им работа!

# 136
Аууууу вие сте батковци забравих извинявам се  Embarassed
Ами ние една седмица ще помрънкаме струва ми се че трудното ще е когато бебето се появи.тогава с кран не можеш  да го изведеш от нас  Laughing

# 137
  • Пловдив
Хайде и аз да се отчета - вече официално съм в 45-дневен болничен преди раждане.
Бебето е към 2300-2400, всичко уж е нормално.
Към 10 септември пак на преглед и да се разбираме с доктора какво ще правим.

Гери за първи път чувам за тази Милка ленд, като разучиш нещо разясни и на нас.

Иначе термометър имам един дигитален, който въобще не мери правилно и си ползвам стария живачен. Сега за бебето въобще не се бях замислила че ще ми трябва пак.

Щерка ми я хвана някакъв от летните вируси вероятно - одеве повърна, после вдигна температура, дано се размине бързо и да не ме хване и мен.

# 138
  • Велико Търново
Недялка, надпиши ми пак моля те снимката в "Коремчета"  Praynig Не е от най-качествените, ама ни извардиха като се глезотехме с котарака и реших да ви я покажа. Simple Smile

# 139
Гери за първи път чувам за тази Милка ленд, като разучиш нещо разясни и на нас.
Гледах рекламата по тв в София го отварян на 04.09 само това знам

# 140
Милка ленд минлата година или по-миналата, ако не се лъжа бяха опънали пред НДК около фонтаните... сега незнам...

# 141
Oх мацки да ви се оплача  Cry
сега ходих на фризьор да се боядисам и пострижа за сватбата на сестра ми в събота и направо ме  направиха на нищо-таз фризьорка като се уплаши че ми е много косата как ще я боядиса я смали поне с 10 см и я филира с оназ гадната ножица въпреки че и казах че не искам и накрая даже се отказах и от боядисването - охх плаче ми се сега приличам на някоя леличка а ми предстоят най важните събития в живота ми-появата на бебчо и сватбата моля се поне малко да придобие форма до раждането  Cry
сега трябва да търся някой да ме боядиса ама за днес хич не ми се занимава повече-сори че ви се изповядах така ама много ми е криво на ръба съм да заплача

# 142
Здравейте октомврийки със закъснение ви честитя първото октомврииско бебче , да е здравичко и послушно а на всички ви леко и безпроблемно раждане Аз съм от октомврийки 2007 и често ви шпионирам Ех носталгия

# 143
Момичета видяхте ли при септемврийките има 2 бебета днес

# 144
Мечтание, ти хубаво ни шпионираш, ама вземи ни вдъхни малко кураж и опит)))))))))

SvetlI_81, не се ядосвай! Такива фризьорки некадърни и аз толкова да мразя, и мен са ме окошутвали така, та те разбирам, ходих като болна после. Виж друг фризьор и там да те боядисат, ам аутре на спокойствие, че днес явно ти се е натрупало много.  Hug

# 145
Светли, не ти завиждам....
И аз съм попадала на такава - рече и отсече, че тека не ми отивало и ме направи на лелка.
До раждането ще израсте, пък и ще посвикнеш, ама за сватбата... Поне иди да ти направят прическа преди сватбата  Hug

Мечтание, нямаме никаква информация за първото ни бебе, тя майка му - Поли рядко пишеше, но се надяваме да е добре и да се включи пак като се закрепи и си го прибере
вкъщи  Praynig

Момичета видяхте ли при септемврийките има 2 бебета днес

Сигурно и нас ще почнат да шпоинират Ноемврийките след 2-3 седмици  Simple Smile

# 146
  • Бургас
Наде ма вие сте сташна двойа със сладура.
Ма той голям глезльо.
Направо ти завиждам,че имаш такова гальовно компаньонче.
И гледам от сега си коцуникират с бебата. Hug

# 147
  • Варна
Ударих му един сън, пак съм в лека депресия ,не ми се обяснява-ще мине, другия месец най-вероятно.
Тая вечер ще излизаме на поход пак, не мога да живея вкъщи, а отсега се замислям зимата как ще се стои с дни затворена   ooooh!

За термометрите-мислех да отида до магазин Самоздрав, там има множество подобни уреди и да си избера термометър, но 120лв са много за подобно нещо, както се казва-не е от желязо и ако се счупи, или повреди, или пък излезе фабрично дефектен кой ще дава още 120лв за нов-сори,но ми се вижда изгъзица, освен ако родителите имат финансова възможност да си купуват всеки месец-ОК, при мен не е така.

Шики, ние ще сме с презиме -ов, нямам никакви притенции за неблагозвучност и подобие,нито пък ми се разправя с документи или обяснявания, защото винаги ще има кой да попита-защо решихте така
Щях да ти казвам,че имената на двамата ви са като на една историческа двойка съпрузи-цар и царица, български
Понеже мъжът ми има колега,който се казва Цезар и се шегувахме,че жена му за да е благозвучна с неговото име трябва да се прекръсти на Клеопатра, та тогава проверихме за името на моя(твоя мъж) как му се е казвала жената и се оказа,че е като теб

А на септемврийките не им останаха бебета за септември, то не че при нас няма да  е така-да са им живи и здрави

# 148
здравейте, Октомврийки! Някои софииски мами са на среща, но аз днес пак ще пропусна. Още се гледаме с малкия, а с него на среща няма как да отида, че е много палав и в такова едно никакво време. Да ви се похвалим, готови сме за градината, от понеделник, всички изследвания са ни наред и от 1.09. тръгваме на градина. Надявам се най- после и аз малко да отдъхна и да имам малко време за себе си преди раждането.
 Ние ползваме дигитален термометър, но не помня каква марка беше, трябва да погледна. Малко по -бързи са от обикновените и по- безопасни.
SvetlI_81, за съжаление много некадърен народ се навъди. Повечето си вършат работата през пръсти, но има и по- страшни неща дето могат да ти се случат, гледай от веселата страна на нещата. Важното е да сме живи и здрави...
maja, бързо да оздравявате, че тия работи не са хич приятни- безсънни нощи, лекарства притеснения, пази се и дано има кой да те отменя от време на време. Да чукна на дърво, това лято не сме се разболявали сериозно, но идва зимата с многото вируси... Ако се наложи малкия ще го спра от детската, за да не ми носи зарази от там. Трудно ще е с две ама, по- добре от гадните болести...
gery_roz, ами то и наще октомврийчета могат да станат септемврийчета!
На всички пожелавам лек ден! Ще чакаме снимки от днешната среща:)

# 149
SvetlI_81 ,искренно ти съчувствам CryАз в 4 месец реших да отида да си оправя косата защото бях започнала много да напълнявам(20 кг сега съм плюс 32кг Embarassed)и имах нужда от някъква промяна .От там излязох :1-во с тъмна коса 2-подкъсена с 20 см и 3-то на прическа с която приличах на телевизор в главата Много страдах и плаках но сега поне порасна малко и мога да я връзвам.Знам че това няма да те успокой но се надявам поне да те разсмее Crazy

Общи условия

Активация на акаунт