В прегръдка, дрешка или люлка, ОКТОМВРИ бебчо сладко ще си нунка

• 13 549
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
Минавам да кажа "здрасти" Simple Smile Добре съм, бебчо е добре, все още му харесва "на тъмно" за щастие Simple Smile
На мен започва не ми пречи ежедневното безхаберие - денят ми минава в четене, разходки, леки упражнения и
приятни разговори по добричките кафета.

Отивам да ви чета. Прегръдки за всички Hug

# 166
Здравейте, момичета! Първо ще се отчета как минаха деня на отворените врати във Втора градска и срещата и после ще чета, че доста сте писали.

Първо за ден на отворените врати - първоначално малко се отчаях като видях болницата отвън (защото аз досега не я бях виждала дори), но родилното отделение не е зле, ремонтирано е и е в прилично състояние. Показаха ни родилна зала за нормално раждане и родилна зала, която е само за секцио. Родилните зали са доста големи и можа да кажа сравнително празни, т.е.няма да хванете клаустрофобия, както в казахте, че било в Шейново. Минахме през една стандартна стая, за да видим как е и през една ВИП-стая. В обикновената стая са само две майки, имат си ТВ и смятам, че е прилично. Предимството на ВИП-а е, че си има самостоятелна баня. В тази болница бебето си стои при майката, което за мен е важно. Само не ми хареса много отношението им към кърменето, т.е. не ти дават бебето веднага, а чак след 6 часа, което на мен ми се вижда много. Знам, че в повечето болници дават бебето на майката да си го кърми до 2-3 часа след раждането. Същото така казаха, че им давали и вода, пък аз много не искам. Иначе всичко друго е ОК, също важно за мен е, че през тези 6 часа, когато бебето не е при теб НЕ му дават АМ. Та, това е в общи линии за Втора градска болница. За избор на екип се плаща  900-1000 лв. и ако искаш упойка още 200 лв.

А за срещата какво да кажа - беше много приятно, събрахме се 14 бременни и навсякъде, където минехме само ни одумваха  Laughing, а една жена каза, че сме много сладки. Поприказвахме си, попремерихме си коремчетата, поснимахме се и така общо взето. Аз качих малко снимки, но има още много от другите мами.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278898

# 167
  • София
Айдеееее на снимковия матриал  Mr. Green http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=278898&pid=7235666

# 168
Ех че хубаво !Браво момичета ,много сте се събрали  на срещичката.

Мая дано  Алекс да се оправи по-бързичко ,а ти да не се заразиш ,че ще изтормозиш  малкия човек .

Параход аз май съм се пообъркала ,но като видях на снимките фотоапарата разбрах,че ти си  любетелката на фотографии

Ех ако знаете как ме мъчите с тези котешки снимки ...Моята красавица умря миналата година на 18 години ...ех

Благодаря за милите думи , липсата на баткото ме насочи към бебешкити магазини и там се утешавах ...

# 169
аз утре си получавам последната заплата и като знам какви са тутки в нашата фирма и кой знае кога ще ми занесат болничния в НОИ мога да си очаквам парите чак ноември 

И мен това много ме притеснява.
Ако това ще ви успокои имало вече срок за счетоводителите за подаване на болничен и ако закъснеят ги глобяват лично.Така че може и навреме да стане работата Peace
Много сте сладки всички и всички сте много пораснали и разхубавили  Hug
Трикси пораснал ти е корема Hug   bouquet
Сега видях че сте на  Съни в любимата сладкарница Laughing

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 20:19 от gery_roz

# 170
  • София
Момичета, супер сте! Не се учудвам, че сте привличали всички погледи, направо греете  Simple Smile Благодаря, че споделихте с нас днешните емоции! Трикси това  гадене те е стопило направо. Но го погледни от добрата страна - като родиш веднага ще си във форма  Simple Smile

Жанет, знам че няма как да стане, но се постарай да не се тормозиш за работата на мъжа ти. Сигурна съм, че ще си намери бързо друга работа, а вероятно и по-добре платена.  Peace

# 171
  • София
сори, че не можх да дойда.

ама сте хууубавии,

ама сте най-прекрасните бременни манекенки  smile3534

браво на нашия отбор октомврийски!

smile3525

# 172
  • Бургас
Хеубавици пу-пу дане ви е уроки.  love001
Как съжалявам,че Софията е толкова далечеееее.
Иначе и аз да съм изтипосана на тези снимки. Crossing Arms

# 173
  • Бургас
Шики честити ти розови гащи ,засега.
Както казва мойто мило има време  да стане момче. smile3532

# 174
Леле, shikimiki, как така момъка е станал девойка  Shocked Да ти е жива и здрава и по-добре, че сега си го научила, отколкото при раждането  Hug

Виждам, че за болничните говорите. Нашата ТРЗ каза, че още не ги е носила, защото още не били внесли осигуровките  ooooh! и като знам как ги внасят с по 2-3 месеца закъснение се чудя и аз кога ли ще си получа парите.

Аз утре цял ден ще съм на гости на една мама и ще мога да пиша чак вечерта.

# 175
  Така е с първия болничен.Майка ми е счетоводителка и има две бременни във фирмата.И като им е занесла болничните в НОИ са и казали че ще и ги вземат чак като си оправи фирмата за предходния месец и си внесе всички осигуровки на служителите.Та от тази информация и на мен ми прилоша,но аз целия август съм в болнични и реално в началото на септември ще ми ги носи счетоводителката,та дано към средата на септември да имам парички.Със следващите вече май няма да има проблеми.
 И аз много се радвам че успях да се класирам за срещата  Hug!Всички момичета сте страхотни,жалко че неможем да се виждаме по-често  Sad ,с някои дори неможах да говоря,че бяхме доста тумбачета  Joy!
 Отивам да бачкам и лека вечер ви желая Hug!

# 176
  • София
Ехааа момичета, много сте хубави!   bouquet
Седя, гледам ви и си представям как сте били като облачета по НДК..
Много съжалявям, че не успях да се класирам..

# 177
  • Варна
Здравейте, абе аз очаквах повече хора да видя на снимките, даже Северинка никаква не се забелязва-явно тя е била папарака и ще чакаме на Параход творчеството да я мернем  Grinning
Пу-пу, страхотни тумби имате

Шики,честито малко розово мики  Laughing, е така де и една мома-варненка трябва да си имаме  Heart Eyes
Ние току-що се прибираме от разходка, установих че вече тричасовото ходене ме мори много, а съм си обещала,че след 15ти септември започвам живот и здраве яко ходене всеки ден, сега мога само вечер, но дано е по-хладно тогава
Хайде лека вечер,дано може да се спи и тая вечер

# 178
  • Бургас
Тонинце ма как три часа? #Crazy
Аз на първия изплезвам език до земята и търся къде да се скътая.

Сикониум наминавай по-често мила.
Хубаво е,че опознаваш Добричките кафенца.

# 179
  • София
Много ми беше хубаво на срещата днес, толкова е приятно да си сред хора, които са на твоята вълна!  Peace Наистина бяхме атракция за хората  Joy Joy Joy Дано и за лекциите успеем да се организираме! Азги чакам с нетърпение.......
Гери,видя ли как ми е пораснал корема, те Сиси и Еличка само ме майтапят с чашите с водата, то се вижда от коментара под снимката  hahaha
mylili, днес ги гледах момичетата как си поръчват и си хапват кой сладичко, кой соленичко, а аз не смея нищо да си поръчам да няма инциденти от рода  Sick Гадничко е ама кво да направя! Само да ми е живо и здраво детето друго не ми трябва!  Peace
shivani, жалко, че не можа да се присъединиш!
Шики, ама верно ли бебчо е бебка!  #Crazy Ми честито тогава и добре дошла в розовия отбор  Wink
syconium  Hug
Светли, съчуствам ти мила, аз също съм имала такова неприятно изживяване и те разберам напълно! Вече залагам на сигурно  Peace
Лека нощ от мен и приятни сънища!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт