В прегръдка, дрешка или люлка, ОКТОМВРИ бебчо сладко ще си нунка

• 13 553
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Светлинце не се стресирай.Това е коса,а твоята като я гредам пу-пу е мнооого гъста и здрава.
Ще израсте още по-хубава. Hug

Майче дано бързо ви мине.

и аз чакам снимки.

# 151
Здравейте и от мен  Flutter

Явно днес народа е по срещи Party

И аз не мога да си купя термометър от 120лв, мисля да си взема един дигитален, но се чудя и за този тип залъгалка, някой каза че няма смисъл, аз просто ей така, да имам резервен вариант/демек два модела/ newsm78

Започнахме май вече да тръпнем в очакване, а  smile3521

# 152
SvetlI_81 ни са притеснявъй  Hug пробвай с пяна или други средства да се подобриш, пък бързо ще израсте новата коса, даже още след 1-2 къпания ще се пооправи
за съжаление това е риска при ходене на фризьор, по възможност постригванията да не са близо до важни събития  Naughty
а пък на мен косата ква гадна ми стана последните месеци ooooh!

# 153
ей супер сте  Hug благодаря ви много
аз не знаех за тези термометри сега като ви чета се стряскам от тези цени  ooooh!
аз утре си получавам последната заплата и като знам какви са тутки в нашата фирма и кой знае кога ще ми занесат болничния в НОИ мога да си очаквам парите чак ноември  ooooh! Whistling дотогава ще съм на издръжка на мъжа ми,което не ми е много по сърце ама ..... друго си е да харча за каквото си искам друго си е когато се съобразявам.
Госпоице не се депресирай  Praynig
Наде много сте сладки с котака и Фиил Ю и Параход са страхотни с коремчетата   bouquet

# 154
  • София
Пак сте си изписали писането  Crazy

Аз днес до обяд висях в болницата. Отидох на гладен стомах, че трябваше да давам кръв и като си пих шепата с лекарствата...като ми стана лошо  #Crazy Не че някой ми обърна внимание, а аз цялата треперех. Доки ме прати долу в лабораторията и каза преди да се кача в кабинета да ям нещо. Ей, добре че я послушах, че 40 мин бях на запис на тонове, сигурно щях да пукна от хипогликемия. Тоновете ни са добри, не засякоха контракции. Дребната се опитваше да изблъска колана. Как смеем да й правим "Биг Брадър" и да я подслушваме  Laughing
Провериха ме за разкритие. За щастие няма такова. Шийката се била центрирала, което незнам какво означава.
Питах за багажа за болницата - чехли, гримове и лична карта. А аз какъв сак съм приготвила  Mr. Green
Ще трябва да си направя тестове за упойките, но някъде другаде, защото във Вита явно няма алерголог.
Хемоглобина ми от 114  е паднал на 109 въпреки че пия Малтофер 2х1. Казаха ми ако искам да пия Тотема. Има ли смисъл да ги сменям?

Ей, как ме е яд че няма да присъствам на срещата  Tired Да се наснимате хубаво, че да ви се порадвам.

Тони, какво се тормозиш тия дни, душа? Гледай какви хубави покупки си направила, я се усмихни! Simple Smile

Светле, последния път като ходих на фризьор и мен така ме докаросаха. Че и ми отрязаха бретона, направиха го къс, въпреки, че изрично казах да не го скъсяват. Като ме издухаха със сешуара изглеждах добре, но после без фризьор същата форма не можех да постигам сама в домашни условия, направо си приличах на зелка. Ама аз си бях виновна че отидох при непознат фризьор. Нищо, коса е, ще израсте. За сватбата на сестра ти помоли да измислят нещо, да те  оформят хубаво със сешуар.

Неди, не каза в кой квартал си в Бургас. Може да си ми съседка.

Пак повечето ви пропускам, ама наистина не помня какво щях да ви казвам  Blush

# 155
Ние ползваме дигитален термометър с мека шийка. Отчита за около 8-10 секунди.
Докато бебето е малко- не мърда толкова и не е проблем да му се мери Т, където и да е, но моят напоследък така се съпротивлява, че Т мога да меря само ако има много висока такава и се е отпуснал или е сънлив още...
В другите ми отчетни много хвалеха някакви ушни термометри на Браун, но доколкото аз знам този тип термометри са препоръчителни за след 6 месечна възраст... не че ще ми бъде позволено и в ухото да меря, ама пак шанса за успех е по- голям...
Този инфрачервен термометър на Пуки ме заинтригува, но и на мен ми се вижда супер скъп, ще разуча няма ли го някъде по- евтино Wink...

# 156
mylili, я кажи как ти проверяваха шийката, питах аз по-напред, ама отговор не получих.

А за шийката, за центрирането, това което съм чела е, че трябва май да е или вляво или вдясно и като започне да наближава раждането започва да се изправя, за да има откъде да тръгне да излиза беб, ама да не се шашнеш сега и да помислиш, че тръгваш да раждаш  Naughty

Преди имаше едни термометри, някой е виждал сега да каже, които се лепят на челото и показваха резулата, ама не помня дали бяха като цветово оцветени или нещо подобно.

# 157
  • Пловдив
аз утре си получавам последната заплата и като знам какви са тутки в нашата фирма и кой знае кога ще ми занесат болничния в НОИ мога да си очаквам парите чак ноември 

И мен това много ме притеснява.

# 158
Така, аз се завърнах от ЖК и съм малко в шок! Оказа се, че ще си имаме момиченце!!!!!!!! Честно казано си имах едно на ум, ама все пак съм си шокирана, явно много съм свикнала с мисълта за момченце! Тъй да се каже неподготвени сме за тая информация Joy! Иначе всичко ни е идеално, точно за официалния термин сме си. Плацентата леко е започнала да зрее, но все още е на 0. Водите ми са чудесни за времето си, обърнати сме в изходна позиция. На корем не съм пораснала, само на височина на матката съм наддала 3см иначе обиколката ми в изправено положение е 91см., вече съм 60кг. и така... Сега трябва да свикна с мисълта, че ще си имаме момиченцеееееее. Оле, добре, че не е обратното  Joy! Сега поне дрешките ще са използваеми hahaha!

Та отново да се повторя :ЩЕ СИ ИМАМЕ МИЧЕНЦЕ И ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ СИНИЯ ЩЪРКЕЛ НА ПЪРВАТА СТРАНИЦА С РОЗОВ! #Crazy #Crazy #Crazy

# 159
Ей ги и първите отзиви от срещата Simple Smile Мина в шеги, закачки, пастички и палачинки Simple Smile
Като за последно, 13 майки се отчетоха и един батко (на sunny77)

Снимки ще качвам сигурно уикенда, че само аз съм направила към 50, а имаше и още фотоапарати.

# 160
  • София
Хех, Шики, честита ви девойка! Ще се пренастроите скоро на розова вълна. Аз пък винаги съм мечтала за момиченце и мисля че ще ти е супер!

Инче, няма страшно, не се плаша. Ами тъй де, организма вече усеща накъде отиват нещата  Wink

Абе за тия термометри и аз не съм решила още.Потутквам се, защото имам един дигитален с мек връх, за деца е и съм доволна (на себе си само съм мерила ). Тия биберони термометри ми се струва, че много кратко ще се ползват - докато бебето е на биба. Тия за ушенце незнам до колко са точни, а инфраред ми се струват скъпи. Поне в нашата къща термометърът нее от най-ползваните неща и незнам дали си струва. Иначе като идея ме кефят.

Айде чакаме снимки от срещата!

# 161
Привет, октомврийки Simple Smile
Аз съм от миналогодишните мами-октомврийки!
Честито ви първо бебче-талисманче  Heart Eyes Живо и здраво да е за радост на мама и тати!

Като ви гледам се сещам за миналата година по това време и такива мили спомени ми навява.... Blush  Heart Eyes Остана още малко и ще гушкате най-голямото щастие на света! Късмет, леко раждане желая на всички ви и здрави бебета когато му дойде времето  Wink

# 162
  • София
Много е мило, че ни наглеждат миналигодишните октомврийки!
Ама пишете повече, че поне аз почвам да се панирам, другата седмица влизам в 9-ти месец
и почвам много да си мисля.. Та вашата подкрепа е ценна много Simple Smile
Хайде девойките, чакаме снимки от срещата.
На мен денс ми беше много зле, чак се стреснах и не посмях да изляза в жегата Sad

# 163
Сега успях и да ви попрочета Simple Smile

На Милка ленд видях рекламни билбордове, ще бъде от 4-и на площад Батенберг.

За термометрите съм съгласна с мнението на Барабина - обикновените дигитални са пълен боклук, живачните са по-добрият вариант за стандартно мерене при възрастни.
За детето и аз искам да си купя инфрачервен, този на Пуканка е от скъпите - има ги и по 85-90 лв. Като се разрових в интернет, видях на един от тях, че може да измерва както в ухото, така и с допиране до челото - все в рамките на 4-5 секунди.

И аз да ви се оплача на свой ред от перипетии с болничния. Отивам днес да го взема от доктора си, хем тече вече седмица. Той вика - нямаш проблем, но понеже се занимаваше с някакво девойче с проблемна бременност, сестрата го чака половин час да й даде инструкции.
Разгеле седна тя да пише, вика - ама трябва да ми дадете лична амбулаторна карта. Аз "кво е тва?!?" Тя ми показва и обяснява - трябва да го вземете от личния лекар.
А то август, аз личната си лекарка не съм я виждала откак ми издаде направление в началото на бременността, знам ли я на работа ли е...
На работа се оказа, и в най-голямата жега отивам аз първо да чакам на опашка за формуляра в книжарницата на поликлиниката, после чакам и бабите пред нейния кабинет... Два часа по-късно се сдобих със заветната бумага, но болничния остана за понеделник, когато пак ще ходя при гинеколога.
Тюх!
Не е държава това Simple Smile

# 164
Наде, много сте сладки с котака Hug! Как ми липсва моя Боко...

това е моето коте  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт