Леле, колко са големи ОКТОМВРИЙСКИТЕ кореми!

• 16 036
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Трикс за мен общо взето всяка дата между 04.09 и 04.10 е прекрасна дата за раждане  Laughing
Просто 17-ти е хубав празник, а малката сама ще си избере датата Simple Smile аз вече съм спокойна, понеже моята доки се върна от отпуска и е на линия Simple Smile
Мен ми се иска като мине средата на септември да раждам вече Simple Smile
Трикс браво за хемоглобина, а за урината според мен пусни още една...

# 181
  • София
Здравейте!
Честито на рожденничката и сватбарката!

Сигурно ли е това, че утре лекцията е от 10 ч.? И така ли ще е през целия месец? Аз сигурно ще се обадя да се запиша, но не съм сигурна дали ще дойда.

При нас нищо интересно. Чакам си другата седмица прегледа.
Гледаме се със Сонята и ходим по парковете.

# 182
  • Варна
До сега ви четох.
Тони, има черен списък на продавачите в Продавалника. Опиши историята там и коя е майката дето ти е продала коша, за да не пазарят от нея и други. Ако бях на твое място щях да й върна кошницата и да си искам парите. Ти не си благотворително дружество все пак за мошенници.
Триксооооооооооо,ти ли ще раждаш първа Laughing? Като гледам септемврийки колко бебета родиха през Август ми се плаши окото че и при нас се почва.
Днес и аз бях на ЖК и ми взеха кръв и урина. Гладна , жадна ходих ,че като ми премаля, едвам се прибрах. Сега следобед трябваше да ходя и при лекарката да ме гледа на УЗ ама май ще отложа за утре или вдруги ден, че още не мога да се осветкам. Така ми се ходи и излиза, ама пусто що всеки път ми става зле като се покажа на слънце. Добре съм само в къщи като си стоя на 18 градуса климатика. TiredА бях зиморничав човек и лятото все висях на слънце,плаж или язовири.

# 183
  • София
Аз пък тази бременност съм обратно на температурните усещания - през по-голямата част от времето ми е хладно . Горещо ми беше в наистина горещините, но захладнее ли малко почвам да се обличам. Mr. Green

# 184
  • София
Аааааааа, Пуки, моля, моля, ни щъ да съм първа  Naughty говорим си с малката пикла да се ражда след 22.09 ама то е инато магаре ( като баща си ) и не знам какво ще реши! Аз залагам на Еличка и Съни да са първи  Peace казах им го и като бяхме на срещата, ще видим дали ще позная!
Рени, от септември всички лекции ще започват от 10 часа със сигурност!
Сиска, аз Галята я виждах на една предпоследната лекция на 9 месеца през август! Изглеждаше страхотно ама нещо не ни обръща внимание напоследък! Благодаря ти, че ми напомни за Инчето!

# 185
Абе мацки някоя знае ли от къде да си купя такива кълъфи дето се слагат на холова гарнитура,столове обличат с тях.Дано сте разбрали за какво говоря, че не съм много по обясненията newsm78 Thinking

# 186
  • София
Трикси, може пробата от урината да ти е замърсена и да нямаш бактерии. На мен ми се е случвало. Пусни си стерилна урина, така и да има гадинки ще ти направят антибиограма и ще знаят с какво най-лесно ще ги уморите.

Ей, как ви завиждам, че утре ще се срещнете.  Rolling Eyes На мен последната лекция би ми била интересна и живот и здраве ако всичко ни е наред ще попитам дали ще ми позволят да я посетя.

Ренка, незнаеш каква щастливка си, че вместо да се потиш като нас усещаш хладинка.

Пуки, и аз щях да се гътна последния път като ходих на гладно. Взеха ми кръв и ме пратиха да хапна преди прегледа, че бях обелила очите.

За раждането да се разберем от сега - всеки да си чака реда и никакви бебоци преди 9  месец  Naughty И на мойта й обяснявам да видим дали слуша и с двете уши.

# 187
  • Варна
Абе мацки някоя знае ли от къде да си купя такива кълъфи дето се слагат на холова гарнитура,столове обличат с тях.Дано сте разбрали за какво говоря, че не съм много по обясненията newsm78 Thinking

Шият се по поръчка. На мене тапицерка ми направи такива калъфи за гарнитурата в трапезарията, че е бяло и черно като далматинец, а ние все там стоим и цапаме. А тия калъфи хем стоят като тапицерия,хем се свалят много лесно за пране.Ако това имаш предвид де. Шивачка не можах да намеря да се хване с такова нещо, а готови които да паснат не намерих.Има покривала разни само,които се замятат и като седнеш се изсухлят.

# 188
Здравейте, сладки дебеланки   love001 /да ме извинят тези, които може да се засегнат/.
Чета вече сте се застягали да перете и гладите дрешките, които вече сте напазарували. Детската ни
стая си чака още мебелите, на таткото му се струва още рано. Иначе като бяхме на 26 август в София на
доктор, направихме най-важните покупки но още си седят в торбите.
Купихме много хубави неща.  newsm44 Взех си две шишета, залагалки, комплект за изписване, пелени, две хавлийки за баня, подложка за повиване /много е яка Laughing/ и дрешки. Незнам дали е добре, но взех комплекти /  памучни ританки, боди с къс ръкав и отгоре жилетчица с дълго ръкавче/, така си мисля да обличам Танко мамин като се роди. Одяла незнаех на какви да заложа, защото имам 3 бр. вълнени пелени от едно време и се чудя още дали да ги ползвам. Тях ще купим по-нататък. Пък и аз нали ще съм в София може би цял месец. Количката ще я купим когато ни изпишат от болницата, таткото иска да ни види живи, здрави и много щастливи. Пък и да знае, че имаме две крачета, две ръчички и всякакви такива  newsm03
Нещо бая се ослушвам напоследък, защото още не съм разговаряла с докторката от Тина Киркова Sad.

А да се похваля, Танко вече е заел изходна позиция и от време на време получавам болки много ниско долу. Често ми се втърдява корема придружено с лека болка.

Хайде стига толкова съм писала  newsm12

# 189
  • София
А така, ето и Галята се разписа! Галче, моля ти се по честичко на отчет, че те мислим! Браво за покупките!
mylili, добра идея! Ще изчакам четвъртък тогава имам час при моя док, трябва да му занеса резултатите от изследванията, да гледаме беба колко е пораснала ( не съм я виждала от 3 седмици, дано да е добре  Praynig ) и да си говорим за раждането ( надявам се )! Той все  го отлага този разговор за като вляза в 9ия месец и сега няма къде да мърда!
За лекцията утре:
1. trixy + приятелка
2. sisilia
3. Janita75 + приятелка
4. Eнигма
5. Elichka_mama
6. renni79

7. Елина_Малина + сестра
8. Ина
Да се чакаме пред пицарията в 9.30?

# 190
  • В моята приказка
Запис  bouquet

# 191
Аз съм ОК за 9.30... даже може би ще съм преди това още, че таткото е на работа от 9.00 и ще го закарам или той мен ще ме докара Simple Smile така че аз ще съм на линия, а и трябва да запазим голяма маса Simple Smile
Гале да пишеш по-често! Няма ли да дойдеш на някоя от лекциите да те видим Simple Smile

# 192
Само на Плиска ли има такива лекции?

# 193
ПУКИ точно за това говоря WinkМЕРСИ.Ще си търся тапицер значи  bouquet

# 194
Мими, лекциите в четвъртък са в ЦУМ

Общи условия

Активация на акаунт