Леле, колко са големи ОКТОМВРИЙСКИТЕ кореми!

• 16 035
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Еличка, значи ти ще пазиш място утре  Peace
Пропуснах да ви кажа, че май ми дойде момента за гнезденето, от вчера чистя и подреждам шкафове,скринове, нощни шкафчета, изхвърлям непотребни неща ( странно, че се нанесохме преди година и пак има какво да се изхвърля ). Сега метох и мих терасата, сега ще чистя с препарат плота с котлоните и фурната,чакам и пералнята да изпере да простирам! Чудя се кой ден да пера пердетата и одеялата и да мия прозорците ама ако мъжо разбере какво ми се върти в главата ще ям голям бой  Embarassed Та в тази връзка си мислех дали да не викна някоя фирма за почистване да измие прозорците, да изпере дивана и матрака, да почисти основно банята и т.н. абе да меотмени в основното почистване на апартамента! Някой ползвал ли е такава фирма и има ли отзиви и координати и много скъпо ли ще ми излезе, защото предпочитам да не скачам на сляпона първата, която Чичко Гугъл ми покаже???

# 196
  love001 Много се радвам, че се сещате за мен, изключително ми е приятно newsm44.
Само за това ми става гадно, че като гледам как се събирате всички сладурки за лекцията и ми иде да си грабна багажа още утре в 5 сутринта. Но тази седмица ще си остана в Гоцето и от другата най-вероятно ще дойда вече.
 Ще вляза да провера и програмата и ще се запиша за целия месец пък..........
Много от лекциите май ще започнат да се повтарят, и много от вас сигурно няма да ги посещават и ще ми е много кофти без вас. Това си го помислих на последната лекция на която присъствах и още от тогава ме хвана така леката носталгия Weary.

Но хайде без такива лирически отклонения, ще се видим скоро  smile3503  love001

# 197
  • София
Галче, бързам да те успокоя! Миналата седмица си говорихме точно, че каквито и да са темите, дори вече да сме ги посещавали, пак ще ходим, защото това е просто повод да се съберем Peace то не остана много време да сме с тумбачета така, че ние сме там и ще те чакаме! Само да знаеш, че лекциите вече са от 10 часа и в четвъртък ще са в ЦУМ!

# 198
Трикс, както знаете ние бяхме в доста голям ремонт и аз ползвах услугите на 3 жени, които за мое голямо очудване чистеха само с микрофибърни кърпи, сапун, гъбички, един препарат Фрош и телчета. Беше неописуемо мръсно, прах, латекс по подовете и т.н.  Незнам в София как вървят цените, но аз си мислех, че ще ми обелят някаква сума от 200-250 лв. , а те за мое очудване ми взеха по 20 лева на човек. Мъж ми ги докара от 8,30 до 18,30 миналата неделя и апарта ми светна. Та ако можеш си намери жени, защото ако е фирма ще ти вземат доста  парички си мисля аз.

# 199
Трикси, аз няма да мога да дойда въпреки,че се записах и така. Обадиха ми се от офиса и утре трябва да отида спешно надявам се в четвъртък да се видя с по голяма част от вас.

# 200
  • Пловдив
Ха здравейте и от мен.

Днес влизам за четвърти път и най-много един пост да успея да прочета, все нещо става. Този път обаче наваксах.
Честит рожден ден на Светли и честита сватба на Бебочка.
Честито и на всички влезли в девети месец.

Днес минах през офиса за малко и шефа ми вика-хайде и като родиш и след 15 дни пак на работа. Казах му да има да взима.
Аз уж не ходя на работа, а пък не мога да смогна с нищо-нито с покупките, нито с подредбата вкъщи, нито с прането - трябва да взема поне да изпера някакви дрешки, че предния път като си спомня как ме изненада хайвана, да не вземе да стане пак така.

За козметиката ще взема Себа Мед - защото не съдържа някакви си парабени, които предизвиквали рак, но само шампоан и евентуално лосион за тяло. Крем против подсичане - използвам Бочко и един, който е предполагам със същия състав или почти-Судукрем, но него си го взимам от Англия. Мога да ползвам и преварен зехтин, взех си хубав от Гърция, но не съм решила още със сигурност. Друга козметика не мисля да ползвам, освен ако не се наложи.

Леле улях се. Хайде лека вечер на всички. newsm51

# 201
  • Габрово
И аз да се обадя, че само чета и рядко пиша. За количките - аз сега съм се спряла на PLAY Downtown в комбинация с коша Prima, който е и за кола и за новородено (в смисъл, че има позиции на облегалката и може да става напълно легнал). Обаче минусът й на тази количка са малките колелца. Аз я взимам, защото имам друга, която е много проходима, маневрена и удобна, но няма как да я комбинирам с кош за кола, а и заема много място в багажника, когато се наложи да се пътува с бебчо. Та Даунтаун-а ще ми е нещо като резервна количка за случаите, когато пътуваме... Това, което съм установила е, че няма такова животно като перфектната количка, която да задоволява всички нужди и прищявка на различните майки. Всяка трябва да е наясно какво тояно търси, за да намери своята количка Simple Smile
За козметиката - използвах бюбхен и бях доволна - синът ми никога не е имал никакви зачервявания нито по дупето, нито никъде... Но той пък сигурно не е бил с проблемна кожа... знам ли. Обаче в едно съм убедена - никога не претопляйте бебчовците, защото докато са малки нямат все още добре развита система за самоохлаждане и с това може да им навлечете големи кожни изривания. Големият ми син също е раждан октомври и никога не съм му обличала плетени вълнени дрехи - в къщи си стоеше с памучни ританки (тънки), памучно боди и памучна блузка отгоре. Всичко на всичко да е имал само един - два плюшени гащеризона (че материяте им отвътре, където не е плюш ми се струваше твърде груба и дразнеща). Разходките ги започнахме, когато беше на 15 дена най-много и шапка не съм му слагала - в началото, докато беше топло без нищо на главата, а като стана баш зима, само с качулката на космонавта и в зимното чувалче - то и без това вятър и студ не може да стигне до него... Така поне успях да го каля и да не му създавам излишни претопляния... Сега пак така смятам да процедирам и ако пак нямам проблеми, значи е от системата, а не от бебето Simple Smile

# 202
  • София
Трикс, както знаете ние бяхме в доста голям ремонт и аз ползвах услугите на 3 жени, които за мое голямо очудване чистеха само с микрофибърни кърпи, сапун, гъбички, един препарат Фрош и телчета. Беше неописуемо мръсно, прах, латекс по подовете и т.н.  Незнам в София как вървят цените, но аз си мислех, че ще ми обелят някаква сума от 200-250 лв. , а те за мое очудване ми взеха по 20 лева на човек. Мъж ми ги докара от 8,30 до 18,30 миналата неделя и апарта ми светна. Та ако можеш си намери жени, защото ако е фирма ще ти вземат доста  парички си мисля аз.

Трикси, Галя е напълно права. Ако имаш позната, на която й помага такава жена, помоли я да ти я отстъпи за един ден. Те и без това не ги ползват всеки ден.

Ама накрая когато ще мога да дойда на лекциите някои от вас ще са се обебили и няма да мога да ви видя  Confused Я кажете, според вас, като сме с колички само квартални срещи ли ще се правят или пак ще се виждаме всички?

# 203
http://media.snimka.bg/0535/007325767.jpg
http://media.snimka.bg/0535/007325768.jpg
Ние днес се сдобихме с това и крече за дупе както и кърпички, прах на Сано и вече приключихме с пазаруването.Остава утре само сутиени за кърмене да си взема и матрака но той остава за по натам.Аз се спрях на сандвича на матраци ТЕД

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 18:12 от gery_roz

# 204
  • София
Галче, благодаря ти за идеята, само че в София няма да е 20 лв. на човек, но се замислих!
mylili, ми то хубаво ама нямам такива познати, ако някоя от вас може да ми даде координати на жена, която чисти домове моля да ми пиши, може и на лични! Много ще съм благодарна!
JANITA75, следващия път!  Peace
Гери, много е сладурско червеното комплектче!

# 205
   Привет сладурки!
 Днес ходих до тина Киркова да се запозная с докторката при която искам да раждам.Страшно много ми хареса тази жена.Не мога да ви опиша колко съм щастлива, дано наистина всичко мине така гладко както досега.Съгласи се със всичките ми изисквания и каза че от другата седмица (37-ма) вече ще ме гледа всяка седмица тя.
 trixy, аз от толкова работа забравих да се запиша за лекцията утре,ако се сетиш запиши ме за четвъртък та да се видим  Hug!

# 206
  • Велико Търново
Въпросче - знаете ли дали в Метро или Била продават прах Сано? Питам, защото в Търново в по-малките магазини го няма, а скоро не съм ходила до гореспоменатите. Да знам за къде да врънкам да ме закарат  Laughing

# 207
  • София
Гери, от къде го купи Сано-то? Моя мъж в събота беше в Пиигиса обаче точно бебешкия бил свършил. Наде, незнам да го продават в Била и Метро. Майка ми преди си е купувала от склад за перилни и други препарати. В краен случай става и с поръчка онлайн, въпреки че ако е само за един прах се оскъпява ненужно.

Трикси, ако имах някого предвид веднага щях да ти дам координатите. Освен да ти пратя мъжа ми, така се е специализирал в домакинската работа покрай моето лежане.... Mr. Green

Съни, супер, че си си намерила готина лекарка. Ще ти е по-спокойно.

# 208
  • София
Съни, ако щеш вярвай ама точно за теб си мислех! Знам, че днес ти беше срещата с докторката от Тина Киркова! Много се радвам, че е минала толкова добре и се е съгласила с всичките ти изисквания ( а те хич не са малко  Wink )
Наде, не знам дали има Сано в Била или Метро, но ако няма можеш да си поръчаш от някой от он лайн магазините!  Peace
Мариянка, ма моля ти се не си го и помисляй, той човека сигурно се е специализирал ама не искам да издевателствам!
Мале, аз днес съм спамърката във форума, ще ме извините.....

# 209
Въпросче - знаете ли дали в Метро или Била продават прах Сано? Питам, защото в Търново в по-малките магазини го няма, а скоро не съм ходила до гореспоменатите. Да знам за къде да врънкам да ме закарат  Laughing
Във варненското Метро със сигурност го няма! За Била - не знам. Ако някой не знае къде го има във Варна, да обиколи гаражите на колхозния. Там има поне два, в които съм го виждала.

Общи условия

Активация на акаунт