ЮЛСКИТЕ БОНБОНИ НАшИ-ВЕчЕ ХИч НЕ ПАПАТ КАшИ

• 12 002
  • 299
  •   1
Отговори
# 45
здравейте  Grinning
Мими ,хубаво е че суче, знам какво ти е ,ще мине скоро  Hug
Ками, добре дошла  Hug
Гери, купих на Ева едни кецове на Геокс, бяха доста намалени и затова ги взехме,иначе бяхме тръгнали за обувки и маратонки, първите взехме от К и К ,мъжки са ,но много ми харесаха, а маратонките са Адидас.Днес следобяд ще проверя в Кауфланд за едни обувчици на Бард, като мокасинки, кожени и много меки за по 9-10 лв били, една мама в квартала ги показа и много ми харесаха
Бубулече ,ние сме решили да ходим на Рибарица този уикенд с едно приятелско семейство , то хотелчета ли са там ,не съм ходила никога,има ли много хора,дали ще мога да запазя места от днес за утре да кажем???И хайде дай снимки да видим

# 46
ка4их снимите от по4ивката ни
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=280358
Поне като не купонясвахме с вас да покажем ние как се забавлявахме Simple Smile

# 47
чудесни снимки  Grinning,само как си я вози тази биричка малкия Марти  Laughing Тези бъгита(незнам дали така се казват) карахте ли ги ??То там забелязах и някакви бунгала, има ли хотелчета??

# 48
чудесни снимки  Grinning,само как си я вози тази биричка малкия Марти  Laughing Тези бъгита(незнам дали така се казват) карахте ли ги ??То там забелязах и някакви бунгала, има ли хотелчета??
Мерси,ками27 ! Марти надига вси4ки бутилки,да пробва от вси4ко Simple Smile .Ина4е тези бъгита се казват АТВ ,карахме ги,много е яко,пак бих пробвала.Това са къ6ти4ки дето спим ние и са сравнително нови-от преди 4-5 г,ина4е има хотели.Даже мисля,4е и на място да отидете,без резервация 6те си намерите,сега няма много хора там
И аз купих на Марти от тези обувки на Барт за 10 лв и съм много доволна,ина4е взех и на К К,ама са по-есенни.

# 49
  • Асеновград
Здравейте ,
Гери честит ти рожденник   bouquet !
Буболечка , много хубави снимки , добре сте си изкарали.И на мен ми се ходи някъде , ама сигурно ще е по-нататъка.
Мимоза , дано Мимко е по-добре вече , одеве преразглеждах снимките от общия рожден ден , много чаровна усмивка има тоя твой син.
Аз май трябва да почвам да пазарувам за яслата , съвсем не съм наясно какви дрехи ще искат за там , сигурно такива дето се събличат лесно , пантофи разни и такива.
Като говорите за Барт да ви кажа , собствениците са приятели на една моя съседка и тя ме уверява , че са съвсем качествени обувки , тя също купува за детето си от там , и не само кецовете , пантофите , ами всичките им обувки били хубави , казва че им правели тестове чифт по чифт / това не знам до колко е вярно де /.
Тедовите сандали са Барт , имат си твърда пета , високи са и са на половин цена на КиК , които аз нещо не харесвам , дразнят ме с цените и претенциите си.
Уф , кое време стана , а аз имам още много работа.Утре съм софиянка , така че до сряда.

# 50
Ками, супер покупки си направила  Peace На КиК сините с калинката ли взе? Като ходи по магазини за обувки видя ли някъде по отворени сандалки (или джапанки за бебета май се водят), че сега от такова имам нужда май
Буболечке, супер снимки, Марти е голям сладур  Hug
И аз искам на моренце вече, въпреки че ще ми е мъчно за Десо, от доста време не сме се разделяли за толкова, но щом е за детето, ще се жертвам  Laughing
Мими, една прегръдка от мен за Мимко  Hug наистина е и хубав, ама и чаровен, с излъчване, много го харесах аз  Heart Eyes Пробвай да му даваш течности със спринцовката от панадола, може и да станне
Цитат
КиК , които аз нещо не харесвам , дразнят ме с цените и претенциите си.
много точно казано  Peace

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 16:23 от marisasav

# 51
  • Варна
Пу-пу/това е плюене  Laughing/ за К и К. Аз съм голяма фенка на Geox /за децата/ и редовно дебна намаленията.Ама тук във Варна сега има само на летните модели  Rolling EyesИначе за тези които търсят матратонки само да вметна, че почти всички имат в момента голямо намалени/примерно модели от предната зима/и цената им излиза много добре.Аз купих на Нелия от Мола маратонки Nike и струваха около 40лв.Но намаление имаха и Пума и Адидас и всички.Предполагам че и във София е така. Peace
Буболечка много хубави снимки  Hug
Сега искам да питам:Има ли други дечица в началото на прохождане , които ходят с високо вдигнати ръце  Rolling EyesНелия се предвижва като кючекчийка из градината, а пък нямам спомен Преси да е ходил така  newsm78.Явно е за равновесие, но ръцете не са и в страни , а нагоре.

# 52
  • Асеновград
Има , има , Бути !Тедо според мен влага повече усилия в това да си опъва ръцете нагоре , отколкото в това да ходи.Първо си позиционира ръцете и тогава тръгва.

# 53
  • Варна
Ok Били, ще спя спокойно  Laughing Щото вече 20 дена се предвижва в това състояние, та се чудех кога точно ще си свали ръцете .На всичкото отгоре и походката и е като на Чарли Чаплин. hahaha 

# 54
Има , има , Бути !Тедо според мен влага повече усилия в това да си опъва ръцете нагоре , отколкото в това да ходи.Първо си позиционира ръцете и тогава тръгва.

Laughing Laughing Laughing
Педставям си ги и двамцата  Heart Eyes
Марти ,има едни много сладки сандалетки на Найк, само че доколкото си спомням останали са само розовки,сините май са голями Rolling EyesИмаше и един два модела на Пума в Мола на Стамболийски,а тези на Найк са в Хемуския мол.Аз нещо не съм разбрала,защо без Десо ще ходите??
Бубулече мерси Hug

# 55
  • София
Уинкс, споделям впечатленията на Ками от бг черноморието. Освен, че е под всякаква критика качеството на услугите, не ми харесва и какви чужденци идват тук. На север е по-цивилизовано, но пак с уговорки. В Албена не съм ходила, но преди две години изхарчихме сума пари в Златни и не останахме грам доволни. Вярно в 4 звезди, не в 5, но ако бяхме отишли в 5 (и пак не е гаранция дали щяхме да сме доволни), по-добре Италия да бяхме избрали...Сестра ми и зет ми ходиха пак в Златни тази година, all пакет (  х-лМимоза), ами сестра ми си поръчала кафе в хотела и я накарали да си го плати, защото кафето било безплатно само в рамките на 2 часа,  Shocked питай ме кога ще й вземат пари за кафето при същите условия в Турция? Ще я гонят с храна и пиене...Яд ме хваща като го пиша това, наистина си обичам морето, но за съжаление много безмозъчни се хванаха туризъм да правят и затова така се получава...За чистотата по плажовете - нямам думи. И то да са само фасове и хартийки. Един бургазлия тази година ни каза, че от Бургас надолу, само Царево има пречиствателна станция, на другите морето им е пречиствателната станция. Сл. бряг има пречиствателна, ама за 25 хил. човека, а туристите 400 хил, та все едно няма...и такива ми ти. Сега ще ги видя гърците как са, че и те не са стока. Най-добре е в Турция да се почива, но пък по-далечко...отплеснах се

Просто е за отбелязване, че споделяме 1:1 едно и също мнение...

Впрочем, един познат каза как ходили в Турция - в Анталия, май, в 5звезден хотел, superall - демек, и алкохола, с анимация и не знам какви още удоволствия и заедно със самолетните билети (ясно, че най- евтината съществуваща тогава оферта) за 7 нощи им излязло по 600 Е на човек. Ние плащахме по 70 (от там си тръгнахме,), после - по 80 лв. само за нощувка (щото искахме "апартамент" - демек, 2 кутийки, че да има къде да разпънем леглото на детето - то си заемаше едното стайче изцяло) - и не само, че не включва нищо, ами се оказва, че и чистене включва само ако се "примолиш", при това само хвърляне на кошчето, примерно, топлата вода по някога изчезва някъде на почивка, а дънданията е... абе, по- добре човек да се прибира след 24 часа...

И да съм по темата- като давате кисело мляко с бисквити слагате ли захар?

Малко късно, ама не - не слагам. Бисквитите са достатъчно сладки. Ако имам (демек, ако ми е направила майка ми) слагам курабии вместо бисквити - аз мнооого го обичам този буламач от малка; дребчо - също.

Ce Dim  , честита чудна новина! По повод меда да си кажа - аз по погрешка сама се оказа, че му дадох (а на това особено държах и особено ме беше страх, понеже аз съм със слаба алергична реакция), заедно с някакъв бебешки сок в кутийка, с който го учех да пие от сламка - е, то не че кой знае колко е бил вътре или че го е изпило цялото, но нямаше обриви, та съм по- спокойна. Е, няколко часа бях на нокти, но... размина се. Та - като си видяла, че вс. е наред, поне знаеш, че ако дадеш случайно, няма нужда да те е страх твърде много...

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 17:14 от katiABV

# 56
  • София
хелоу от мен набързо
искам да поФаля на коко новите маратонки на фишър прайс, много са мекички и изглеждат супер удобни, макар още да свиква с тях след сандалките досега. има и по 1 чифт но по-големи на geox  и умбро, но за тях засега не мога да кажа нищо, освен че също изглеждат много удобни.
честит рожденник герко и от нас!  bouquet
а на всички болнички пожелавам бързо оздравяване Hug

# 57
Хей бубулечка кога бях те там ние се вървах ме снощи от там ето нашите снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279924

# 58
  • sf
бръм, бръм, бръъъъъъъъм
къде,сте,бре

голема скука тука- ето ми произведенийцето в рамка , съвсем друго е на вид вече
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni/photo#5241051518074460082

# 59
Добър вечер!
На Дели купих обувки от Мандарин в мола на Стамболийски. И двата чифта бяха по 19 лв. - намалени. Много са хубави, едните са в синьо, другите в кафяво. Дори мисля, че още има, но синьото е само 20 номер. Маратонки има на Пума.

Общи условия

Активация на акаунт