Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 646
  • 574
  •   1
Отговори
# 435
  • В сърцето на ММ
Снощи сънувах,че се карам на малкия си син.Креватчето му е плътно прилепено до нашето легло.В момента,в който сънувах,че му се карам ,се събудих-той плачеше насън и мяташе с пръстче така ,както прави,когато иска да каже,че му се карат.
Дали е възможно да сме сънували един и същи сън? Rolling Eyes

# 436
Може да сте сънували един и същи сън.
Старите хора казват, че детето до две годишна възраст е свързано с майката и усеща нейните настроения.
Когато братовчедка ми /28 г./ почина / лека й пръст /племенникът ми /1,9 г./ говзех у дома да го гледам два дена, докато мине погребението. Понеже той беше силно привързан към баба си / моя леля, при която живееха след поставената диагноза на братовчедка ми - рак / и не можеше без нея, аз силно се притеснявах да не плаче за нея и за майка си. Но нищо подобно - беше спокоен, не плака. Само от време на време питаше "Мама!", но нито веднъж не потърси баба си. Аз му обяснявах, че мама е вече горе на небето светла звездичка и е в сърчицето му и гледа през очичките му. Той се усмихваше и ме прегръщаше силно. Cry Cry Cry
А сега дори не мога да го виждам  Cry
Бащата най - накрая реши, че е такъв и го взе с полиция  Cry, а преди това след диагнозата на братовчедка ми ги заряза и двамата при родителите й / леля ми и свако ми / Cry

# 437
  • DE
Лягам да спя миналата седмица. (Сама съм в апартамента) Затворих си очите и се обърнах на страни. В същия момент сякаш някой ми се извика в ухото с женски глас. Станах веднага и сърцето ми не спря да блъска от страх. Казвам ви, ухото ми пищеше..
Поуспокоих се малко и съм позадрямала, когато чух абсолютно същия глас да ми вика от единия ъгъл на стаята. Едно и също нещо ми каза двата пъти.
Помислих, че полудявам. Приятелят ми мисли същото..

# 438
# 439
Лягам да спя миналата седмица. (Сама съм в апартамента) Затворих си очите и се обърнах на страни. В същия момент сякаш някой ми се извика в ухото с женски глас. Станах веднага и сърцето ми не спря да блъска от страх. Казвам ви, ухото ми пищеше..
Поуспокоих се малко и съм позадрямала, когато чух абсолютно същия глас да ми вика от единия ъгъл на стаята. Едно и също нещо ми каза двата пъти.

Мале, ти после заспа ли изобщо? На мен ако ми се случи и ако съм сама няма да спя после цяла нощ... 

# 440
  • DE
Ели_ , стоях будна после около час, но умората си е казала думата и съм заспала.
Дооста притеснително беше...

# 441
Аз всеки път като съм сама като си лягам си казвам - дано не ми се случи нещо неприятно. Имала съм случаи на сънна парализа и то все като съм била сама в стаята или в апартамента и не е особено приятно изживяването... Дано не ти се случва друг път така. Все си мисля, че някой ако иска да ни предаде или каже нещо то не трябва да го прави по такъв стрясткащ начин.

# 442
а какво е сънна парализа Embarassed Shocked

# 443
а какво е сънна парализа Embarassed Shocked
Във първата част на "Случи ми се нещо странно" много сме говорили за това. Това е състояние, в което мозъка се събужда преди тялото, а в тялото имало някакъв  механизъм да не можело да се движи докато спи. Ох, обясних го с краката си Embarassed Повече Тук
Много е неприятно. Лично аз съм усещала, че има някой зад гърба ми и аз не мога да се обърна да го видя. Да не говорим, че един път ми пееше и гадна песен  с тези думи "There is no love in this world". Последния път като ми се случи спях по гръб и усетих, че все едно котка ми се качи на гърба и легна там. Усещах реална тежест и пак не можех да мърдна, но този път вече бях чела за сънната парализа и си казах само сега ще се събудя и се опитвах да си размърдам някоя част на тялото. Пак беше гадно, но не беше толкова стряскащо.
Лично аз незнам дали приемам научното обяснение - чудно ми е какъв е този механизъм на тялото да не се движи докато спи, като всъщност много хора си се въртят и се движат по време на сън... Незнам. Майка ми и вуйчо ми също са преживявали такава сънна парализа и на двамата им се е случило след смъртта на брат им. Аз май съм го наследила от майка. Интересното е, че винаги ми се е случвало, когато съм сама в стаята или апартамента...Спирам да пиша, че тази нощ пак ще съм сама и да не взема да се вкарам в някой филм. Laughing

# 444
Eли, значи всичко е в подсъзнанието ни и няма нищо страшно  Rolling Eyes. Просто трябва да си го набиваме в главите и да се контролираме, ако не дай си Боже ни се случи.
Пак ме хвана "бъзето" newsm43.

# 445
  • Кьолн
Мимоза и аз мисля ,че не полудяваш. Леле, ако бях аз щях да умра от страх.

# 446
  • Балчик
gen81. не мога да не отбележа, че историята ти ме разплака. Съчувствам ви искрено, на цялото семейство. Hug

# 447

Два пъти, не е случайно, помисли защо ти е изпратено това послание. Може да ти се струва много объркано, но трябва да е свързано с нещо.

# 448
Относно магиите, никога не бях вярвала докато не ми се стовари такова чудо, което и до ден днешен ме кара да изтръпвам. Бях забравила, но попадайки на темата.....просто.....се втрещих от спомена. Преди около 3 години бях на гости при сестра ми, която живее в Испания. Тя току се беше разделила с едно гадже, което аз никак не харесвах. Той много я заплашваше след раздялата с какво ли не, докато един ден тя получи един плик адресиран до нея, без подател. Когато отвори плика и видя какво има в него изпадна в ужас. Нейна снимка, на която беше много усмихната цялата обезобразена. С игла с червен конец прободена през очите й. С капка червен восък на  мястото, където е сърцето й. Като с изгорено от цигари по цялото й лице. На гърба на снимката имаше йероглифи, подобаващи знаците от хороскопа. А в самия плик имаше посипани сухи растения. Не е нужно да ви описвам какво преживяхме от  гледката на това.
Естествено изродът, сътворил това, сам й се обади, за да затвърди, че това е магия за смърт и болест, направена от някаква африканка, на която е платил 1500 евро.
Сестра ми се срина. Аз не знаех как да й помогна. Не знаехме какво да правим. Дойде време да се прибера в Бг и взех магията с мен, за да питам някой по вещ какво е най-удачно да се прави. Всички ми казваха, че ако тя не е в Бг, дистанционно няма как да се направи нищо.
Така аз си я държах вкъщи, но не за дълго.....защото се наложи да ме оперират по спешност една нощ в Пирогов. Първото нещо, което направих излизайки от болницата, беше да взема магията и да я занеса в църквата. извиках попа , обясних му, дадох му я , той пя молитви и незнам какво я е правил после. Просто трябваше да се отърва от нея. Лошото е , че след тази операция започна моя ужас с репродуктивните проблеми, с които си се боря и до днес.
Сестра ми имаше сериозни здравословни проблеми, херпеси по лицето, с неизяснен произход, претърпя катастрофа и много други несгоди до този момент.
Ходих на психолог, който много ми помогна да преживея мисълта, че някой иска смъртта на сестра ми...., но вътрешно в себе си знам, че това чудовищно дело....продължава.
Аз не съм кръстена и много дълбоко вярвам, че когато се реша на тази крачка, ще имам душевния мир и спокойствие, че подобни неща, ще ми се случват по-рядко.
Извинявам се за дългия пост, но се афектирах и преживях този кошмар отново....

# 449
Егати изрода мръсен.Дойно и тройно да му се върна на гада мръсен,всичките ви страдания да се прехвърлят върху него и мръсната циганка,която е направила магията.

Общи условия

Активация на акаунт