zayak3 , няма значение кръстена или не, знай, че вярата в Бог и Неговата сила е по - силна от която и да е магия на света. Пожелавам ти да се оправят проблемите ви и твоите и на сестра ти по -бързо. Ще го победите, само не си мисли, че вече като има направена магия и край събдата ви е предопределена. Няма такова нещо! Вярвай, че всичко ще бъде ОК, мисли с любов и усмивка за всичко /знам, че е много трудно, но ако намериш сили ще се изненадаш от резултатите/. Колкото по -малко вярваш, че това нещо действа, толкова по - слабо ще е неговото влияние в/у вас. Аз ако бях на мястото на сестра ти, колкото и да съм уплашена щях да му кажа на този, че всичко това на него ще се случи, че и на децата му, а не на мен, защото са такива законите на природата:"Който гроб копай другиму сам пада в него". Господ е този, който решава кога някой да умре и какво заслужава. Имай вяра в Него!
П.С. Боже, колко много злоба има на този свят....
. Защо не я изгорихте веднага? Непременно намери някой вещ, да развали магията, защото това си е сериозно, макар и някой да не вярват. А на ония, тъпкано да му се връща!!!
От този момент 4 дни мислех само за това,неможех да спя,чувствах се зле,имах усещането,че сякаш се разболявам,спомените ми са,че ако бях продължила така наистина щях да се поболея.Просто светът ми се срина и постоянно плачех.Реших да отида в църква да ми четат Киприяновите молитви,които са против магий и такива дяволски дела.Ходело се всеки четвъртък,поне в Св.Неделя де и трябвало 3 поредни четвъртъка да се ходи.Отивам аз,а вътре пълно ви казвам с народ,аз си мислех че ще съм единствена,а то....
Носело се някаква лична дреха като бельо или чорапи и хлебче,аз естествено не носех,защото незнаех,но там придвидливо се продават пред църквата-чорапки,хлебчета такива неща.Както и да е мина цялата молитва и т.н.Вечерта трябвало да се спи с бельото от църквата и да се отчупи на всеки член от семейството парченце от хлебчето.Хлебчето го хапнахме обаче съвсем изключих за чорапките вечерта,с които трябваше да спя и на другия ден да ги изпера във вода, и водата да хвърля в цветя или дърво.Сещам се аз чак на другия ден за тия чорапи,бъркам в чантата-няма ги,обърнах всичко-няма чорапи никъде,а те нови с етикетче.До ден днешен вярвайте ми чорапите не се появиха,прибрах си ги от църквата,хванах такси и се прибрах вкъщи,но чорапите просто ги нямаше.За мен това беше ясен знак,да не се занимавам повече с тези неща,да спра да мисля за тази магия и да не вярвам в нея.Следващият четвъртък нямах възможност да отида отново и това просто потвърди знака за чорапките.От този ден нататък аз бях добре,не мислех повече,не вярвах и живеех спокойно.