Случи ми се нещо странно.. III част

• 108 646
  • 574
  •   1
Отговори
# 450
А на мен чак не ми не побира главата как може да има толкова злобни хора и какво като причини смърт ще бъде ли щастлив. А пък и тези дето ги правят тези магии що за морал за 1500Е да убиеш човек.
zayak3 , няма значение кръстена или не, знай, че вярата в Бог и Неговата сила е по - силна от която и да е магия на света. Пожелавам ти да се оправят проблемите ви и твоите и на сестра ти по -бързо. Ще го победите, само не си мисли, че вече като има направена магия и край събдата ви е предопределена. Няма такова нещо! Вярвай, че всичко ще бъде ОК, мисли с любов и усмивка за всичко /знам, че е много трудно, но ако намериш сили ще се изненадаш от резултатите/. Колкото по -малко вярваш, че това нещо действа, толкова по - слабо ще е неговото влияние в/у вас. Аз ако бях на мястото на сестра ти, колкото и да съм уплашена щях да му кажа на този, че всичко това на него ще се случи, че и на децата му, а не на мен, защото са такива законите на природата:"Който гроб копай другиму сам пада в него". Господ е този, който решава кога някой да умре и какво заслужава. Имай вяра в Него!

П.С. Боже, колко много злоба има на този свят....

# 451
Ели_ , ira_d....., незнам какво ще се случи с този човек . Не ме е и интересува много, защото никой не може да живее с толкова злоба, тя ще го довърши. Аз не съм го клела, не  са ми в манталитета и възпитанието тези неща.
Искам само да добавя нещо, което психоложката ми каза . Ако намерите нещо покрай вас, което мислите, че може да е магия,  което ви разбалансирва, измислете си сами някакъв ритуал ( не говоря за забъркване  на някакви магии, отвари ), чрез който да усетите, че  имате власт над случващото се. Най-гадното в такава ситуация е силата на мисълта, че някой ти мисли злото, така злото наистина те намира. Сестра ми винаги преди да тръгне някъде, дори и до магзаина казва: Бог пред мен, аз след него" и се кръсти.

# 452
zayak3,  точно това имах предвид аз. Представи си ако този беше само й се обадил по телефона и й беше казал:"Направих ти магия", ще си кажеш:"Този вече глупости почна да ми говори". Но съвсем друг е ефекта, когато видиш обезобразена твоя снимка - тогава почваш да вярваш, че има магия и тя е по-силна от тебе и тогава вече ставаш по -слаб... Тя сестра ти - да го беше занесла писмото в полицията, ако и той е живеел в Испания, знаеш ли как щяха хубаво да го приберат на топло заради тези заплахи...

# 453
Toя глупак, даже ви е изпратил снимката newsm78. Защо не я изгорихте веднага? Непременно намери някой вещ, да развали магията, защото това си е сериозно, макар и някой да не вярват. А на ония, тъпкано да му се връща!!!

# 454
леле, какви изроди има, изумена съм

честно казано и аз гледах скептично на тези истории, но сега от поста ти Заяк3 направо тръпки ме побиват

важното е, че се подкрепяте, ще успеете във всичко, майната му напобъркания тип, той няма да успее нищо лошо повече да ви направи Praynig

# 455
Лягам да спя миналата седмица. (Сама съм в апартамента) Затворих си очите и се обърнах на страни. В същия момент сякаш някой ми се извика в ухото с женски глас. Станах веднага и сърцето ми не спря да блъска от страх. Казвам ви, ухото ми пищеше..
Поуспокоих се малко и съм позадрямала, когато чух абсолютно същия глас да ми вика от единия ъгъл на стаята. Едно и също нещо ми каза двата пъти.
Помислих, че полудявам. Приятелят ми мисли същото..
И какво ти каза гласът newsm78 Embarassed Embarassed

# 456
Лягам да спя миналата седмица. (Сама съм в апартамента) Затворих си очите и се обърнах на страни. В същия момент сякаш някой ми се извика в ухото с женски глас. Станах веднага и сърцето ми не спря да блъска от страх. Казвам ви, ухото ми пищеше..
Поуспокоих се малко и съм позадрямала, когато чух абсолютно същия глас да ми вика от единия ъгъл на стаята. Едно и също нещо ми каза двата пъти.
Помислих, че полудявам. Приятелят ми мисли същото..
И какво ти каза гласът newsm78 Embarassed Embarassed

може да не иска да сподели Peace

# 457
Разбира се PeaceАко не иска да не споделя Hug

# 458
  • DE
Момичета, не знам как да го обясня.
Сигурна съм, че ми каза два пъти едно и също нещо, но не си спомням точно какво.
Помня само, че ми каза "хайде.." и другото не го помня.
Много е странно!!!

# 459
Mimozaпонякога подсъзнанието ни ни кара да "забравяме" някои неща. Един вид самосъхранение. Мисля, че това е причината, поради която не помниш - страхът, който си изпитала е накарал подсъзнанието ти да изпрати чутото в някоя недостъпна част на мозъка.
Zayak3, трябвало е веднага да се информирате как да унищожите тази магия! Ти си я взела от сестра ти и си се върнала в България. Но вие сте кръвно свързани. А и магията все пак е нещо, нарочено да направи зло. Оставяйки я, тя може да донесе проблеми и на теб, и на сестра ти, или на една от двете.
Аз бях на около 20 години, когато намерих магия във възглавницата ми, включително 3 възела по мои предмети и дрехи. Тогава не вярвах в магии, но приятелката ми каза по телефона да я занеса у тях, за да я види. Оказа се, че имало сушени друболии от три различни животни. След като я видя, ми каза веднага да я изхвърля във вода /всъщност каза ми в реката, но не помня дали задължително трябва да е река, където водата се изтича/. Май ми беше казала, че може и в тоалетна чиния, но нали имаме наблизо река - по-добре в реката. Година по-късно съпругът и се самоуби. Помислих си дано не е от магията, която и двамата пипаха. Тя ми беше казала, че не е добре да се пипа.
А през 2003г не знам какво точно ми се случи, но още не мога да се оправя. Знам само, че когато това се случи, майката на приятелката ми, която бае срещу уроки и магии, се прозяваше постоянно докато аз бях в една стая с нея! Непрекъснато се прозяваше и казваше, че е силно това, което са ми направили.
А иначе наистина е най-добре да не се мисли за тия неща, защото с мисленето си започваме да вярваме "Ето сега, тази магия ще ми причини болести" или "Вече нищо хубаво няма да ми се случи след тази магия"... Аз вече вярвам в силата на магиите, но и знам, че зависи кой ги е направил. Дали е компетентен и доколко. И тъй като няма начин да разберем - ...да си свиркаме с уста!

# 460
има нещо вярно в това което казваш,не трябва да се само навиваме Hug

# 461
  • София
Като чуя /прочета/ за магия и косата ми настръхва,щях да се поболея от такова нещо,разказвала съм го и преди,но ще го разкажа за тези които не са го чели./темата ми се казваше Киприянови молитви/
Сънувам една нощ,че страшно много ме боли главата и от устата ми тече кръв.Имам приятелка екстрасенс и сънувам,че отивам при нея да ми каже какво ми става и тя ми казва в съня,че ми е направена магия.Събуждам се и на другия ден и се обаждам и й разказвам съня си и какво ми е казала тя във него.И какво мислите,каза ми че ми е направена наистина магия. SadОт този момент 4 дни мислех само за това,неможех да спя,чувствах се зле,имах усещането,че сякаш се разболявам,спомените ми са,че ако бях продължила така наистина щях да се поболея.Просто светът ми се срина и постоянно плачех.Реших да отида в църква да ми четат Киприяновите молитви,които са против магий и такива дяволски дела.Ходело се всеки четвъртък,поне в Св.Неделя де и трябвало 3 поредни четвъртъка да се ходи.Отивам аз,а вътре пълно ви казвам с народ,аз си мислех че ще съм единствена,а то.... ooooh!Носело се някаква лична дреха като бельо или чорапи и хлебче,аз естествено не носех,защото незнаех,но там придвидливо се продават пред църквата-чорапки,хлебчета такива неща.Както и да е мина цялата молитва и т.н.Вечерта трябвало да се спи с бельото от църквата и да се отчупи на всеки член от семейството парченце от хлебчето.Хлебчето го хапнахме обаче съвсем изключих за чорапките вечерта,с които трябваше да спя и на другия ден да ги изпера във вода, и водата да хвърля в цветя или дърво.Сещам се аз чак на другия ден за тия чорапи,бъркам в чантата-няма ги,обърнах всичко-няма чорапи никъде,а те нови с етикетче.До ден днешен вярвайте ми чорапите не се появиха,прибрах си ги от църквата,хванах такси и се прибрах вкъщи,но чорапите просто ги нямаше.За мен това беше ясен знак,да не се занимавам повече с тези неща,да спра да мисля за тази магия и да не вярвам в нея.Следващият четвъртък нямах възможност да отида отново и това просто потвърди знака за чорапките.От този ден нататък аз бях добре,не мислех повече,не вярвах и живеех спокойно.

Още нещо се сещам,чували ли сте,че ако отъркаш силно златен пръстен в бузата си и остане черна черта,значи е направена магия?Много хора го знаят това поверие ли как да го нарека и аз незнам,но дали е вярно никога няма да разберем.Обаче факт е,че като потъркам пръстена остава черррна черта,на някой до мен се е случвало да го направя,на него нищо братче,странна работа и тва си е.

# 462
  • London, baby

Още нещо се сещам,чували ли сте,че ако отъркаш силно златен пръстен в бузата си и остане черна черта,значи е направена магия?Много хора го знаят това поверие ли как да го нарека и аз незнам,но дали е вярно никога няма да разберем.Обаче факт е,че като потъркам пръстена остава черррна черта,на някой до мен се е случвало да го направя,на него нищо братче,странна работа и тва си е.
Карч, това ми напомни, че при някои една лека драскотина по тялото или лицете оставя много ясна и лина червена линия, а при други-съвсем бледа.

# 463
  • София
Да,но странното в случая е,как златото остава черна следа,откъде накъде? newsm78

# 464
Карчева, наистина е странно! Важното е, че не си го слагаш присърце и си добре!

Общи условия

Активация на акаунт