ОКТОМВРИ наближава и бебчо с радост ще изплаче: виж ме мамо!

• 12 853
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Сладкиши, мерси за подкрепата  Heart Eyes! Съжалявам, че ви изпопритесних , и бездруго май достатъчно такива мисли се въртят на всички от 1-2 седмици. Аз пък досега все бях спокойна, мисля си едва ли ще се разраждаме още септември масово, че ще има - ще има бебчета-септемврийчета, но не много. И за себе си през цялата бременност си мисля, че всичко ще е както трябва, т.е. няма да има изненади. Може би затова се стреснах днес, но и бързо ми мина. Благодаря на Фийл и Параход за полезните съвети, тъкмо се чудех дали нещо трябва да променя, нали все пак тази тапа предпазва бебка от опасностите на външния свят
shareez, по-ведро, скъпа, не може да няма разрешение за притесненията ти. Помисли си на спокойна глава и ще го измислиш варианта. Знаеш, че накрая всичко ще се нареди, нали  Hug?!?
Елза, честит рожден ден!
До WC ставам един път или въобще. Вероятно се определя от позата на бебока и доколко притиска пикочния мехур. Пък алкохола никак не ме блазни, а преди си пийвах от всичко...мъжа ми вика "да не ми станеш сега трезвеничка, с кой ще си пия ракията"  Crazy
А покупките ви са страхотни, гледам и се чудя ще успея ли и аз да попадна на такива красотийки
Хайде лека нощ, отивам и аз да почивам

# 151
Привет-мривет!
Да живее френската школа  Laughing...
Единствената причина да не съм си отворила Бекс-а все още е малкия ми господин, който точно тогава ще реши да се събуди и ще ми развали рахатлъка.
В тоя ред на мисли, аз да ви река, ходете на ресторанти и романтични вечери с партньорите си докато е време, че появят ли се децата става едно чудо просто... не е за разправяне...

# 152
Здравейте и от мен Hug
Елза,  newsm59
Момичета, много са ви хубави покупките  Peace
Така ме боли срамната кост, че направооо ooooh! , немога да се изправя, едвам ходя абе бабичка направо. Към това включвам и екстрата, че не ми достига въздух, а малкият палавник без никаква свян ме ритка в диафрагмата Crazy А вчера вече имах болезнени контракции и аз като вас много се учудих, все си мисля, че има още време Whistling А за краката да не говорим, стъпалата са ми станали направо равни, а така болииии... Ама пък се наоплаках, знам че вие ще ме разберете! Ако сам досадна, просто не ми обръщайте внимание / просто нещо ми изби нервата Rolling Eyes/
До WC-то ходя по веднъж, ама му хванах цаката- трябва да си легна след 12ч. иначе ходя по повече Laughing
Гери, извинявай ако бъркам, ама нали ти ходиш на консултации в Шейново newsm78 Ако е така можеш ли да ми кажеш какво искат за болницата да се носи. Гледах в сайта им, но ме учуди че не искат лигнин newsm78, пък да не се окаже после, че искат... Благодаря предварително!
Лека вечер ви желая, че чакат на опашка за тоз компютър smile3515 smile3516 smile3515

# 153
Софко, уби ме с твоя подпухнал нос. JoyИ моя е така.Тамън няма да надушваме ония работи на бебетата.
Параходче,мила,всъщност нямам комплект за изписване.Просто несвързани покупки.Но ти си права,като се замисля мога да направя някаква комбинация.
Трикси,не ми казвай ,че жълтото е момичешки цвят. Grinning Аз много го харесвам,и зеленото също.Таткото и без това мрънка всичко да е в синьо.Ама само си представям едно момиченце ,облечено отгоре до долу в синьо.Знае ли се-някои докторя може да недовиждат.  Thinking
Като казах таткото,да ви разсмея малко.Вчера съм се навряла в един стар клин до коленете и някаква тениска,опната по мен.С тия мазила против стрии нося стари спортни дрехи.И той ме гледа,гледа и прихва от смях.Викам:Кво бе? Приличаш ми вика на един от тримата глупаци Joy Те нали са с едни такива клинчета облечени  и коремите им се подават.Та се посмяхме на мой гръб.
Елза ,ЧРД!  bouquet

# 154
Кой питаше за Дяволов?В Здравен справочник има подфорум за него.
Софко, много ти е сладко детенцето.Отдавна се каня да ти го кажа.

# 155
Ама какви са тия бири и вина Simple Smile Само аз ли съм се прецакала и не съм пила от началото нито глътка  newsm78 Сега ме карате да си мечтя за любимото ми мартини, ах мечти.

Да ви кажа аз уж се държах геройски ама последните дни сдавам багажа. Имам много болежки, които ме карат да се чуствам безпомощна, а аз така не обичам. Почна да не ми се прави нищо, седя и се самосъжалявам и хич не е добре цялата работа.
Искам официално да благодаря на mylili че днес ме изтърпя в най-кофти формата ми  Hug

# 156
Мими,хич не му мисли за мартинито.Аз си пийвам чат пат и даже се карам на таткото, че ми е сложил само 2 маслини.Е, верно че са 30гр и 3 бучки лед,но пак е нещо.И ще видиш,че никви черни мисли няма да имаш Laughing

# 157
Хайде аз да се отчета след прегледа. Докторът е много доволен от нас, вървим си в норма за седмиците ни, бебка вече е 2740 гр., плацента - степен 0, води - в норма, тоновете на бебето също са добре. Та, с две думи няма изгледи скоро да родя. За болките каза, че е рано да се родилни контракции и че бебето вече притиска какво ли не и затова ме боли. Огледа ми и краката за отоци и установи, че нямам. Другата седмица сме пак на преглед и каза, че от следващия път вече ще ми прави и вагинален преглед и ще ме следи за разкритие. Иначе доктора ме посрещна с думите, че съм се разхубавила и ми било много чисто лицето, без нито една пъпка. И така, доволна съм от прегледа.

За нощното пишкане
- аз вече не ставам, рядко да стана веднъж нощно. Но иначе през деня ми се случва често да ми се ходи до WC-то, обаче като отида и почти нищо няма. Явно бебето ме притиска повече и ми създава усещането, че ми се пишка.

# 158
  • София
Северинка, поздравления за хубавите новини! Дръж фронта!
Че то май напоследък всички се вкиселяват.. Аз точно до 9-ия си бях много
ок и не се оплаквах и изведнъж стана пълня гняс. Ма ще стискам зъби де  Mr. Green
Много ми се иска да се чуват такива хубави новини  Praynig

# 159
Гери, извинявай ако бъркам, ама нали ти ходиш на консултации в Шейново newsm78 Ако е така можеш ли да ми кажеш какво искат за болницата да се носи. Гледах в сайта им, но ме учуди че не искат лигнин newsm78, пък да не се окаже после, че искат... Благодаря предварително!
Ами да ти кажа не съм питала карам по спомени от миналото раждане LaughingЕдна приятелка ражда там и не е носила лиглин PeaceМоже да се засечем там някой път Wink

# 160
  • София
Сев, честито за хубавите новини от прегледа!

Мими, няма за какво да ми благодариш, всички имаме кофти дни. Надявам се вече да се чувстваш по-добре. Я пийни една биричка, ще спиш като къпана  Wink След депресивния период май започва гнезденето, а след него майчинството  Wink

И на мен въздуха едва ми стига сякаш слон ми е седнал на гърдите. Иде ми да се гръмна, мрън-мрън  Tired

# 161
  • Бургас
Софко много сте сладки с дребосъка. Hug

Севче е на това аз казвам преглед за пример.От тук нататък все така!

Мис и аз като тебе - пиивам по-малко от каквото ми се пие.
Напоследък съм на вълна биричка.
По една чашка през вечер две и се чуствам много добре.ХЕ-ХЕ даже го римувах.

Мими пиини се малко каквото ти се пие и ще видиш какъв е кеф.

Тедеинце и у нас е така едва се вреждам когато мъжо е в къщи и то след скандал,че компито е за двамата ,а не само за негово величество. fight

Майлили я без мрън-мрън моля! Naughty
Няма на финала да са здадем я?

Куклички лека ви нощ и приятни сънища smile3524

# 162
Здравейте Simple Smile
Тони измислих нова напитка за бременни Simple Smile Тони walker Simple Smile надявам се не ми се сърдиш но просто много ме впечатли с твойто обикаляне по цял ден Simple Smile страхотна си Simple Smile
Северинка  Hug за хубавите резултати Simple Smile
айде така и утре само хубави новини да имаме от мамите Simple Smile
аз съм голям сънчо Simple Smile все ми се допива Simple Smile и с тези глезени като трупчета съм много еротична Wink
вече банята ни е гола голеничка Simple Smile еха колко бързо ставоало рушенето Simple Smile

# 163
  • София
Ей, момичета,ще ви плескам да знаете, стига сте говорили за алкохол, моля ви се и любимото ми мартини споменавате, ох....потекоха ми лигите направо! Абе събрали сме се отбор алкохолички да знаете!
Сев, браво за хубавите новини от прегледа! Дано утре и останалите, които сме наред да има с какво да се похвалим!  Peace
tediko, дръж се, мила! На всички ни избиват балансите накрая  Hug
Мис, изобщо не мисля, че жълтото е женски цвят, просто ми е любим за бебешки дрешки, много ми е нежно и сладурско! Аз много се дразня, че всички или по - голяма част от бебешки дрешки за момиченца са розови, а за момченца сини! Не приемам това поставяне под общ знаменател и гласувам за разнообразието!  Peace

# 164
и аз като разглеждах то едни красоти в жълто и зелено Simple Smile и мен много ме грабнаха тези цветове за бебешки нещица Simple Smile
ами по цветовете жълтото привлича любовта а зеленото го водят успокояващ цвят и спомагащ растежа Simple Smile така че хем красиво хем с приложение Wink
ей тоя бебчо как ме радва като се разритка из кошарата Simple Smile и като почувствам някъде издатък все се чудя това петичка ли е и го гъделичкам Simple Smile
ама чудничко се забавлявам с тази бременност, а   bouquet
целувки

Общи условия

Активация на акаунт