ОКТОМВРИ наближава и бебчо с радост ще изплаче: виж ме мамо!

• 12 848
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Гери, а дано се засечем Hug
Благодаря ви момичета, май вече ми поразмина Wink Друго си е човек, като сподели, Благодаря ви Heart Eyes
Неди, ама то мъжото е голямото дете, а синето малкото... направо почвам да разбирам, Мими какво е да си многодетна майка ooooh! а пък на нея просто й се възхищавам от сърце Hug
Айде, лека и мека ви желая Hug

# 166
  Момичета бройте ме и мен утре за лекцията.Добре че успях да се запиша сутринта,че цял ден препускам като кон.Сега така ме болят копитцата,че отивам да ги опъна малко.Дано тази нощ се спи,че много ще ми дойде,а и за утре имам доста задачки.
 Утре в 10ч. на страничния вход на ЦУМ,нали???
  Лека нощ!

# 167
Забравих да пожелая на всички момичета, които утре са на преглед УСПЕХ! Чакаме само добри новини!   bouquet

Изпратиха ми линк към една тема, която мисля, че ще е интересна за повечето от нас. Тя е
относно болниците (от цяла България) и отношението им към кърменето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267846.msg0;boardseen#new

Понеже чета как не само при нас, а във всяка тема може да се прочете как лекарите само си търсят оправдание да правят колкото се може повече секцио раждания, да споделя, че днес като бях на преглед и се разговорихме с доки, той сподели, че в момента имал няколко бременни с показатели за секцио (едри бебета, жени на възраст и т.н.), но жените искали да родят нормално и той се съгласил. Направи ми много добро впечатление.

# 168
  • София/Търново
Утре и аз съм в ЦУМ. Поне на 99%, че всичко става.

# 169
Здравейте на всички! Радвам се че жегата намалява за вас! остават още някакви си 4-8 седмици за всички Simple Smile аз започвам все по-малко да имам търпение! а няма да ви казвам колко ме сърбят ръцете да пазарувам. Аз обаче нарочно малко се удържам-само прявим с мъжа ми разни бейбирегистри и чакам да наближим още малко до заветната дата Simple Smile

Като пазарувате на какви дрешки наблягате- по-тънки памучни или плюшени и поларени? Аз все гледам нещо плюшено, че нали ще са зимни бебета, но пък май трябва и по-тънички неща да има...

Рени, аз лично наблягам на естествени и гладки материи за първите няколко месеца - четох че плюша и поларените материи са по-големи алергеноносители, вкл. задържат повече препарат (въпреки обилно плакнене по време на пране). Та исках да споделя това си решение.  другата причина е че тези материи стават на топчета след едно-две пранета... Иначе за по-дебели дрешки може да избереш такива от смесени материи - например смес памук и мерино или нещо от този сорт. аз сигурно ще обличам поне по 2 дрешки - някакво долно боди и по-дебела горна.  Crazy

Успех на всички които са на прегледи утре! До скоро Simple Smile  Tired

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 03:49 от Darina21

# 170
Вижте кой е най-ранобуден днес Laughing, голямо нетърпение за тази лекция, ама и деня вещае да е емоционален Hug
Сев - чудесни новинки, хайде всички да се отчетем с такива Peace
Отивам да прочета темичката от Севчето, и лек ден на всички Hug

# 171
Добро утро! Аз се ококорих в бойна готовност все едно ще хуквам за работа, само че не съм  smile3508
Сев, чудесни вести! Колкото до кожата на лицето - ми по снимките ми изглежда, че тя по природа си ти е чиста и гладка, може би лекаря чисто и просто е искал точно сега да изкаже мъжкото си възхищение  Wink
Софко, наистина Денни е страшен сладур. На аватара ти специално прилича на племенника ми, все едно него гледам, честно. Нашия е на 1 г. и 8 мес.
За мое учудване все още не се задъхвам и задушавам, очаквах отдавна подобни неприятности. Явно беба ме жали и не ми е притиснала дишащите устройства  Grinning
guava, сладур, уби ме с твоето Тони walker  Joy. Как ще ти се сърди Госпойцата, най-много да се разсмее широко като мен.
Darina21, абсолютно права си за поларените и плюшени дрешки. Обаче изглеждат толкова неустоимо пухкави.....
Приятна лекция на софиянки! Аз отивам да се готвя, чакат ме преглед, разнасяне на болничен и куп други задачки след това. До после  Hug

# 172
Забравих да споделя...една позната уж беше септемврийка и то към края на месеца, а родила преди 10-ина дни, на 34 г., първо раждане, нормално. Вчера нали бях на такава вълна и снощи като научих доста се развълнувах. Аз уж съм от по-уравновесените, планирам си нещата и мисля, че всичко ще мине по план, много-много не се притеснявам предварително, обаче природата си има собствени идеи понякога и ни изненадва....Наистина вече изчезвам

# 173
  • София
Добро утро!

Дарина, наистина е така за дрешките. Особено за поларените. Те не са ми толкова любими. Ама плюшени гащеризони как обичааам... Grinning

Вчера ходих до магазина на Захи. Другата седмица вече ще са заредени със есенно-зомна стока. И сега има много хубави неща. Имат вече космонавтчета /плюшени с вата/ във всякакви цветове. много ми харесаха.

Снощи ми подариха едно от тези якенца-чувалчета от Ла Редут. Неверояъно качествено е и ми се струва много практично за нашите бебоци. Следобяд ще го снимам и ще ви го пусна, защото знам, че сред нас има любители на сайта.

хайде отивам да закусвам и да потеглем после към лекцията. До скоро.

# 174
Добро утро мацки  Stuck Out Tongue

Все си викам да ви изчета и ще пиша, но до там не стигам ooooh! Затова първо пиша Party
Вчера бях на консултация и да ми оформят документите.Иначе всичко ни е наред, изписаха ми витамини и флуор/някой от вас пие ли  Thinking newsm78
Лекарката ми излиза отпуск края на месеца и се надявам да няма изненади точно тогава Crazy че съм се уговорила с нея да раждам Naughty
Иначе онзи ден си купихме това: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=281506&pid=7386348 от Пигис хаус.Досега бях много доволна от този магазин, но вече не съм Naughty Доста некомпетентно обслужване, ама не ми се говори ooooh! Освен това поръчахме едно малко по-различно легло/с кантове на чекмеджетата/, а те ни дадоха това без да ни кажат дори, че не е точно същото.Случайно попитахме защо е друго наименованието, та разбрахме Crazy Искахме да купим и матрак и спално бельо, но нямаше никакъв избор, щандовете полупразни и нито дума кога ще има.Така че засега с Пигиса до тук Naughty
Как си мечтая за едни еклерчета Crazy Blush Навремето продаваха на всяка баничарница, а сега Thinking

# 175
Добро утро!
Тази нощ поспах - събудих се само веднъж да си наместя възглавниците  Grinning
Еленце много ти благодаря ,че си ми отговорила  Hug и се радвам, че си добре  Simple Smile
Сега ще си пия кафенце и предлагам и на вас по едно  Coffee  Grinning

# 176
  • Пловдив
Добро утро!

Гледам обсъждате алкохолните желания. Аз през миналата бременност бях луда по Собиески със зелен етикет и сок ябълка, сега по Узо Пломари. Само кото си помисла за него и устата ми се пълни със слюнка. Постоянно карам някой да си го поръчва като сме навън да мога до го подпийвам.

# 177
И аз се присъединявам към кафенцето    food010.Да ви се похваля вчера бях на преглед и съм много доволна от себе си newsm44 този месец съм качила само 1кг,а бебо е вече около 2,400кг.Имам вече и дата резерве за секциото 17 октомври около 8,30ч.Нямам търпение вече да дойде всяка нощ го сънувам вече това бебешоче.Много искам вече да го видя.Е оставям ви засега,че днес остана да ми шпакловат спалнята и да я боядисат.Желая ви лек и много позитивен ден    love001 newsm51

# 178
  • Бургас
Добро утро Сладурани! Hug

Адинка много сладко легло.Аз си падам по такива изчистени.
Ще намерите и матраче,не се ядосвай.

Приятна лекция и да кажете за какво иде реч после.
Па щтракнете някоя снимка,та да ви се порадваме.

Айде аз ще побачкам малко и после ще пиша пак. Peace

# 179
  • Варна
Добър ден  bowuu
ах, влязох в някакъв невероятен филм на съня, спя и спя, и после пак заспивам  Laughing
Това ще да е от напитката сигурно- Tony Walker  Laughing много приспивно ми действа  Laughing

Браво на всички с хубавите прегледи.
 Севи ,и аз съм като теб-нощем не ставам често, 1-2 пъти само-защото спя де, а през деня като имам позив и само капка-две, и съм на мнение,че е от бебето.

Адина, честито легълце, можеш да го сложиш в албума за бебешката стая

Към варненки- малко помощ за спалните чувалчета, не мога да си харесам никъде-дайте магазин, и се чудя също за размера-някоя от вас,ако си е купила -Пуки ........???

Общи условия

Активация на акаунт