ОКТОМВРИ наближава и бебчо с радост ще изплаче: виж ме мамо!

• 12 844
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Искам да питам в коя болница е по добре "Тина Киркова" или Майчин дом

# 181
  • София
Добро утро и аз с кафето  kaffeetrmker_2
mimicho , и двете болници имат своите предимства и недостатъци. Където и да избереш да раждаш,дано всичко е наред, а противиречиви мнения ще чуеш, колкото искаш  Peace

Снощи ставах само 3 пъти и сега съм наспана  Laughing Бебо, май верно нещо се бъзика с мене, защото онази вечер чувството и 9-те пъти беше все едно ще се напишкам всеки момент, а като отида- по 3,4 капки  ooooh!

Момичетата от днешната лекция, да слушате внимателно и да разказвате после, защото заглавието звучи доста интересно  Hug

Уф, забравих какво щях да пиша, после пак....

Аааа, Пуки, де си бе? Не пишеш много напоследък, да не те е тръшнала депресията и тебе?  Hug

# 182
  • София
Добро утро, дами!  Simple Smile

Хич не спах комфортно снощи. Само сънувам глупости.
Айде после да разказвате за лекцията!

Тони, аз не съм от Варна и няма как да ти дам съвет къде да си намериш спално чувалче, но исках да те питам каква материя го търсиш - памучно, плюшено и т.н.? Аз само чувалче не съм купила, но понеже имаме завивки ще го оставя за по-нататък когато ще мога лично да го избера.

# 183
Здравейте мацки Simple Smile
за болниците може да се изкаже някоя мама дето е ходила в дните на отворени врати Simple Smile
аз съм за Тина Киркова Simple Smile избора ми е първо ми препоръчаха лекар а той работи рам Simple Smile
харесвам си доктора и предпочитам да раждам при него Simple Smile иначе базата им е старичка ............. и много други недостатъци Simple Smile но важното е всичко да е наред Simple Smile
майсторите днеска пак ще къртят Simple Smile много е екзотично в къщи Simple Smile
приятен ден Simple Smile

# 184
Добро утро, мамчета!
Сев и Мimi _ic, браво за добрите новини Peace
На всички, които са на преглед днес, само радостни новини Hug
Весело изкарване на лекцията и да разкажете после Flutter
Адина, много сладко легълце Peace, и аз съм си харесала подобно!
Лек ден от мен! После пак Laughing

# 185
  • Варна
Тони, аз не съм от Варна и няма как да ти дам съвет къде да си намериш спално чувалче, но исках да те питам каква материя го търсиш - памучно, плюшено и т.н.? Аз само чувалче не съм купила, но понеже имаме завивки ще го оставя за по-нататък когато ще мога лично да го избера.
Ами, от памук ще го търся. Аз гледах на няколко места, но сякаш не е това,което очаквам да видя и купя. Мернах на едно място чувалче,което отвън е нещо подобно на плюш/полар/хавлия, а отвътре е памучен плата.
Аз все още нямам одеяло, само онова синьото за изписването, даже и олекотена завивка нямам и излиза,че към този момент бебето ми си няма нищо за повиване...

# 186
Sisilia мерси, дано и при теб мине всичко добре.

# 187
Към варненки- малко помощ за спалните чувалчета, не мога да си харесам никъде-дайте магазин, и се чудя също за размера-някоя от вас,ако си е купила -Пуки ........???
Онзи ден влязох в магазин Щастливо бебе. Там видях малки спални чувалчета, според мен ставаха за новородено, бяха 62-68см, но им се зачудих и не взех. Ако не знаеш къде е магазина - от кръстовището на Ген.Колев и Цар Освободител тръгваш в посока Орбита. Магазинът е малко след кръстовището вдясно, качваш се по няколко стъпалца.
Всъщност, може и да си ги гледала вече. Аз се поколебах, защото мама купи едно комплектче с олекотена завивка и май чувалчета ще започна да ползвам като станем на 5-6месеца.
Тези дни е крайно време да ушия чаршафчетата, че стоенето пред машината занапред ще става все по-трудно.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 10:31 от barabina

# 188
Добро утро мамчета  Hug
Елза ЧРД с малко закъснение   bouquet
Алис ще удържим фронта  Peace стискам палци.
Мис хубави покупки

Лекцията в Пловдив е на 15.09 понеделник.Трябва да се запишем обаче .Като дойде времето пак ще ви напомня пловдивчанки.На 14.09 пък има Милкаленд пред Тримонциум.

Аз също още не съм прала дрешки за бебка,още плета само,шия и складирам  Laughing
Сега да се присъединя към пиещите кафе и да отивам пред телевизора.Дъщеря ми е на ясли от 8.30 до 16.30 ч. и направо е райско  Grinning За втори ден ще спи там.Вчера ми казаха че съвсем малко е плакала в леглото преди да заспи.......аз обаче бях в готовност в двора на яслата да я вземам ако плаче много.Днес ми казаха да не ходя ,нооо аз няма да стърпя и ще отида да проверя как ми е патенцето.
Хайде лек ден  Hug

# 189
Добро утро, мами! Хубав ден пожелавам на всички!

mimi_ic
, радвам се за добре миналия преглед. А сега като знаеш кога точно ще си видиш малкото съкровище сигурно ти е още по-нетърпеливо.

Госпойце, аз само да предложа да погледнеш в Ларедута, има много изгодни неща в момента, а и много сладки  Peace

# 190
  • Варна
Сиси, тука съм, но права си че съм леко в депресия и може би затова не пиша. Първо ме е яд че къщата ми е все разхвърляна от мъжо и щерката, ивече нямам сили да оправям, а те не помагат много, от друга страна колкото повече наближава раждането се плаша и мисля ще се оправя ли, добра майка ли ще съм и такива разни.
Тони , аз чувалчета бях накупила от електронните магазини.Иначе навсякъде са едни и същи.Само в Премаман бях гледала по качествени и различни и в оня френския магазин дето от него ми е комплекта за изписване,също имаха спални чувалчета доста интересни.

# 191
  • София
Момичета, днес съм доста зле със стомаха. Почна с киселини, пих един Стопацид обаче сега се появяват на вълни и на два пъти тичах до 00 с позиви за повръщане. Че аз не съм повръщала първите 3 месеца, сега ли ще я свърша тази работа.  ooooh! Като съм седнала ми е по-добре, но нали трябва да лежа и сега незнам... Според вас днес трябва ли да ям изобщо или на гладно стомаха ще е по-раздразнен? Сигурно Трикси би могла да ми даде най-точен отговор, ама най-вероятно е на лекцията.

# 192
  • Варна
Здравейте, мами  Heart Eyes

Считано от вчера съм в болничен и се настройвам на бебешка вълна  Mr. Green.

Северинка и Мими, страхотни новини от прегледа. Пък моя юнак вчера го измериха едва 1 960 гр., иначе си отговаря на седмиците. Надявам се, че просто видеозона не го изчислява правилно, в противен случай просто ще е малко бебенце.

Абе мацки, как така ще се лишавате от любимите си питиета  newsm78, не става въпрос за злоупотреба с алкохол естествено, но чаша бира или 20-30 гр. концентрат не вредят, още повече, че не всичко минава през плацентата. Я ме вижте мен малко преди да родя Никола  Mr. Green
http://kolevi.net/ramka.php?picdir=galerii/mama/str04&ime=IM … 0&language=bg.
Гарантирам ви, че не му се е отразило по никакъв начин, даже за разлика от другите деца не иска да куса бира  Laughing.

Госпойце, още не съм започнала шопинга, затова не мога да те посъветвам за чувалче. Аз имам едно от големия, което никога не е ползвано.. не ми беше удобно като заспи да го мушкам в него, той се събуждаше и ставаше  smile3511.

Mimi_ic, ти откъде купуваш дрешки за девойките си? Трябва да стягам баткото за есенния сезон, а по магазините са едни цени  #Crazy. Детски екип - 35 лева.. че аз за себе си не давам толкова, камо ли за него, дето при 2 падания и долнището е скъсано  Tired.

Аз отивам да  1ironing, че после ще стягам багажа. За 4 дни ще сме на гости у мамини в Добрич.. най-много да загладя косъма.. там няма "не съм гладна"  Mr. Green

# 193
Здравейте и от мен. Нещо нямам настроение напоследък да пиша много. Ремонта още си продължава и вече започва да ми е притеснено да ли ще свършиме навреме. Не знам обаче съм си втълпила, че бебчо ще се ражда септември. Дали пък не е щото вече много ми тежи  Thinking  Днес отиваме да послещнеме брат ми със снахата и племенника. От там ме наляга допълнително депресия дали мойте родители ще се отнасят еднакво с двете си внучета и няма ли малкия да се чувства пренебрегнат по някакъв начин, тъй като братовчед му не са го виждали от май месец. Въобще някакви такива черни мислички, с които пък ми се струва, че няма нужда да ви занимавам.
Само да споделя, че по някакъв начин постовете на Софко и Хеленка ме зареждат с усмивка  Hug
Айде изсипах се, отивам да полегна.

# 194
  • Варна
Барабинас, сетих се за кой магазин ми говориш-там има и колички и шезлонги май, но не съм влизала вътре
Днес мисля да имам "задача" за разходката, обаче трябва да си оптимизирам маршрута,че като се уморя да има наблизо спирка или пейка за почивка.
Пуки, добре че ме подсети за Orchestrata, мислех си да ходя по Владислав, че и оптика си търся, а там съм си харесала една, тъкмо ще ги съчетая. В крайна сметка,ако не харесам ще си купя поне нещо като одеяло-пелена

Майли, при всички случаи е по-добре да хапнеш нещо сухо, гаденето ти в момента провокира отделянето на допълнително количество стамашен сок, и ако няма каква да се разгражда (ако няма сока какво да разгражда) води до още по-големи киселини и болки.
Ако обичаш макарони-свари си, ама не със сирене, или направо обикновени бисквити

Сев,и аз си мислех за Ларедута,обаче трябва да ангажирам някой да ми поръчва, имах проблем едно време с два пъти теглена сума от картата ми и не ми се рискува повече
Ако купя нещо, ще кача снимки

Общи условия

Активация на акаунт