Аз така или ина4е ,независимо дали съм бременна или не ,смятах да го пробвам,когато навър6и година(разбира се ако ходи).6те е до обед ,а после 6те си го взимам.6те видим как 6те се развият не6тата,но това са ми плановете.Ина4е и на кухня сме записани бая отдавна,от ноември тръгваме 
Другият месец живот и здраве 6те разберем пола и 6те докладвам 

на новите мами! Нашето семейство става все по-голямо 

Нямаше ме доста дълго,защото правим ремонт и компа беше в друга стая(без нет)Досега наваксвах с пропуснатото,виждам,че обсъждате варианти за ясла,при нас за съжаление няма ясла и ще си се гледаме чак до записване на детска градина.Много чето си мисля за този момент(на записването и това как ще я оставя първия ден)Толкова сме свикнали една със друга и не мога да си представя как ще стане"раздялата")Казвам раздяла,защото съм работила в детска градина-1група и съм наясно за какво става въпрос-първата седмица е критична.Затова е по-добре(според мен)детето да общува и свиква с други хора и деца от ранна възраст,по-лесно се свиква...но при нас такъв вариант както казах няма 

. 
никога не мога да ти се разсърдя ,толкова сте ми близки тук всички......пък и за такова нещо
Просто мислех ако ги виждаш по друг начин..аз ги творя
вечер и ги драскам на едни смешни листчета ,или на каквото ми попадне..
После ще сложа и една друга ..Целувки ..
. Толкова е хубаво в такъв ден да прегръщаш детето си. Досега винаги този празник ме е поддтискал, но сега въпреки, че освен членове на семейството ми и още 4-5 приятели (поне знам , че са истински) никой не сети за мен въпреки всичко бе страхотно. Е разбира се и вие ме трогнахте много. БЛАГОДАРЯ ВИ !!! 

Естествено пак ще опираме до връзки, ходатайстване и пари ако изобщо се наложи, тъй като не сме решили още дали ще я даваме на ясла или направо на градина. 

Не е писала отдавна 
Липсваш ми 

: С тези красиви сладкиши и кафенца всяка сутрин, ще ме докарате до захарна болест и със сигурно ще надебелея. Като ви прочета рано сутрин в офиса, веднага си правя кафе и слагам нещо сладко до мен .... и така откарвам до обяд. На всичкото отгоре Алинка днес и следобедно ни "уважи" с едни вкусни неща, ммммммм.......
Големи сте сладурки

Препоръчани теми