Перник-11

• 17 634
  • 234
  •   1
Отговори
# 195
  • Перник
Добро утро Simple Smile Кафенце?

Съгласна съм за 21.12. Вчера си мислех, че трябва да се съберем, пък Ани вече го предложила! Ани, четеш мисли май  Wink
Мисля, че трябва сериозно да се организираме, за да не ни вземат клуба - да се преброим и някоя мама, която е наблизо да иде да запази тия дни. Час също не е лошо да уточним, аз съм за следобед - примерно 15-15:30?

# 196
Става. И часът и мястото ме устройват. Кой ще ходи да резервира? Мен ми е малко трудно.

# 197
  • Перник
Става. И часът и мястото ме устройват. Кой ще ходи да резервира? Мен ми е малко трудно.

И аз тази седмица не мога Sad Имам хиляда задачи.

# 198
И к'во правим сега? Ще ли да има купон или нъцки?

# 199
aaaaaaaaa нещо несериозна работа ми се струва за партито. Аз мога да ходя да запазя места,но каква е гаранцията ,че някой ще дойде на купона- нито се познаваме нито нищо. Аз предлагам до понеделник всеки да пише кой е за купон и за колко часа,за датата май на всички им е удобно 21.12  и да видим колко човека сме и във вторник да ходиме да запазим . Поне се надявам да дойде с мен още някоя майка. Много рисковано ми се струва да ходи да запазва само една от нас - преставям си  една голяма вързана тенекия. Утре ако не вали ще отида да проверя дали изобщо има места и ако има да се организираме и да ходим да оставим капаро. Това е от мен за сега  Hug

# 200
  • Перник
Аз вече писах, че съм за 21, час - 15-15:30. Ако не се случи нещо изненадващо - идваме  Peace

# 201
 Здравейте на всички.

И аз съм съгласна за 21.12 , а часът не толко проблем стига да не е от 12 до 14.30,че тогава малко спи , но не всеки път.Ако искате парички за капаро няма проблем , но най -вероятно ще се разбера с Нанси , ако юнака ходи на ясла де.

Е това е за сега , ще влизам да следя развитието.

# 202
ей мамчета днес ходих до парти центъра и за 21.12 е свободен за 16 часа ,но трябва да кажете колко ще сме и капаро се оставя най малко 20 лв. и да си изберем меню. Трябва да побързаме да не ни го заемат.

# 203
 Браво за усилието.

Ние сме на линия и часът е много добре.За меню нямам никакви претенции.

# 204
  • от Луната
Къде беше тоя център? newsm78

# 205
  • Перник
Къде беше тоя център? newsm78

В района на "Бучински път"?

И аз нямам претенции за меню. Часът е ОК.

# 206
Здравейте, момичета!

Радвам се, че идеята ми за среща има отзвук. Пишете ни и нас. Нямам възможност обаче да ходя до парти центъра. Ако искате някъде да се срещнем, за да ви дам парички - няма проблеми. А по отношение на меню, нямам никакви претенции - съгласна съм с всичко. Може би мамите с по-малки дечица да кажат какво папкат малчовците им.
Ние с малкия сме се отворили на партита. Вчера имаше детско коледно парти в моята служба - беше много забавно. Деян не спря да лудува и вечерта беше толкова изтощен от емоции, че дори му беше трудно да заспи. И само разказваше за преживяното. Дядо Коледа му донесе раничка-лъвче и той го запозна с останалите членове на зоологическата градина (просто сме заринати с плюшени играчки).
Утре сме на едно друго фирмено парти във Военния клуб. В петък ще бъде коледния празник в детската градина, а в неделя - то се знае форумската среща.
Ще го правя купонджия от малък  Laughing.
Но напоследък имах чувството, че кара нещо като детски пубертет - беше много зле емоционално и сякаш изживяваше някаква криза. Затова се опитвам положителните емоции да преливат.

Ами това е за сега от мен. Ще следя развитието за среща.
Лека вечер и сладки сънища   bouquet!

# 207
  • от Луната
Момичета, не знам дали ще мога да дойда. За това не ме бройте като сигурна. Ако успея ще съм много щастлива, а ако не ще чакам снимков материал Mr. Green

# 208
 Здравейте на всички.

За жалост най-вероятно няма да можем да дойдем на партито.Вчера вечерта мъжът ми ми каза ,че на 21.12 от 13.30 организират коледно парти за децата на работата му.И в неделя ще ходим до София на детски празник и нямам никаква представа към колко ще се приберем.

Много се извинявам.

Приятен ден и много усмивки на всички.

# 209
Привет, девойки!

Дайте да се преброим колко сме сигурните. Ще се обадя и на мама Ели - тя се интересуваше от партито.

Коте, няма ли да дойдете до Перник, за да се видят децата и да си поиграят?

Казвайте кои сме за. Аз съм 2 смяна уикенда и няма да имам възможност да отскоча до клуба. Ако може някоя от вас да отиде.

Аз днес какъв ужас изживях... Бяхме на детски коледен празник във Военния клуб, което беше в една просторна зала и със столчета. Като започна празникът, Деян пожела да танцува. През цялото време го наблюдавах, но в един миг той се мушна в тълпата и го изгубих от поглед. Започнах неистово да го търся и вече изпадах в шок, когато той се появи из последните редове. Много се уплаших... За да не го изпускам от поглед, му вързах един балон с хелий на гащеризона и така нямаше шансове да се скрие.

Приятен ден от нас и ще следя дали има развитие за срещата   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт