Къщурката на бебчо отеснява, а ОКТОМВРИ с пълна сила наближава!

• 16 212
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, вмъкнах се да разгледам профила на мама Поли, на Калоянчо. Оттам видях, че след като ни беше писала има няколко постинга, от които разбирам, че малкия са го изписали преди около 10 дни... Предполагам са добре, не се оплаква... Не бил много по яденето... Wink... Сигурно няма време да пише...

# 136
честита беба Николета на Еленцето да е жива и здрава и да радва мама и тати много.

Малее мале каква хубава новина  newsm44 newsm68
  bouquet Hug

# 137
Момичета, вмъкнах се да разгледам профила на мама Поли, на Калоянчо. Оттам видях, че след като ни беше писала има няколко постинга, от които разбирам, че малкия са го изписали преди около 10 дни... Предполагам са добре, не се оплаква... Не бил много по яденето... Wink... Сигурно няма време да пише...

Браво на теб  Hug  bouquet 
Радвам се, че са добре и дано има време скоро да драсне някой ред и да даде снимки на малкия мъж Simple Smile

# 138
  • Bulgaria
Честито бебенце на Еленцето. Да е живо, здраво и красиво! Да радва мама и тати и бързо възстановяване на мама   bouquet Супер новина!!

# 139
Да е живо и здраво и Ники-то и Еленцето.

Пуки, аз съм била на ехограф и при Давидков и в МД. На мен ми направи огромна разлика в отношението на Давидков в положителна посока спрямо МД. Определено съм много доволна от Давидков, той повече обяснява (макар и по атрактивно). Мисля, че него може да се вярва повече определено.

# 140
Честито на мама ЕЛИ.Да расте малката кукла и да радва цялото семейство.Започна се сладурки, кога мина това време.
И моята микробиология е чиста,днес си видях резултата, но въпреки това си имам течение през бремеността, но важното че е чист секрета.
Хубава вечер.От тук нататък чакаме само хубави новини. Hug

# 141
  • Варна
Ихххх,цял ден съм на пътя и пропуснах големия щъркел
Еленце, честито   bouquet

Бързо възстановяване и чакаме снимки

Тони, къде си да ти се накарам че не си казала че тоя магазин Бебчо е толкоз хубав? Днес имах път натам и се отбихме с мъжо. Досега не съм влизала в така хубаво зареден магазин във Варна. И кви хубави колички има.  Whistling Мъжа ми като ги видя, каза че нашата е хем грозна хем  скъпа, хем много тежка и ми се накара хубаво пред продавачките.
Абе, Пуки-че аз съм като рекламно лице на м-н Бебчо   Laughing, всичко ми е от там купено-ама от магазина на ул.Студентска, само леглото и една хавлия са ми от Образцов Дом, , и продавачките са супер учтиви.
Количката ми също е от там, кошницата за кола....

Да ви споделя и първото си впечатление от д-р Хариева-педиатър от МД, срещнах се с нея днес, говорихме и останах много доволна, ще ни поеме консултацията, въпреки че и тя през ноември ще има бебе, но няма да прекъсва практика. Много мила жена и сега съм много спокойна,че и този проблем отпадна

А, аз обиколих целия свят  Crazy днес малко пекна и си викам да изкарвам граха навън да подиша есенен въздух, да му замирише на октомври и скоро да се ориентира да излиза. Обаче пък сега какъв кръст ме боли..... ooooh! място не мога да си намеря, шкембето тежи много.....а вкъщи се яде на поразия, майка ми готви,че се счупва направо-а аз само обикалям и надигам капаците на тенджерите и тавите с разни сладки работи(да не изреждам...)

# 142
здравейте.с удоволствие се присъединявам към вас.терминът ми е на 22 октомври.моето бебче е много срамежливо все се крие и не можем да му видим пола.живот и здраве ще бъде нормално раждане.честито  на мамите и леко добременяване на останалите Hug

# 143
  • София
Гери, много гадно, че имаш гъби! Ще ги умориш, не се притеснявай, какво ти изписаха!? Беба гледаха ли я дали е пораснала?
Пуки, важното е, че бебчо си е добре, а тези мерки и теглилки няма да ги мислиме!  Peace
Инче, много хубав подарък си му купила на бебо!  Hug
Честити добри резултати от микробиологиите на mylili и Нинка! Нормално е да имаме течение по време на бременността, важното е секрета да е чист!
Дано наистина мама Поли се включи скоро да ни каже как са с малкото ни талисманче! Много хубаво, че вече са си е у дома!
Имаме си вече и момченце и момиченце! Започва бебевалежа! Днес цял ден ми е приповдигнато настроението!
liqnka, добре дошла сред нас!

# 144
Гери, много гадно, че имаш гъби! Ще ги умориш, не се притеснявай, какво ти изписаха!? Беба гледаха ли я дали е пораснала?
Гинозил било ефикасно Thinking
Беба не са я гледали на 25 и тогава ще кажат как ще се раждаме LaughingДа се свършва вече с тази неизвестност Laughing

# 145
Еха ,имаме си вече и принциска,много изненадващо , та тя днес се записа за срещичка даже!Да е жива и здрава и мама и татко много да я обичат,айде момичета стягайте се ,Еленцето вече повлече крак сега ние да поемаме щафетата!

# 146
  • София
Гери, Бебочка беше казвала, че Гиназола бил много ефикасен! Тя беше уморила нейните гъби с него! Дано има същия ефект и при теб!  Peace Пии си протеините и ще видиш другия четвъртък колко ще е пораснала малката!
Аз също ще ходя в Шейново на 25.09. в 2 часа, доки ще ме праща на запис на тоновете, ако не съм родила до тогава де  Joy !

# 147
  • София
Браво на Калоянчо! Дано скоро мама Поли да намери време да ни го представи.

От тоя магазин Бебчо преди половин месец поръчах едни чаршафи. Заблудата дойде от това че на сайта им пишеше, че са налични в момента. После ме убеждаваха да поръчам други десени от наличните им. Още не ми е обработена поръчката. Искам си чаршафите!

# 148
Честито на Еленцето! да и е жива и здрава малката Николета, и много да ги радва! Hug
Добре дошла на новата мама  Hug

# 149
Сега четох и назад и останах изумена (меко казано) от изискванията за пелени във Варненското АГ  Shocked Как бе?! Цялото ли го повиват? И то 3 комплекта (то в комплект имало и малка пелена, която се използвала вместо памперс)! Ами ако бебетата са при нас и ние им сменяме памперсите как ще се оправяме с тия пелени? И какво значи "зимни бебета". Октомври не е през зимата, а и бебето не може да си изрита завивките и да настине! В този ред на мисли... тая работа трябва пак да се провери....  newsm78

Септемврийките днес си имат изненада - бебе мъж се ражда девойка  Mr. Green
Така че, Хеленка, Манана, Тедико, Бидапет, Елли78.... докато не излезе, шансът да си имаме и девойка си остава 50/50  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 21:57 от feel_u

Общи условия

Активация на акаунт