Къщурката на бебчо отеснява, а ОКТОМВРИ с пълна сила наближава!

• 16 211
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Да ви кажа сега говорих със свикърва ми и тя каза че и мъжа ми се е родил два дни след термин и се е обърнал непосредствено преди раждането newsm78,явно нашето бебче на него си прилича,сега си мисля да помоля докторката да изчакаме спонтанна родова дейност и ако тогава вече не се е завъртяло да правим  секцио, и без това не искам аз да избирам датата на раждане.Ама като ги знам как обичат да злоупотребяват сигурно ще почне да ме убеждава че е по-добре да го извадим по-рано ,и ще измисли какви ли не аргументи да ме наплаши .Абе вече май и аз почвам да се психясвам и да мисля какви ли не хипотетични ситуации в които може и да не изпадна. ConfusedДнес да ви кажа тая лекарка която ми води конс ме гледа за последно и беше направо смешно -прегледа беше само въпроса -Как си? Ми аз няма да слушам тоновете ,обади ми се като родиш! Shocked #2gunfireНаправо нямам думи , а аз и бях купила и цвете за благодарност-абе здраве да е!Ама ако всички така си гледат работата нищо чудно че сме на тоя хал Naughty

# 151
Цитат
Септемврийките днес си имат изненада - бебе мъж се ражда девойка  Mr. Green
Така че, Хеленка, Манана, Тедико, Бидапет, Елли78.... докато не излезе, шансът да си имаме и девойка си остава 50/50  Love
Леле, Фийл, а дано Mr. Green Laughing

# 152
Честита дъщеричка на Еленцето! Да расте жива и здрава малката принцеса, а на мама бързо възстановяване!  Hug

# 153
Хм... за разлика от повечето, които почнаха да се нахвърлят на сладкото, на мен напоследък ми избиват едни извратени идеи за изхранване на домочадиетио и даже в момента готвя телешко с гъби и китайски зеленчуци, в което сложих настъргани праскови и мед  Crazy Не знам какво ще стане, но добре че мъжо си легна да не гледа как се прави  Joy Да раждам, че кой знае докрая какви ще ги бъркам (манджи)

# 154
Тъкмо реших, че днес няма да има нощна смяна и Фийл се включи  Sunglasses
Фийл, манджата може и добре да стане. Аз съм правила едно ястие дето е от месо, мед, вино и горчица (ама по рецепта, де) и става много вкусно, така че предполагам твойта манджа също ще стане.

# 155
Сев, има и вино, и соев сос, та и чесън на прах дори (в маринатата на месото)  Embarassed Горещо е сега, утре ще стане ясно ще ядат ли кучетата в квартала или няма смисъл да им се предлага  Mr. Green

# 156
Ооо, звучи много добре, май кварталните кучета няма да се доредят   Mr. Green Wink Дано утре не ни бият, че сме си приказвали за манджи ...

# 157
  • Lovech
Здравейте, момичета! Аз тази вечер реших да поизлезем и се прибрах преди малко, та чак сега видях новината от деня!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ЕЛЕНЦЕТО! Да е жива и здрава, да радва мама и татко, а на Еленцето - бързо възстановяване!
Добре дошла и на новата ни мама!
feel_u, и аз прочетох за септемврийската мама, но не знам защо, вече нямам надежди, в понеделник четвърти лекар потвърди пола, а пък и да ти кажа, вече така сме се настроили за момчченце, особено баткото, че не знам ако излезе някоя мома, как ще реагира. Иначе измислено име за момиченце си имам! Дето викаш, а дано, на края ще се разбере!
Пожелавам ви лека нощ!
Ех, започна се и нашата! Аз много искам вече да се ражда бебчо, и да си се гушкаме и разхождаме!

# 158
Мацки, пак ще дават Челюсти, сега пък "Челюсти:Отмъщението". Ще има ли други мазохистки като мен, аз пак ще го гледам извръщайки глава на моменти  Mr. Green

# 159
Така...Аз до преди малко плаках. Ама толкова много май не съм плакала никога, може би заради хормоните. И аз не знам. Бях на неофициално  посещение в Окръжна болница, за да разгледам родилното и да говоря с хората там какво трябва да си нося и как стои въпросът с присъствието на бащата. От видяното там...бременните момичета изглеждаха все едно са наказани за това, че ще раждат. Изглеждаха доста нещастни и самата обстановка не беше особено обнадеждаваща. Аз обаче си се усмихвах, защото от самото начало съм настроена позитивно, че раждането ми ще мине без проблеми и ще си е съвсем нормално и че обстановката няма никакво значение. Тук идва момента, в който ме питат на колко години съм. На 30 съм. Заявиха ми, че съм старичка за нормално раждане.  Shocked Също така, че съм надебеляла  много за нормално раждане, а с двете неща в комбинация направо да съм се насочвала към секцио, защото дори да съм опитала с нормално нямало да стане. Е, супер гадно ми стана. На въпросът за присъствието на таткото ми се смотолеви, че има такава опция, ама защо му било да присъства...не било удобно и т.н. В общи линии в момента съм направо подпухнала от плач, защото ако до сега бях позитивно настроена и една черна мисъл за предстоящото раждане не ми е минавала през главата, то сега си имам доста такива. Sad  Извинявайте за мрачната нотка, обаче имам нужда да си споделя. Sad

# 160
  • София
Cappucino,  Hug Hug Hug
И мен вчера ме загряха със същите изцепки, ама чак до рев не стигнах  Wink
Помрънках малко в клубчето, пък после си рекох, че най-важно от всичко е здравето на бебенцето и моето...а пък ако е рекъл Господ може да се случи и нормално да родя.
А ти добре си си поплакала, така се освобождаваш от напрежението. Хайде сега пречисена и обновена се усмихни и гледай с надежда напред! Heart Eyes

# 161
 Hug Благодаря. Опитвам се да влезна в розовите коловози пак. Утре като се разходя из ботаническата градина в Балчик ще ми мине. Simple Smile

# 162
Cappucino, мила, недей да се разстройваш от това, което са ти казали. Ако не си решила 100 %, че искаш да раждаш  в тази болница все пак има и опция да се насочиш към друг лекар и друга болница. Само ще ти кажа, че моя лекар наскоро е имал пациента на 40 г. и тя е родила нормално, тия седмици пък друга жена е родила 4-килограмово бебе отново нормално. Така, че мисля че всичко си зависи от вижданията на лекаря, а не толкова до "неспособността" на жената да роди нормално. Затова недей да плачеш и се настрой отново позитивно към раждането  Hug

# 163
  • Варна
Капучино, имаш избор и за други болници, така че според мене отиди погледни и тях.

И аз си пуснах Челюсти сега.

# 164
Капучино, възмутена съм и от двете изказвания... кой ти го каза това- твоят доктор ли?
Примери като на Северинка и аз имам доста... това, дето са ти казали ако е медицинско показание за секцио- тури му шапка...Не съм доктор, ама съвсем нагло ми звучи... сякаш не им се занимава на лекарите с естествено раждане вече Rolling Eyes Shocked...
В Америка на 38 не си стара за нормално раждане, нито ако си 100 кила- си дебела, за естествено такова... верно, че и тука си търсят повод да те резнат, но го правят по- завоалирано някак си...
Ако все още смяташ да раждаш там- поне на присъствието на таткото дръж непременно, за да ти бъде морална помощ и подкрепа, в среда, която както описваш не ми се вижда твърде приветлива... Момичетата да не са били с контракции, и затова така да са ти изглеждали?
И си помисли все пак дали емоцията ти не е надделяла някъде...
Поне за мен първото нещо, на което бих държала е да имам доверие на хората, в чиито ръце ще бъде живота на бебето и моят собствен..., и другото- бебето да си е при мен възможно най- бързо- лично мнение!... Чиста стая и собствена баня са опция, която е добре, като я има... а, ако има и диванче за таткото, би било просто парфе Wink

Извинете ми многословността, но не мога да не похваля Адина за подробния коментар на предаването, което не съм гледала, но си представих достатъчно образно  Joy... Адина, ти си скрита лимонка, ша знайш   bouquet!!!!

Ха, добро утро на всички, и приятен и лежерен уикенд от мен!!!!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт