Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява алергията и как може да се прояви?
Какви са причините за обривите по кожата по време на бременност?
Какви са някои от симптомите на алергия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява алергията и как може да се прояви?
-
Какви са причините за обривите по кожата по време на бременност?
-
Какви са някои от симптомите на алергия?
-
Какви са някои причини и фактори, които могат да доведат до контракции по време на бременност?
-
Какво е ОГТТ?
,явно нашето бебче на него си прилича,сега си мисля да помоля докторката да изчакаме спонтанна родова дейност и ако тогава вече не се е завъртяло да правим секцио, и без това не искам аз да избирам датата на раждане.Ама като ги знам как обичат да злоупотребяват сигурно ще почне да ме убеждава че е по-добре да го извадим по-рано ,и ще измисли какви ли не аргументи да ме наплаши .Абе вече май и аз почвам да се психясвам и да мисля какви ли не хипотетични ситуации в които може и да не изпадна.
Направо нямам думи , а аз и бях купила и цвете за благодарност-абе здраве да е!Ама ако всички така си гледат работата нищо чудно че сме на тоя хал
Не знам какво ще стане, но добре че мъжо си легна да не гледа как се прави
Да раждам, че кой знае докрая какви ще ги бъркам (
Дано утре не ни бият, че сме си приказвали за манджи ...
Извинявайте за мрачната нотка, обаче имам нужда да си споделя.
!!!!