Къщурката на бебчо отеснява, а ОКТОМВРИ с пълна сила наближава!

• 16 208
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Капучино, съвсем образно си представям ситуацията, в която си се намирала. Угнетяваща и съсипваща и настроение, и самочувствие. Само мога да ти пожелая по-бързо да изправиш глава, емоцията мааалко ще поотмине и наистина може би да помислиш за други варианти, в другите болници?  newsm10 Не че и там няма да родиш, но предполагам още с влизането ще ти изплува неприятния спомен, защо трябва в един толкова прекрасен момент да изпитваш отрицателни емоции, ако може да се избегне  Peace
Аз пък се оцъклих в 5 часа, закусвах досега  Wink и ще опитам да поспя още.

# 166
  • Пловдив
Капучино не си разваляй позитивната нагласа. Тази сутрин може би си по-добре.

Ха добро утро и хубави новини този уикенд.
Някой да е сънувал нечие раждане? Mr. Green

# 167
Тия доктори са големи простаци ! Twisted EvilНа моменти  им си чудя как могат да си позволяват да говорят така ?
Аз никога не съм говорила по такъв груб начин  на моите пациенти и се чудя как някой го правят- абе аз и рушвети не вземам ама  така като гледам кой на каса ,кой под маса - всички ще си плащаме  Joy Joy Joy
Капучино ,не се впрягай -знам ,че ти е станало много мъчно ,лично аз редовно си плача -може би от хормоните .
Ние поне си имаме оправдание за кг. ,а възрастта ни е чудесна !

# 168
  • София
Ха добро утро и от мен  Grinning
Девойки, снощи без малко да се засиля към болницата  Mr. Green Едни диви контракции, едни болки в корема, ужас. Добре че изчаках, оказа се познатото на някои от вас разстройство  Sick Почнаха да ми минават едни странни мисли през главата, щото лекаря веднъж ме беше питал дали има възможност да съм забременяла по-рано от това, което знам аз  Rolling Eyes Смятах, чудих се, ама според мен няма как да е станало.

Капучино  Hug Имаш още време, помисли за друга болница. Ако не ти харесват във Варна, идвай у нас ще те взема на гости и ще раждаме заедно  Party
 Ох, днес ми е ден за основно шетане  Sad Да видим дали ще успея до следобяда  Mr. Green

# 169
  • Варна
Добро утро  bowuu
Нещо хладничко взе да ми става вече, хормоните ми ли намаляха или се охладиха, или просто се намръзнах целия ден на тоя вятър

Капучино, няма да те успокоявам,защото незнам какво е там и какво си изпитала-вярно, не е приятно, аз отказах моята среща с акушерката от Окръжна, просто на секундата взех друго решение-не искам да ходя да гледам преди да тръгне раждането, не искам да се срещам с акушерката да ми говори разни неща, не искам да знам даже къде е входа на спешното....
Не е страх, просто не ми се тръгва с някаква изградена представа, после -в паниката от контракции и незнанието съм сигурна,че ще действам по-трезво

От друга страна пък, вчера като ходих в МД за педиатърката и мъжа ми ми пусна мухата да раждам там по ЗК, но няма да стане-девет месеца знам,че искам да родя в Окръжна, каквато е -такава.

А и както са ти казали момичетата, имаш време да си промениш решението за друга болница  Heart Eyes

# 170
Добро утро, тумбачета.

Капучинке, не се връзвай на такива приказки. Ако не си сигурна в доктора, направо отиди в друга болница. Важното е ти да си добре и благодарение на теб и твоята нагласа бебчо да посрещне с усмивка този свят!

Днес грейка едно слънчицеее, дано се задържи така въпреки кучешкия студ който го дават.

Ние днес ще ходим по задачки, да видим количката как са я разглобили, после ако ме огрее може и за легълце да прескочим да огледаме, че няма време, така че лек ден засега от мен.

# 171
Добро утро и от мен  bouquet

Капучино съжалявам миличка. Hug

Честита радост на Еленцето!Много да я радва малката принцеса!

Калоянчо е изписан и си е в къщи с мама и тате Peace

Ние сме добре с бебо- обикаляме по разходки сега като се захлади и пазаруваме.У нас не издържам..като стоя дълго седнала всичко ме заболява.Приятен ден на всички  bouquet

# 172
честито бебче на елито.Нека да расте много здраво,щастливо и всичките му мечти да бъдат реалност newsm51  love001 txtloves baloni

# 173
  • София
Еленце, честита радост  Hug Много усмихната и щастлива да расте Николета и бързо възстановяване ти пожелавам   bouquet

# 174
Добро утро ,и аз днес раннобудна го раздавам ама ще си стоя в къщи да си поразтребя малко.Капучино,  и аз сякаш малко се стреснах като правихме обеколка на болниците и не мисля че ми беше от полза,по -скоро ме хвърли в разни тежки мисли ама не им позволявам да ме завземат.Теа пък доктори нямат угодия-ти си била едра ,аз пък съм дребна жена и затова ми препоръчват секцио ,ееее та то и бебетата си имат размери ,аз запомних едно изказване ,незнам от кой но съм напълно съгласна-НИКОЯ ЖЕНА НЕ МОЖЕ ДА ИЗНОСИ ПО-ГОЛЯМ ПЛОД ОТ КОЛКОТО МОЖЕ ДА РОДИ!И Въпреки че не обичам да споря и настоявам за моето си го повтарям за мое лично успокоение,а докоторите си имат съвест и на тях ще им тежи ако се водят от други мотиви освен от хуманни!Айде стига съм мрънкотила,усмивки ви желая и да посрещнем с усмивка децата си ,това е най-хубавото нещо!

# 175
  • София
Пак е имало сомнамбули, а?! smile3521
Капучино, ужасно съжалявам за неприятната случка, дано се чустваш по - добре тази сутрин и да гледаш отнова в розово за предстоящото раждане!  Hug
Фийл, кажи какво стана с тази манджа измишльотина?
maja,аз тази нощ сънувах една от нас, че е родила ( ама вече съвсем съм изтрещяла ), ще чакам да се разпише, за да съм спокоина, дано не съм пророк като Пуки! newsm17
Ние с мъжо днес ще ходим да вземем леглото на беба, капарирахме го в началото на месеца, той мислеше да ходи да го взима като се роди беба и да го сглобява тогава, но нещо тези дни нали имам много контракции ( нерегулярни ) и той се притесни, че момента наближава и за това не ми беше трудно да го убедя да свършим тази работа днес!  smile3503 Нямам търпение да го сглоби!
Приятен ден, сладурки!

# 176
Добриутро и от мен!
Капучино,тегли им една.То пък няма как ,че после пак при тях ще идеш.Само искам да ти кажа да си настояваш на естественото раждане,щом така си решила.Това е твоя живот и твоето бебе и никой няма право да решава вместо теб.Колкото и да ти се мусят су прави ,че не ги чуваш.Освен ако не се стигне изкуствено до секцио.Стискам ти палци.
Ние ще вървим за количка.Ако беше хубаво времето бяхме замислили пикник, но щом не е ,ще свършим нещо полезно.
Фийл, оздравяхте ли?
Зори,душо, как си?Оправи ли се?Да не ни изненадаш. Naughty На 29-ти сме на лекция,ей!Да не ни оставиш сами да ходим.

# 177
Трикси до 25.09 никакво раждане  Naughty

# 178
Здравейте момичета Laughing
Аз съм от миналогодишните октомврийки.
Първо искам да честитя със голямо закъснение на мама ПОЛИ бебчо КАЛОЯН да е жив и здрав и много да ги слушка,безгрижно детство и много приятелчета   bouquet
На мама ЕЛИНЦЕТО честита бебка НИКОЛЕТАмного здраве щастие,да слушка да папка и да расте щастливо и безгрижно детенце   bouquet
Капучино прочетох за това което са ти казали лекарите NaughtyНе им се връзвай,в крайна сметка решението за това как ще родиш си е само твое,а те са тама за да помогнат на теб и бебчето това да остане най-прекрасния момент в живота ви.Да ти кажа миналата година аз родих на 30год. бебче 4150 напълно нормално и без нито един шев.Така че според мен това не е основателна причина за секцио.Ако решиш все пак да останеш в тази болница,бих те посъветвала да държиш задължитерно таткото да е с теб за да имаш все пак морална подкрепа от някого и да не им позволява в най-важния за теб момент да правят каквото си искат Hug
На всички вас пожелавам леко раждане,много щастливи моменти и най-прекрасните бебчета  bouquet
Наслаждавайте се на пекрасните последни моменти от бремеността,колкото и да не ви се вярва после те ще ви липсват страшно много Heart Eyes Hug

# 179
  Добро утроооо!Ужас,немога да стана,синчето си стана като за училище (в 7) и после 100 пъти дойде нещо да ме пита Joy.Щях да го убия направо,така ми се спеше.
 Ох,много мъчно ми става като чета как постъпват с вас тия тъпи доктори  #2gunfire.Просто незнам какво да ви кажа,мога само това да направя  Hug!
 Аз също щях да хуквам към болницата снощи,но после съм заспала и незнам как са били контракциите,но сега пък нямам така че ще видим.По скоро отивам да си измия банята и хола,че днес окончателно ще ми монтират кухнята и повече такива мръсни дейности няма да имам.Пък ако тръгна да раждам,сака ми е готов вече,та както дойде  Mr. Green.
 лек ден ви желая и не се поддавайте на негативните емоции Naughty,сега само положителна настройка,чака ни най-прекрасното нещо на света!

Общи условия

Активация на акаунт