Отговори
# 105
Ей, къде сте бе, момичета, да не тръгнахте всички да раждате? newsm78

renni79, твоето бебче има още доста време да тръгне надолу  Wink Но наистина е кофти като притискат това и онова, на мен оня ден все в ребрата ми се навираше

# 106
  • София
Как се радвам за СЪНИ - като че ли ми е сестра!

Нямам какво да кажа, освен че най-хубавото е че всичко е минало нормално!

# 107
Добар вечер Simple Smile таман се връщаме от гости Simple Smile голяма веселба Simple Smile
Сисилия мисля че с тебе и двете сме в Тина Киркова , и аз съм много доволна от отношението на лекарте там Simple Smile и записа на тоновете е супер Simple Smile много се радвам че изследванията ви са О.К.  newsm10
Северинка мацка не всички бързат  newsm03 аз съм леко баце леко Simple Smile смятам да си дочакам термина и бебо уговарям да не бърза Simple Smile
ами днес в София имаше слънце, и някакси вярно предизвикава усмивки  newsm47
дано и при вас утре да е слънчево и малко по топло че в тъмнина и удома на човек вярно му избиват чивите  Hug
айде запалих се по темата с климатците Simple Smile и аз отивам да си крънкам Simple Smile а за този радиатор Адакс мисля да се огледам за спалнята на бебчо  newsm53
а за НОЙ мани мани дано да нямаме никакви проблеми  с детските  newsm17

# 108
Да днес е ден за гости  Laughing и ние се върнахме преди малко.
Честити принцески  на Съни  и Лорка !!!! Какви са големи  Grinning и нетърпеливи  Wink
На мен също още не ми се ражда,че другата седмица съм на 2 рожденни дни и не ми се иска да ги пропусна  Laughing
тук в Пловдив днес беше супер времето,а като е лошо с детето играем и подреждаме за бебето,та няма скука .
Мин. година се топлихме с маслен радиатор,не е толкова скъпо,но работи само нощем на 18-19 градуса.През деня сме в друга стая(при свеки) ,където има акумулираща печка и там е топло.Тази година сме на същата схема.Ползваме основно нощната тарифа.Плащахме около 100 лв.

# 109
Ей, къде сте бе, момичета, да не тръгнахте всички да раждате? newsm78

Аз уж гледах филм ама съм заспала Simple Smile Имам чуство че мога да спя по 20 часа на ден, не знам защо съм така  newsm78

# 110
Здравейте и от мен ! Как сте момичета?
На мамите с бебчета - честита ви радост, да са ви живи и здрави бебешорите!
Ние все още удържаме фронта, ама откакто спряхме магнерича и контракциите много зачестиха. Утре сме при доки на преглед.
Лека и спокойна нощ!!!  Hug

# 111
Ох аз вече се ошашквам с този бебевалеж LaughingНадявам се да устискам до четвъртък та да разбера обърнали ли сме се не сме ли?!
Не се страхувам нити единия нито от другия начин на раждане просто искам да знам как да се настроя и какво да очаквам
Ако знаете как ви завиждам (благородно) че си поспивате  CrazyИскаааааааааам и аз да спя до 10 поне.Днес имахме напредък до 8.30 Laughing

# 112
Няма нощна смяна днес! Аз досега четох "Смешно ли е раждането" и си мисля, че ще успея да я дочета докато родя... Днес си писах със Сикониум, ходили на планина хората, добре са, нямат нет, но са още 2 в 1... Лека нощ на всички!

Еличка мама, къде си?

# 113
Фийл, аз пак съм си тук, с тия сърбежи няма спане за мен. Миналата нощ (ако мога така да я нарека) заспах чак към 6ч. сутринта  Crazy

vanche_mamche
, кажи моля те на твоя мъж за колко дни/ седмици му мина обрива? При мен няма никакво подобрение и вече започвам да се притеснявам, имам и едни огромни червени петна по тялото (точно като след допир до коприва) и въобще и не намаляват. Другата седмица пак ще ходя до дерматолога и се надявам скоро да разрешим проблема.
Честно казано никак не ми се иска бебка да се ражда преди да е изчезнал обрива, най-малкото ако после ми се налага да пия лекарства няма да мога да я кърма, а много искам  Cry

И аз днес се сетих за Еличка, дано да се включи скоро.

# 114
vanche_mamche[/b], кажи моля те на твоя мъж за колко дни/ седмици му мина обрива?
Сев, обривите минаваха за по 20-30мин и пак се появяваха, а като пиеше хапчета и се мажеше с някакво направено по рецепта мазило, спряха да се появяват доста бързо към 3-4дни. Определено трябва да отидеш пак на дерматолог, не чакай другата седмица,все пак е неприятно да те сърби, може да го питаш за нещо за мазане. Може да не ти минава бързо, ако все още използваш, ядеш дразнителя. Сети се какво си променила от като се появи обрива, а може и да нещо от хормоните. Все пак скоро раждаш и нали нивата на хормоните се увеличавали....Дано да се оправиш скоро  Praynig  Hug

Добро Утро, момичета! Айде на рапорт! Кой е тука, кой е отишал да ражда?

# 115
Честит ден на независимоста!!! bg baloniГледам снощи никой не е раждал май smile3501За отоплението-ние сме с климатици,но Вики като беше бебе бяхме си купили маслен радиатор на Делонги и бях много доволна от него,но сега мисля че с климатика ще харчим по-малко ток,ако ли пък не ще си вкл
юча пак радиаторчето.
Вече окончателно реших че бебо ще се казва Христо,като баща си въпреки че той иска да се казва Михаил и на двама ни аз неискам.Оставям ви вече че мойте принцеси взеха да се събуждат една по една и трябва newsm64.ЦЕЛУВКИ  love001

# 116
  • Пловдив
Добро утро!

Като гледам какви сметки плащате за ток и направо ми се реве, ние лятото не падаме под 80лв.
От късметлиите сме - през лятото не се стои от жега, а през зимата съответно от студ. Тази зима плащах към 250 лв. ток с три климатика и бях доволна, сега с четири ще видим.

Хайде днес да видим кое бебенце ще излезе.

# 117
  • София
Добро утро и от мен  Grinning
Еличка, гледам че не е влизала от вчера, а и на скайпа ми се губи нещо, пък обикновенно е онлайн по това време  newsm78
Ако са почнали нещата при нея, дано всичко мине добре.  Praynig и малката ми снаха Александра да изскочи лесно на този свят. А ние ще си чакаме вести....

# 118
  • Варна
Честит празник!

Днес пак съм като смазана заради проклетото безсъние  #Cussing out и на всичкото отгоре сама трябва да се оправям с "баткото", който от сутринта е решил да пробва колко ми издържат нервите  smile3511. Та малко ще подомакинствам и се надягам да полегна наобед  smile3507. Днес дали няма да имаме празнично бебе  Laughing.

# 119
Добро утро

Общи условия

Активация на акаунт