момичета получихте ли парите за соц интеграция

• 33 535
  • 331
  •   1
Отговори
# 120
В Бургас има само детски преведени.
чл.43 още няма. Rolling Eyes

# 121
и аз получих само детските но отново  по чл.43 които си ги получават от пощата на ръка ги получиха  миналата седмица.Какво става  не мога да разбера точно на тези ли пари посягат.

# 122
ние все още не сме ги получили...става въпрос за София, Лозенец
и Люлин-ДСК Peace

# 123
  И не само детските,и интеграционните и по чл.43 също ги има в София Peace

Да,има ги всичките може би защото именно по пощата ги получавам и винаги ги вземам наведнъж,по банките ги бавят

# 124
ми какво трябва да се направи, че да ги получавам и аз по пощата? на една крачка ми е и не ме таксуват за тегленето. Crossing Arms
мен никой не ме е питал какво предпочитам, директно по банк. път ми ги преведоха. Rolling Eyes

# 125
в София-Люлин-ДСК-само детските са преведени

# 126
В София Община Подуене-Инвестбанкима само детски без чл.43

# 127
ми какво трябва да се направи, че да ги получавам и аз по пощата? на една крачка ми е и не ме таксуват за тегленето. Crossing Arms
мен никой не ме е питал какво предпочитам, директно по банк. път ми ги преведоха. Rolling Eyes
Отиваш в социалните и подаваш молба,казваш,че искаш да се прехвърлиш да ти ги изплащат по пощата.И това е.Мен в началото още при първите документи като подавах ме питаха как искам и аз казах по пощата.Но наистина е много по удобно,да идеш един или 2 пъти,защото идват навреме,а не да висиш всеки ден на банкомата и да проверяваш дали има или не и какво е преведено и какво не,проблема е в банките,трупат си лихви,но никой не го разбира това.Аз това се чудя като чета всеки се оплаква,че няма преводи навреме,че има само детски,а другите липсват,ами то е просто.Прехвърляте се и няма проблеми Laughing

# 128
Отиваш в социалните и подаваш молба,казваш,че искаш да се прехвърлиш да ти ги изплащат по пощата.И това е.Мен в началото още при първите документи като подавах ме питаха как искам и аз казах по пощата.Но наистина е много по удобно,да идеш един или 2 пъти,защото идват навреме,а не да висиш всеки ден на банкомата и да проверяваш дали има или не и какво е преведено и какво не,проблема е в банките,трупат си лихви,но никой не го разбира това.Аз това се чудя като чета всеки се оплаква,че няма преводи навреме,че има само детски,а другите липсват,ами то е просто.Прехвърляте се и няма проблеми Laughing

оооо, още утре отивам в социалните! Twisted Evil

# 129
Момичета,
Има и по-лесен начин, регистрирайте се в e-pay. От там винаги може да видите дали имате превод, оставям настрана другите удобства за плащане на сметки.  Последните месеци изтрих клавиатурата от проверки за тия пари.  А сега за статистика София- само детски .

# 130
  • гр.Гоце Делчев
При нас са превели детските, а другите още ги няма.Явно ще ги преведат със закъснение.

# 131
Момичета,
Има и по-лесен начин, регистрирайте се в e-pay. От там винаги може да видите дали имате превод, оставям настрана другите удобства за плащане на сметки.  Последните месеци изтрих клавиатурата от проверки за тия пари.  А сега за статистика София- само детски .

аз си имам онлайн банкиране (за което м/у другото ми спират 12лв годишно), но ме е яд, че банките бавят парите... а по пощите се раздават навреме. Tired

# 132
  • BG
Момичета, днес с изненада открих, че са ми превели само 70лв по банков път  Shocked
Има ли други такива случаи?

# 133
Момичета, днес с изненада открих, че са ми превели само 70лв по банков път  Shocked
Има ли други такива случаи?
Да, превели са само двойните детски, все още няма по чл.43. Peace

# 134
Да във Враца също, само двойните детски. До кога ще продължава това не се знае. Но тук, мисля че от 10.09 е все така, но и по-зле става. Месеца изтича до края на седмицата?

Общи условия

Активация на акаунт