извинявам се на sis74 ,vikit78
но първо ще напиша анализа на ilinayor,тя знае защо.
ilinayor родена си в сряда бъди внимателна на 8.10 и 11.10
по характер си в златната среда,добър и сърдечен човек.можеш да намериш общ език с всички.при спорове може и да отстъпиш,ако трябва,но не обичаш да ти се налагат.ако усетиш това избухваш и слагаш тиранина на мястото му.
човекът до теб трябва да е сговорчив,може да е властен,но с мярка и да умее да те хвали и прави комплименти.
за теб е много важно да го харесваш и като мъж и като човек,а също така да намираш опора в него в трудните моменти.
ако искаш пиши ми датите на раждане на мъжа и детето си,да видя как сте със съвместимостта,и ако там всичко е наред,да видим откъде идват проблемите.
за енергията-надявам се да обичаш кучета,защото едно куче ще ти подеиства много добре.ако не обичаш животни,гледаи да се зареждаш с хубава музика,завъди си цветя,които цъфтят с ярки красиви цветове по твои избор,поддържаи добри отношения с близките си,срещаи се по-често с приятелки и хора,които те харесват.
гледаи да правиш добро на хората и така ще получаваш от тях положителна енергия.получаваш такава и от мен.благодаря ти за съчувствието,в мое лице имаш човек,които те разбира и подкрепя.
за работата-имаш интереси в точните науки и предполагам,че винаги си била добра в математиката,иономиката и т.н.възможно е да си се пробвала в различни области,защото имаш разностранни интереси.
здравето ти е добро,стига да полагаш обикновените усилия да го пазиш и да не се претоварваш.за теб е важно емоционално да си добре и всичко ще бъде наред.
физическата работа не е за теб,вършиш я по необходимост и ако имаш настроение.но когато се захванеш с нещо работиш без да се жалиш и влагаш всичките си усилия.
имаш и доза късмет,които ти помага при взимане на решения.един много важен съвет от мен:при взимане на решения деистваи инстинктивно,обикновено първото решение,което ти доиде наум е правилното.колкото повече мислиш има по-голяма вероятност да сбъркаш.
имаш остър и наблудателен ум,бързо умееш да оцениш ситуацията.на моменти имаш проблясъци на предугаждане на събитията.много често имаш верен усет за нещата и можеш да се учиш от собствените си грешки.вярваи повеше в себе си и няма сбъркаш.
за теб е важно да имаш финансово обезпечен човек до себе си,в краина сметка мъжът трябва да поеме своята отговорност за половинката си,нали така.а ако си обедините усилията и успехите и финансовата стабилност няма да закъснеят.
още един съвет от мен,много се надявам да го имаш предвид:когато трябва да избираш между това дали да обърнеш внимание на проблемите на детето си,или да решаваш проблеми в работата-избери детето.щом имаш обичта и доверието му,а също така поддържаш добри отношения с половинката и роднините си-ще ти потръгне и в работата,повярваи ми,знам го от собствен опит.
защото ще имаш хора,които те обичат и на които можеш да се опреш в нужда.
и още един съвет ит мен:създаи си едно постоянно обкръжение от обстановка за живеене и хора,с които се чувстваш добре.така ще се чувстваш по-уверена в силите си и от там и животът ти ще стане по-добър
Много благодаря!