хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 097
  • 653
  •   1
Отговори
# 150
  добър да е денят ви момичета Grinning Hug
желя ви успешна седмица newsm10

момичета,ако ви е интересно,мога да ви кажа,че обичам и котки,и кучета,и цветя,и зеленина Grinning
в момента имам само кученце,още бебе,но винаги сме имали и котки и кучета едновременно. Peace

сега подготвям анализа на елегантна
после е лидка Grinning Hug
да чака марчела Grinning Hug

# 151
  • Варна
Илинайор много ми хареса писмото което си публикувала  Joy благородно ти завиждам за гледката от балкона, и аз искам такава, къде е това ако не е тайна?
Фатима мила можеш ли да отговаряш на конкретни въпроси? да си излея душата на лични  Blush
аз също много обичам кучета и котки, особено малки котета  Hug и цветя обичам, но в последно време съм много лоша цветарка  Confused

# 152
fatima може ли и на мен  Flutter ?! 30.06.1986

# 153
Fatima, определено имаш дарба Peace
За теб с благодарност

# 154
Благодаря ти, Фатима! Наистина имаш дарба - почти всичко, което си ми писала /с малки изключения е точно така/.  Hug  bouquet
Мога ли да ти изпратя и рожденната дата на детето , за да ми кажеш как да го възпитаваме съобразно възможностите му?

# 155
Не е истина как не съм ви намерила по-рано, много бих искала да ми гледа някои ето кога сам родена 20.12.1982 Praynig Praynig Praynig. Сажелявам че така нахално, но от месец се ровя из нета, и се сещам имаше някакъв сайт, с гледане ама не го намирам пак и незнам колко е истина а тук изглежда имате дарба.

# 156
добра да ви е вечерта,девоичета и умната Sunglasses Grinning Hug

днес имах доста натоварен ден,пък и си бях легнала към 5 ч. сутринта,поспах малко и така:пак см на линия newsm10 Grinning

миличка 813,маи и ти си дежурна по нощите,мила Hug Grinning
gitadam
Но това не е нейния котарак, аз още спя.Котаракът наистина е голям красавец.
простено ти е мила,все пак е понеделник ooooh! Laughing

rafaela,може да пробвам мила,но не обещавам 100 пр. и не ме бии,аз нали съм нова в занаята Crazy Mr. Green Grinning
ако искаш,пиши на лични

arodoet,миличка,днес като се прибрах,прегледах темичката и видях,че съм пропуснала да отбележа,че си записана newsm78 Hug Grinning
след ksi си в списъка ми Embarassed Grinning

Hubba Bubba-записах те мила Hug Grinning

Lil Vixen-ти също мила Hug Grinning

galana s  4akura   Hug Grinning bowuu

много ми се ицка милички,да ми пишете несъответствията,може и на лични,ако не е проблем за вас.
искам да нога да си усъвършенствам метода Thinking Grinning
благодаря на всички,които ми пишат предварително  bouquet Grinning

# 157
  • София
Мога ли и аз да се включа. Ще се радвам, ако може и на мен да гледате, родена съм на 22.06.1973 г.,.  до сега  никога не са ми гледали. Предварително благодаря!

# 158
4akyra,мила,разбира се,че може и на детето,всъщност и на мен това ми е мечта:да помогнем възможно наи-добре на децата си newsm10 newsm44 напиши миосвен датата и първото му име и как му викате на галено.ако може да говори пиши и как то си се нарича само като го питаш за името Grinning Hug

# 159
Благодаря ти. Всички тези неща ще ти ги пиша на лични.

# 160
  • в илюзия
Мерси за записването   bouquet Ще чакам

# 161
Фатима ......нали не ме забрави Embarassed чакам с нетърпение Hug

# 162
elegantna   3.10.89   родена си във вторник бъди внимателна утре 7.10 и на 9.10 и не взимаи нещата навътре Grinning Hug

ти си човек с мек спокоен характер,общителна,с много познати и приятели.обичаш компаниите,където се чувстваш добре и в свои води.харесва ти да си център на внимание,но не и чак толкова натрапчиво,сговорчива си,умееш да отстъпваш,сига това да не засяга твоите интереси.обичаш да те хвалят,да ти правят комплименти,да ти правят жестове на внимание.
  в общи линии ти си едно много приятно за общуване и добър за живеене човек.
  но ако се почувстваш обидена и пренебрегната и усетич,че са постъпили неспреведливо с теб,избухваш до такава степен,сякаш ставаш друг човек.но това е в краен случаи,защото по принцип не обичаш конфликтите,и след такива избухвания се чувстваш зле.
  за приятел или човек до теб ти подхожда всеки.зависи от теб каква роля във връзката искаш:ако искаш ти да командваш,ти подхожда човек с по-мек характер,а ако решиш да се подчиниш на по-властен характер поемаш подчинената роля.
  по отношение на енергията си на периоди:имаш усет за това,кога да се понапрегнеш повече и тогава си по-енергична.а когато знаеш,че нещо може да почака,го даваш по-спокоино и не се хабиш напразно и пестиш енергията си.
  имаш качества на лидер,заложени от природата,от теб зависи в бъдеще да ги развиеш.но няма да се учудя,ако още като дете и в училище да си се проявила в това отношение.само на едно трябва да обърнеш внимание:не трябва дда се оставяш да ти се качват на главата,имаш тая склонност,понеже си добричка.
  за заложби за професия:категорично имаш склонност към точните науки,сигурно си много добра с математиката,физиката и т.н.
  имаш данни и за финансовата сфера ,икономиката и т.н.а също така за дизаинер,моделиер и т.н. понеже имаш отлично пространствено въображение.
  здравето ти е нормално,стига да полагаш нормални грижи за него.само за едно ще ти дам съвет:трябва да полагаш усилия да го укрепваш с някакъв вид спорт,без големи физически натоварвания,може и танци например.но не прекаляваи с диетите.имаи предвид,че вски организъм си има някакъв праг на претоварване,които като се премине и почват проблемите.от теб зависи да съхраниш даденото от природата,евентуално ако и родителите ти в детството не са допуснали някоя грешка в това отношение,разбира се.
  за теб е важно да се чувстваш добре в кожата си,да си в добро здраве,и с изряден външен вид.
  физическия труд не е за теб,ти не го обичаш,такава работа вършиш по необходимост,макар,че ако се налага да се иждържаш сама,можеш да работиш всякаква работа,докато си намериш нещо по-добро.
  ти си амбициозна ,имаш качества за добро образование иуспешна кариера,напълно е възможно еднвременно да учиш и да работиш.
  имаш логическо мислене и отличен ум.много често ти помага и късметът,ако сбъркаш някъде няма да е фатално за бъдещето ти.
  към родителите си добра и търпелива,ако и те са изпълнявали синовния си дълг към техните родители.но дори техните отношения не са добри,ти трябва да прекъснеш порочния кръг.
  искам тук да подчертая нещо много дебело:ти си умно момиче и ще ме разбереш,разбира се ако искаш.
  почти всички успели хора винаги са имали обичта и подкрепата на семеиствата си.в противен случаи постигат целите си с много усилия.
  полагаш много усилия за външния си вид,следиш модните тенденции.полагаи усилия и за самоусъвършенстването ти в духовен аспект и пред теб се очертава много добро бъдеще.
  за семеините отношения:и тук се мяташ от едната краиност в другата.има период,когато мислиш,че няма нищо по-добро от семеиния живот,после си мислиш,че семеиния живот не е за теб.удачно решение е съжителството,разбира се ,ако си намерила подходящия,избраника на сърцето ти.за теб е наи-добре ако е сексуално привлекателен за теб,но държиш също и на духовното разбирателство.комбинацията е наи-удачна от добър приятел и добър л1убовник
  имаш си твърдо установени навици и привички,трудно ги променяш.склонна си да държиш и на навици,които знаеш,че са вредни за теб,но не полагаш усилия,да се откажеш от тях.
  амбициозна си,умееш да постигаш целите,към които се стремиш,независимо какви са те.
  животът е пред теб и имаш всички необходими качества,за имаш пълноценен и щастлив живот newsm10

# 163
dulce,мила
разбира се,че не съм Grinning Hug
очакваи след arodoet

mirca71,gitadam,ilinayor
и всички други с чувство за хумор,заповядаите милички Laughing Hug
разведрете темичката Heart Eyes Grinning Hug

наред е lidka Grinning Hug
да чака Marchela6677 Grinning Hug

спокоина нощ на всички luvbed 1countingsheep smile3524

# 164
Здравейте, гадателки-предсказателки!Ето, доживях и моят ред да дойде.Като гледам много са желаещите.Благодарности на Фатима, че се заела с тази трудоемка задача.Ще потърся смешки за гадателки и ще ги пусна тук.

Общи условия

Активация на акаунт