хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 097
  • 653
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! От мен за добро утро и хубав и усмихнат ден един виц за гадателка. Само този намерих, но се надявам да ви развесели.

Ясер Арафат, който вече бил много стар, решил да отиде при гадателка, за да му предскаже деня на смъртта му.
След петнадесет минути дълбок транс тя отворила очи и казала:
- Вие ще умрете на еврейски празник!
- Бъдете по-конкретна...
- Няма значение. Когато и да умрете, все ще е еврейски празник.

# 166
  • Бургас
Здравейте всички!

Това е гледка в Бургас, но за съжаление балконските ми цветя нещо в момента нямат много цветове - все пак иде есен, а някъде и сняг валя! Самата гледка сама по себе си не е особенно приятна, но на балкона съм се опитала да си създам свое кътче за релакс и много обичам да почивам там - да шия гоблена си, да пия кафе. Котаракът всъщност е подарък на дъщеря ми за един рожден ден, но познайте кой се грижи за него?! ...Ама как да не се грижиш, като той се отблагодарява с такава непотправена обич. Ето още една снимка от домашната ми фонотека, от онзи ден - заедно с него шихме...уж.  smile3532

Извинявайте ако измествам темата...
Желая на всички слънчево настроение и успешен ден!

Илинайор много ми хареса писмото което си публикувала  Joy благородно ти завиждам за гледката от балкона, и аз искам такава, къде е това ако не е тайна?
Фатима мила можеш ли да отговаряш на конкретни въпроси? да си излея душата на лични  Blush
аз също много обичам кучета и котки, особено малки котета  Hug и цветя обичам, но в последно време съм много лоша цветарка  Confused

# 167
"Качвай се на масата и се преструвай, че оправяш крушката на лампата." Законната половинка влиза и пита: "Жено, кой е този?" Съпругата отговаря: "Крушката изгоря и тъй като си на работа, звъннах в Енергото да изпратят електротехник." Мъжът продължава: "Ама защо електротехникът е гол?

"Такъв имали, такъв пратили", отвръща хитрушата

Не е за гадатели, но се сещам за един друг

На един панаир една циганка разпънала шатра и там гледала на ръка.Един мъж го жегнало любопитството и решил да влезе и да попитам циганката за туй-онуй.Задал й въпроса - Мари, кажи колко деца имам аз, а тя му отговорила - Две.....Че как така две, аз съм баща на три деца.Ти така си мислиш......... smile3534

# 168
   здравеите,момичета и от здраве да не се отървете Grinning Hug

ilinayor,както винаги си на ниво,мила Grinning Hug
страхотно чувство за хумор и доброта  love001 smile3525
gitadam, Joy newsm10 smile3525 ти също миличка
  bouquet
mirca71 къде си,хаиде да има нещичко и теб Grinning Hug

sese,записах те,някъде ми се губиш из страниците newsm78,но си след Lil Vikxen Grinning Hug

mila ilinayor,изобщо не изместваш темата,а много ми помагаш за доброто настроение а също и на другите Grinning Hug
винаги,като се сетиш за нещо весело,или за душата,снимки,инфо -заповядаи тук  Peace Hug
помагаш ми много smile3525 newsm51

# 169
  • гр.Добрич
Може ли и на мен ?30,10,1973г.
Предварително благодаря!

# 170
Пу, пу и аз тука  Laughing
Фатима, може ли и на мен  Grinning
21.06.1977 г.

# 171
това съм го взела от един форум за гадателки, по-специално циганки-гадателки.Дано да го прочетете с усмивка. Heart Eyes

Абе...шарлатани бол !!! То бяха канал 20574 нз си кфо...то не са чудесии...на 2-3 пъти са ме гонили циганки по улицата , за да ми гледат !!! "Дай девойче каквото имаш,да ти гледа леля да ръка , да ти каже бъдещето...дай там...ако нямаш парички,дай там часовниче,очила,каквото имаш...и ще ти дам и любовна билка..." и тва наистина са ми го казвали !!! УжасТ направо...Дори преди изпита ми след 7ми клас една беше предрекла за един вестник,че ще се падне "До Чикаго и назад",ама виж то се падна "Ангелинка"...Принципно не вярвам в такива неща...ама мн си падам по хороскопи,които са също толкова достоверни де,но пък по им вярвам...особено когато пишат хубави работи и съм някак по-склонна да им вярвам...нз що така...хахах...ама пък и често мн ми познават,може би заради това...

Некви циганки се чудят как да си изпросят нещо?! Тц не вярвам. Особено след като миналата година седя си аз и чакам именно гаджето идва няква при мен и започва да ми разправя "Момиче на теб не ти върви в любовта, не ти се усмихва късметът, дай сега 2 лв да се почерпа"   Аве в врачките вярвам точно толкова колкото и че звездите определят съдбата ми. Демек изобщо

тия дни неква циганка ме спря и ми даде некъв здравец и ми вика "ти си много щастлива, бабе, обичам да ме почерпиш с някоя стотинка!!". И и казах, че нямам пари и тя: "чЕкай, чЕкай, имаш нещастна лИбов..." аз се махнах... тъпа работа... а бе я to the left, to the left!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 172
   Lidka   родена си в четвъртък  ,надявам се да си добре днес 7.10 не взимаи нещата навътре

ти имаш силна воля и характер.умееш да си поставяш цели и да ги постигаш,стига да искаш и да имаш достатъчно енергия за това.понякога и добротата ти ти пречи за това.ти имаш лидерски качества,ако не заемаш такава  длъжност в работата,то у дома,държиш да си уважавана и да ти се чува думата.
  при нужда показваш непоколебимост и твърдост при взимане на решения,а иначе може и да отстъпиш,стига да не се засягат интересите и и тези на семеиството.
  имаш нужда да си уважава и обичана,харесваш да ти правят комплименти.много си услужлива,и държиш да ти връщат услугите.
 за човек до теб ти подхожда мъж с по-мек и сговорчив характер.достатъчно е да не показваш открито лидерството,и да пазиш себеуважението му,ще имате дълъг и щастлив живот.но и ако тои е властен,постоянно ще има борби за надмощие и от това ще пострада семеиството.
  енергията ти е непостоянна,на приливи и отливи.когато целта си заслужава влагаш цялата си енергия,но щом усетиш,че не си заслужава,го даваш по-спокоино.имаш и моменти,когато нищо не ти се прави и искаш само да си отдъхнеш.
  добре ти помагат за зареждане на батериите занимаването с нещо,което ти е приятно,добрите приятелки с които можеш да споделиш проблемите си и да се пооплачеш.добре ти деистват и домашните животни,ако имаш такива,ако не ти препоръчвам да имаш.
  здравето ти е добро,ще ти подеистват добре за укрепването му някакъв вид спорт,гимнастика,фитнес и т.н.
  имаш заложби в областта на изкуството,хуманитарната сфера,културата и т.н.математиката никога не е била силната ти страна,техниката също.дори като купуваш техника за дома обръщаш внимание на дизаина,на цвета,красотата,и по малко те интересуват техническите им характеристики.
  възможно е да пробваш различни професии,докато намериш подходящата за теб.
  нещо много важно за теб:имаш качества за лидер и имаш такива амбиции,но трябва да се съобразяваш с това,че си добра и има опасност да ти се качат на главата и ще има периоди,когато ще трябва да стягаш дисциплината.
  не обичаш подмазвачите и ласкателите.
  имаш силен интерес към окултните науки и всичко мистично,имаш интереси в тая област и няма да се учудя,ако се опитваш да прилагаш на практика този интерес.
  логиката и умът ти са много добри,учиш се в движение и трупаш и собствен опит  и опит от набл1удения върху живота на другите.
  при интерес от твоя страна,имаш ,,златни ръце,,както се казва.всичко свързано с ръчен труд ти се удава много добре.това вкл1учва всяка област,където може да проявиш творчество като почнем от отглеждане на цветя до изработване на предмети на изкуството.
  трудът свързан с физически усилия не те плаши,вършиш го с удоволствие.само трябва да внимаваш да не се преуморяваш.
  ти си земен и практичен човек.ако имаш създаден навик от детството да четеш и да се образоваш имаш шанс да се реализираш където искаш.телеманиачка си,също така много обичаш да си с приятелки и да коментирате нещата от живота.
  много държиш на семеиството,за тях си готова на всичко и много държиш да сте добре материално и финансово.това ти е една от основните цели в живота.държиш и човекът до теб да споделя тази обща цел в името на семеиството.
  другото ти важно изискване към човека до теб:за теб е много важно духовното разбирателство и подкрепа.сексът е на втори план.
  в навиците и привичките не си постоянна.по-точно имаш навика да си променяш навиците.сменяш ги отведнъж,без някаква видима външна причина.много е вероятно в дома си периодично да разместваш мебели и т.н.
  може да пробваш и различни начини на живот.еднообразието не е за теб newsm10

# 173
Надявам се да няма обидени заради моите гадателски закачки с циганките. Може наистина да има такива, които познават.На едно изложение Импресия в панаира, бяха поканили циганка, която гледа на боб и една друга такава, която гледаше на кафе.И докато дойде моят ред, ми свърши обедната почивка и не можах да си разбера бъдещето. ooooh!Но от коментарите се виждаше, че познават.

# 174
привет девоичета Grinning Hug
gitadam споко мила,няма засегнати,ако имаш предвид мен Hug
чувството ми за хумор е перфектно
вицовете са за това-да се посмеем заедно Grinning

в момента подготвям анализа на марчела6677
следваща е ksi Hug
да чака arodoet Hug

# 175
в момента подготвям анализа на марчела6677
следваща е ksi Hug
newsm44

# 176
dzori ,val stef
записани сте Grinning Hug

# 177
Точно Фатима имам предвид, защото тук разпъваме на кръст гадателките и им се подиграваме чрез вицове и други смешки.Тя не влиза в тази категория естествено, защото е много мила.За жалост вицове за гадателки няма, явно всички съвестно си вършат работата.

# 178
  • Шумен
искам и аз, искам и аз  Laughing
25.01.1975 Whistling

# 179

Общи условия

Активация на акаунт