хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 119
  • 653
  •   1
Отговори
# 330
фатима права си ,не обича да пие,тая вечер са на банкет с колегите ще видим как ще се представи newsm53,благодаря ти още веднъж,всичко което си написала е така Hug Hug

# 331
   добра да е вечерта ви девоичета Grinning Hug

Heltah Grinning Hugблагодаря ти
mirca71,ilinayor Grinning Hug newsm10 smile3525 newsm51
meri 79 Grinning Hugблагодаря ти ,миличка,отличен избор на нов аватар newsm10
писах ти на лични,чакам отговор,колкото ти е възможно по-скоро Grinning Hug
ani 4ka  -ти си след kresmi Grinning Hug
isa2 Grinning Hug bowuu
голяма си късметлиика с твоичкия newsm10 newsm03

# 332
Фатима ,късметлийка съм спрямо мъжът ми,но късмет нямаме да имаме дете.Ин витро пробвах ме и там неуспешно,сякаш вече сили нямам да се боря Weary.А толкова мечтая да стана майка,благодаря ти Фатима за хубавите думи Hug Hug Hug

# 333
мила isa2 Hug Hug Peace
ако искаш пиши на лични Peace
не мога да кажа така нищо конкретно Thinking newsm78
ако нямате функционални проблеми,човек се надява и на чудо babydust7
а вариант за осиновяване дали сте обмисляли.
аз имам една комшиика в провинцията,която така си нямаше детенце дълги години,примириха се.
всички лекари бяха казали,че няма никаква възможност да забременее.
осиновиха си момиченце и на втората година и тя забременя.до последно не вярваше на лекаря,които и каза,че е бременна...
и така,вече си има две момиченца Grinning Hug newsm10
така,че нали занаеш,надеждата умира последна и човек винаги трябва да се надява на чудеса newsm10

# 334
Фатима пощата ти е пълна и неможах там да пиша Hug

# 335
  • София
Исче, предполагам знаеш,че от първия път не става.. Не се отказвай за нищо на света,въпреки че финансовите прегради са дооооста високи Sad

# 336
  mirca71 Grinning Hug
чакам,мила да ми пишеш на лични,когато си готова Peace
isa2-ти също,мила Hug
преди малко си изпразних кутията.

рафаелче,и теб те чакам отново на лични,мила Grinning Hug

сега Black Mamba и Hubba Bubba да се заредят с още мъничко търпение Hug Peace
тази вечер прикл1учих с анализите.ще ги напиша тук след утре. Peace

# 337
а сега за лека вечер,ще  ви напиша малко откъсче от книгата на дъщерята на лечителя Петър Димков:

...една част от излъчванията на нашите мисли се поглъща от дрехите,и когато една дреха се носи дълго,тя става просто напоена с такива елементи...
   ...които носи стари дрехи,внася в новото си Аз мисли,които е отхвърлил от себе си като отживяло.от неговите стари дрехи проникват в новата му личност останки от всички лоши настроения,тревоги,грижи и ядове,които някога,изхождаики от него са напоили тези дрехи...
   ...даже и дрехи от хубави дни не трябва да се пазят,защото не трябва да се завираме обратно в старото щастие...
  ...Природата никога не носи стари дрехи...
  ...предметите и дрехите поемат мислите и чувствата на хората,които ги изработват.излъчването,аурата на човека се попива от дрехите и предметите...
  ...начинът на обличане до известна степен също влияе на здравето...
  ...тъмните дрехи помрачават душевния лазур,светлото и пъстро облекло създава повече настроение с усмивки и радостни мисли.затова трябва да се обличаме разноцветно,като цветята,и никога да не носим траур...
  ...понеже дрехите представляват до известна степен една духовна обвивка,нужно е и в наи-голямата си самотност,както и в обществото,трябва да се облича човек ново,удобно и красиво...
  ...грацията и елегантността на облеклото изхождат обаче отвътре.има нещо от душата,което облича тялото.
  ...това,което радва окото,ободрява духа,а което ободрява духа,ободрява тялото...
  ...бъдете богати във вашия дух,във вашето въображение и в съзнанието си.и материалното богатство ще доиде.

това са мисли на Лечителя,по спомени на дъщеря му.

желая ви спокоина вечер,успешен петък(добре,че не е 13,илинче) Grinning Hug

Kissing Heart Heart Eyes People Angel Flowers Four Leaf Clover cheers luvbed smile3524

# 338
  • Sofia
Привет отново, дами!  Flutter

Фатима, да споделя, че чак преди минутка се сетих, че днес е бил критичният за мен 16-ти октомври, за който ме предупреди да внимавам  Whistling ... хубавото е, че нищо неприятно, лошо и смущаващо не ми се случи  Simple Smile ... даже напротив - имах прекрасен и вълнуващ ден, без грам напрежение и негативни чувства  bowuu ... а може би е имало нещо потенциално рисково, но ми се е разминало просто (късмет?!  Winknewsm78

Мирца, и на мен "Мост през вечността" на Ричард Бах ми е много любима книга, чела съм я милион пъти сигурно  #Crazy, началото й винаги ме разплаква неудържимо  Blush , любимото ми място е Писмото на Лесли до него   bouquet (мерси, че ми припомни за тази силна и истинска книга  Hug, горещо я препоръчвам на всички ви!)  Heart Eyes

Роско, обичам те, миличка!!!  Heart Eyes  Hug   bouquet

Фатима, благодаря от сърце за хубавите благопожелания към нас  Mr. Green

Беинса Дуно = Петър Дънов   bouquet

Чакам мноооого търпеливо да дойде реда на Дидка  Wink  Sunglasses  Laughing - фатима знае защо!  bowuu  Flutter  Grinning

Хубава нощ на всички ви!!!

- Великата тайна на ВОДАТА  Peace

# 339
Това за дрехите много често ми е минавало през ум. Ето в момента, не ми се смейте много  Laughing, съм с една жилетка , която беше на баба ми, която почина преди доста години. Жилетката е много запазена  и ми ми ходи на панталона . Като цяло много неща имам останали от нея, които са ми любими, най-вече защото и като ръст и като мерки
сме много сходни, а и тя остави след себе си цял гардероб с чисто нови почти необличани дрехи, които беше донесла от чужбина, та се случва да ги преоткривам от време на време...

# 340
Здравейте! Това за дрехите никога не съм го знаела, но в последно време от собствен опит мога да кажа, че това в голяма степен е истина. Аз никога не съм обръщала особенно внимание на начина, по който се обличам, но последната година промених това, а и други неща във външността си и отношението на хората към мен, и познати и непознати, се промени в положителна посока.

За всички, които проявяват интерес към Ричард Бах, Петър Дънов и други подобни автори давам линк на една виртуална библиотека, където могат да се намерят много интересни произведения от най-различни автори.
http://www.spiralata.net/

# 341
Милата фатима, имам чувството, че направо я разкъсахме. Grinning

# 342
  • На края на света !
Привет на всички , Simple Smile гледам опашка голяма се е заформила тук ,та си викам чакай да се наредя и аз  Mr. Green ще ми е много любопитно да чуя нещо и за себе си ,ако разбира се имаш време неискам да бъда нахална  Peace

# 343
добра да ви е вечерта,девоичета Grinning Hug

вече на два пъти момичетата от темичката ме подсещат за петъка newsm78 Shocked Grinning
веднъж gitadam и vihrogonche,
втори път ilinayor,
та си казах-коя съм аз,че да вървя среду традицията в петък да не се гледа newsm48 smile3521
традициите са за това да се спазват newsm10

та така-в петък не гледам Peace

и още нещо,момичета Grinning Peace
ще ви моля да се въздържате от коментари на тема,горката жена,милата жена я разкъсахме/това е за теб-Heltah/
добре съм,благодаря ви ,че мислите за мен Grinning Hug Peace smile3525 newsm51
междувременно,всички вие можете да се разписвате с нещо интересно Thinking Grinning

всяка,която пожелае,може да изяви желание и т.н.
по принцип не съм много по обясненията,и се въздържам да го правя.
това беше.аз казах-хоуг atwork smile3554 smile3529 smile3530 newsm53 newsm10

# 344
Чародеике,не си си писала датата newsm78 Grinning

mirca71-правилно си се усетила мила newsm10
с дрехите е наистина така Sunglasses Grinning
пък и с всичко,което ни заобикаля  Thinking Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт