хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 097
  • 653
  •   1
Отговори
# 420
Това е първият ми опит да кача снимка. Надявам се да е успешен. Тези снимки, ги правих миналата седмица, специално за моя приятелка, която живее в Лондон и си имат много зеленина целогодишно, но си нямат нашите прекрасни есенни дървета.

Станаха огромни, но друг път ще се опитам да ги направя с по-приличен размер.

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 15:28 от mirca71

# 421
.... харесва ми и аватарът ти с иода.....
и на мен много ми харесва; особенно, че прилича на Елизабет II  Laughing
mirca71 прекрасни са ти снимките; де да можех и аз да качвам, ама нещо не става и не става ...  Embarassed

# 422
Аз прочетох указанията в началото на форума, и ги следвах стъпка по-стъпка. Сега ще се опитам да се науча и как да намаля изображението, че май надвишавам максимално допустимото и може да ги изтрият.

# 423
  • София
След прекрасната неделна разходка из Борисовата градина, ето скромен поздрав за всички вас и от мен!
  Heart Eyes

# 424

УРА!!! УСПЯХ!!!
Ето една есенна картина момичета! Специално от 2 годишния ми син!!! Много ми е свидна, защото е първата му;
.... и в рамка си я сложих даже  Blush

# 425
  • Варна
Бутински мерси много за инфото за курбана, а и за линковете   bouquet за поговорките - според мене е нормално да са по песимистични, защото нали обикновено човек се учи след като му се случи нещо лошо!
Момичета есенните снимки са много хубави  newsm10
И  Naughty понеже не мога да направя курбан на живо за вас, ще ви дам нещо друго - линк към сайт с духовна литература, има много книги, пуснала съм линка директно към книгите на български, има и на руски, а има и още много други неща из сайта, книгите се четат онлайн, а също може и да си ги изтеглите на компа, ако някой е чел нещо или нещо прочете - да каже мнение, а може и да коментираме  Blush

http://www.spiralata.net/booklist.php?LangID=0

# 426
Темата е станала доста интересна  Hug
Благодаря на тези,които ни докоснаха до есненната красота. Това ми напомня,че все не ми остава време да са потопя на живо в нея. А трябва да намеря.
Мама Дона, страхотна рисунка на малкия талант.  bouquet

# 427
  • Бургас
Снимките са чудни - направо са за есенен календар за месеците от другата година - Браво! Страхотно въздействие - напоени са с цвят и слънце!   bouquet

...хайде още една смешка от сайт да ви почерпя...  Heart Eyes

КАК СЕ КЪПЕ МЪЖЪТ.......
1. Съблича дрехите си, докато седи на леглото в спалнята и ги оставя на купчина на пода.
2. Отива гол до банята. Ако по пътя срещне жена си, размахва кренвирша само и само да чуе от нея:
Их, бе значииии...!
3. Оглежда мъжествената си физика в огледалото, гълта корема, за да види дали ще изпъкнат перките (не). Възхищава се от размера на кренвирша пред огледалото, докато се почесва отзад.
4. Влиза под душа.
5. Не се оглежда за балсами и маски. Просто не използва такива.
6. Измива лицето си.
7. Измива мишниците си.
8. Изсеква се в ръка и я измива под струята.
9. Изпърдява се мощно, за да се изкефи на акустиката в банята.
10. Повечето време отделя, за да мие старателно доказателството за своята мъжественост.
11. Измива задните си части, като оставя къдрави косми по сапуна.
12. Сапунисва косата си. Не използва балсам.
13. Прави си пънкарска прическа с насапунисаната коса.
14. Хили се пред огледалото на резултата.
15. Доволен се изпикава под душа.
16. Изплаква се и излиза, като не обръща внимание, че мокри навсякъде, откъдето мине.
17. Оглежда се в огледалото, помпи бицепсите, кефи се отново на размера на кренвирша.
18. Оставя банята мокра, а лампата светната.
19. Тръгва към спалнята с кърпа около бедрата. Ако срещне жена си, развързва кърпата и го размахва, за да чуе пак:
Их, бе значии...!
20. Оставя мократа кърпа на леглото.

.......И КАК ЖЕНАТА
1. Съблича дрехите и ги разпределя в коша за бяло и цветно пране.
2. Тръгва към банята, облечена в дълъг халат. Ако срещне съпруга си по пътя, закрива свенливо разголените части от тялото си.
3. Оглежда се в огледалото и отбелязва, че е напълняла.
4. Влиза под душа. Използва маска за лице, маска за тяло, намазва ръцете си и петите с балсам за омекотяване, защото са напукани.
5. Първо измива косата си с шампоан, после я намазва с маска, съдържаща 43 витамина.
6. Изплаква косата си няколко пъти, за да е сигурна, че е чиста.
7. Втрива в корените на косата си ампула с натурално масло от жожоба. Изчаква 15 минути.
8. Изтърква кожата на лицето си с трици от ситно натрошени костилки на праскова. Маската стои 10 минути.
9. Слага балсам за тяло.
10. Измива жожобата от косата си, пак няколко пъти, за да е сигурна, че нищо не останало от него.
11. Бръсне мишниците и краката си (ако мустаци и брада - и тях). Замисля се дали да не оправи триъгълника си, но решава, че коламаска е по-добре.
12. Пищи като заклана, когато съпругът й пуска водата в тоалетната и студената вода рязко намалява.
13. Спира душа.
14. Внимателно избърсва душа със специален препарат.
15. Подсушава старателно банята плочка по плочка. Избърсва се с кърпа с размерите на малка държава.
16. Проверява още веднъж да не е останало косъмче или пъпчица по тялото.
17. Тръгва към спалнята, облечена в дългия халат и с вързана кърпа върху мократа си коса. Мисли си, че изглежда като Нефертити.
18. Ако срещне съпруга си, закрива разголените части от тялото си.

#Crazy

# 428
Аз днес съм настроена на по-филосовска вълна.

Придържай се към ...

Придържай се към важните неща в живота си.
Придържай се към Вярата - само тя ни позволява да вярваме, че няма невъзможни неща. Само тя дава сила на душата.
Придържай се към Надеждата. Тя прогонва съмненията и ни позволява да бъдем позитивни и жизнерадостни.
Придържай се към Доверието – то е в основата на всички взаимоотношения, които са ценни и съдържателни.
Придържай се към Любовта – тя е най-прекрасният подарък.... придава смисъл на живота.
Придържай се към Семейството – то е твоят корен и началото, откъдето си израснала, то е лозата, която е израснала с времето, за да те храни, да те подкрепя по пътя ти и винаги да остане с теб.
Придържай се към Приятелите – те са най-важните хора в живота ти и те правят света по-добро място.

Към Себе си...

Придържай се към това, което си и към всичко, което си научила, защото това са нещата, които те правят уникална. Не забравяй, че това което чувстваш и това, в което вярваш е правилно и важно.
Сърцето ти може да говори много по-силно, отколкото разума ти.... слушай го.
Придържай се към Мечтите си – бори се за тях усърдно и честно. Никога не поемай лесния път и не се поддавай на лъжата.

Другите
По пътя си не забравяй за другите и намери време за техните нужди.
Наслаждавай се на красотата около теб.
И намери куража да погледнеш нещата по по-различен начин.
Прави света си по-добър всеки ден!
И не изпускай важните за теб неща, защото те придават смисъл на живота ти!
Придържай се към тези неща!

Мартин Стоянов (http://misli.hit.bg/holdon.htm

# 429
   Lil Vixen    20.12.82    родена си в поноделник

ти имаш малко сложен характер.можеш да намериш общ език с всички.когато си спокоина,си много приятна за общуване.можеш да отстъпиш в спорове,достатъчно е да не те засяга лично,или интересите ти.но само някои да не те настъпи по чехъла и можеш направо да го прегазиш....

Мила Фатима, с нетърпение чаках да видя как си ме описала, и да ти кажа 90% е така, а другите 10 сигурно още не съм ги разбрала още, много е точно, и довечера нямам търпение да го прочета на мъжа ми, да видя той какво ще каже. В знак на благодарност ти давам едно от най-чувствителните и нежни цветя- орхидея

# 430
  Lil Vixen- Grinning Hug bowuu

на всички момичета,и за снимките:прекрасни са,и за мислите също, smile3525 newsm51

# 431
  • Sofia

ето хубава картинка и от мен

много ми хареса изказването за оптимиста и песимиста, че първият намира възможности и в пречките, а вторият открива пречки във възможностите
гледам да съм оптимистка, а вие?

какво мислите за библейската мъдрост: "Не съди, за да не бъдеш съден!" - аз лично първоначално не я разбирах, но с времето като че ли започнах малко по малко да проумявам силата й   bouquet

# 432
  • София
fatima, много благодаря!    bouquet
Много точно си описала характера ми ! Hug 99% всичко е вярно, само не съм хич сръчна ( не мога да плета и шия ).
Направо съм поразена колко точно  е всичко! Embarassed Още веднъж сърдечно благодаря!

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 20:31 от sese

# 433
sese Grinning Hug bowuu

а пробвала си се newsm78 Grinning Peace

# 434
  • София
Опитвала съм, но резултата е плачевен Laughing Laughing Laughing Даже мъжът ми шие по добре от мен! Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт